Esperi Care

Mitta täynnä

Kyselisin muilta Esperi Caren palkkalistoilla olevilta,että onko ollut ongelmia palkkojen saamisessa? Olen tuntityöläinen ja palkat tulee miten sattuu. esim. jos lista loppuu vaikka 31.12. niin palkka tulee vasta 31.1. tai 15.2! Ja palkkakuitteja ei ole pitkään aikaan tullut päivää ennen tiliä niinkuin normaalisti pitäs tulla...vituttaa...!!!

112

31394

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • työnorjatar

      Samaa olen kuullut muidenkin tuntityöntekijöiden valittavan. Kuinka paljon saat tehdä tunteja?

      • Mitta täynnä /2

        Tunteja teen 82-110...


      • Anonyymi

        Esperi Pikonlinnassa ei tee keikoista paperista työsopimusta ja palkkaa ei maksettu ajallaan.

        Ihan turha lähteä tekemään sinne suunnille keikkaa, kun sillä saa omat raha-asiansa solmuun.

        Esimiestä asia ei liikuta.

        Hoitajat kaipaavat vuoroon, mutta on niin paljon parempiakin paikkoja olla töissä. Onneksi pystyn valitsemaan, mihin keikkaa teen.


    • Kokemusta on

      Yritys pimittää lisien, lomakorvausten maksussa. Palkat tulee miten sattuu ja jää epähuomiossa maksamatta. Sitten kun penäät maksuja niin aina löytyy joku vastaus hups kuinkas näin kävi. Alan epäluotettavin palkan maksaja ja työnantaja. kokemusta on todella kiitettävästi...

      • työsuojelupiiriin

        Joku instanssihan näitä paikkoja valvoo.Luulen ainakin ,että työsuojelupiiristä saa lisätietoja mihin valittaa.Jos kuulutte liittoon kysykää siletä.Sielähän on lakimiehet näitä palkkariitoja selvittämässä.Huonoin keino on ,että antaa vaan vahingon kiertää.


      • Mitta täynnä / 3
        työsuojelupiiriin kirjoitti:

        Joku instanssihan näitä paikkoja valvoo.Luulen ainakin ,että työsuojelupiiristä saa lisätietoja mihin valittaa.Jos kuulutte liittoon kysykää siletä.Sielähän on lakimiehet näitä palkkariitoja selvittämässä.Huonoin keino on ,että antaa vaan vahingon kiertää.

        Asia on laitettu eteenpäin viisaampien selvitettäväksi...


      • Anonyymi

        Olen esperillä, vakituinen kuukausipalkalla. Väärin maksettuja palkkoja. Lisiä ei maksetakaan, luvattuja hälytysrahoja jätetään maksamatta. Huijareita koko esperin johto. Pyynnöt palkan oikaisemisesta menee kuuroille korville, rahoja ei tule saamaan. Olen ollut vasta puoli vuotta kyseisessä firmassa mutta vaihdan heti kun löydän uuden paikan. Esperille en tule enää ikinä. Uskomattoman kuvottavaa toimintaa. Älkää menkö tuonne töihin älkääkä laittaako sinne läheisiänne. Hoitajat tekee kaikkensa mutta mikään ei riitä, korvaus raskaasta työstä jää osittain saamatta.


      • Anonyymi

        Juurikin näin.


      • Anonyymi

        Tämä on totta, sama kokemus


    • 123

      Olen vakituinen työntekijä. saan palkkani ajoissa. Esimiehen pitäisi laittaa tuntilistat ajoissa palkkatoimistoon ennen palkanmaksupäivää. Kuun puolivälissä ja lopussa, kaksi viikkoa ennen mieluiten heti kun keikka päättyy, niin varmasti on ajoissa. keikkalaisellakin täytyy elää. Sama ongelma on muuallakin keikkaa tekevillä. Itse tein keikkaa pitkään useissa kaupungessa ja eräässä vuokrafirmassa, sain odottaa palkkoja.

    • Entinen työntekijä.

      Nyt mennään heinäkuuta mutta sama meno senkun jatkuu.. Olin keikkalaisena vajaa puoli vuotta kunnes mitta tuli täyteen ja lähdin lätkimään.Alkuvuoden palkat tulivat kuten pitikin ja samoin palkkakuitit.Loppukeväästä hankaluudet tulivat. Palkkaa ei tullut ja kun asiasta kyselin niin sanottiin vaan että oletko merkinnyt ne tunnit oikeaan paikkaan, "oma mokasi". Vaikeudet jatkuivat.Palkkaa sai odottaa monta viikkoa ja taaskaan kukaan ei ottanu vastuuta.Esimiehenä täysin avuton ja kädetön ihminen. Kun kyseli rahojensa perään niin luvattiin hoitaa asia ja vaikka mitä. Mutta mitään ei tapahtunut.

      Nyt heinäkuun puolessa välissä karhuan vieläkin saataviani toukokuulta.

      • esperi caressa

        Kiitos. Hyvästä ketjusta. Tulin valituksi Esperiin mutta tämän luettuani, nostan kytkintä ennen kuin aloitinkaan. Esperi näyttää myös maksavan melko lailla heikosti vs. pk-seudun muihin työpaikkoihin.


    • tai tietokoneesta?

      Nykyään lisät ym. on ohjelmissa valmiina - jos työnantaja haluaa. Erehdyksiä voi sattua, varsinkin jos palvelu on äärimmilleen kilpailutettu. Mutta mikäli työnantaja haluaa huolehtia palkkojen maksusta oikein ja ajoissa, on se mahdollista. ainakin pääkaupunkiseudulta löytyy työnantajia, jotka tähän pystyvät.

    • jda

      Itse olen ollut reilu vuoden verran Esperillä keikkalaisena opintojen ohella. Ja palkanmaksusta minulla on vain hyvää sanottavaa omakohtaisesti. Palkkatosite tulee postissa päivää, kahta ennen. ja tili on aina ollut työnvertainen lisineen päivineen. vähän ihmetyttää, miten myös muutama esperillä työskentelevä tuttuni ei kuulemma saa tarpeeksi lisiä yms.. mutta siis omalla kohdallani ei mitään ongelmia ole ilmaantunut.

    • Hoitoapulainen

      Esperin toimistossa pitäisi olla tuntityöläisten lista jossa näkyy heidän palkanmaksu päivät, kuukausipalkkalaisilla on oma listansa jossa myös näkyy palkanmaksu päivät. Mutta outoa on se,että palkka maksetaan kolmen viikon jaksoissa. Vaikka kk palkka on isompi. Kk palkka jaettuna neljällä ja viikko palkka kerrottuna kolmella onkin todellinen kk palkka. Itse olen esperillä töissä ...saan lisäksi soviteltua pvä rahaa ja jos rahat ei riitä, niin haen toimeentulotukea jotta saan kunnon rahat ihan niinkuin kuuluukin. Mullaon oikeudet toimeentulotukeen ihan niinkuin monella muullakin kansalaisella. Byrokratia on ongelmallinen ja siksi siitä pitää ottaa kaikki irti. Olen yh-äiti ja elätän täysikäistä tyttöäni kotona joka käy lukiota. Joten en jätä mitään arvailujen varaan.. Vuokrat ovat tosin rästissä pienen palkan takia ja kelalle olen velkaa asumistuissa 640€ juurikin esperin palkkajärjestelmän takia. Ei huoli mitään aina voi ottaa rennosti, koska ketään ei heitetä asunnosta ulos työnantajan palkkajärjestelmän takia. Laki on puolellani sekä asianajaja...

    • Paljon eroja

      Millainen se on muuten työpaikkana? Onko henkilöstöresurssit riittävät ja maksetaanko siellä pienempää palkkaa hoitajille kun esimerkiksi muualla.
      Yksityisissä useinkin on aika paljon huonompi palkka hoitohenkilökunnalla ja työn määrä kuulemma valtava henkilöstöön nähden. Sekä siivous, ruoanlaitto yms sekätyöt roskien viemisestä kuuluu hoitajille.

      Asukkailla on kuitenkin kovat kuukausihinnat ja maksut palveluista, mutta henkilöstölle maksetaan kuulemma aika pientä palkkaa. Kertokaa millaista palkkaa saatte tunnilta tai kuukaudessa.

      Nythän esimerkiksi useassa paikassa sh- palkka nousee muualla jo lähes 2600€ ja ylikin lisien kanssa ja lähihoitajan kuuukausipalkka ilmeisemmin n. 2200€.

      Tuntipalkoissakin keikkalaisilla on isojakin eroja, joku maksaa reilun kympin tunnilta kun taas jossain maksetaan parikymmentäkin €uroa tunnilta. Maksetaan keikkalaisille enemmän kun ns. kuukausipalkkalaisille. Joskus voi olla edullisempi tehdä keikkaa kuin olla kuukausipalkalla - vähemmän työtä ns. kuukaudessa.

      Nythän on valinnanvapaus vaihtaa helpostikin työpaikkaa ja katsoa kuka maksaa hyvin raskaasta työstä ja henkilöstöresurseissakin on eroja, sekä työyhteisöjen laadussa sekä miten potilaita hoidetaan ja kohdellaan.
      Tai millaista on johtaminen osaamattomassa työyhteisössä.

      Vertailkaa hyvät kollegat työpaikkojanne, johtamista ja työn raskautta ja etenkin palkkausta. Tuntuu kovin oudolta, että palkkoja ei maksettaisi ajallaan. Onhan organisaatio iso vai eikä seilläkään ole asintuntevaa ja osaavaa henkilöstöä riittävästi kun palkanmaksu myöhässä.

      Yksityisiä laitoksia tulee kuin sieniä sateella mutta ono niiden palkkaus yms edut sittenkään vertailukelpoisia julkisen puolen palkkauksen yms etujen kanssa? Kannattaa miettiä tarkkaan ja palkkakin on tärkeä osa aina lisääntyvässä työnmäärässä.

      • Esperi... :(

        Esperillä lähihoitajan palkka on G17- eli alin mahdollinen lähihoitajan palkka yksityisellä alalla. Siihen kuuluu sitten lisäksi "esperilisä" joka nostaa olevinaan palkan G19- jota se ei kuitenkaan nosta, vaan sen pitäisi olla erillinen lisä palkassa, eikä nostamassa palkkatasoa toiseen.. Erittäin pettynyt entinen työntekijä..


    • Kokemusta liikaakin

      ota liittoon yhteyttä heti, tämä firma on tiedossa useilla paikkakunnilla. ehdotan lähde äkkiä pois, joustavuutta perätään työntekijältä niin että olet pian nahkasi myynyt ns. firmalle. yhdeksän hyvää luvataan, mikään ei firmassa toimi. esimiehet vaihtuvat todella usein, koko henkilökunta vaihtuu. yhteishenki kärsii työyhteisössä, selkään puukottajia riittää. Laajentavat koko ajan toimintaansa eri kaupungeissa, kuitenkan palvelu ei ole laadukasta. ihmettelen miksi usein kilpailutuksen voittaa Esperi, halvalla ei saa hyvää.

    • rahaton13

      Itse olin Esperissä kuukauden, kaikki tuntityöntekijät valittivat palkoista ja niin kävi minullekin, en saanut palkanmaksupäivänä. Lopetin hommat samantien, yksinhuoltajan en voi odotella rahoja!

    • työntekijänä

      KARMEIN TYÖPAIKKA IKINÄ, alkaa olee niin mitta täys niitä paskaa jauhavista kurpista, uhuhuhuhuhuhu... päälikkö kauhee

    • ...

      oman kokemuksen perusteella voin todeta, että henkilöstö vaihtuu, tulevat näkevät ja lähtevät. Kaikki perus asiat hakusessa. Kannattaa kartottaa muitakin vaihtoehtoja!

    • Ei ikinä enää

      Esperille. Tuskin millekään muulle yksityiselle. Sen verran paha maku jäi paikasta. Tampereen naapurikunnan Esperi kyseessä.

      • yksityiset härskejä

        Kuulemma liian vähän hoitajiakin.Bisnestä vaan takovat rahaa.


    • Esperistä työnantaja

      Itse todella pitkään esperillä työskennelleenä (ensin tuntipallkaisena ja muutama vuosi sitten kk-palkkaiseksi siirtyneenä ) jaksan ihmetellä näitä ainaisia valituksia kaikesta mahdollisesta Esperiä koskevasta... Itselläni ei ole kertaakaan ollut ongelmia palkanmaksussa, esimies on mahtava, työkaverit mukavia eikä muitakkaan ongelmia tule mieleen! Työkavereiltani olen kuullut myös pelkkää hyvää! Itsehän voi aika paljon vaikuttaa omaan ja muiden työssäviihtyvyyteen! Ja toki siinä vaiheessa, jos ei viihdy, niin kannattaa pikimmiten vaihtaa paikkaa! =)

      • Anonyymi

        Palkanmaksuun et todellakaan voi vaikuttaa. Tulevat jos tulevat
        Ei se työkavereiden mukavuus elätä ihmistä


    • alina2

      Esperistä huonoja kokemuksia täälläkin. En enää ikinä mene töihin kyseiseen firmaan, huijataan vaan työntekijöitä palkoissa ja työajoissa ym... Enpä ole aiemmin törmännyt vastaavaan...

      • "Ilmainen työvoima"

        Ylitöitä ei saisi tehdä ja ei myöskään saisi merkata työvuorolistaan, jos on joutunut joustamaan työajoissa..


    • Hyvää johtamistako?

      Ilmankos sinne on jatkuva työntekijöiden haku päällä ja toistuvasti samat yksiköt hakevat team vastaavia, sairaanhoitajia jne. Myös ylätason henkilöstö tuntuu vaihtuvan hyvin pikaisesti.

      Onkohan tuo pitkäjänteistä ja järkevää johtoa siellä. Ainakin heidän sivuillaa, Mol;in sivuilla tuon tuosta samat paikat auki. Jotainhan s ekertoo johtamisen laadusta.

      Kyllä työ täytyy olla pitkäjänteisempää eikä se, että ihmiset vaihtuu jatkuvasti johda ainakaan parempiin tuloksiin vaan päinvastoin antavat heikon ja huonon kuvan organisaatiosta.

      Onko siellä palkka huonompi myös ja aiemmista viesteistä ymmärsin, että palkkahenkilöstö ei ole ajan tasalla vai listantekijätkö? Kun palkka myöhässä tai ei makseta. Onko henkilöstöä riittävästi?

      Hoitomaksuthan ovat heillä varmaan Suomen kalleimpia, joten luulisi riittävän raha heillä, jollei se mene bonuksiin johtajille?

    • keikkalainen

      On keikkalaisten pohjapalkka huonompi kuin esim. vuokratyöfirmoissa tai vakituisilla työntekijöillä.

      • taru10

        Esperin Sagacare ei maksa kaikkia kokemuslisiä. 20 vuotta työtä takana. Käpylinna täynnä vapaita työpaikkoja... katsokaa MOL.


      • Tosisatu

        Nytkin haussa sairaanhoitaja, jolla myös lähihoitajan koulutus vaaditaan. Ja palkkako sitten lähärin ja työt tuplana: lähärin ja sairaanhoitajan? Kiertäkää kaukaa ko. paikka. 4 tunnin keikkoja tarjolla, ken tahtoo.


      • Yllätyin
        Tosisatu kirjoitti:

        Nytkin haussa sairaanhoitaja, jolla myös lähihoitajan koulutus vaaditaan. Ja palkkako sitten lähärin ja työt tuplana: lähärin ja sairaanhoitajan? Kiertäkää kaukaa ko. paikka. 4 tunnin keikkoja tarjolla, ken tahtoo.

        Sairaanhoitaja haussa oli tänään vain vaatimuksena sairaanhoitajan koulutus. Olivat muutenkin muuttaneet ilmoitusta. Eipä ilmoitettu yhtiön liikevoitoista ja muista ylilyönneistä. Haen, pääsee aina pois!


      • Hah1
        Yllätyin kirjoitti:

        Sairaanhoitaja haussa oli tänään vain vaatimuksena sairaanhoitajan koulutus. Olivat muutenkin muuttaneet ilmoitusta. Eipä ilmoitettu yhtiön liikevoitoista ja muista ylilyönneistä. Haen, pääsee aina pois!

        Käypä piruuttas pyörähtämässä..


      • Anonyymi
        Yllätyin kirjoitti:

        Sairaanhoitaja haussa oli tänään vain vaatimuksena sairaanhoitajan koulutus. Olivat muutenkin muuttaneet ilmoitusta. Eipä ilmoitettu yhtiön liikevoitoista ja muista ylilyönneistä. Haen, pääsee aina pois!

        Kauan olit😀jos pääsit?


    • Vertailkaa

      #keikkalainen#. Keikkalaisen tuntipalkka on parempi, koska siihen lasketaan lomaraha mukaan.Jossain jopa 20-30 € tunti sh.

      Tarkastelkaa tuntipalkkoja ja kuukausipalkkoja, sillä niissä on todella paljon eroja.
      Yksityiset maksaa huonosti monessa paikassa.

      Joten antakaa työpanoksenne sinne, missä maksetaan kunnolla työstä palkkaa. Eikä pimitetä tai käytetät hoitajia hyväksi.

      Palkkahan vaikuttaa myös eläkkeisiin myöhemmin.

      • lomalomana,eirahana

        Vaatimaton lomakorvaus ei kyllä korvaa oikeaa lomaa. Eikä sitä kuulua laskea tuntipalkkaan, kun aletaan vertailla tuntipalkkoja. Ennemmin otan loman lomana, kuin muutaman hullun euron silloin tällöin.


    • mimi

      Olen itsekin Esperin listoilla,keikkailen,vakituista paikkaa en ole edes hakenut.Viihdyn ja palkka on tullut ajallaan.Harmittaa vain muutaman hoitajan asenne,työhön.

    • Pöllöpää

      Morjen! Ite oon siirtynyt Esperille vanhana työntekijänä yritysoston "kaupanpäällisenä".
      ..olen vakituinen, kuukausipalkkainen yötyötä tekevä lähihoitaja oikeutettuna 5v kokemuslisään. Peruspalkka viimeisimmän palkkakuittini mukaan on 1905,69 henkiläkohtainen palkanosa 53,92. Kuulutaan palkkaluokkaan G17 ja alueeseen 2. täällä 05-alueella.

      Palkat maksetaan tosiaankin sen aiemmin mainitun listan mukaan aina viimeinen ja 15pv ..kuukausipalkkalaisille on oma listansa kuin tuntipalkkaisille ja on meilläkin muutama vakkari tuntipalkkanen maininnu että pitkät välit tuntuu olevan palkoissa. Itselläkin välillä tulee dilemma laskujen kanssa, kun palkanmaksulistassa on sellaisia kuukausia, jolloin tulee vain pelkkä kuukausipalkka ilman lisiä kuun lopussa tai vuorolisiä ei tule ensinkään 15pv vaan vasta seuraavan kuun puolivälissä. Vittumaista sanoisinko..

      Itellan NetPostiin tulee palkkakuitti ajallaan, suosittelen :)

      "Meillä Esperissä" tehdäänkin näin, että vakkareita tuntipalkkalaisia pyöritetään vajailla listoilla näin, että saattaa olla esim.alta 80h/3vkon listassa, työajan tasoittuminen on juurikin tuo 3vkoa..sitten pyöritetään sijaisia siinä ohella!?
      Itse olen tehnyt lähes säännöllisesti ylitöitä vapaaviikollani, koska sijaisia ei ole aina ollut extempore saatavilla syystä että ovat joko opiskelijoita tai muualla vakituisena tai keikkaavat monessa eri paikassa.. no, nyt on johdolta tullut yksikön esimiehelle narinaa asiasta että pitäisi korvata ajallisesti..ei rahassa, koska olen yötyöläisenä allekirjoittanut sopimuksen työajan tasoittumisesta 15viikon jaksossa..keväällä jo sanoin yleisesti, että milloinkahan heräävät palkkaamaan sisäisen sijaisen, kun sairaslomia nyt vaan on naisvaltaisessa paikassa jatkuvasti..aina on joku flunssa tai jonkun lapsi sairas. Ei siinä, en moiti tai epäile että olisi mitään sairaslomien hyväksikäyttöä. Vaan olen näreissäni siitä, että laitettais niille vajailla listoilla oleville "varallaolo"-päiviä, jotta saadaan heidän listat täytettyä eikä merkitä sitä vapaapäivänä listaan. Sitten jos ei sijaista saada lyhyellä varoitusajalla olisi myös yötyöläisellä mahdollisuus rahassa korvattaviin ylitöihin.

      Muualla "meillä Esperissä" vastaavaa??

    • hoitaja

      En suosittele kenellekään Esperi Careen töihin menemistä.
      - palkkaus muita huonompi
      - henkilöstömitoitus huono, vaikituisia työntekijöitä niin vähän kuin vaan mahdollista, sijaisia, jotka tekevät lyhennettyä työpäivää
      - hoitajan toimenkuvaan kuuluu kaikki
      - työntekijöitä syytetään kaikesta, vaikka työnantaja ei antaisi / tarjoaisi minkäänlaisia järjellisiä työskententelyolosuhteita
      - johtaminen byrokraattista ja käskyttävää (mielipiteitä ei saisi esittää, eikä työntekijän kuulu oikeastaan mitään miettiä, kun pomo sanoo mitä pitää tehdä)
      - johto voi uhkailla työntekijöitä
      - johdolla on oikeus haukkua yksittäistä työntekijää muiden läsnä
      - luottamusmies (?) tai työsuojeluasiat eivät toimi
      ....

      • Turhautunut100

        Tämän kaiken allekirjoitan aivan täysin juuri esperistä mm.näistä syistä itse eronneena.Esimies on täysin kykenemätön tehtäväänsä. Asiakkaat eivät myöskään aina saa sitä mistä maksavat mutta sitähän he eivät ressukat tajua. Mutta jos joku harkitsee tänne töihin menemistä niin neuvon harkitsemaan ja mikäli menee niin melko hyvin sujuu jos muistaa pitää suunsa kiinni ja olla tyytyväinen siihen mitä tarjotaan vaikka se olisikin liian vähän tai kenties jopa väärin. Lupaa omiin mielipiteisiin ei ole tai joudut ehkä tosiaan jopa niiden muiden läsnä ollessa miettimään ääneen onkohan sinusta kuitenkaan tähän työhön, kun avaudut tuohon malliin. Rakentavaa keskustelua ei täällä osata ainoastaan työntekijä tekee virheitä. johto tekee kaiken virheettömästi.


      • Anonyymi

        Juurikin näin, kertakaikkiaan niin esimiesten kuin johdon käyttäytyminen aivan ala-arvoista. Saga-care palvelutalossa kohdalleni näin tapahtui. Esimiehet saivat aikaan todella huonon ja pelokkaan ilmapiirin aikaiseksi. Miten ihmeessä nämä johtajat kuvittelevat pitkässä juoksussa asukkaiden viihtyvän, kun henk.kunta voi huonosti. Tämän myötä rahan tulo kyllä loppuu. Aivan järkyttävät vuokrat ja jokainen palvelu maksatetaan asukkaalla. Esimiehen aika menee työntekijöiden "kyttäämiseen". Lähiesimiehet kouluttamattomia. En ole enää töissä, enkä varmasti mene Saga-care palvelutaloihin koskaan. Myös ongelmia palkan maksussa, valitettavasti. Olin tuntityöläinen. Todella ikävää toimintaa, eikä talossa ollut luottamusmiestä, eikä työsuojelu valtuutettua. Hohhoijaa, järkyttävää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin näin, kertakaikkiaan niin esimiesten kuin johdon käyttäytyminen aivan ala-arvoista. Saga-care palvelutalossa kohdalleni näin tapahtui. Esimiehet saivat aikaan todella huonon ja pelokkaan ilmapiirin aikaiseksi. Miten ihmeessä nämä johtajat kuvittelevat pitkässä juoksussa asukkaiden viihtyvän, kun henk.kunta voi huonosti. Tämän myötä rahan tulo kyllä loppuu. Aivan järkyttävät vuokrat ja jokainen palvelu maksatetaan asukkaalla. Esimiehen aika menee työntekijöiden "kyttäämiseen". Lähiesimiehet kouluttamattomia. En ole enää töissä, enkä varmasti mene Saga-care palvelutaloihin koskaan. Myös ongelmia palkan maksussa, valitettavasti. Olin tuntityöläinen. Todella ikävää toimintaa, eikä talossa ollut luottamusmiestä, eikä työsuojelu valtuutettua. Hohhoijaa, järkyttävää.

        Olin keikalla Saga- caressa, taitaa olla ensimmäinen ja viimeinen kerta siellä. Todella ynseää kohtelua eikä juuri minkäänlaista perehdytystä. Ei kannata itkeä jos ei saa työntekijöitä, tolla asenteella.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin näin, kertakaikkiaan niin esimiesten kuin johdon käyttäytyminen aivan ala-arvoista. Saga-care palvelutalossa kohdalleni näin tapahtui. Esimiehet saivat aikaan todella huonon ja pelokkaan ilmapiirin aikaiseksi. Miten ihmeessä nämä johtajat kuvittelevat pitkässä juoksussa asukkaiden viihtyvän, kun henk.kunta voi huonosti. Tämän myötä rahan tulo kyllä loppuu. Aivan järkyttävät vuokrat ja jokainen palvelu maksatetaan asukkaalla. Esimiehen aika menee työntekijöiden "kyttäämiseen". Lähiesimiehet kouluttamattomia. En ole enää töissä, enkä varmasti mene Saga-care palvelutaloihin koskaan. Myös ongelmia palkan maksussa, valitettavasti. Olin tuntityöläinen. Todella ikävää toimintaa, eikä talossa ollut luottamusmiestä, eikä työsuojelu valtuutettua. Hohhoijaa, järkyttävää.

        Edelleen esihenkilöt kyttää reaaliaikaisesti domasta hoitajan käyntejä ja vakkareita kehottaa katselemaan työpaikkaa muualta ja hyviä sellaisia kun nimeltä mainitsematon Helsingin Saga talo ei saa edes rekry firmoilta keikkalaisia. On jollain pikku sairaanhoitajilla pokkaa 😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juurikin näin, kertakaikkiaan niin esimiesten kuin johdon käyttäytyminen aivan ala-arvoista. Saga-care palvelutalossa kohdalleni näin tapahtui. Esimiehet saivat aikaan todella huonon ja pelokkaan ilmapiirin aikaiseksi. Miten ihmeessä nämä johtajat kuvittelevat pitkässä juoksussa asukkaiden viihtyvän, kun henk.kunta voi huonosti. Tämän myötä rahan tulo kyllä loppuu. Aivan järkyttävät vuokrat ja jokainen palvelu maksatetaan asukkaalla. Esimiehen aika menee työntekijöiden "kyttäämiseen". Lähiesimiehet kouluttamattomia. En ole enää töissä, enkä varmasti mene Saga-care palvelutaloihin koskaan. Myös ongelmia palkan maksussa, valitettavasti. Olin tuntityöläinen. Todella ikävää toimintaa, eikä talossa ollut luottamusmiestä, eikä työsuojelu valtuutettua. Hohhoijaa, järkyttävää.

        Olit varmasti Munkkiniemessä töissä! Aivan kauhea mesta nykyäänkin, onneksi olen tehnyt vaan rekryfirman kautta keikkaa. Juosta saa hulluna ja vakituiset työntekijät aivan loppu. Ihmettelen mikseivät vaihda työpaikkaa muualta saisi parempaa palkaa sekä inhimillisempi työtahti.


    • hoitsu 3

      Olen Esperillä ja työntekijöinä käytetään kouluttamatonta henkilökuntaa ja pyhävuoroissa etenkin. Suuri osa työnosuudesta menee pyykkihuoltoon ja ruokailuihin liittyviin töihin. Asukkaiden hoito jää vähemmälle.

      • Ei ikinä enää!

        Just näin!!


    • eläkehoitsu

      Hoitaja;
      5.11.2013

      Olet 100% oikeassa.Suomessa on lakimiehiä jotka ovat erikoistuneet "työsuojeluun" ja näin voi pyytää työnantajaa vastuuseen huonosta kohtelusta,eriarvoisuudesta jne..


      TYönantajalla on ollut tapana erottaa uusi tekijä ennen koeajan päättymistä,siksi työntekijät vaihtuu...Olisi kiva tietää irtisanotuilta että kuinka kauvan puljussa oli...

      Mollin sivuilla ainakin näkee mitä yksiköt hakee jatkuvasti tekijöitä,ja miksi juuri tämä firma toi ulomalita työntekijöitä koska suomalaiset hoitajat ovat kuulemma niin ynseitä ja eivät ole palvelualttiita,,jostain näin luin..

    • hoitaja3

      Esperissä taitaa olla niin, et jos työsuojelullisiin asioihin pitäisi puuttua ja on yhteydessä johtoon, niin saa kenkää... Siellä kun ei tunnusteta sellaisen työsuojelullisen ongelman olemassaoloa (varsinkaan, kun ja jos se ongelma on siellä johdossa), vaan se vika ja ne viat on siinä asiasta valittavassa henkilössä. Siellähän luullaan, et heillä on kaikki niin loistavasti (jatkuvasti vaihtuva henkilöstö ei vaan ole tajunnut sitä, et miten loistava työpaikka esperi on) :)

      • hoitaja3

        Esperin lakimies on tainnut erikoistua siihen irtisanomiseen :)
        - osaa tehdä ihan nätisti sen - nyökytellen, et jos tää ilmapiiri ei ole sinusta hyvä, niin sitten tämä ei vaan ole sinun työpaikkasi...


      • lähihoitaja50

        Teen keikkaa Esperillä. Olen toukokuussa valmistuva lähihoitaja. Peruspalkaksi oli merkitty ensimmäiseen palkkalaskelmaan 1648,74 euroa
        Tuntipalkka oli 10.11 euroa. Tuntuu kovin pieneltä tämä palkka jonka mukaan lasketaan tehdyt tunnit. Mitä te saatte tunnilta?


      • sua huijattu
        lähihoitaja50 kirjoitti:

        Teen keikkaa Esperillä. Olen toukokuussa valmistuva lähihoitaja. Peruspalkaksi oli merkitty ensimmäiseen palkkalaskelmaan 1648,74 euroa
        Tuntipalkka oli 10.11 euroa. Tuntuu kovin pieneltä tämä palkka jonka mukaan lasketaan tehdyt tunnit. Mitä te saatte tunnilta?

        Toihan on kouluttamattoman palkka.Tarkista netistä palkkasi.Avustava saa jo 1700bruton.


      • tarkista palkkasi
        lähihoitaja50 kirjoitti:

        Teen keikkaa Esperillä. Olen toukokuussa valmistuva lähihoitaja. Peruspalkaksi oli merkitty ensimmäiseen palkkalaskelmaan 1648,74 euroa
        Tuntipalkka oli 10.11 euroa. Tuntuu kovin pieneltä tämä palkka jonka mukaan lasketaan tehdyt tunnit. Mitä te saatte tunnilta?

        Lähäri saa jo ainaski 11e tunti vähintään. Soita liittoon ja katso palkkataulukko.


    • Ei ikinä enää!

      NIIN PASKA PAIKKA! Älkää ikinä menkö sinne töihin! Kokemusta meinaan on kyseisestä firmasta!

    • ei näin!

      Työvuorojen suunnittelu näin kesäsijaiselle on aivan päin helvettiä ainakin toimipisteessä, jossa itse työskentelen. On listoja, joina tehdään kolme viikkoa putkeen töitä yhdellä vapaapäivällä ja perään sitten taas päinvastaisia listoja tyyliin viikon vapaa kolme työpäivää viisi vapaata kaksi työpäivää jne.

      Lisäksi palkanmaksussa ihmeellisiä epäselvyyksiä ja työsopimus, saatu palkka ja työtunnit ovat räikeässä ristiriidassa. Esimieheltä näistä tiedusteltaessa vastaukset ovat luokkaa "en tiedä, kysy joltain muulta" tai "voi voi". Jumalauta että voi ottaa päähän paljon, niinkin paljon etten jaksa taistella enää tämän paskafirman kanssa oikeuksistani. Ei enää montaa vuoroa tuolla onneksi.

      Kiitos mutta ei kiitos. Ei enää ikinä Esperille.

    • hoitsuM19

      itse olen ollut vuoden päivät jo töissä esperillä tehnyt yleensä vklp vuoroja mutta aina heinäkuussa olen tehnyt koko kuukauden töitä, ja kuten arvaattekin lyhennettyä päivää teen 8 tunnin työt 6 tunnissa. nytten huomasin viime heinäkuussa tuli aivan normaali kuukausipalkka, mutta jostain kumman syystä yrittävät nyt minulle maksaa 300e/viikko niskalimassa raatamisessa joka ei minulle sovi työsopimustakin odotellut jo muutaman kuukauden kun vanha meni umpeen. olen muuten ollut tyytyväinen palkkaan kun opiskelija olen ja vklp on mukava tehdä. mutta aivan naurettavaa että tienaisin enemmän neljästä viikonlopusta kuin koko kuukauden töistä. ps olen melkein valmistunut hoitaja.

      • hoitsum19

        vielä sanoisin että esimies joskus sanoi että ei saa soittaa itse palkanlaskentaa.


    • Sakuri

      On aika dorkaa tehdä töitä tuollaisessa firmassa jossa joku pikkunilkki pätee että ei soitella sinne ja tänne. Itse olin Esperillä keikkalaisena sairaankuljetuksessa että turva auttajana. Ongelmia liksojen maksuissa jne muistin kun eräs esimies sanoi että ei soitella tokaisin että jos et sinä hoida työtäsi josta saat palkkaa niin pitää itse hoitaa sitten omat asiani uhkaili sitten varoituksella no mitä sitten?? kysyin en saanut vastausta ei ole kuulunut vielä tänäpäivänäkään ja selvisi syy oli tuo jättänyt tuntejani pois listalta eli aikamoinen "kumikynä viuhunut"..täm tietenkin on aina yksilöllistä ja aluekohtaista ja esim maakunnissa on taas esperistä hyviä kokemuskia kun tuurasin joskus maakunnissa..tämä episodi oli stadissa.
      Onneksi lopetin koko hoitoalan hommat ja lähdin muihin hommiin ei kaduta mutta tsemppistä teille ketkä hoitoalalla jaksatte tehdä, hattua nostan kaljun pään päälle!!

      • huijausta

        Esperillä ei makseta edes loma-ajan palkkaa, mikä on ihan TES:n mukainen juttu. Pitkän taistelun jälkeen sen saa ja yksikön päällikön kiukuttelun kaupan päälle. Yhteyttä otettu nyt lakiasiantuntijoihin, mutta tuskin mikään muuttuu.


    • veteraanimme

      Todella pettynyt Esperiin. Kohdellaan kohtuuttomasti, huonosti työntekijöitä ja ei mahdollista taata riittävää hoivaa ja huolenpitoa asiakkaille ellei halua jäädä vapaaehtoiseksi työvuorojen päälle..
      On surullista että arvokkaat ja aikalailla puolustuskyvyttömät veteraanimme joutuvat maksamaan noin suuren hinnan saamalla surkeaa palvelua ..

      • sh-amk

        Järkyttävää kohtelua henkilökuntaa kohtaan johdolta/esimieheltä/tiimiesimieheltä, sääliksi kävi asukkaat. Henkilökunta teki kyllä parhaansa, mutta resurssit 4 hoitajaa 32 asukasta hoitamassa - heistä suurin osa 2 autettavia ja syötettäviä.... keittiössä 2 henkilöä, jotka lasketaan hoitohenkilökuntaan, että saadaan hoitajamitoitus näyttämään lain vaatimalta.... Aivan järkyttävä paikka - ja henkilökunta vaihtuu... Onneksi pääsin pois, henkisesti en ois jaksanut enää kauan... reilu kuukausi riitti.


      • Anonyymi

        Olen aivan samaa mieltä. Rahat pois asukkailta eikä palvelua juuri nimeksikään, me henk.kunta emme saaneet palvella, siitä esimies piti huolen. Työntekijänä voin jo huonosti. Saga- care palvelutalo ?????? Lähdin, enkä takaisin mene.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen aivan samaa mieltä. Rahat pois asukkailta eikä palvelua juuri nimeksikään, me henk.kunta emme saaneet palvella, siitä esimies piti huolen. Työntekijänä voin jo huonosti. Saga- care palvelutalo ?????? Lähdin, enkä takaisin mene.

        Saga- care, huhhuh.. Hirvee paikka. Keikkalaisiakin kohdellaan miten sattuu, en suosittele asuin - enkä työpaikaksi


    • Jkhfhukb

      Esperissä tulet olemaan maksullinen orja (surkealla palkalla) ketään ei kiinnosta työssä jaksamisesi..

      • sh-amk

        Allekirjoitan tämän täysin... ei ikinä enää Esperille - järkyttävä paikka.


    • Mitenkauanjaksaa

      Meillä on työvuorolistoissa aamuvuorossa 3 työntekijää, yksi on 7-12, kaksi 7-13. Keritään juuri aamuhommat tekemään, muutama suihkuttamaan ja ruokailussa auttamaan (ruoka on 11.30-12.30) . Kirjauksia yritetään jossain välissä tekemään, aina ei kerkiä.
      Ensimmäinen iltavuorolainen on klo 13-19, joten raporttia ei kerkiä kuulemaan, toinen hoitaja on 14-20 ( kahvitus klo 14) ja kolmas hoitaja on 16-21. Tällaiset työvuorot on meillä yleisiä. Osalla on jopa 4 tunnin päivä ja työpäiviä 6 viikossa.
      Kateellisena luen muiden palvelutalojen viriketuokioista, joita pitävät kun aamu- ja iltavuorolaiset ovat päällekkäin. Meillä ei ole päällekkäin kuin todella harvoin. Usealla työntekijällä on vajaat prosentit, tekevät 50 tai 70 prosenttista, eivätkä saa lisätunteja, vaan listoihin laitetaan keikkalaisille tunteja, he saattavat tehdä viikossa täydet tunnit tai kahta vuoroa peräkkäin.

    • Sagaesperi

      Meillä Turussa on annettu mahdollisuus pitää virikehetkiä asukkaille ja näin kesäisin viedään asukkaita ulos yms. Ei muutenkaan valittamista. Kiire toki on useimmiten niin kuin kaikkialla.

    • fal

      moikka... itse menen pariksi viikoksi yöhoitajaksi tuuraamaan, ja kaduttaa jo nyt kun on näitä lukenut sekä "työkaverien" juttua kuullut. Ko. paikassa tehdään 12-tunnin vuoroja. Aamu kasista ilta kasiin. Yöhoitaja varttia vaille kasista varttia vaille kasiin. N. 30 asukasta, 2 hoitajaa, yksi yökkö. Yksi on suurinpiirtein koko päivän keittiössä että ehtii laittaa ruoat ja heti perään tiskit ja taas seuraava kattaus. Viriketoiminnasta ei ole ollut kuulema tietoakaan puoleen vuoteen.
      Tänään soitin kun yhden 5 tunnin tutustumisella menin heittämään pikakeikan (yövuoron, josta kaikki olivat erittäin järkyttyneitä) että haluaisin toki tehdä työsopimuksen ja tietää milloin näistä palkka maksetaan, niin sanottiin että keikkalaisille ei tehdä työsopimusta????? Eli... Öööö. Ahdistaa jo nyt ne heinäkuun kaksi viikkoa, mutten myöskään halua jättää henkilökuntaa pulaan koska heillä ei oikeasti edes ole keikkalaisia enää. Mitä teen?

      • älä_mene

        En ole ikinä kuullut (paitsi esperi caresta puhuttaessa), että ei tehtäisi työsopparia keikkalaiselle. Esim. meillä jos tulee vanhainkodilla työpaikalle niin, että vaikka edellisenä päivänä on sovittu vuoro, työsopimus on valmiina aivan varmasti. Jos soitetaan sijainen vaikka aamulla, niin pomo tekee sopimuksen samana päivänä tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

        En todellakaan menisi töihin ilman työsopimusta, älä mene sinäkään. Soita esimiehelle ja sano, että kyllä se sopimus täytyy tehdä.


    • älä_mene

      En ole ikinä kuullut (paitsi Esperi caresta puhuttaessa), että ei tehtäisi keikkalaiselle työsopparia. Meillä jos tulee vanhainkodille vaikka niin, että on edellisenä päivänä sovittu vuorosta, sopimus on varmasti valmiina. Jos taas soitetaan sijainen kiireesti esim. aamulla, niin pomo tekee sopimuksen päivän kuluessa tai viimeistään seuraavana arkipäivänä.

      En ikinä menisi töihin ilman sopimusta, älä mene sinäkään. Soita esimiehelle ja sano, että kyllä se sopimusta on tehtävä ja piste.

    • Guldgla

      Samanlaisia kokemuksia sitä löytyy julkiselta puolelta. Ei kirjoitella työsopimuksia ajoissa, ei maksella oikein lisiä. Työvuoroja teetetään lyhyempiä viikonloppuisin ettei vahingossakaan saa enemmän ropoja taskuun. Sijaiset ei saa viikonloppuja vapaaksi, vaikka listoilla olisivat olleet useita kuukausia. Pätkiä kirjoitetaan ja jos naama ei miellytä, on hyvä sanoo "ei oo töitä" vaikka oliskin. Vajausta on mutta asioille ei tehdä mitään. 0,5 hoitajamitoitus on normaalia, sitäkin alle mennään. Paikataan osaamattomilla jne.

      Itselläni ei ole kokemusta Esperistä eikä muistakaan yksityisistä laitoksista. Tähän vaan tulin kommentoimaan ettei se kunnallisellakaan ruusuilla tanssimista ole. Palkkaus ehkä satasen kaks parempi.

    • Eienääikinä

      Olin kyseisessä paikassa työharjoittelussa ja oli elämäni kamalimmat 5 viikkoa. Vanhukset ihania, välillä toki hankalia. Työkaverit välillä ihan ok tyyppejä mutta esimies aivan hirveä. Vittuili mulle kokoajan, vihjaili etten osaa mitään, tarttu kovakourasesti kädestä kiinni ja nolas muiden hoitajien edessä, eikä lopettanut vaikka itkin. Koko paikka vei multa halun opiskella koko alaa ja vaihdoin, onneksi. Söi multa motivaation :( älkää koskaan IKINÄ menkö tonne! Meidän osastolla esimies vaihtunu 25 kertaa kahden vuoden aikana..

    • Työntekijä

      Itse alotin elokuussa Esperillä. En voi olla muuta kuin erittäin tyytyväinen työntekijöihin. Myös minun esimieheeni ja alue-esimiehen työpanokseen. Työilmapiiri on hyvä, asukkaat tyytyväisiä. Virikettä päivittäin, asukkaat ulkoilevat päivittäin. Resursseja lisätään, kun uusia asukkaita tulee tai tarve vaatii. Suosittelen Esperiä! Ainakin uusia avattavia yksikköjä, johon vasta luodaan toimintatyylejä.

      • Anonyymi

        Asukkaat eivät ole tyytyväisiä hoitajien kaikki aika menee kirjaamisiin ja palavereihin.Moni asukas todella yksinäinen ja ahdistunut.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asukkaat eivät ole tyytyväisiä hoitajien kaikki aika menee kirjaamisiin ja palavereihin.Moni asukas todella yksinäinen ja ahdistunut.

        Meidän esperi carissa, ei saa näyttää tunteitaan ,eikä ole mikään tehostettu hoito, vaikka pitäisi olla.Ruoat tulevat arkealta ja ne vaan lämmitetään keittiöllä ,joten keittiötyöntekijällä kyllä jäisi aikaa muuhunkin kun puhelimessa puhumiseen.On rankkaa kun sijaisia tulee koko ajan, kun vakkarit eivät kestä ,ymmärrän ,jos palkkoja ei makseta.Me asukkaat ollaan kuin armeijassa ja sijaisia ei perehdytetä tarpeeksi,itsellä hirveät pelkotilat ja armoton väsymys.Ylempi johto päättää kaikesta, joten hoitajilla ei ole mahdollisuutta kuin tehdä niinkuin sanotaan.Kaikessa säästetään ja asukkaiden asiakasmaksut ovat liian suuria.Samat ruokalistat pyörivät kuukaudesta toiseen eli maukkaat ateriat eivät pidä paikkaansa.AIKAA PITÄISI JÄÄDÄ ASUKKAILLE SE KIRJAAMINEN VIE KAIKEN.
        SEKIN YLEMMÄLTÄ TAHOLTA MÄÄRÄTTY..........OLEN NIIN VÄSYNYT KAIKKEEN,ENKÄ OLE TODELLAKAAN AINOA NIISTÄ KUN EI VAAN SAA PUHUA ÄÄNEEN,HETI KYLLÄ VAIENNETAAN.RAHASTUSLAITOS JA ISO BISNESYHTIÖ.MISSÄ INHIMILLISYYS,MYÖTÄTUNTOISUUS.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meidän esperi carissa, ei saa näyttää tunteitaan ,eikä ole mikään tehostettu hoito, vaikka pitäisi olla.Ruoat tulevat arkealta ja ne vaan lämmitetään keittiöllä ,joten keittiötyöntekijällä kyllä jäisi aikaa muuhunkin kun puhelimessa puhumiseen.On rankkaa kun sijaisia tulee koko ajan, kun vakkarit eivät kestä ,ymmärrän ,jos palkkoja ei makseta.Me asukkaat ollaan kuin armeijassa ja sijaisia ei perehdytetä tarpeeksi,itsellä hirveät pelkotilat ja armoton väsymys.Ylempi johto päättää kaikesta, joten hoitajilla ei ole mahdollisuutta kuin tehdä niinkuin sanotaan.Kaikessa säästetään ja asukkaiden asiakasmaksut ovat liian suuria.Samat ruokalistat pyörivät kuukaudesta toiseen eli maukkaat ateriat eivät pidä paikkaansa.AIKAA PITÄISI JÄÄDÄ ASUKKAILLE SE KIRJAAMINEN VIE KAIKEN.
        SEKIN YLEMMÄLTÄ TAHOLTA MÄÄRÄTTY..........OLEN NIIN VÄSYNYT KAIKKEEN,ENKÄ OLE TODELLAKAAN AINOA NIISTÄ KUN EI VAAN SAA PUHUA ÄÄNEEN,HETI KYLLÄ VAIENNETAAN.RAHASTUSLAITOS JA ISO BISNESYHTIÖ.MISSÄ INHIMILLISYYS,MYÖTÄTUNTOISUUS.

        Sama kokemus. Ruoka ihan hirveää litkua, jotain bataatti-kookoslientä, no kuka vanhus sellaista on tottunut syömään, eihän sillä nälkäkään lähde. Perehdytys, mikä perehdytys? Sitten kun yrität hoitaa vanhukset edes jollain eettisellä tasolla kellon kanssa kilpaa juosten, uuvut, ja kun menet keskustelemaan esimiehen kanssa niin vika on kuulema siinä että et tee tarpeeksi reippasti töitä. Valittaa ei saa. Siis suoraan kiellettiin puhumasta työhön liittyvistä negatiivisista tunteista, ettei ne vaan tartu muihinkin. Siis mitä vit*.


    • Läksin_pois

      En suosittelisi firmaa kenellekään. Kasvoton, Englantilainen sijoitusyhtiä joka vähät välittää hoidettavistaan tai henkilökunnastaan. Tähän olisi paljon asiaa mutta lyhyestä virsi kaunis.

    • laillistako

      No kyllä todella on ! Ei makseta / tiedetä edes mikä on vuosilomakorvaus, eli lomapalkka ( ei siis lomaraha, joka on ihan eri juttu ). Taistelun jälkeen saat sen mikä sinulle kuuluu ja sitten oletkin yksikön päällikön inhoama työntekijä !

      • Anonyymi

        Lomaviikko häviää ihan noin vaan, sanotaan että kaikki on oikein. Useaan otteeseen pyydetty selvitystä. Vihdoin viimein hupsista, löytyi. Vp:t oli laitettu lomapäivikdi. Lomarshoja sai useaan otteeseen pyydellä. Oli maksettu lomalisät vain. Lopussa luki lomarshat maksettu ja lopputili. Vo......ttu järkkyttävää huijaista.


    • ranyatavi

      Esperin palkkojen maksamiset ihan päin honkia. Esim. loma-ajan palkkoja ei makseta ajallaan, eikä edes työehtosopimuksen mukaisesti. Työnantajaliitto on pyytänyt Esperin paikallispäälliköitä ottamaan yhteyttä ko asioissa, mutta eivätpä ole niin tehneet. Esperin omalle lakimiehelle ilmoitettu asiasta, mutta senhän tietää miten siinä käy. Erittäin huonossa maineessa on Esperi Care Oy työnantajana !

      • Isompijoukkoonmaxpower

        Ranyatavi. Kommenttisi kiinnostaa minua entisenä työntekijänä jolla juurikin ongelmia lomapalkkojen kanssa. Missä päin Suomea sinun ongelmasi ovat?


      • ranyatavi

        Jos olet entinen työntekijä, niin miksi sinua enää kiinnostaa palkkaongelmat Esperin kanssa ? Esperi oma lakimies ei ole ottanut mitään kantaa, mutta taistelu jatkuu. . .


    • eiesper

      Palkka tullut ajallaan. Jos tuntityöläinen joustaa ja tulee töihin pari tuntia aikaisemmin, ne pitää vähentää jostain toisesta vuorosta, ettei tulisi ylitöitä. Kuinka vajaata työaikaa tekevälle tuntityöntekijälle muka tulisi ylityötä kun tunnit jäävät alle kk/palkkatunteja? Meitä on 3 tuntityöntekijää, kaikki valmiita ja halukkaita tekemään täydet tunnit. Ihan kiva oli uusi lista. Itsellä tunnit minimissä. eikä kahdella muullakaan tuntilaisella paljoa enenpää. SIJAISILLE 47H! EN TAIDA SITOUTUA, REKRY KUTSUU!

    • hoito-alalla porukka onki sellasta ettei niille periaatteessa kuuluis ees maksaa palkkaa!!

      nais-vetosta porukkaa ja suurin osa niistä polttaa...

      suurin osa hoitajista käyttää työajan paskaa puhumiseen ku työntekoon...

    • Womaninneed

      Saga Care, Munkkiniemi ei kannata vaivautua hakea töihin. 2 kk:ta oleva koeajalla oleva sairaanhoitaja, joka olevinaan tiimin vetäjä (istuu itse vain päätteen takana, pommittaa tehtävät lähihoitajille tietokoneelta ja henkilöille, joista ei pidä tuplatyöt) lopuksi ajaa työpaikasta pärstäkertoimen mukaan töistä ihmiset pois ja aiheuttaa ihmisten elämään karenssi aika vaikeudet.

      • Hiphei

        Jos sinut on irtisanottu, ei sinulla ole karenssiaikaa. Jos siis tarkoitat työttömyysturvaa. Karenssi tulee, jos itse irtisanoudut työstä.


    • Anonyymi

      Paska firma Esperi care. Palkat aina väärin. Palkasta verot pidätetty väärin. Yhtä äkki pidettävät veroa 60 % vaikka verotiedot eivät ole muuttuneet. Perin palkka säästäviäni työsuojelu piirin kautta.

    • Anonyymi

      Onko kokemuksia Oulun Esperi Caresta? Vanhusten hoidon puolelta?

      • Anonyymi

        Ei henk koht kokemusta Oulun Esperistä. Mutta kuulemma keikkaa on paljon ja palkka pieni. Mutta samanlaista myös Attendolla ja Caritaksella. Siis aivan sama mikä näistä yksityisistä...


    • Anonyymi

      Itse tein järvenpään pisteeseen kaksi päivää 12h ja 8 h, palkka 125 euroa?

      • Anonyymi

        Ajemmin tehnyt pääkaupunkiseudun yksikköihin, palkka ollut silloin aina oikein ja sovitusti maksussa, kehyskuntiin ei päde näköjään. Jos laskee lähihoitajan palkan 7% verolla 20 tuntia käteen 125 euroa, tuntipalkka alle 7 euroa, ei oo todellista.


    • Anonyymi

      Keikkalaisena kommentoin, palkat maksetaan väärin, aina puutoksia.
      Nuoria kokemattomia hoitajia, huono Suomen kieli monella.
      Koronaaikana ollaan ilman maskeja tai maskeja käytetään väärin.
      Osa tulee töihin miten sattuu ja lähtee myös..
      Lopetan täs firmassa, ei kiitos.

      • Anonyymi

        Jep, todellakin. Palkat maksetaan miten sattuu, jos maksetaan.
        Osa porukasta huonosti Suomea puhuvia.
        Osalla työtaito on huono, ei ymmärretä/viitsitä tehdä perushoitoon liittyviä asioita. Kavereiden kanssa sumpussa oleminen ja kännykän plärääminen jatkuvaa,
        Joo, töihin tullaan jatkuvasti myöhässä, lähdetään pois etuajassa.
        Iso osa ainakin Helsingissä hoitoapulaisia tai opiskelioita, joilla ei ole hyvä työtaito, eivätkä ota ohjausta tai opastusta vastaa. Rähjätään vastaan.

        En todellakaan voi suositella kenellekään, ja tätä minun kokemus.
        Kauhea paikka.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jep, todellakin. Palkat maksetaan miten sattuu, jos maksetaan.
        Osa porukasta huonosti Suomea puhuvia.
        Osalla työtaito on huono, ei ymmärretä/viitsitä tehdä perushoitoon liittyviä asioita. Kavereiden kanssa sumpussa oleminen ja kännykän plärääminen jatkuvaa,
        Joo, töihin tullaan jatkuvasti myöhässä, lähdetään pois etuajassa.
        Iso osa ainakin Helsingissä hoitoapulaisia tai opiskelioita, joilla ei ole hyvä työtaito, eivätkä ota ohjausta tai opastusta vastaa. Rähjätään vastaan.

        En todellakaan voi suositella kenellekään, ja tätä minun kokemus.
        Kauhea paikka.

        Samat kokemukset ja älkää vaan ottako esperin omia luottamusmiehiä mihinkään mukaan ovat esperin puolella. Ottakaa tehystä tai superista. Oon saanut tästä useita yhteydenottoja.


    • Anonyymi

      Ei mitään hyvää sanottavaa. Palkka lähihoitajalle G19, lisät aina oudosti "unohtuneet". Palkat myöhässä. Minimihenkilöstöllä mennään, jatkuva vaihtuvuus, hoitajat tekevät kaiken. Ei ole siistijöitä, ei erikseen keittiöhenkilökuntaa. Huono/olematon työilmapiiri.hoitaja mitoitus on kaksi joka vuorossa Esperillä ei ole suomenkielistä hoitajaa kaikki on melkein tummaihosia jotka puhuu somalian tai englannin kieltä Eikö vanhuksella ole oikeus saada hoitoa omalla äidinkielellä.???
      Yksikönjohtajalle Jenni Röysälle kun ilmoittaa epäkohdat hän sanoo Esperillä ei ole pakko olla töissä saa lähteä pois tulijoita on jonoksi asti Eipä ole näkynyt jonoa jokaisesta vuorosta puuttuu 3-6 hoitajaa missä tämä jono on ? Esperin touhu on hyvin välinpitämätöntä .

      Toinen Yksikönjohtaja Sanna Manner mikä ei löydy Esperin yhteistiedosta tekee kotoa käsin töitä
      hän tekee työvuorolistat mitkä on päin helvettiä suuniteltu 3vko listassa mennään yhden vapailla ja ottaa tunteja pois että ei todeudu edes viikko työaika Esimerkki työ alkaa klo 13.30 päättyy 20,00 Eikä ole yöhoitaja tullut töihin heidän vuoro alkaa 20,30 pitäisikö osasto jättää tyhjäksi 30min ajan mikä on lain mukaan heiteelle jättö. !
      Tämä Sanna Mennerin touhu on todella,ala arvoista toimintaa tekee Esperille tuhansien Eurojen säästöä tuolaisella listasuunitelulla.Miten on mahdollista Että Sanna Manner suunitelee koko Mannerheimintien Esperin kaikkien osastojen työvuorot tietämättä osastojen toiminasta ja tavosta mitään .
      Sijaisia ei saisi ottaa olevinaan Esperissä liikaa henkilökuntaa että pitäisi vähentää henkilökuntaa.



       Esperi Hoivakoti Tilkantaika tarjoaa ympärivuorokautista palveluasumista vaativahoitoisille asiakkaille. Tilkantaika on psyykisesti sairaille vanhuksille tarkoitettu osasto missä on vaativantason asukkaita hoidossa.
      Henkilökunta on opiskelijoita monesti iltavuorossa vain opiskelijat hoitaa Asukkaat eikä ole vuorossa koulutettua hoitajaa.Vaan toiselta osastolta tulee joku hoitaja antaa lääkkeet mikä on lain mukaan vaarin sellainen hoitaja antaa lääkeitä jotka ei tunne hoidettavia eikä ole turvallisen lääkehoidon mukaista toimintaa.Aivan sama vaikka lääkkeet kävisi antamassa lähikaupan myyjä.
      Työvuorolistoihin suunniteltu haamuhoitajia totuus kuitenkin on kaksi n.s hoitajaa aamu ja iltavuorossa.
      Asiasta ilmoitettu Valviraan Ja Aluehallintovirastoon mitään tarkastuskäyntejä ei ole tehty onko näin Suomessa on  korruptio että Esperi voi tehdä mitä vaan kyseenalainen toiminta saa jatkua.

      • Anonyymi

        Tuo onkin aika mielenkiintoinen tapaus että työvuoroja suunnittelee ihminen joka ei tiedä mitä niissä työvuoroissa kulloinkin tehdään.
        Onko alunalkaen ollut vain tarkoitus tehdä kovaa bisnestä , ja vähemmälle huomiolle jättää itse asukas.
        Ihmettelen myös tuota kuinka lähihoitajat ovat suostuneet esim. Ruoan valmistukseen koska sitä varten on olemassa ammatti-ihmiset. Kuvitellaan että ruoan valmistus on helppoa kuin heinänteko , kaikkihan sen osaavat , kaikki tekee kotonakin ruokaa. Mutta se ei olekaan sama asia , ammattilaisten tieto/taito puuttuu. Saavatko ravinnostaan kaiken tarvitsemansa jos kokkaaja on joku muu kuin ammattilainen ..tuskin.
        Kaikessa toiminnassa huomaa että ammattimainen johtaminen puuttuu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo onkin aika mielenkiintoinen tapaus että työvuoroja suunnittelee ihminen joka ei tiedä mitä niissä työvuoroissa kulloinkin tehdään.
        Onko alunalkaen ollut vain tarkoitus tehdä kovaa bisnestä , ja vähemmälle huomiolle jättää itse asukas.
        Ihmettelen myös tuota kuinka lähihoitajat ovat suostuneet esim. Ruoan valmistukseen koska sitä varten on olemassa ammatti-ihmiset. Kuvitellaan että ruoan valmistus on helppoa kuin heinänteko , kaikkihan sen osaavat , kaikki tekee kotonakin ruokaa. Mutta se ei olekaan sama asia , ammattilaisten tieto/taito puuttuu. Saavatko ravinnostaan kaiken tarvitsemansa jos kokkaaja on joku muu kuin ammattilainen ..tuskin.
        Kaikessa toiminnassa huomaa että ammattimainen johtaminen puuttuu.

        Ruoka vain lämmitetään, leivät tehdään itse..
        Ja firmasta ei mitään hyvää sanottavaa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruoka vain lämmitetään, leivät tehdään itse..
        Ja firmasta ei mitään hyvää sanottavaa...

        Nyt hyvät ihmiset. Älkää missään nimessä menkö esperillä, jos ette halua, että mielenterveys lähtee ja kaupoissa puhutaan paskaa ventovieraille työntekijöistä. Itse joutunut tekemään rikosilmoituksen. Tässä kaupungissa on muissakin yksiköissä PAHOJA ongelmia.


    • Anonyymi

      Täyttä asiaa joka sana.

    • Anonyymi

      Kokemuksia Mikko Oikarisesta, esperin lakimies.? Olen saanut useita yhteydenottoja liittyen häneen. Jos et halua tähän kommentoida kommentoi, että haluat sähköpöstiin kommentoida ja sen jälkeen laitan s.postin, johon voit lähettää..

      • Anonyymi

        Aah sinnekkös se on nyt päätynyt. En ihmettele, pajon ois kerrottavaa mut en tässäjukisesti viitsi. Ollut ennen samalla ttöpaikalla😂ehkä jos uskalkan kerron myöhemmin jotain.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aah sinnekkös se on nyt päätynyt. En ihmettele, pajon ois kerrottavaa mut en tässäjukisesti viitsi. Ollut ennen samalla ttöpaikalla😂ehkä jos uskalkan kerron myöhemmin jotain.

        Kerro ihmeessä, kuulen asiasta hyvin mielelläni lisää..


      • Anonyymi

        Aivan pelle äijä! Uskoo kaiken mitä sanotaan! Tälläkin hetkellä Esperillä useita casejä jossa työntekijöitä savustetaan ulos mitä uskomattomilla valheilla. Ei missään nimessä kannata suostua irtisanomiseen vaan viedä asiat eteenpäin työtuomioistuimeen ja tuoda näkyväksi Esperin toiminta!


      • Anonyymi

        Haluan SÄHKÖPOSTIIN kommentoida.


    • Anonyymi

      Nyt ku esperi kiistaa kaiken, mita Turun sanomissa oli kirjoitettu, niin palaan asiaan ja faktoihin ensi viikolla. Tulen myos mina ja moni muu nayttamaan aaiakirjat lehdelle.

    • Anonyymi

      https://www.esperi.fi/tietoa-meista/meilla-tapahtuu/esperi-vastaa-turun-sanomissa-esitettyihin-vaitteisiin-asian-selvittamisessa-ei-viivytelty

      https://www.esperi.fi/tietoa-meista/meilla-tapahtuu/esperin-luottamushenkilot-turun-sanomien-valittama-kuva-esperista-ei-vastaa-todellisuutta


      Hei! Sain eräältä ystävältä vinkin, mitä Esperin yksiköissä tapahtuu. Itse en ehtinyt sitä lukea, mutta luin Esperin kiistellyt näihin asioihin ja vastaan omalta osaltani ylläoleviin väitteisiin, entisenä Esperin työntekijänä.

      Minä ja usea seisoo vakaasti alkuperäisen Turun sanomien väitteiden takana. On täysin totta, että Esperi painostaa, kiusaa ja tekee perättömiä keksittyjä tutkimuspyyntöjä työntekijöistä.

      Jos puutut epäkohtiin, niin voit olla varma, että Esperi tekee sinun elämästä painajaista. Kuulemistilaisuuksia on kuulemma n.2-3 kertaa viikossa ja suunnilleen siitä, että kumi tippuu lattialla. Samoin Mikko Oikarinen on kuulemma tehnyt päätöksen jo valmiiksi ennen kuulemistilaisuutta, tulostaa kuulemma päätöksen sekunneissa.

      Näin on kertoneet entiset ja nykuiset luottamusmiehet ja näin kävi myös minulle. Itse, kun saan asiakirjat asioista niin otan lehteen heti yhteyttä.Tiedän myös sellaisia asioita todistajien kera, joita en halua ainakaan tässä vaiheessa tuoda julki, se satuttaa liikaa koko Esperin toimintaa.


      Miksi ylläolevissa vastineissa ei esim. ollut tehyn tai superin luottamusmiesten allekirjoituksia???

      Tekstissä myös kerrottiin, että kyseisen yksikön tyytyväisyys prosentti on erittäin korkea, onko se korkea, jos kumminkin melkein puolet ovat tyytymättömiä.

      Jokainen voi kirjoittaa googleen, esim."esperi uhkailee työntekijöitä" vastauksia tulee aika paljon ja esperi vielä väittää, että nämä ei ole totta, kaikkiko on muka valhetta?

      Teen ensiviikolla sähköpostin, johon voit lähettää anonyyminä postia, jos sinulla on ylläolevia kokemuksia. en kerää kenenkään henkilötietoja, Vien ne kokemukset nimettömänä lehistöön.

      P.s. Tälle on tultava loppu.

      • Anonyymi

        Kuulostaa tutulta..


    • Anonyymi

      Oon sijaisena esperissä ollut kolme kuukautta ja mulla on ollut ihan normaali työvuorolista ja päivässä 7-8h ja sit mul on tullu molemmista kaudest vaa 500€?? Mä en ymmärä miten helvetissä tää palkka juttu toimii

    • Anonyymi

      Olen vakkari ja kaksi viimeisintä palkkaa väärin maksettu Helsingin Sagassa. Säälittää kuinka paljon väärin maksettuja palkkoja jää huomaamatta kun kaikki ei osaa tarkistaa esim . lomarahoja lisistä tms. Muutenkin palkat jääneet muista jälkeen jopa Attendo maksaa 200 e enemmän ja paremmat edut. Sinne ehkäpä seuraavaksi.

    • Anonyymi

      Palkkalaskelmat ja palkan maksu epäselviä. Työ Esperillä riitti minulle; perehdytys (1 pvä), esihenkilö ikävä, hyvin omalaatuinen ahdistava työilmapiiri, "kellon perässä" juoksu, työmäärä iso pienellä sakilla etc ..olen aivan täynnä moista työpaikkaa, enkä ikinä menisi takaisin.

    • Anonyymi

      Vaihdoin työpaikkaa , pois esperiltä. Ja kuinka ollakaan olen kohta kaksi kuukautta kysellyt lopputilin ja muiden sisällä olevien korvausten perään . Sinne varmaan jää rahat minkä eteen kuitenkin tehnyt töitä
      Ei ikinä enää esperille

    • Anonyymi

      Kuulin täällä Kouvolan alueella, että Compass Group alkaa hoitamaan vanhusten ruokapalveluita Esperillä

      Ilmeisemmin henkilöstö on laitoshuoltajia jne .joilla ei ole mitään ruokapalveluosaamista tai tietoa erityisruuista tai vanhusten ravitsemuksesta.
      Kyllä vanhuksilla tulee olla kuunnon ravinto sekä oikea jaksotus vuorokaudessa ravinnon saannissa.

      Nyt taitaa olla kysymys vain mistä halvimmalla saadaan vanhuksille lämmitettäviä aterioita.

      Taso laskee ja ruoan laatu sekä osaaminen sekä vanhusten ruoat halvalla ja alinta halpaa henkilöstöä ja ruokaa joka lämmitetään.

      Nyt on oikea säästön aika vuorokausimaksut maksavat maltaita, mutta ruoka, ravitsemus ja henkilöstö aina halvin ja osaamattomin. Kuten nytkin tapahtuu.

      Asiakkaalta saa vetää kuukaudessa valtavia summia mutta esimerkiksi ravinto voi olla mitä on samoin henkilöstö.

      Täytyy omaisten nyt seurata millaista ravitsemusta ja laatua he tulevat saamaan ja kun lämmitettävä ruoka kärrätään jostain lämmitettäväksi.

      Nykyään nämä rekryfirmat ja ruokapalveluiden laatu on todella heikkoa ja palvelu maksaa maltaita eli vanhuksilla rahastetaan ja tarjotaan huonoa laatua joka suhteessa.

      • Anonyymi

        Eräässä tietyssä paikassa, tietyssä osassa suomea Esperille tulee ruoka ”Feelialta.” Työntekijät ovat sitä mieltä että huonoa ruokaa kaikin puolin ja itsekin kun ollut töissä siellä ja ruokaa maistanut voisin todeta että ei ollut kotoisin muuualta kun sikojensyöttöaltaasta(jossa sielläkin parempaa apetta, voin taata sen) eikä mitään mahdollisuuksia vaikuttaa asiaan. Ihan mautonta skeidaa. Yök.

        Ja mitä Mikko Oikariseen tulee, niin ”siinä harvinaisen mukava ja miellyttävä henkilö. Oikein kullan arvoinen ja ammattitaitoinen” JA VITUT…..


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      52
      5056
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3327
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1462
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1000
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      806
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      748
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe