AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / elimistön happamuus

elimistön happamuus

47 Vastausta 2 970 Lukukertaa
Olen lukenut eri lähteistä, että elimistön reaktio pitäisi saada emäksiseksi, jotta monet terveysongelmat helpottaisivat. Olen ymmällä, kun jossain artikkilissa/ mainoksessa/ terveysjutussa suositetaan eri aineita saman asian hoitamiseksi. Näitä ovat ainakin valmarin, molkosan, omenaviinietikka ja yksi vaihtoehto lienee myös kasvisvoittoinen ruokavalio.
Osaako joku asiaan perehtynyt kertoa, mikä olisi paras keino elimistön happamuuden tasapainottamiseen ja miksi juuri kyseinen aine paras?
Oudolta kuulostaa, jos leivä happo molkosan tai voimakkaammin hapan omenaviinietikka vähentäisi elimistön happamuutta. Vai perustuuko niiden terveysvaikutus johonkin muuhun vaikutusmekanismiin?
Itse en osaa tehdä valintaa.

Ne ovat tosiaankin

hyvä lääke happamuuteen, mutta tärkeää olisi jos ruokavalioon kuuluisi vihreät vihannekset.

Ihmeellistä on myös että sitruuna on emäksinen ja juomalla aamulla ensimmäiseksi sitruunamehua (ilman sokeria) auttaa. Ihan tuntuu poskissa kun ajatteleekin sitä. :-)

Omanaviinietikka menee ehkä helpommin alas.

Sitten tietysti mineraalit, kalcium ja magnesium ovat tärkeitä.

En tiedä miten Suomessa mutta Ruotsissa on ainakin sellainen tuote kuin Basica Vital ja se on tarkoitettu tasapainottamaan happamuutta.

Vihannekset O.K.

Niin kuin Arittan vastauksesta voit lukea, ovat uskomusjamppojen happo-emästietous yhtä suloista sekamelskaa heidän mielessään. Ei ole päätä eikä häntää heidän mellastuksessaan ihmisen happo-emästasapainon kimpussa.

Lue jostain fysiologian tai biologian ja kemian kirjasta perusteita tähän kysymykseen. Sinun ei tarvitse edetä montaakaan sivua, kun havaitset miten pihalla uskomuspiireissä ollaan tälläkin alalla. Aritta on erityisen epäluotettava neuvonantaja, koska hän on osoittautunut paatuneeksi valehtelijaksi.

Siis missä kohtaa

menee mielestäsi pihalle? Kerropa minullekin.

Sinä sen todistit

Todistit juuri miten uskomukset sinua ohjaavat. Kolun vysiolotian eikä kemian kirjoista ei löydy piirunkaan pätkää tietoa siitä, miten elintarvikeet käyttäytyvät ihmisen kehoon ruoansulatuksen kanssa tekemisiin

Elimistön emäksöiminen toisiaan voi kilpailla monien sairauksian lääkehoidon kanssa vieden voiton. Sillä elimistön emäksöimisellä tosiaan on elimistölle valtaisa etu, ja monet terveysongelmat korjaantuvat, jopa vaikeita kroonisiakin tauteja on hoidettu elimistön emäksöimisellä hyvin tuloksin.

Se, millaisen reagtion aine kemian putksessa tai suussa maistaen maistuu, ei kerro yhtään mitään, miten se käyttäytyy kun on kulkenut ruoansulatuskanavan läpi.

Sitruuna, jos mikä on hapan ja rajusti hapan, mutta jättääkin ruoansulatsupalamistuloksena elimistöön runsaasti emäsylijäämää.

"Muuten neuvot hölmöilyjä " onko tuo haukkumiskommenttisi syntynyt oman kokemuksesi kautta, yrititkö leikkia emäsylijäämäistä ravintoa?

Ensinäkin meidän ruokavaliomme koostiin lähinnä happoylijäämää elimistöön jättävistä elintarvikkeista kun suhde pitäisi olla 80 / 20 %. Emäsylijäämää jättäviää ravintoa noin 80 % ja 20 % happoylijäämää elimistöön jättäviä ruokia.

Huom! Vihannakest voidaan tuhota käsittely- ja valmistusmenetelmillä, että niistä tulee happoylijäämää jättäviä. Asia ei siis olekkaan mikään suoraviivainen, mustavalkoinen juttu.

Voikukan tuoreet lehdet ovat erittäin korkean emäsylijäämäisyyden jättäjiä.

Jospa aloittaisit

Jospa otat sen koulun terveystiedon tai biologian kirjan käteesi ja tavaat sieltä, mitä ruualle tapahtuu sen jälkeen kun se suuhun pistetään. Mitä tekee mahalaukku ja sen hapot sekä sen jälkeen pohjukaissuoli ja ohutsuoli ja siihen eritettävät aineet. Ehkäpä hoksaisit, että ei ne emäsruuat kudoksiin pölähdä porkkanaraasteena tai sitruunamehuna, vaan hajoitettuna samanlaisiksi sokereiksi, rasvoiksi ja aminohapoiksi kuin kaikki muutkin ruuat. Jokerina voit sitten koettaa perehtyä siihen, minkälaisessa happamuusympäristössä ruoka muhii vatsaassa ja ohtusuolessa, mitä kemian oppien perusteelle niissä tapahtuu emäksille ja hapoille. Vielä sokerina pohjalla voit etsiä käsiisi sairaanhoitajien oppikirjasta tai vastaavasta elimistön nestetasapainosta ja happo-emästasapainon säätelystä kertovat tekstit. Sitten kun olet sisäistänyt nämä asiat niin tule uudestaan tänne ulvomaan luulojasi, jos kehtaat.

Emäsdieetit ovat silkkaa tietämättömien vedätystä ja rahastusta. Virtsamittaukset edustavat vielä höynäytyksen huippua.

No mitäs se sokeri

Niin miksi ihmeessä se emäsylijäämäinen ravinto tehoaa moniin moniin terveysongelmiin, suoraan sanottuna sairauksiin?

Siitä haluaisinkin kuulla miten se sinuun vaikutti, millaista emäsravintoa käytit, kauanko aikaa. Katsos, kun on paljon paljon terveysongelmia - sairauksia, joiden hoitumiseen ei löydy vastauksia sieltä fyssan-kemian kirjoistasi, enempää kuin sairaanhoitajan kirjoistasi vaikka häntä maailman tappiin niitä tavaisit.

monet monet terveysongelmat ???

Mitä nämä hyvin monet terveysongelmat on?

Vaikutus johtuu

Emäsylijäämäisen ravinnon nimellä kaupitellaan ihan perinteistä kasvispitoista ruokaa, joka on terveellisempi vaihtoehto Pentti Perussuomalaiselle. Elimistön happo-emästasapainon kanssa sillä ei ole mitään tekemistä. Samaa humpuukisukua kuin veriryhmädieettikin. Testimonial-tyyppisten "todisteiden" esittäminen oman uskontonsa tueksi on aina yhtä säälittäävää toimintaa ja aiheuttaa korkeintaan myötähäpeän tunnetta.

Näin puhuu

Perstuntumallako puhut, uskomuksiasi?
Nimenomaan suomalaisilla kasviksilla on emäsylijäämäisiä ominaisuuksia, mutta ei kasviksella kuin kasviksella. Ja ne ominaisuudet voidaan helposti tuhota juuri osaamattomalla käsittelyllä.

Jokainenhan voi ratkaista oman emäsylijäämäisen ruokataloutensa miten tykkää. Markkinamiehet kyllä kyttää joka luukulla väittäen, ettei suomalaisista elintarvikkeista moiseen tehtävään ole, ja myyvät kalliita ulkolaisia tuotteita.

Todellisuus on kuitenkin se, että samaan pääsee supi suomalaisilla elintarvikkeilla, kuin kalleilla ulkolaisiksi emäsravinnoksi väitetyillä kaupallisilla tuotteilla. Kukin tekee itsellen sopivammat ratkaisut.

Toisen mielestä mersu on ainut oikea auto, jolla pääsee paikasta A paikkaan B. Ladallakiin pääsi saman matkan, tosin ei aivan yhtä luksusmaisesti, mutta saman asian ajoi.

"terveydellä" rahastetaan

Mutta se on jokaisen oma asia, mitä suuhunsa pistää.

Tässä viralliset suositukset.

http://www.osteoporoositieto.fi/?path=dvitamiini

Luonnolliset ravinteet:
http://www.energian.net/terveys/info6.html

Ruokakolmio
http://www.terveystaito.fi/Pages/ravitsemus.htm

Sinä väität

Toistaiseksi olet esittänyt vain uskoon perustuvia väittämiä. Aloitapa osoittamalla todeksi tämä väitteesi: "Nimenomaan suomalaisilla kasviksilla on emäsylijäämäisiä ominaisuuksia, mutta ei kasviksella kuin kasviksella."

Millä mekanismilla emäsylimäärävaikutus välittyy elimistön kudoksiin? Minkälaisiksi osasiksi nämä kasvit hajotetaan ruuansulatuselimistössä ja miten niiden emäsylimäärä siirtyy suolistosta muualle verenkierron välitykselä? Mitä eroa siinä on verrattuna muhin kasveihin, joista ei tule emäsylimäärää? Miten tämä on osoitettu ja kuinka suuri emäspuskurikapasitetti on kudoksissa saavutettu?

Odotan mielenkiinnolla vastaustasi. Sinähän tiesit varmasti, mitä tapahtuu, niin tottahan osaat kertoa mekanisminkin. Jos vastaat tyylillä Ota selvää" tai "Lue siletä ja sieltä", niin se kertoo pelkästään siitä, että et tajua itse asiasta mitään, mutta joku sai sinut höynäytettyä pseudotieteellisellä jargonilla.

Niinhän se menee

Ongelma lienee siinä, jotta kaikki on bisnestä.

Rahaa on saatava keinolla millä hyvänsä.

Ja hyväuskoisia riittää.

Asidoosi (elimistön nesteiden liiallinen happamuus)

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00656&p_teos=dlk&p_selaus=

Alkaloosi (elimistön nesteiden liiallinen emäksisyys)

http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=dlk00655&p_teos=dlk&p_selaus=7740

Virtsan seulontatutkimus (U-KemSeul)
http://www.terveyskirjasto.fi/terveyskirjasto/tk.koti?p_artikkeli=snk03151

Virtsa
http://fi.wikipedia.org/wiki/Virtsa

uskomusta taasin

Uskomukset elävät vahvasti. Onko tarve haukkua ja panetella? Sitä täällä kyllä jaksatte harrastaa, mutta että asiaa tulisi, siitä ollaan kaukana.

"Ongelma lienee siinä, jotta kaikki on bisnestä.
Rahaa on saatava keinolla millä hyvänsä.
Ja hyväuskoisia riittää."

Niin, kait sinulla olisi luullut olevan perusteita, millä tavalla happo-emäsaineenvaihdutna on bisnestä? Ruokalaskut vähenevät, se on huonoa bisnestä. Ruoka-aineiden laatu paranee, koska ei osta enää kaiken maailman hömppäkauppatavaraa kuten itse ostat.

Elät todella totaalisesti harhaisessa maailmassasi, ja osoitat, että hyväuskoisuutta edustat juuri Sinä itse jota yritätä syöttä muiden niskaan. Mikään oista esittämistäsi solvauksista ei pidä paikkaansa.

Happo-emästasapainonäkökulma

uusi tai lähtökohtaisesti hölmö. Ruotsalainen tutkija Ragnar Berg esitteli teoriansa elimistön happoemästaspainosta jo 1920-luvulla. Tästä sopii lukea esim:
http://www.basica.de/content/e543/e578/index_en.html

Kysymys on elimistön kroonisen asidoosin vaikutuksista solutason toimintaan ja rakenteeseen, sitä kauttaa koko kehon terveyteen/sairauteen.

Teollinen ravinto, nopeat ruuuanvalmistusmenetelmät, runsas valkoisten viljatuotteiden, sokerin ja lihatuotteiden käyttö, stressi ja ravinnon lisäaineet luovat kaikki happamuutta kehossa. Aritta on oikeassa - tässäkin asiassa! Voimia valistukseen, Aritta!

Aikansa lapsi

1920-luvun jälkeen on saatu paljon uutta tietoa ravintoaineidenkin aineenvaihdunnasta ja happo-emästasapainon säätelystä. Silloin tuskin oli ongelmana myöskään väittämäsi happamuuden aiheuttajat.

Jos haluaa kulkea laput silmillä ja unohtaa tiedon vallankumouksen tulokset, voisi edelleenkin uskoa geosentriseen maailmankuvaan sillä perusteella, että joku on esittänyt siitä joskus teorian. Maailmankuva on kuitenkin muuttunut kansalaisten keskuudessa jopa siitä huolimata, että tavalliselle taapertajalle olisi helppo uskotella silminnäkijä-kokijahavaintojen perusteella, että aurinkohan se siinä pyörii maan ympäri, eikä päinvastoin.

Sinäkin voisit aloittaa siitä, että laittaisit väittämiesi tueksi jotain faktaa, eikä erilaisten kauppamiesten ilmaan heitettyä yleistä propagandaa. Jos paras argumenttisi on Arittan todistelu, tongit käytännössä uskomuspuolenkin argumentaatioperusteiden arvoasteikossa tynnyrin pohjimmaisia mädänneitä omenia.

että se toimii

Kas kun se emäsylijäämäisyys toimii kaikesta huolimatta tänäänkin 2009 vaikka havaintoja siitä oli -20 luvulla. Se vaan toimii. On ollut käytössäni jo 30 vuotta. Tuosta kun tempasen vahvan happoylijäämäisen aterian, kyllä olen huomena kipeä.

"Se vain toimii"

Jos se toimii oikeasti, on tulokset osoitettavissa oikeasti, eikä tarvitse nojautua vain mainosten juoruihin, joiden todenperäisyydestä ei ole mitään varmuutta.

Akkuhappo on todennäköisesti happoylijäämäistä nautintoaineta. Ihan varmasti olet huomenna kipeä, jos tempaiset sellaista kiduksiisi.

Rautalankaa: Ennen kuin rupeat enemmän keuhkoamaan kokemuksiasi, pitäisi ensin selvittää, mikä sinut saa kipeäksi jostakin ravinnosta. Vieläpä sillä tavalla, että et itse tiedä, mitä suuhusi pistät. Sama koe tietysti tehtäisiin muutaman kymmenen muun ihmisen kanssa. Lisäksi olisi suotavaa, että olisi esittää jokin konkreettinen, tosiasioihin ja mittauksiin perustuva teoria, miksi kävisi niin, kuin väitetään.

Olen kuitenkin kohtalaisen varma, että emäsdieetin kauppiaat ja mannekiinit tyytyvät näihin "testimonialseihin", sveitsiläisten professoreiden gurulausuntoihin ja muinaisten intiaanien havaintoihin (joita ei sitten olekaan, jos asiaan perehdytään). Ja pyörre käy herkkäuskoisten pankkitilillä.

sanoppa oikeasti

viittasitkin jo kirjoituksessasi väärälle tilille menevät rahat. Sinulla lienee paniikki, että jäät tuloista osattomaksi. Aikamoinen on hysteriasi. Mitenkä minun rahat lihottavat tuota sveitsiläisen vihollisesi pankkitiliä? Kyllä se herkkäuskoinen höynäytetty vaikuttaa olevan sinä itse.

Ei vastausta?

Näinhän tässä aina teille käy,käy,käy,käy...

raha ja raha

Et tajunnut pointtia. Pointti ei ole raha vaan kusetus.

Älä usko humpuukiin.

1920-luvulla ei ollut teollista ruokaa.

Kaikki sapuska oli yliterveellistä ja emäsylijäämää ja silti ihmiset kuoli alle 40 vuotiaina.

Miksi?

Mikä se on kusetusta?

Niin, taitaa se kusetus olla siinä omassa asenteessa. Mihinkäs se nyt on kadonnut se suomalainen ruokaylistys? Taitaa olla vain murrosikäisten kiukuttelua.

Niin, kerros se mitä se kusetu on?

Koskahan me

Oppisimme kuuntelemaan omaa kehoamme, sillä me kaikki olemme yksilöitä.

Se mikä tekee jollekin hyvän olen saattaa aiheuttaa joillekin pahoja ongelmia.

Voisimmeko oppia tajuamaan sen, että oma hyväolo on kaikista paras mittari myös näissä terveysasioissa.

Ei tarvitse

Jokaisen ihmisen ei tarvitse itse hakea kantapään kautta mikä on hyvää ja mikä huonoa. Kuitenkaan yksittäinen henkilökohtainen kokemus ei ole luotettava peruste varsinkaan silloin, jos seuraukset eivät ole objektiivisesti todettavissa (eli ovat musta tuntuu -tasoa). Mutta onneksi tiede on hyvä apuväline tiedon luotettavuuden arvioinnissa. Kun katsoo päivä päivältä lihovaa kansakuntaamme, niin tuntuu siltä, että omaa hyvää oloa kuunnellaan kovin lyhytnäköisesti.

Tuo lihominen

johtuu paljolti ihmisruumiin myrkyttymiseltä. Kun se on täynnä erilaisia lääkkeitä jo vauvasta asti plus rokotteiden apuaineita se reagoi sillä tavalla, muun muassa.

Sitten vielä kun ruuat sisältävät kaikkea muuta kuin ravintoa ei tarvitse ihmetellä.

luonnollista

Rasva, eli läski varastoi elimistön myrkkyjä, eli happamuutta joten läski on eräänlainem puskuri myrkyttymistä - happamoitumista vastaan

lääkkeitä ????

Mitä lääkkeitä?

Mitä myrkkyjä?

Sairastatko skitsofreniaa?

Onhan lapsia rokotettu jo 50 vuotta.

Ja vasta viimosen 10 vuoden aikana vanhemmat ovat ruvenneet syöttämään lapsiaan läskeiksi.

Sokerin kulutus 20 kertaistunut suomessa 20 vuoden aikana.

Jos sama tapahtuisi viinan kanssa, niin johan juoppoja olis joka nurkassa.

20% suomalaisista ekaluokkalaisista on ylipainoisia tutkimusten mukaan.

Ja samaa ruokaa on kaupassa tarjolla nyt, kuin 50 vuotta sitten.

Tosin valinnanvaraa on tullut lisää.

Ihmiset ovat laiskoja ja läskejä.

"""Sitten vielä kun ruuat sisältävät kaikkea muuta kuin ravintoa ei tarvitse ihmetellä."""

Mitkä ruuat?
Valmisruuat?
Ovat kalliita.

Kaupassa

kuin 50 v sitten???? Näinköhän. Mutta ostetaanko sitä samaa kuin 50 v sitten: suolamuikkuja, siankylkeä läskisoossiin, punaista maitoa, voita, munia. Leipä leivottiin kotona ilman sen kummempaa lisäainetta kuin suola. Toki samaa onkin tarjolla, mutta terveyspoliisit vahtii, ettei sitä saa ostaa ja vaikuttaa meistä heikoimpiin. Nyt ostetaan kaikkea, missä tuo taikasana light. Lihaakin jo myydään lihgtina ja mikäs siinä jauhelihan vielä ymmärtää, mutta ne light-broilerpihvit. Ja ostetaanpa sitä paljon kasviksiakin, ihan ulkomailla kasvatettuja, ennen nekin saatiin omalta tilalta tai he, jotka kaupasta ostivat, niin melko luomua taisi olla sekin. Ai niin ja siitä ostoskärryistä unohtuivat ne lihgt-limsat ja light-shipsit.
Markkinanmiehet hieroo käsiään.

Rokotuksista ihan pikkuisen, oletko aivan varma, että rokoteaineet ja sekoitukset, joilla lapset rokotetaan ovat pysyneet sisällöltään samana. Formaldehydiäkin näkyi olevan jossain rokoteaineessa, sekin lienee ihan turvallinen aine. Ja rokoteaineidenkin säilyvyyttä parantaa monet mönjät.

Oletko koskaan lukenut, kun ostat valmislihapullapakettisi, mitä oikeastaan syöt?

minun ruokavalioni

Tässä minun ruokavalioni:

Luonnolliset ravinteet:
http://www.energian.net/terveys/info6.html

Ruokakolmio
http://www.terveystaito.fi/Pages/ravitsemus.htm

Ja aika paljon ostan luomua.

Toki herkkuttelen myös joskus karkilla, mutta yleensä kylässä tulee syötyä kaffepullaa, niin ei tarvii koton mitään makeeta syödä.

Kotimaisia juureksia saa ympäri vuoden edullisesti ja leipää täysjyvänä.

Palataas takaisin

"Sairastatko skitsofreniaa?"

Tarjoat omia diagnoosejasiko? Näinhän ne täällä keskustelupalstoilla tekevät.

"Jos sama tapahtuisi viinan kanssa, niin johan juoppoja olis joka nurkassa."

Juoppojahan on joka nurkassa. Juuri eilenkö se televisossa käsiteltiin, miten hirveen paljon väkeä, siis työikäistä väkeä kuolee viinan haittoihin, en tullut laittaneeksi lukua ylös. Myös kansa, joka ennene ei pulloon tarttunut, siemailee viinaa hurjat annokset. Sekin jäi laittamatta ylös, paljonko se on henkeä kohti. Hirvee määrä se joka tapauksessa oli, kun ottaa vielä huomioon, että määrä on jaettu vauvojen ja viinaa käyttämättömienkin kesken. Puhumattakaan nuoria, ja onhan siellä lapsiakin mukana naukkailemassa.

läskejä on enemmän

50% aikuisista naisista on ylipainoisia
60% aikuisista miehistä on ylipainoisia
20% ekaluokkalaisista on ylipainoisia

Lihavuuden aiheuttamat sairaudet

Lihavuus voi aiheuttaa monia sairauksia ja mitä enemmän on ylipainoa ja vyötärölihavuutta, sitä suurempi on sairastumisvaara. Ja lisäksi: mitä nuorempana ylipaino on alkanut, sitä haitallisempaa se on.

Lihavuuden aiheuttamia sairauksia ovat esimerkiksi tyypin 2 diabetes tai heikentynyt glukoosinsieto, kohonnut verenpaine, metabolinen oireyhtymä, häiriintyneet veren rasva-arvot (alentunut hyvän HDL-kolesterolin ja suurentunut triglyseridien pitoisuus), uniapnea, sepelvaltimotauti, tuki- ja liikuntaelinsairaudet, aivoinfarkti ja -verenvuoto, kihti, polven nivelrikko, sappikivet, rasvamaksa, astma ja eräät syövät (rintasyöpä, kohdunrungon syöpä, paksusuolen syöpä ja munuaissyöpä).

Lihavuus lisää myös kuoleman vaaraa vyötärönmitan ylittäessä miehillä 100 cm ja naisilla 90 cm tai painoindeksin ylittäessä arvon 30. Kuoleman vaara kasvaa sitä enemmän mitä enemmän painoa on.

http://www.tohtori.fi/
http://www.poliklinikka.fi/
http://www.diabetes.fi/sivu.php?artikkeli_id=94
http://www.kaypahoito.fi/kh/kaypahoito?suositus=khp0001 7

vaihtoehtoinen energiakäsitys

Hoh hoijaa. Lihominen johtuu siitä, että ihmiset saavat ravinnosta energiaa enemmän kuin mitä kuluttavat. Ylijäämä varastoituu rasvaksi. Turha panna omaa laiskuutta ja ylensyöntiä muiden syyksi.

Osaksi niin.

Mutta ei kokonaan.

Kovin

käsitys jyrää taas.

...> Hän on osoittanut toteen, että lihavuus on itse asiassa liiallisen happamuuden muoto....

http://www.adlux.fi/public/pdf/happoemastasapaino.pdf

lihavuus = väärä ruokavalio

Ei mitään tekemistä happamuuden kanssa.

Ei ole osoittanut

Oman tietämättömyytensä.

ei kai tarvitse tieteellisiä tutkimuksia jos oma keho jo todistaa

ei tuollaisia tutkimuksia voi edes yrittää toteuttaa kuvailemallasi tavalla kos aihminen on niin yksilöllinen! Ei ihmistä voi tutkia kuin jotain kasveja koska ihminen on niin monimutkainen kokonaisuus että sempä takia juuri joku juttu tepsii jollekin ja koku toinen jollekin toiselle ja joku onnelline täällä ei muka tiennyt mitä tarkoitetaan monilla vaivoilla mitä ei lääketieteen ja biologian kirjat kykene selvittämään, niin ne toiset ovat nöiden ihmeellisten vaivojen uhreja ja toiset onnellisesti eivät voi edes aavistaa mitä on kuulua ryhmään "länsimaisen lääketieteen ulkopuoliset" tai jotain..

Ostin pari viikkoa sitten

Pascoe-jauhetta ihan uteliaisuudesta. Olen napannut lasilliseen vettä sekoitettuna valmistetta teelusikallisen aina ensimmäiseksi aamulla. Mielenkiintoinen vaikutus on se, että pahat närästykset ovat alkaneet helpottamaan, vaikka en ole muuttanut ruokavaliota mitenkään. Jääkaapissa on myös pullollinen Valmarinia, ja jos närästää otan sitä 15 ml sekoitettuna veteen. Johan alkaa helpottaa. Jotain taikaa noissa valmisteissa on pakko olla, koska nyt käytän närästyspillereitaä kymmenesosan siitä, mitä vielä reilut kaksi viikkoa sitten.

Pascoen laihduttavaan voimaan en sen sijaan usko. Jos paino alkaa putoamaan, niin hyvä juttu, mutta se ken elää näkee tuon asian.

pahat närästykset

Et sit ole ajatellut muuttaa ruokavaliota, jotta kroppas ei kärsis närästyksestä ?

Itse söin pascoeta 6kk, mutta en huomannut mitään positiivista.

Valmarin ei sopinut minulle.

Pidän kahvista, joten ei tule mieleenkään

jättää sitä tai teetä pois. En liioin voinut syödä omenia, sitrushedelmiä ja monia muitakaan terveellisiä ja kevyitä herkkuja. Nyt ei ole mitään ongelmia. Ainoastaan palaveripäivinä närästää jonkin verran, silloin tulee juotua kahvia enemmän kuin normaalisti, jotta pysyy hereillä.

Myös aineenvaihdunta näyttää jonkin verran vauhdittuneen. Johtuneeko siitä, että saan nyt enemmän kuituja kun pystyn syömään hedelmiä.

Pascoe laihduttaa

Olen käyttänyt Pascoeta muutaman kuukauden ja ihmetellyt, miksi olen kuin luuta ja nahkaa, vaikka syön parhaani mukaan. Tajusin sitten, että sen täytyy johtua tuosta jauheesta, joten en osta enää uutta pakettia.

Olin laiha jo ennestäänkin, joten lisälaihtuminen oli minulle huono juttu.

huijaat vaan

Vuorokausiannos
(1 tl = 4 g) sisältää: 1550 mg kalsiumkarbonaattia, 1250 mg natriumkarbonaattia, 900 mg magnesiumkarbonaattia, 150 mg natriumfosfaattia ja 150 mg kaliumbikarbonaattia (joista natriumia 380 mg, kalsiumia 620 mg ja magnesiumia 230 mg).

Ei nuo mineraalit mitään laihduta.

vaan kun happamuus

Elimistön emäksöityminen voi kyllä laihduttaa, ja varsin usein laihduttaakin.

Pelkkää fuulaa

Elimistön happamuus-emäksisyys hoax on pelkkää markkinointiharhautusta. Todellisuudessa ruokavalio ei muuta elimistön happo-emästasapainoa, koska puskurointisysteemi on niin tehokas. Kannattaa tutustua ihan ihmisen perusfysilogiaan, jos asiassa on epäselvää.

Miten olet kokeillut

Miten kokeilit asiaa, ja kauanko kokeilua teit?
Mitä muutoksia havaitsit, tai mitä muutoksia hait kokeilulla? Puhu vasta sitten, kun olet itse kokeillut muutaman vuoden, tai ei sitä tarvitse kuin vuoden kokeilla. Sitä ennen pitää opetella elintarvikkeista uusia asioita ja niiden käsittelyn vaikutus. Perisfysiologia kun tätä asiaa ei kerro.
Mitä tekemistä tällä asialla on markkinoinnin kanssa?

Skepon keinoilla kylläkin on markkinointi aina mielessä, ja sitä hänen esittämänsä keinot kyllä edustavat.

höpön höpön

Millään pascoella ei laihdu.

Jos joku muuta väittää, niin hän valehtelee.

Kuluttaa enemmän kuin syö, niin taatusti laihtuu.

Ja syö kunnon ruokaa, eikä mitään moskaa.

""""Sitä ennen pitää opetella elintarvikkeista uusia asioita ja niiden käsittelyn vaikutus.""""

Sulla on sitten ihan tieteellistä faktaa tästä olemassa, että mitä uusia asioita pitää opetella?

Teet itsestäsi ihan pellen.

Etkö riitä

Kyllähän sinä varsin hyvin pelleksi riität. Kaipaatko seuraa?
 /   /  /  /  / elimistön happamuus
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta