Mistä passikuvat?

matkustaja

Kun jossain vaiheessa oli peloittelua sillä, että automaattien (ainakin rautatieasemalla kai vielä on sellainen?) ottamat kuvat eivät kelpaa nykyisiin biopasseihin, niin mistä saa Turussa halvalla kelvolliset passikuvat? Google löytää kuvaamoja ja jopa sellaisia, joilla on jonkinlainen hinnasto, mutta passikuvia ei noista enää meinaa löytyä.

93

9714

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • foto esiin

      Studio Rajala Potretti (valokuvaamo)
      Brahenkatu 10 C

      • Anonyymi

        Se varmasti parempi kuin nämä laitakaupungin paikat, mitkä mainostaa itseään täällä 10 kommentilla peräkkäin tunnin välein. Kertoo paljon paikasta, kun pitää itse tulla itseään kehumaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se varmasti parempi kuin nämä laitakaupungin paikat, mitkä mainostaa itseään täällä 10 kommentilla peräkkäin tunnin välein. Kertoo paljon paikasta, kun pitää itse tulla itseään kehumaan.

        Joo ja kaveri kommentoinut tänne itse kaikki kehut.

        Ei sattumalta tunnin tai päivän välein tule kehuja ja jaksona - sen jälkeen ei vuoteen mitään. Ja myös siitä tietää ettei näihin kommentteihin voi luottaa asiakkaiden kirjoittamina, kaikissa sama rakenne ja kieliasu sekä mainostus samassa muodossa ”linnankatu 35”.

        Vähän alempaa tosin löytää oikeita kommentteja mihin näkee, että on panostettu.

        Myös että tyyppi itse omalla nimellä ja välillä yrityksen nimellä kommentoi, tarkoittaa hänen päivystävään täällä. Eli kirjoittelevan myös itse kommentteja.

        Hauskimpana pari kommenttia tällä missä joku muka kävi 4 eri liikkeessä kyselemässä hintaa ja sitten päätyi tuonne. Haloo. Ei kukaan kiertele tuolla tavalla ja muista hintoja - paitsi kilpailija. ”Säästettiin ja mentiin kylpylään” tai ”tuolla tuolla ja tuolla käytiin, pettymys hinnasta, miksei lue missää ikkunoissa”. Ilmiselviä Petterin omia kommentteja.

        Mitä se kertoo yrityksestä, että tullaan tänne kehumaan valheellisesti itseään esittäen tyytyväisiä asiakkaita? Eiköhän ne itse kirjoittaisi jos olisi tyytyväisiä.

        Nimenomaan merkki huonosta asiakastyytyväisyydestä, kun pitää itse tarinoida. Suosittelen viemään rahat suoraselkäisille kuvaajille.


    • Venäjänkulkija

      Turun halvimmat passikuvat löysin ihan poliisilaitoksen vierestä. Linnankatu 35, Turku. Biometrisen passin standardien mukaisesti, tottakai. Hinta oli niinkin edullinen kuin 7 euroa, sisälsi 8 kuvaa. Meni mainiosti läpi poliisilaitoksella.

      • miksvarten?

        Mitä järkeä on maksaa kahdeksasta kuvasta? Koskaan ei tarvi enempää kuin kaksi.


      • asfsdf

        mikä sen paikan nimi on?


      • Kuvahetki

        Kuvahetki, Sairashuoneenkatu 24, Turku

        Sähköinen kuva 7€, paperinen 9€, molemmat yhteensä 10€.

        Muutimme Linnankatu 35:stä Yliopistonkatu 32:een ja sieltä Sairashuoneenkadulle.

        Nyt on ilmaiset parkit edessä ja tilaa. Kuville pääsee ilman ajanvarausta ja kuvat menevät taatusti läpi poliisilta.


      • Anonyymi
        Kuvahetki kirjoitti:

        Kuvahetki, Sairashuoneenkatu 24, Turku

        Sähköinen kuva 7€, paperinen 9€, molemmat yhteensä 10€.

        Muutimme Linnankatu 35:stä Yliopistonkatu 32:een ja sieltä Sairashuoneenkadulle.

        Nyt on ilmaiset parkit edessä ja tilaa. Kuville pääsee ilman ajanvarausta ja kuvat menevät taatusti läpi poliisilta.

        Opetelkaa ensin kuvaamaan niin että kelpaa poliisille. Ja sitten opetelkaa asiakaspalvelua. Ja sitte voitte harkita huonoa mainostamista suomi24:ssä......


      • Anonyymi

        Eipä ole enää. Ja jos joskus ollut asiat hyvin niin ei ole enää. Paikka on muuttunut sellaseksi, että ihmettelen miksei vaihda alaa kun ei asiakkaat kiinnosta.


      • Anonyymi
        miksvarten? kirjoitti:

        Mitä järkeä on maksaa kahdeksasta kuvasta? Koskaan ei tarvi enempää kuin kaksi.

        Tai mitä järkeä maksaa veroja. Alempaa joku esittikin hienon laskelman. Ei jää paljoa per kuva käteen. Paitsi jossei anna kuittia -> saa yli 40-50% enemmän käteen käteismaksuista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä ole enää. Ja jos joskus ollut asiat hyvin niin ei ole enää. Paikka on muuttunut sellaseksi, että ihmettelen miksei vaihda alaa kun ei asiakkaat kiinnosta.

        Pari kertaa olen käynyt ja täältä tosiaan saa edullisen passikuvan sähköisesti viranomaisrekisteriin lähetettynä. Se on hyvä se, mutta muiden palvelujen kanssa kannattaa olla todella tarkkana, mikäli niitä tästä yrityksestä haluaa ostaa. Suosittelelen sopimaan kaikesta kirjallisesti, jotta välttyy turhalta kinastelulta. Lähtökohtaisesti asiakas ei ole täällä oikeasssa, eli jos kokee tulleensä väärinymmärretyksi eikä ole saanut sellaista palvelua mitä pyysi, niin he eivät pahoittele tilannetta tai muutenkaan pyri korjaamaan aiheuttamaansa mielipahaa - puhumattakaan siitä että tekisivät niin kuin asiakas haluaa. Tämä on aivan käsittämättömän ala-arvoista asiakaspalvelua ottaen huomioon kuinka kilpailtu ala passikuvaus Turussakin on! Halvalla saa halventavaa asiakaspalvelua. :(


    • morjenttens

      Automaatista sain kuvat 8 eurolla, ei menny läpi poliisille. Kävin sitten poliisilaitoksen vieressä Linnankatu 35:ssä.. makso vain 7 euroa.. pikkasen otti päähän kun ei heti mennyt..

      • Anonyymi

        KATSOPPA TÄSTÄ KAIKKI KOMMENTIT ALASPÄIN.
        On muuten hassua, että 2 päivän sisään kehuja tunnin välein ja sitten myöhemmin haukkuja.

        FIRMAN OMAT TYYPIT TÄÄLLÄ MAINOSTAMASSA VAAN.....
        Valheellisesti kehuu itse itseään. Eiväthän nämä ole aitoja kommentteja, sen tajuaa jokainen kun katsoo näitä viestien aikoja.


    • Rajala myös

      Rajala Yliopistonkadulla veloitti 15 euroa, kun etsin sitä Poliisilaitoksen lähellä olevaa kuvaamoa, enkä sitten älynnyt mennä Linnankadulle, kyllä harmitti vielä loskassa kuljeskelu maanantaina.

    • Perhe=5

      Oltiin meidän perhe vappupäivänä kävelyllä aurajoen rannalla. Tosi kaunis aurinkoinen ilma. Huomattiin yllättävä mainos poliisilaitoksen vieressä, siinä oli et koko perhe passikuvaan vaan 20 euroa. Meitä oli sopivasti 2 aikuista ja 3 lasta. Käytiin samantien kuvassa :)

    • Huomentaa

      Lauantaina tuli haettua passikuvat poliisilaitoksen vierestä Turussa. Helppoa ja kätevää.

    • Mira___

      Mekin käytiin Linnankadulla. Tosi harvinaisen ystävällistä palvelua kauniissa liikkeessä. Suosittelen!

    • Tonidone

      Hinta aluksi mietitytti kun oli niin halpa, mutta tulos vakuutti. Paljon parempi kuvanlaatu kuin edellisessä valokuvaliikkeessä. Todellakin sai rahalle vastinetta.

    • Smiling___

      Hyvin kävi meillekin, käytiin perheen kans kylpylässä säästyneillä rahoilla. Eli Linnankatu 35 on hyvä paikka!

    • siininenh

      Petteri oli symppis ja kuvat onnistu tosi hyvin! Suosittelen minäkin :)

      • ego

        hahah


    • autorahastus

      Ei noi automaattikuvat oo hyvii.. tulostusjälki on suttuista ja hintakin aika kova laatuun nähden.

    • pettynyt0000

      Kävin kerran automaatissa mutten mene enää. Ois varmaan kannattanut netistä kattoo ennen.. nii.. joo

    • joooonaas

      Mulla kaveri kertoi ettei kannata mennä automaattiin, joten säästin rahat ja kävin tuolla turun parhaassa passikuvaamossa eli linnankatu 35!

    • pettynyty4y6

      joo ei missään nimessä automaattiin!

    • Käveleväukko

      Miksei hintoja kuvaamojen ikkunoissa? Koska kuvaajat laittavat törkeitä hintoja passikuviin kun tietävät, ettei kunnon kansalainen kehtoo perääntyä. Terveisin 25 euroa kuvista maksanut... Ei se oo tyhmä joka pyytää, mut silti..

    • hinnat esii

      Samaa mieltä! Hinnat reilusti näkyviin eikä mitään kyräilyä.

    • Katse peiliin kiitos

      Rumat naamat ja halvat kuvat, niinhän se menee!

    • Petteri

      Kilpailijoita ärsyttää, sehän on selvä :) Kauniimmat passikuvat parhaalla palvelulla, Linnankatu 35, Tervetuloa hyville kuville!

    • viruvalgia

      5 vuoden pakkoreissu asemal passii anomaan mut onneks sain vinkin poliisilaitokselta tosta lähellä olevasta kuvaamosta. Ihan hyvin onnistu ainakin mun mielestä eikä hinta ollu paha.

    • Siiri12

      Katseltiin netistä tietoja kun tarvitsi vauvallekin ottaa oma passi. Päädyimme kans tohon linnankadun liikkeeseen, kun lapsiperheenä on helppo mennä parkkipaikkojen takia.

      • Kuvahetki

        Meiltä saa vauvat bonuksena 7€ eurolla sähköisen kuvan ja paperikuvat. Huomioikaa uusi osoite Kuvahetki, Sairashuoneenkatu 24, Turku. Edessä ilmaiset parkit ja kuviin pääsee ilman ajanvarausta. Tervetuloa!


    • Tyytyväine

      Hyvin toimi, 10 pistettä meiltäkin :) Linnankatu 35!

    • 2xpassi

      Meillä kans, loistava löytö eli linnankatua suositellaan tästälähtien!

    • Tutkimalla se selviä

      Kävin kyselemässä hintoja kun ei noita hintoja oo näkyvissä missään, ihme salatiedettä. Yhdessä paikassa sanottiin että kuvat pitää lähettää vain heidän sähköisellä järjestelmällä, ettei passikuvia saa lähettää enää mitenkään muuten. Hinta 24 euroa. No morjens vaa... Sitten myllyssä kävin kysymässä, joo 29 euroa. Raision keskustas, 25 euroa, Turun keskustas 15 eurosta ylöspäin, mut sitten sattumalta näin tienvarressa ilmoituksen Linnankatu 35:stä. Kävin ihan huvikseni koittamassa, kun hinta oli vain 7 euroa. Hyvin meni läpi ja kuten kuvaajakin sanoi, kuvia ei kannata lähettää pelkästään sähköisesti, kun kuvia ei voi käyttää muuhun kuten viisumiin ja työhakemuksiin.

    • Esayks

      Meitil ei ollu kans mitään ongelmia linnankadun 35 kuvaamossa.

    • Siirppa

      Sama täällä, Linnankatu 35 oli piristävä uutuus urautuneessa passikuvauspalveluiden maailmassa :)

    • linnakatulinnan

      Ei justhaise mainostus täs ketjus

    • Ei haissut meille

      Meidän perhe huomasi juuri mainoksesta tuon paikan, emme siitä olisi muuten tienneet mitään. Oli tosiaan onni kun huomattiin. Saatiin kuvat paljon edullisemmin kuin Raision kalefotarista.

    • 8 hienoa passikuvaa

      Mitä järkee on maksaa kaheksasta kuvasta? Ei lisähintaa ookkaa järkee maksaa, mut me saatiin samaan hintaa 8 kuvaa. Muis kuvaamois oli kun katottii lisäkvuat lisähintaa.

      Linnankatu 35, 10 points!

    • Asiakas12

      Kyllä Linnankatu 35 on mennään sinne kaikki ehdottomasti the best

    • PARAS !!!

      Minäkin käyn siellä melkein jokapäivä siis Linnankatu 35.

    • ei sirkusta vaan

      Mun ei kyl tarvinnu joka päivä käydä. Sain heti kunnon passikuvat ja meni kerralla läpi. Itse asiassa paljon paremmat kun edellisessä sirkuskuvaamossa.

    • Keven--nys
      • turkulainen4

        kävin tänään linnankatu 35, mies-myyjä oli erittäin ystävällinen, sain 8 kpl kuvia 7€ hintaan. se vielä sanoi että antaa sen takia ylimääräisiä kuvia jos tarvii vaikka hommata jotain muitakin kortteja, kuin pelkästään passikuvat, poliisille riittää 1kpl, pelkästään. erittäin nopea ja hyvä liike/palvelu! voin suositella, ps: niissä kuvissa on vielä täysi palautus oikeus ja rahat takaisin jos ei kelpaa poliisille..


    • En oo ennen

      käyny Linnankatu 35.. Huomenna meen. Ehdottomasti paras!! 5tähtee :0))

    • Minä

      Petteri Kankaro tässä terve! Olen tosi tyytyväinen kun hintakilpailuni on tehonnut näin hyvin, että kilpailijatkin jo kirjoittelevat kehuviestejä jotka tosin tunnistaa heti :D Toi viimeisin tosin on vähän jo ala-arvoinen, mutta muuhunhan ei kilpailijat pysty.

    • nyt näin

      juu kilpailijat kehuu

    • Hei9442

      Mutta nythän kilpailijoilla on aikaa kirjoitella kun asiakkaita ei ole :)

      • Viddu mikä peelo

        Linnankadun yrittäjällä sitä aikaa näyttää olevan täällä päivittäin kirjoitella. Alkeellista.


    • heheh..

      linnankadun valokuvaaja epätoivone :Dd

    • ei oo urpoo maksaa v

      Saattaa mute harmittaa noita urpoja kun ovat käyneet kuvassa moninkertaisel hinnal :D

      • kuvaaja kymistä

        7 e - alv24%= 5,64 e - materiallikustannukset, -tilavuokra, -kalusto(kamera, valot, tulostimet), -enrgia kustannukset ja vielä kuin vähennetään palkka mitä tuosta jää käteen? Nopeasti laskettuna jäljelle jäävistä euroista, jos päivässä kuvataan 50 passikuvaa, saa siitä juuri maksettua PAMin palkkataulukon mukaista palkkaa kuvaajalle.

        Tällä hinnoittelulla ei saada muuta kuin lisää koulutettua väkeä kortistoon.

        Vinkki Suomen Juhlakuva sivustolle, takuu kirjoitetaan englanniksi "Guarantee"


    • nuukaliisa

      Jep, Linnankadun kuvaaja TODELLA epätoivoinen. Niitä sen halpispassikuvamainoksia on Maunu Tavastin kadulla asti. Todella epämääräinen kuva jää toiminnasta.

      Ei sillä että "oikeasta" valokuvausliikkeestäkään välttämättä hyviä kuvia saisi. Kävin Eerikinkadun Helioskassa otattamassa passikuvat ja siellä nuori juippi seisotti seinänviereen ja räppäisi kuvan, hommassa meni sellainen 20 sekuntia. Hirveän näköinen tuli. Ei sillä että tästä pärstästä kauhean ihmeellistä kuvaa saisi muutenkaan, mutta Helioskassa ei passikuvien ottamiseen kyllä ammattitaitoa tuhlata. Ei taustakangasta, ei mitään, joku tyhjempi kohta puodin seinää vaan taakse ja avot, valmista tuli. Ei mitään paikkaa missä siistiytyä kuvaa varten. Ulkoa kun kävelet sisään (oli viime keväänä) on naama kylmästä punainen ja hiukset tuulen sotkemat. Helioskassa ainut peili oli jossain kopiokoneen takana seinässä minkä ääreen ei päässyt seisomaan. Ja kuva napattiin liian nopeasti ennen kuin ihonväri ehti tuulenpuremasta tasoittua, joten näytän punakalta juopolta vaikka otinkin kuvat mustavalkoisena. Henkilökunnan otteet oli sellaista halki, poikki ja pinoon pikahoppua etten ehtinyt edes pyytää että saisinko hetken siistiytyä ennen kuin käydään asiaan.

      Brahenkadun kuvaamossa otatin edelliset kuvat kymmenisen vuotta sitten. Nykyään on tyyriinpuoleinen hinta (18 e nettisivujen mukaan) mutta ne Brahen kuvaamon kuvat oli paljon paremmat kuin nykyiset Helioskan kuvatukset. Siellä kuvaaja huolehti asiakkaasta, oli odotustilat ja peilit ym että sai itsensä laittaa ihmisen näköiseksi kuvaa varten. Valokuvaaja ohjaili että kallistas vähän päätä ja leukaa ylös jne että tulee hyvännäköistä jälkeä. Helioskan kuvaus oli siihen palveluun verrattuna surkea pikaroiskaisu.

      Näin tällä kertaa. Joskus kannattaa maksaa. Olin tyhmä kun menin halvemman hinnan (14,50e) perässä Helioskaan. Olisi tullut 3,50 euroa tässä kohtaa hyvin käytetyksi mutta nuukuudesta rangaistiin.

      • vain passikuva

        Roskaaminen kaduilla ja keskutelupalstoilla ei todellakaan anna hyvää kuvaa tuosta epätoivoisesta kuvausliikkeestä.

        Meidän perhe on hakenut passikuvansa Raision Rajalasta eikä ole moittimista, parin euron perässä en lähde keskutaan, kun tuo Mylly on niin paljon helpommin itselle tavoitettavissa. En edes muista mitä Rajalan kuvat viimeksi maksoi, olisiko ollu 17€, sielläkin on kyllä hinta noussut, pari vuotta sitten maksoi 12€.

        Raision kesustan kuvausliike (jätettäköön nimi mainitsematta) oli kuulema ottanut kuvista jotain 25€ ja se on kyllä jo kallista.

        Itselle on aika yhdentekevää miltä naama passissa näyttää, eipä sitä muualla esitellä kuin lentokentillä ja viiden vuoden päästä on taas uusi kuva.


      • Kuvahetki

        Tässä annetaan ymmärtää, että halpa kuva on huono. Jos Helioskan 14,50€ kuva on huono, ei se tarkoita että 7€ kuva on huono. Eikä myöskään sitä, että 20-30€ kuva on automaattisesti hyvä. Meillä käy vähän väliä xxx ja muissa otettuja yli 20€ kuvia, jotka on hylätty poliisilaitoksella.


    • Moi epätoivoiset

      Mainonnan muoto tuokin on, että haukkuu linnankatua ja puhuu toisista. Onneksi linnankadulla käyneet huomaavat, mikä on todellisuus.

    • Petteri Kankaro

      Eipä ole jaksaneet kilpailijat rutista enää, hyvä!

      Linnankatu 35 muutti, uusi osoite on Yliopistonkatu 32.

      Virallinen passikuvaus ja kuvien siirto suoraan poliisille 7 euroa. Kuvat saa hyväksyä etukäteen ennen maksua, kuten aina ennenkin.

    • kohta

      Kyllä Linnankatu 35 on mennään sinne ehdottomast

    • tyytyväinen asiakas

      Tuli tänään käytyä passikuvilla Yliopistonkatu 32:ssa ja voin vaan todeta:

      -Passikuvien hinta enemmän kuin kohdillaan
      -Eka kerta kun joku saa rumasta naamastani onnistuneen kuvan eka laukasulla
      -Hyvät vinoparkit liikkeen edessä
      -Ystävällinen palvelu sekä tosi mukava ja ammattitaitoinen kuvaaja

      joten suosittelen ehdottomasti muillekkin!

      • uskotaan

        uskotaan


    • sirkka2

      passikuvatturku.fi
      Tuolta hain ja sain nopeasti ja helposti.
      ystävällinen palvelu!

      • Testattu

        En suosittele.


    • 6-henkinen perhe

      Mikä liikkeen nimi on ja onko lauantaisin auki?

    • Asiakas456

      Yliopistonkatu 32:ssa huono palvelu ja ilmoittavat väärät hinnat! Jouduin maksamaan 16 € passikuvasta koska pyysin sen paperisena ( ei siis suoraan poliisin järjestelmään). Pyysin jos voisivat leikata saksilla arkista yhden kuvan kun ei itsellä sattunut olemaan saksia mukana niin sanoivat ettei kuulu palveluun! En suosittele paikkaa :-((

    • juhlakuva.net

      Yliopistonkatu 32:ssa on selkeät ohjeet seinällä suomeksi ja englanniksi. Samoin kuvaajaa kannattaa kuunnella ja kertoa mihin käyttöön kuva menee. Jos asiakas sanoo passikuva ja kuvaaja kysyy meneekö muualle kuin passiin ja asiakas sanoo ettei mene, tällöin ei voi syyttää kuvaajaa jos käyttääkin kuvaa ajokorttiin tai viisumihakemukseen. Meillä oli ennen lisäpalvelu, että jos oli ottanut sähköisen kuvan, sai 2 euron lisämaksulla myös 8 paperikuvaa. Nyt kuitenkin poistamme tämän palvelun koska se aiheuttaa näinkin suurta epäselvyyttä. Eli jatkossa sähköinen kuva maksaa 7 euroa, 8 paperikuvaa maksaa 9 euroa ja jos on oman virheen vuoksi ottanut toisen ja haluaakin toisen, maksaa siitä. Ohjeet ovat paperilla ja sanallisesti hyvinkin selkeät = sähköinen kuva kelpaa passiin ja henkilökorttiin (ei kuitenkaan express-passiin tai väliaikaiseen henkilökorttiin), jos käytät johonkin muuhun, ota paperikuvat.

      • juhlakuva.net

        Joskus kun on 10 asiakasta jonossa, emme ehdi leikata kuvia. Emme kuitenkaan koskaan sano, ettei kuulu palveluun. Sanomme että virkailija leikkaa haluamansa kuvan jos emme ehdi leikata. Yleensä kuvaamoissa lyödään kuvat murahtaen käteen ja siinä se.


    • ewella

      Jos aikaa lähteä Turkuun niin, Yliopistonkatu 32 kävelykädulla mainostaa edullista kuvausta. Itse kävin ja sain nopeasti kuvan ja pystyin itse vaikuttamaan mikä on hyvä. Otin passikuvan, jossa neljä värillistä ja neljä mustavalkoista sekä sain kaupan päälle sähköisen kuvan itselleni. Hinta tuolle oli 9€. Sieltä saa kaikki passikuvat, ajokorttikuvat ym. vaatimuksien mukaan. http://www.juhlakuva.net/

    • gfearfa

      Liike ei oo kävelykadulla, mut pari korttelii kävelykadulta satamaanpäin. Siwan kohdalla. Edessä vinoparkit ja vapaita paikkoja on yleensä. Tiedän ku itse kävin just. Luin tota haukkumista näiltä palstoilta ja voin sanoo että ihan paskanpuhumistä on. Kaikki jotka on käynyt kuvissa tietää ettei oo totta. Mulla on kokemuksia monesta liikkeestä.

      • mainost

        ei kiinosta


    • vaavi

      Vauvakuvasta toli tosi söpö vaikka menikin passista läpi. Ei tullut lisämaksua kuten naapuriliikkeestä ois tullu. Menkää vaa Yliopistonkatu 32:een, löytyy siwan korttelin keskeltä.

    • epätoivoinen

      ja missäköhän turun valokuvaus liikkeessä saa oikeat viron passiin kuuluvat passikuvat ku niissähän pitää olla jotain erilaista.naama kuva isompi tai jotain.joku sanoi et brahenkatu olis sellainen kenel on oikeat tiedot viron passikuvista?ku ei viitti matkustaa turhaan ja köyhänä maksaa 160 e reissusta jos käännyttävät viron suutlähetystöst takaisin ettei kuvat kelpaakkaan :S

      • virolainen12

        viron passiin menee 4cm x 5cm kuva saa helioskalta


    • muska1

      Toi yliopistokatu 32 passikuvaliike on muuttanut Sairashuoneenkatu 24, ihan vaa jos joku haluu mennä :)

    • Kuvahetki

      Passikuvat Turussa edulliseen hintaan, uusin osoite Sairashuoneenkatu 24. Edessä ilmaiset parkit ja kuvaan pääsee heti ilman ajanvarausta. Sähköinen kuva 7€, paperinen kuva 9€, molemmat yhteensä vain 10€.

      • kankkunen

        Moi taas pelle.


      • Kuvahetki

        Moi vaan :)


    • Cavit

      Kuvaan yleensä passikuvat itse. Viime vuonna paikkasin myös hampaani itse. Miksi maksaa palveluista jotka voi tehdä itse?

    • huonotkuvat

      Kuvahetkeä (tämä ex-Linnankadun ja ex-Yliopistonkadun liike) en suosittele missään nimessä. Kävin joskus Linnankadun aikaan ottamassa ajokorttikuvat siellä.

      Kuvan otti harjoittelija tai vastaava, joka kuvasi väärällä polttovälillä ja väärästä kulmasta (ylhäältä). Nämä onneksi korjaantuivat neuvomalla (olen itsekin valokuvaaja, enkä siis huvikseen tietämättä neuvo työtä tekeviä ihmisiä).
      Kiireessä kurkkasin kuvista vain väriversion kameran näytöltä ja kiikutin paperikuvat näkemättä kirjekuoressa poliisilaitokselle.
      Yllätys olikin hieman epämiellyttävä kun ajokortin sai lopulta käsiinsä, huonompaa kuvaa saa hetken aikaa varmasti etsiä ja tätä kuvaa joutuu tuijottamaan 15 vuotta.

      Kun kuvat käännetään mustavalkoisiksi, kuuluu niihin lisätä sen jälkeen kontrastia että lopputuotoksessa ihmisellä olisi edes jotain kasvonpiirteitä.

      Nyt pitäisi passikuvat käydä otattamassa mutta tiedänpähän, missä sitä en ainakaan tule tekemään.

      • graceK

        Minäkään en ottaisi tässä Linnankadun/Yliopistonkadun/Sairashuoneenkadun liikkeessä kuvaa, jota joutuu katselemaan passissaan tai ajokortissaan. Kävin passikuvassa aikanaan yliopistonkadulla, ja kuvasta tuli HUONO! Yritän tässä vähän analysoida syitä: kuvattava istutettiin matalalle jakkaralle, jolloin tulee väkisinkin istuneeksi lysyssä. Ja tämä välittyy kuvasta, vaikka siinä näkyykin vain pää ja vähän hartioita. (Tuon jakkaran pinnassa muuten oli kuraiset kengänjäljet, olipa "kiva" istua siihen.) Kuvan taustana oli tavallinen seinä, mikä aiheutti sen että kuvasta tuli ankea mug shot. Oikeassa valokuvausliikkeessä kuvan taustalla käytetään kangasta, joka heijastaa valoa niin, että kasvot ovat edukseen kuvassa. Itse maksan siis mielelläni vaikka tuplasti hyvästä passikuvasta oikeassa alan liikkeessä, mutta voihan sitä halvan hinnankin perässä juosta. Laatu ei ole sama!


      • vähänkönaurattaa

        Hyviä kuvia ottavat ainakin sairashuoneenkadun liikkeessä, juuri kävin ja kymppi meni. Minkäs sille voi ettet ole sinut naamasi kanssa. Olet ilmeisesti ruma?


      • hgjty

        Pelle palasi taas kehumaan firmaansa


      • Anonyymi
        hgjty kirjoitti:

        Pelle palasi taas kehumaan firmaansa

        Hyvät kuvat Sairashuoneenkatu 24, sinne menen vastaisuudessakin ja suosittelen kaikille muillekin.


    • Feikkipostaus

      Olipas huono ammattilainen kun ei edes harjoittelijan kameran ruudusta eikä kuvista tullut tarkistaneeksi onko kuviin tyytyväinen. Ei oikein ole uskottava selitys.

    • Reija74

      Helioska on itsellä myös huonoja kokemuksia. Töykeää palvelua ja löivät luurit kun kysyin puhelimitse hintaa. En voi missään vaiheessa suositella. Kävin itse Raisiossa kuvamestarilla ja siellä todella hienosti toimi kaikinpuolin. Simppeleistä passikuvista oli omalla kohdalla kyse.

      • busted-big-time

        Tällaiseen törmäsin kaksplus sivuilla... taitaa olla sama henkilö reijaterhi74..
        kaikkea ne kilpailijat tekevät...

        Terhi74
        Vieras

        En voi suositella enää tuota helios kauppaa, huonon kokemuksen perusteella. Vuosia siellä kävin ottamassa kuvat, mutta nyt palvelu todella röyhkeää. Puhelimessa ei sanottu hintoja ja paikanpäällä eivät edes suostuneet sopimaan sopivaa aikaa vaikka liikkeessä oli vain yksi asiakas minun lisäksi. Suuntasin sitten raisioon ja kuvamestarilla sain erittäin hyvää palvelua ja heti erittäin hyvät passikuvat, muutenkin ei tarvinnut siellä maksaa pysäköinnistä niin kuin turun keskustassa. Tiedän mihin minä ainakin menen jatkossa.


        #65
        Terhi74, 13.07.2016


    • Suositellaan

      En nyt muista firman nimeä mutta osoite on Sairashuoneenkatu 24.Siellä Turun seudun halvimmat kuvat passiin ja ajokorttiin ja kaikki asiakaspalvelu on viimeisen päälle hyvää suosittelen kaikille

      • Älä.jaksa

        Hyvin menee


      • Anonyymi

        Samoin suosittelen minäkin Sairashuoneenkatu 24, passikuvat 10 Euroa ja todella hyvä palvelu.


    • Anonyymi

      Passi takaisin vähintään 10v välein; jos epäselvää, voi tarkistaa sormenjäljen. Lopettakaa ihmisten stressaaminen ja jonottaminen 5v-passeilla.

    • Anonyymi

      Kamera-Aitasta jäi kurja fiilis. Kuvaajaa ei kiinnostanut yhtään työ eikä tulos ja kuva aivan hirveä. Eikä hitustakaan vuorovaikutustaitoja.

      • Anonyymi

        Ettei taas Kuvahetken Petteri olisi itse haukkumassa kilpailijoita? Mainosta seuraavaksi vähän Passiboxia ja kuvahetkeä lisää.


    • Anonyymi

      Sairas mies.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      226
      3537
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2191
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2091
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1965
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      87
      1650
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1381
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1281
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1267
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe