AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

schuberth c3

21 Vastausta 8 338 Lukukertaa
Kertokaapa onko schuberth c3 hintansa väärtti kypärä huhujen mukaan olisi tosi hyvä hinta tosin aika kova.

Hyvä on.

On hyvä ja äänetön kypärä. Viime kesänä ajelin n. kymppitonnin sellainen päässä. Hyvin suunniteltu; erillinen aurinkolasivisiiri on mukava kirkkaassa valossa, eikä huurru kun varsinaisessa visiirissä on eri asennot kostealle kelille.

Mites noin muuten

Messuilla kun kokeilin niin oli aika heppoisen tuntuinen rakenteeltaan vaikka painoa on kuitenkin aika kivasti. Lähinnä tarkoitan sitä kun painaa kypärää sivuilta käsien välissä niin muuttaa muotoaan painuessaan reunoiltaan sisään. Ilmeisesti kuitenkin kestävä ja turvallinen vaikkakin vain lasikuitukypärä?

Kokeiltu on

Erittäin hyvä kypärä. Kokeilin viime kesänä käytännössä kestävyyttä - valitettavasti. kypärä suojasi ja kesti hyvin. Kannattaa ottaa koko, joka tuntuu aluksi ahtaalle, jopa puristaa hieman. Kypärä muotoutuu erittäin hienosti jo muutaman käyttökerran jälkeen itsellesi sopivaksi. Huurteen poisto ja kypärän tuuletus on aivan omaa luokkaansa, käytännössä huurtumaton. Erittäin hyvä asia on erillinen aurinkovisiiri. Esim. Tunneliin ajaessa saat visiirin kätevästi pois eikä hetkittäistä sokeutumista pääse tapahtumaan kuten aurinkolaseja käytettäessä. Kallishan se on, mutta mielestäni hinta-laatusuhde on kohdallaan.

Itselle Schubert tuntuu sopivan mainiosti. Olen vuosien varrella kokeillut useita eri merkkejä, muttä tämä on ehdottomasti paras mitä minulla on ollut. Kokeilemalla sen huomaa, sopiiko kypärä omaan "kallonmuotoon".

Mitä eroa verrattuna BMW System 6:een?

Schuberth on tunnetusti tehnyt jo aiemminkin BMW tuotemerkillä myydyt kypärät mutta aiemmin BMW merkillä myydyt ovat poikenneet edes vähän valmistajan omista. Rinnakkain en kypäriä päässyt messuilla vertaamaan mutta yhdennköisyys on System 6:n ja C3:n välillä nyt niin ilmeinen, että menin ihan hämilleni. Kummanko oikein ostan.

suupertti

Aika paska kypärä hintaansa nähden ja ei se mikään hiljainen ole paitsi earit korvilla

Ylimainostettu

Reippaasti ylimainostettu hiljaisuutensa puolesta. Itselle vielä sattui ilmeisesti maanantaikappale, joka suhisee vasemmalta puolelta (aurinkovisiirin käyttömekanismi), eikä maahantuoja nähnyt mitään vikaa. Tässä sitä tilkitään erilaisilla teipeillä ja silikonilla.

Täytyy vissiin

kaikki mahdolliset kypärät, kun kaikkialla valitetaan että C3 on meluisa. Ite kävin koeajamassa sen ja oli ainakin nykyiseen avattavaani verrattuna todella paljon hiljaisempi. Lisäksi vielä tuntui olevan paremmin pään malliin sopiva.
Hei W.O.T .. katsohan ovatko visiirin saranakappaleet (vasemmalla ja oikealla) peilikuvat keskenään .. minulla oli sama vaiva ja yllätys. yllätys ne olivat samanlaiset .. maahantuoja antoi takuuna peilikuvakappaleet ja pahimmat suhinat hävisivät .. !!
voi olla että PÄÄSI on klommolla vasemmalta puolen joten syy lienee siinä ps. mittaa kuuppas..
Itsellä kanssa system6 ja toverilla c3 eikai muuta eroa kuin aurinkovisiiri ja ulkonäkö... samalta tehtaalta ne tulee mutta kuorikerros erilainen.... ja tosiaan c3 suhisee hieman muttei meteliä pidä
Hiljainen on ja helvetin hyvä, paras.

Neotec tuntui ahdistavalta, jotenkin... näkyvyys parempi C3:ssa. Ehkä aurikovisiiri on Neotecissa parempi.
No mulla on nyt ollut tilaisuus sellasita käyttää ja olen vertaillut sitä tuohon Shoeihin Raid2 malliin, joka on oikea umpikypärä.

Ensinnäkään raidiin verrattuna shubert ei tuntunut mitenkään erityisen hiljaiselta vaan ihan normaali kypärä melu siinä tuntuu olevan ja äänekkyys samaa luokkaa Shoein Raid2:n kanssa (siis subjektiivinen arvio en ole mitannut vaan kokeillut). Muuten Shubert on kyllä kiistattoman hyvä/käyttömukava kypärä ja itse pidin kaikista parhaana piirteenä että sen visiiri ei huurru ihan aikuisten oikeasti. Shoein viisiiri huurtuu kaikista pinlockeista huolimatta. Shubertissa tuntuu siinä kasvojen edessä olevan selkeästi enemmän tilaa, mikä osaltaan auttanee sen visiirin huurtumattomuuteen. Shubertin helmat tulevat selkeästi alemmas kuin raid2:sa, minkä vuoksi päätä kääntäessä kypärä otti ainakin minulla helposti hartiaan kiinni. Lisäksi shubert on aika painava verrattuna shoeihin, mikä yhdessä matalan helman kanssa teki siitä pikkuisen kömpelön tuntuisen. Paino tosin on avattavien kypärien perusominaisuus enkä niitä ole keveinä koskaan nähnytkään.

Sanoisin siis, että Shubert c3 on erinomainen ja käyttömukava kypärä ja ilman muuta hintansa väärti. Itse aion paneutua seuraavaksi Shubertin J1 avokypärään.
Kypärämelun aiheuttaja ei ole aina kypärä itse, vaan surkea pyörän plexi, joka tekee pyörteitä kypärän eteen.
Vaihdoin pyörää ja ihmettelin Shubertin kypärästä kuluvaa jyrinää.
Ääni lakkasi muuttuen hiljaiseksi suhinaksi kun poistin kokonaan lippalakin kokoisen plexin pyörän lampun päältä
Ajovarusteiden hinnat kohdillaan mprenkaat-storessa. C3 kypärä 399,95€ http://mprenkaat-store.com/c3-p-2303.html
Motorradin avattavien kypärien testissä C3 tuli jaetulle 2. sijalle HJC R-PHA MAX -kypärän kanssa. Kommentti C3:sta oli että muuten huippukypärä, mutta täyttää CE-vaatimukset vain nippa nappa - siihen nähden ihan ylihintainen. Shoei voitti testin.
kypärämeluun vaikuttaa suuresti kate / pleksi.
Omassa pyörässä vakiopleksillä kypärämelu oli aivan mahdoton (schuberth c2 +earit). Kun pään nosti vapaaseen ilmavirtaan, niin meteli loppui.
Vaihdoin 5cm matalampaan pleksiin ja nyt on hyvä.
Kannattaa kokeilal tuo kypärämelu myös ilman katteen / pleksin aiheuttamaa pyörteilyä (asia on mainittu schuberthin käyttiksessä...).
ei mikään erikoinen, vertasin araihin ja kyllä arai on mukavampi kaikinpuolin ja ylihintainen, kannattaa käydä ajamassa ennen kuin ostat ja samalla vertaat esim araihin.
Arai ja Shoei ovat kyllä niin erilaisia kypäriä että kannattaakin verrata. Itselleni Shoei istui parhaiten ja Arai ei istunut sitten yhtään. Arai on lisäksi painava, mutta se on kuulemma jotenkin tasapainoitettu niin ettei se painavuus ajossa haittaa. Shoei on itsellenihyvin istuva ja kevyt tykkään. Nyt on jo pari Shoeita pykälässä umpikypärä ja avokypärä. Eiköhän niillä pärjää. Arai oli todella kiinnostava vaihtoehto, koska mielestäni Arailla on makeita kypärämalleja, mutta harmi ettei se istuvuus natsannut.

Älkää tuijottako lainkaan merkkeihin, vaan hankkikaa itsellenne hyvin istuva kypärä, niin matkanteko on yhtä juhlaa. Hyvä kypärä maksaa lähes poikkeuksetta useamman saturaisen, mutta kun laittaa kerralla hyvän niin ei sitä tarvitse olla sitten heti uusimassa. Niin ja noihin laatukypäriin saa kuitenkin varaosia jatkossakin.
IXS hs 337 mahtuu ainakin päähän silmälaseja poistamatta

jos on tarve sellaisesta
http://mprenkaat.store.com tuolta tilasin itselleni C3 Pro mallin. On muuten aikasta hieno ja hiljainen kypärä.
Ostin C3 ja myin kahden viikon käytön jälkeen, hiljanen kylläkin mutta
epämukava pitää, kypärähän on aina oikean muotoinen, pää ei :D

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta