AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Keltarauhaskysta

Keltarauhaskysta

3 Vastausta 816 Lukukertaa
Moikka! Joitakin viikkoja sitten kun käytiin varhaisultrassa niin lääkäri sanoi että on ilmeisesti keltarauhaskysta. Nyt on alkanut mietityttään (koska en lääkäriltä saanut mitään selkeää vastausta) että mikä se on, vaikuttaako se raskauteen tai onko siitä jotain vaaraa vauvalle? Olen netistä yrittänyt tietoa siitä ettiä mutta en ole löytänyt. Jos jollain on tietoa/kokemusta asiasta olisin hyvin kiitollinen jos voisit minulle siitä kertoa :)

Eipä

Varmastikaan jos ei lääkäri mitään pahanlaatuisuudesta maininnut. Eli keltarauhaskysta on usein hyvänlaatuinen eikä aiheuta toimenpiteitä (edes raskaana). Sit jos se tulehtuu/puhkee, niin sit toimenpiteitä. Mut jos näin käy niin sen kyllä sit huomaat. On kivulias.
Se monesti sijaitsee tua munasarjojen tienoilla, ei siis kohdun kanssa ole tekemisissä. Ja tietty sitä seurataan jos se älyttömästi alkaa kasvaa niin sit sille tehdään jotain.

Lisäystä

Tuli mieleen et onko sulla ollu kierukka käytössä aiemmin (hormoni)? Voi lisätä kystien mahdollisuutta. Mut ei siis tarkoita etteikö voisi ilmankin kierukkaa sellainen ilmaantua.

Kiitos :)

Hyvä tietää ettei tässä mitään hätää ole. Täytyy kysellä ens ultrassa vähän lisää ja siitä että aletaanko sitä jotenkin seuraileen. Ei ole ollut kierukkaa. Viime raskauden jälkeen oli kolme kuukautta minipillerit koska lääkäri ei suostunut laittamaan kierukkaa vaikka en paljon alle sen 25 olekkaan. Mutta kiitoksia vastauksesta :)
 /   /  /  / Keltarauhaskysta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta