AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Keskusteluketju on täynnä. Ole hyvä ja aloita uusi keskustelu
 /   /  /  / Nuorten seksin harrastaminen!

Nuorten seksin harrastaminen!

500 Vastausta 30 134 Lukukertaa
Heippa, vanhemmat. Haittaako teitä, jos teini-ikäinen jälkikasvunne harrastaa seksiä? Yritättekö estää sen vai neuvotteko vaan ehkäisyä käyttämään. Itse olen jälkimmäisen kannalla, ei sitä vanhemmat voi määrätä oikein...

Mielestäni...

Ns. kristillisen vakaumuksen vuoksi, mielestäni voi teini-ikäiselle antaa valistusta ja kertoa, ettei seksi ole aikuista leikkimistä 14-15-vuotiaana. Eikä sitä ole PAKKO harrastaa. ei myöskään vastoin tahtoaan.
En todellakaan suositellut sitä aikanaan omalle jälkikasvulleni. Seksikokemukset voi hankkia vasta sitten,kun tietää kantaa niistä vastuunsa. Ja sen seuraukset.

hei

mielestäni ei sillä ole merkitystä minkä ikäisiä ovat. jos 14 ja 18 vuotiaat seurustelevat, on luonnollista että seksiä tullaan jossain vaiheeessa kumminkin harrastamaan. kypsyyttä ei katsota iällä. on hyvin mahdollista että 30 ja 60 vuotiaatkin ovat yhdessä ja ei seksi silloin ole mitenkään erikoista. jotkut lapset vain kypsyvät muita nopeammin.
Moi! Onko ketään Lohjalaista tyttöö joka haluis poikaystävän? Joka asuu Routiolla tai on muuttamassa Routiolle. Sähköposti:niko.ihminen@live.com

Vähän riippuu...

- esim. 14-v tyttö ja 18-v poika >>> EI, eivät ole tasaväkisiä seksisuhteeseen, sitäpaitsi kyseessä olisi lain mukaan lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö
- 2 vuotta seurustelleet 16-v tyttö ja poika >>> no joo ehkä jos molemmat sitä haluavat (ilman painostusta) ja ehkäisystä huolehtiminen on kohdallaan
- pari kuukautta seukanneet 14-vuotiaat >>> EI, seksiin tarvitaan turvallisuutta ja luottamusta, opetelkoot ensin tuntemaan toisensa ja harjoittelemaan seksuaalisuutta muuten.
no jos 14 ja 18 v. harrastaa seksiä, ja ne molemmat haluu niin se ei oo seksuaalista hyväksikäyttöä
Itse olen 14 vuotias ja 19 vuotias poika halusi olla minun kanssani ja harrastaa seksiä. halusin sitä myös itse, mutta äitini tuli väliin. hän katsoi viestejäni ilman lupaa ja sai tietää meistä. Emme olleet vielä yhdessä kuitenkaan. Nyt äitini meinaa että menee sossun puheille kun ei jaksa minua ja hän hankkisi minulle valvonnan kun äiti olisi iltavuoroissa. Poika tietää tästä kyllä, mutta mitä minä tekisin ?
Se 19v poika on lapsiin sekaantuja kun suomessa ei täysi-ikänen saa harataa seksiä alle 16v kanssa että silleen. Itsellä isänä on että rippikoulu on vähintää käytävä ja onneksi tyttäremme ei seukkaillut ennen 16v ja aatonaattona täyttää 18v ja silloin täysi-ikäinen niin ei paljo hänen asian minulle kuulu mutta kunnon tyttö.
Onhan tää nyt niin että mä olen 14 (kaikki kylläkin luulevat henkisesti ja fyysisesti lukiolaiseksi) ja poikaystäväni on 18. Saahan siitä kuulla kaikkea, mutta ollaan molemmat tähän sitoutuneita.
Seksiä on harrastettu ja eipä poika sen jälkeen hylännyt :)
Ja minusta kylläkin ala-astelaiset ovat hieman nuorehkoja, vaikka poikkeustapauksiakin löytyy...
Minulla alkoi menkat 10v, rinnat olivat silloin jo b-kupit, nykysin c-kupit. Karvoitustakin silloin oli (minkä nykysin kylläkin sheivaan, but that's not the point)
Enpä silloin olisi uskonut todellakaan olevani valmis seksiin. Vasta tavattuani poikaystäväni tunsin niin. Ja kaikki painukaat nyt helvettiin, jotka väittävät näitä jätkiä pedareiksi. 14 ja 19? Ei ees paha, jos jätkä on luotettava :D
Koska mun oma ainakin on (ja ah niin hotti pitkähiuksinen hevari ;D)
Ja itse hoidan ehkäisyasiani. Ollaan kumilla menty, mutta itse käyn hommaamassa pillerit lähiaikoina. Eli repikää siitä! Hoidamme itse ehkäisyn.
Onnea vaan teille. Ei muuten niitä pillereitä hankkiessa kannata kertoa, että poikaystävä on täysi-ikäinen, on nimittäin rikollista toimintaa (Rikoslaki, 20. luku, 6. pykälä). Voi poika joutua hankaluuksiin. Niin ja kerro sitten miten kävi.
Jos ulkopuolinen saa tuosta tietää, poikakamusi voi joutua linnaan. Ihan oikeasti, ei se tarvitse kuin yhden pahantahtoisen ihmisen tietoon kantautua, että harrastatte seksiä, siitä ilmoitus poliisille ja kaveri on kusessa loppuelämänsä. Itse asiassa pahimmillaan riittäisi, että tästä viestistä joku tekisi ilmoituksen, ja jos poliisi katsoo, että on oikeasti syytä epäillä hyväksikäyttöä, sen ip-osoitteen saa hyvin helposti selville.

Voin vakuuttaa, että kun poikaystäväsi tuomitaan lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä vankilaan, häntä ei siellä kohdella silkkihansikkain, pedofiilit joutuvat kaikkien tähtäimeen. Ja vaikka hän jotenkin selviytyykin vankilavuosistaan, kukaan ei ikinä kohtele häntä kuin ihmistä, jos vain vähänkin saa vihiä hänen tuomionsa syistä.

En sano, että itse pidän seksisuhdettanne pahana asiana, mitäpä muiden asiat mulle kuuluu. Mutta tosiasia on, että pelaatte molemmat poikaystäväsi loppuelämällä venäläistä rulettia. Jos häkki heilahtaa, kaverin elämä on ohi. Mutta eipä se taida kaltaistasi itsekästä pikkutyttöä kiinnostaa.
olen 9.v ja haluun sexsiä
misä asut voisimme harrastaa seksiä ootko facebookissa
-.-
kyllä haluan seksiä oon 11 vuotias
ootko poika vai tyttö?
haluan seksiä oon 14 vuotias ja haluan kumin kans
Haluan myös seksiä;) milloin?
mäkin haluun seksiä , oon 35v , mut oon harrastanut seksiä jo 7 vuotiaasta asti.
Mäki haluun seksii kauhee himo! Oon pian 12v.
Haluun seksii.asuuko kukaan kauhavan lähellä?
Haluuks harrastaa seksii mis asut?
Misä päin asut voisimme harrastaa seksiä
JOO! EI ny iha 9 vuotiaana seksii!
Lain mukaan on, halusit tai et
älä ruee toiste seksii määräilee.
opeta

aina sanon ÄLKÄÄ DISSATKO LAPSIANNE TEINEIKSI
voikun mun faija näkis ton

no selevä homma

mattopiiskalla ne panohalut karkoo
vitun tyhmä...!
Se taas olisi pahoinpitely!

ei voi

määrätä mutta jutella pitää haitoista ja yrittää puhua niin ettei teini liian aikaisin aloita ja ehdottomasti hommattava ehkäisy.

Kyllä haittaa

mutta se on asia, jolle ei voi mitään - se tapahtuu jos on tapahtuakseen. Tarkoitan, että ei sitä pysty koko ajan vahtimaan lasten tekemisiä. Eli ei voi oikeastaan muuta kuin puhua asiasta ja toivoa, että puhe menee perille. Mun mielestä seksi ei kuulu lapsille.

himot hyrrää

näinhän se on. mut tuntuu ihmeelliseltä, että mun lapsi on jo niin iso, että seurustelee ja kaula on fritsuilla. Vaikka itse olisi kuinka aikaisin aloittanut "touhut", oman lapsen kohdalla se tuntuun oudolta!!!

12tyttö

Ai ja säkö saat harrastaa seksii??!! kyllä sitä saa kokeille että iha vaa tiedoks että oisko kivaa jos "lapset" kieltäis "aikuisilta" seksin!!??

siinä onkin

lapsi on lapsi,aikuinen on aikuinen

Yritätte vaan!!

AI,ja säkö päätät millon on aikuinen!! tai millon on valmis seksiin!!?

Joo-o

Joo, mun mielestä 12-vuotias on kyllä ihan liian nuori harrastaan seksiä. Iteki oon vasta 15 ja seki tuntuu välillä liian nuorelta.

jaa'a

Miten niin 12-vuotias ei olisi valmis seksiin? Vaikka todella harva 12-vuotias on liian nuori seksiin niin on silti tyhmää yleistää. Joku 12-vuotias voisi olla jo tarpeeksi kypsä seksiin.

EILOL!!

MIKÄÄ vitun 12V PENTU OO VALMIS SEKSII KU EI TIIÄ SIITÄ MITÄÄ TAI PILLUNKARVATKAA ALKANU KASVAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jmo

No vaikka on erittäin todennäköistä että tuo kyseinen 12vee ei olisi valmis seksiin niin on silti tyhmää yleistää sillä joku(mutta hyvin harvinaista) voi olla valmis seksiin joten on tyhmää yleistää;).

10.v poika

Mää ja mun tyttö ystävä ollaan harrastettu seksii 10.v poika ja 10.v tyttö
TYHMÄÄ! mieti nyt... 10v. mun mielestä sksii ei pitäis harrastaa ennen kun on jonkun kanssa naimisis tai ois ees täyttäny 18v. ootko ees vilä viidennellä ja mitenkäs sun ja sen tytön väline suhde nyt on?
joo et sä saiskaa ennen kun oot se 18 ja naimisissa läskin kaa
Se on kylläkin niiden oma asia jos he tunsivat saman tunteen ja halusivat sitä ... Ehkä he miettivät sitä ennenkuin tekivät mutta olkoon oma katasi näin ajattelin valaista ...
Just... Ette saa viel ees orgasmia.
Orkun voi saaha pikkuvauva
Eihä sulla ees oo tarpeeks pitkä.
Sille tytölle riittää harjoitteli keitetyllä spagetilla
Varmasti oot joo harrastanut..... Eräät tuskin tietää mitä siemensyöksytkää on ja sulla tuskin alkanutkaan.... Tytöllä karvatkaa kasvannu.

Mahollista on et oot koskettannu tyttöö selkään ja aattelet että sitähän se seksi on.
Tiaroks vaan kuule 11v tietää kyllä siemen syöksyn kätteen vetämise laukeemisen ehksyn jne oon11v jonka poitsuuden eräs huora nyysi vialakin ******** ja kun hyvvee toivoo huonoa saa!
Opettele ensin vaikka kirjoittamaan ennen kuin ryhdyt mihinkään seksipuuhiin.
Oliko kovaki st0ndis ??
Oon ite 12v ja oon harrarstanu seksii leluilla ja välillä tunnen kättä pippeliin. Se on ihanaa joten älkää puuttuko muidrn seksiin ja oon harrastanu seksii jo 6vuotiaasta lähtien.
Ei hyvänen aika!

Mä olen 13v. Joo myönnän tekis mieli seksiä mutta en oikeastaan halua vielä. Kaikki ketä tänne on kirjoittanut kehuvat kypsyydellään tai sitten ovat "pentujen" seksiä vastaan...
Ei mielestäni seksiin ole mitään ikärajaa mutta ei todellakaan alle 15v voi harrastaa seksiä...tai no voi, mutta siitä jää varmaan ikuiset arvet.
Itse aion odottaa että olen vanhempi...minulla on 75a kupit, vähän karvoitusta eikä menkatkaan ole vielä alkaneet. Ei minulla ole kiire. Enkä tahdo seksiä ennen kuin olen sukukypsä. Siihen asti leikin tyytyväisenä leluilla ja käyn harrastuksissani. Eikä minulla ole edes petiseuraa. Kyllä kymmenen vuotiaiden seurustelu saisi jäädä haleihin ja yhdessäoloon...minusta 10v :n ei edes tarvitsisi seurustella, voisivat vain olla kavereita. Sitten pian kuitenkin toista ei enää kiinnosta "kumppani" ja silloin ollaan äidin sylissä itkemässä. Ihan vain omaksi parhaaseen pennut, ei kannata ainakaan seksi. Miettikää nyt itseänne kä hävetkää jos harrastatte seksiä!
Itse kun olin 10v. sanoin: "iiiiik poika pöpöjä!!!"
mistä edes tiedätte tuosta?
sanoo tyyppi joka varmaa ees tiiä minä Kyrpä pistetään
Sanoo tyyppi joka ei naama värkkiään pelistään erota!
Sillä mem jauhot suuhun muahhahahaa!!!
Sillä mem jauhot suuhun muahhahahaa!!!
kuuleppas mä olen 11 vuotias ja mulla on jo menkat alkanu ja karvoitusta on myös aika paljo paitsi että mä ajelen ne aina,mutta mun mielestä jos on
kuukautiset jo alkanu niin on myös valmis seksiin,,,ja sitä paitsi,10-12 vuotiaat eivät ole mitään pentuja ,ite oot vaikka olisit kuinka vanha tahansa jos meet tollaista laittaa tänne,
Se, et on menkat alkanu, ei tarkota että olisi valmis seksiin hei haloo vasta sitten ku on kypsä ja empä usko että 10-12 vuotiaat on kypsii (ehkä jotkut, mutta hyvin harvat) sillä 10-12 on vielä pentuja, et ehkä usko nyt, mut ootappa ku kasvat aikuseks nii mielipide vaihtuu.
Ei noin pienet viel tiedä kaikkee, mitä täytyy tietää seksistä. Se ei välttämättä tunnu hyvältä, vaan voi sattuakin. Muutenkin osaatkon 10 vuotiaana asettaa esim. Kondomin oikein ? En usko.Olet varmaan kuullut kaikkea ihmeellisiä ja hienoja asioita seksistä, mutta se ei ole välttämättä samanlaista, kuin netissä tai televisiossa. Mielestäni peruskouluikäiset ovat hieman liian nuoria seksiin, kun
Kiirehditään asioihin, eikä kuitenkaan ihan tiedetä mitä kaikkea tapahtuu. Seksille ei ole ylä tai ala ikärajaa ja luulen, että kyllä sen itse tietää kun on siihen valmis.
Jos olet päättänyt, että aiot harrastaa seksiä, puhu siitä aikuisen kanssa. Vanhempasi kyllä kertovat kaiken tarpeellisen, mutta voit myös soittaa vaikka nuortenpuhelimeen...tärkeää on kuitenkin myös, että molemmat osapuolet haluavat harrastaa seksiä
tiedätkös sinä edes miksi karvoja ajellaan? niin tekee pornotähdet. ja anteeks vaan 10-12 on vielä ihan lapsia ja saattas jäädä ihan traumoja seksistä niille. kun useimmiten ei sitä kehitystä hirveäminn ole senikäisillä
Kyllä te ootte viel penuja, älkää pelätkö.
Meille kerrottiin viidennellä luokalla seksistä ja murrosiästä. Nyt oon kuudennella luokalla (12v) ja mulla on menkat alkanu. Mulla on myös poikaystävä (13v) ja me pussaillaan joskus ;) Mutta seksiä EN aio kokeilla vielä tän ikäsenä (tai ainaki täl hetkel tuntuu siltä). Mun isä on vähän liian ylisuojeleva mua kohtaan ja se ärsyttää...
Ihmekyllä sain luvan viimekuussa mennä poikkikselle yöks. Nukuttiin samas sängys ja yöllä heräsin, silitin kultani hiuksia ja hän heräsi, sit me ruvettiin pussailee kiihkeästi ja mä menin hänen päälleen<3<3 Se oli pelkillä kalsareilla, mut mulla oli paita ja kevyet yöhousut. Emme harrastanet seksiä.
Oli mukava lukee sun kommenttis :)
vittu ku ärsyttävää tommoset 10-12v kakarat (anteeks vaa) tulee tänne vaa ja.sanoo:HEI mulla on pillukarvat JEE voin harrastaa seksiä ! Lolz.. vaik on kuukautiset nii se ei tarkota et ois täysin varma seksiin.
siitä seksin harrastamisesta voi saada "ei" miellyttäviä traumoja.. ja oisko kiva olla pillu puhki kulutettuna kun oot vaikkapa 16 v.. ite oon 13 v poika joka himoitsee seksiä mutten halua ainakaan vielä aloita sen harrastamista... btw mun kaveri on 12 ja se pentele tuntuu olevan mua kehittyneempi :/ et ei sillä iällä hirveesti välii oo... mut joskus ylä asteel on varmaa ihan OK aloittaa sen seksin harrastuksen ? ja muistakaapa ehkäisy.. eikä toisia saa pakoittaa seksiin >:( muistakaa sekin vielä.
Moi!
Oon ollu yötä tyttöystävän luona ja pussailtiin ja se kans tuli mun päälle mut se kysy -Voinko ottaa rintsikan pois ja se otti. Se oli ihanaa ,kun oltiin kylki kylkee vasten T:14v poika
Ite sain menkkani 8-vuotiaana, nyt olen 15 enkä vieläkään ole valmis seksiin, että siinä sulle verrattavaa. PS: Pentu on lapsellisesti käyttäytyvä nuori henkilö, joten pentuja löytyy monesta ikäryhmästä.
Anteeks vaa, oon 12v tyttö ja mulla alko menkat 11v eli 4kuukautta sitte. Mulla onbpillukarvoja ja rinnat aika isot et.... LOL
Voi helvetti! Ei se, että onko valmis seksiin tai onko liian nuori riipu siitä, että kuinka karvanen sun pillus on. Et LOL vaa teillekki
Siis vitun ihq Sul on varmaa iha hervoton puska
12v on valmis, jos siltä tuntuu! mä oon 12v ja mull on tosi tuuheet ja tummat pillukarvat et revi siitä!
pistä kuvia mun sähköpostiin su tuuheasta karvoista pertti...ruuskanen@hotmail.com
Rispektit sulle :)
pedari
Ja pituus on karvan pituus millin sadasosa?
Hei,
onkse ongelma?
vitos luokalla käydään seksijutut läpi, ja nykyajan nuoret tietää yllättävän paljon. oot varmaan vaa turhan vanha ees aattelee sitä, et nykyää nuoret ei 12veenä enää leiki barbeil. ja myös se karvotus alkaa nykyää yleensä 11v, ja jos on kerran nii kypsä et kokee olevansa valmis seksiin, ni kai se on jo fyysisestikki kasvanu.
Karvoitus alkaa NYKYÄÄN yleensä 11-vuotiaana..?
Haha xD mitää mä kuulenkaa täällä? "Ei 12 vuotiaat oo kehittenyitä" ei jumalauta... ite oon 12 vuotias, ja oon 166cm pitkä, painan 50 kg, mekat alkanu 2 vuotta sitten. Rinnat on 75C :3
Anteeks nyt mutta olen 13 ja karvat kasvaa ja rinnat alko jo 11 vuotiaana että kyllä maailma kehittyy mähöseni
Anteeks nyt mutta olen 13 ja karvat kasvaa ja rinnat alko jo 11 vuotiaana että kyllä maailma kehittyy mähöseni

Ehkäpä jos...

Sillä 12v:llä ei oo vielä menkkoja, ja on kuullu ekaa kertaa seksistä vasta koulun terveystiedon tunnilla. Mietipä SITÄ! :)
entä jos sillä 12v:llä on menkat? mull alko 11v menkat. et revi siitä! ja siitä seksistä voi kuulla toooooosi monesta paikasta.
Siis mä oon 12v ja mulla on isot rinnat. Joku 75a ja mulla ON paljo pillukarvoja menkat ollu n. vuoden et revi reikää
Olen 19, menkat ollu tässä 9 vuotta ja sitä karvotustakin löytyy. Rinnatkin tuppaa olemaan. Enkä ole valmis seksiin.
Repikää siitä. :DDD
se 75 on sitse rinnanympärys tiedoksi vaan :D ja A on toisiks pienin rintsikka koko jota vissiin saa en sano et ois isommat on itelki A:t
just saying :D
ei juma...mä oon 13.v,enkä tod tuu tänne leveilee et joo on menkat alkanu,tuuheet pillukarvat ja isot tissit a-kuppi,oon valmis seksiin!:""""D kyl voi alkaa menkat 11v,mullaki alko,tai olla c75,niinkö mul,mut ei silti oo valmis seksiin,ja on joillain aikuisillakin pienet rinnat tai ei pillukarvoja,ette te noilla voi vertailla:""D
75a....? Tosi isot hei.

menkää leikkimää barbeilla.
No. Mä oon 11-vuotias tyttö ja mäkin oisin valmis seksiin. Niinh, että syökää, vaan sikunaa! Kyllä se mulle käypi! Kliffaa hei!
MISSÄ ASUT VOISIN TUNKEE MUN SORMIII JA NUOLLA SUN PILLUU MUT SEKSII EN HALU. 11V POIKA
nyt menee liian pitkälle
MOI 11VPOIKA<33 ASUN RAJAMÄEL MULLE TOI SUN JUTTU SOPIS
toi on oikeest niin helvetin tyhmää mäkin oon 12-vuotta ja kuvittelen et oisin valmis vaiks en oikeest oo kaikki vaan tulee sanoo lähtekää asiaan sitten kun ootte viistoista.
Kun mietitään, että seksin ehkä yksi perimmäisistä tarkoituksista on hommata lapsi, niin 12 vuotias tuntuisi olevan hieman liian nuori sellaseen. TIETENKIN eriasia jos on jotain pienimuotosempaa hyväilyä yms.
ja vaikka ihmisen ulkoinen kehitys on aikaistunut, henkinen ei juuri ole muuttunut. Viitaten siihen, että 100 vuotta sitten murrosikä alkoi tytöillä keskimäärin 15 vuotiaana! (ja nyt n.12 aikaistuen koko ajan D:)
:D että semmosta
Miten helvetissä sä aattelet,että seksin perustarkotus on hommata lapsi.Seksi lasketaan harrastukseksi,ite oon nyt 14 ja seksiä on tullu harrastettua.
jos ihminen on oikein terve ja tajuaa kaiken niin kai sitten saa harrastaa. hyvä että ite päätät. mitä jos unelmapoikas pyytäis sua leffaa seurustelisitte pari kk. ja se olis kiva. jos sulla ei oo unelmapoikaa oot sairas
boo!
Mulle on iha sama mitä muut ajattelee seksin ikärajasta oon 12 ja oon monta kertaa harrastanu seksii ja nautin siitä
Joo ja ei 12 v pojat pysty edes harrastamaan seksiä kun mela on viel niin pieni FAKTA! Oon 16 v kundi

12 on vielä

12 vuotias on vielä täysi pentu. jos kasvaisit muutaman vuoden ja miettisit sitten sitä seksiä :) ok ?
ja palaahan nukkejen pariin
Leikitkö sinäkin silloin 12-vuotiana nukeilla? :D
niin ja varsinkin jos on poika :D
Oon 14v. tyttö ja leikin barbeilla yms. Myönnän että mäkin joskus aattelen et vois koittaa seksii... Mut siis tääl on jotain 9-12v. Lapsia joilla ei ole käsitystä seksin haitoista. Ehkäisy ei aina ole varma ja se voi pettää. Voi saada taudin hiv tms. Ja vaikka 12 olisi valmis SEKSIIN ei hän todellakaan ole valmis äidiksi tai isäksi. Miettikää nyt hyvänen aika! Ei seksi kuulu niin nuorille vaikka kuvitteleekin että olisi valmis!
älä rupea haukkumaan toisia, yritä ymmärtää sitäkin. 12 v on liian nuori 15 sopiva.
ai onko olemassa maaginen ikäraja?? tää on nyt ehkä yks paksuimmista yleistyksistä ikinä :DDD
miehen kehityskin on 3 vuotta naista jäljessä ennen kun ollaan 23v joku on valmis vasta kolmekymppisenä! mutta joo, 12 kuulostaa vielä siltä että ite leikin vielä koiranpentua :D
Siis seksi jää ja pitää mennä leikkimään nukeilla vai? :) mitäs ite teit 12 vuotiaana? vittu mua oikeest ottaa päähän se että sun laiset tulee tänne pätee jotain et "palaahan nukkejen pariin". Oon ite 12 vuotias eikä mua kiinnosta enää vittuukaa leikkii millää nukeilla yms. Pakko täs sanoo et mulla on semmonen kaveri joka on 12 vuotias eikä vielä kuukautisia, valkovuotoo eikä rinnat ees kasvanu. Se on vielä sellanen nuori joka kattoo muumei ja piirrettyi ja leikkii ja ei tarvii aatella mitää seksistä yms. Mut mä oon kehittyny jo paljon ja saanu sellasen pojan jonka kaa voin tehä sen. Mutta tottakai mä vielä leikin jotain jossain jonku kanssa. Harmittaa vähä et lapsuus on nii lyhyt ... pointti oli kai se että kaikki on erilaisii.
Et vaa tajuu vielä näitä asioita... ja sen huomaa kyllä reaktioistas. -.-
HEi! te kuumat miehet haluan sexsii tulkaapas tänne p.04058997832 ja tervetuloa sexsi pojut

12tyttö!!!! sulle pikkasen palautetta...

itse olen 12w poika.. ja haluaisin harrastaa seksiä. mutta tyydyn runkkaamiseen ei 12w kuulu mitään tämmöstä tehdä ajatella saa mutta itsekkin varmaan jänistäisin... tilanteessa jossa seksiä harrastaisin joten en suosittele sitä sinullekaan ainakaan jonku 16v vuotiaan niin sanotun *hottiksen kanssa*!!!!
siis välttämättä 12v poika ei pysty harrastamaan seksii jos sen penis ei niiku pysy ees pystyssä XD joten kannattais tulla ekaks sukukypsäks ja sitte voit alkaa harkita näitä juttuja
mä ooon kuule 12 vee mulla kuulekyrpä seisoo ku teräs tanko
Päivän naurut kiitos ::D:D:D:D:D:D Ebin KaksoispisteDeeDee
älä rupee oon 15 vee mennäänks larppaamaan (kts.youtube)
AHHAHHAAHHAH :D piristävää faktaa!
Sen sä sinne itse änkäsit!!!! Lasikukko sulla on kuin joku teräs tanko!!
oon 11v ja muna muuten seisoo
Ei vittu hajosin näis
kyllä kuuluu ajatella oikeesti se on oikein
Mäkin haluaisin seksii, mutta mulla on alkanut menkat ja oon 11-vuotta vanha.
Joo jos erottaisit ne toisistaan seksi runkkaaminen oon siisti kun mää en erota runkkaamista seksistä mut tyydyn siihen plup!
Nyt tytteli hei... Tänne ei kaivata roskapostia.. Ensinnäkään kukaan tuon ikäinen ei ole siihen valmis ja voin sanoa että tuosta jää ikuiset arvet eli suosittelisin lopettamaan. :)
näinpä ite oon 12 ja himot hyrrää
Jos yhtään olet ollut ihmisen biologian tunnilla niin pitäs tietää että lapset ei ole valmiita seksiin koska ihminen ei ole kehittynyt lapsena tarpeeksi ja lapsi voi pilata oman elämänsä seksillä

jos ovat kypsiä siihen niin antaa palaa

Jos molemmat osapuolet ovat kypsiä siihen niin seksi on jopa suotavaa. Se vapauttaisi energiaa johonkin muuhunkin kuin pillun ajattelemiseen koko ajan. On suotavaa että tyttö olisi vuoden pari vanhempi, mutta kaikki riippu osapuolten kehittymisestä. Keskimäärinhän n 13-15 vuotiaissa tytöt ovat kehittyneempiä kuin pojat mutta tilanne muuttuu ja kehittymisaste jopa vaihtuu 16-18 vuotiaiden kohdalla.
Seksi otetaan liian vakavasti, sehän on myönteinen juttu josta pitäisi iloita varsinkin jos siihen liittyy rakkaus. Seksiä ensirakkaan kanssan on ikimuistoinen asia joten ei kannata neitsyyttään heivata ihan kenen kanssa tahansa.
Mun mielest taas pojan kuuluis olla 1-2vuotta vanhempi kun YLEENSÄ pojat tulevat jälessä.
Muuten olen samaa mieltä, mutta laaja lääkärituttavapiirini on ennemmin sitä mieltä, että pojat ovat jopa 3 vuotta jäljessä, mikä selittää yleisen parisuhderakenteen (poika vanhempi vuoden/ pari ja henkisesti saman ikäisiä) ja ero tasoittuu siinä 20 ikävuoden jälkeen. :)
Mutta siis samoilla linjoilla! Jotkut saavat ihan seksikammon, kun ekasta kerrasta on jäänyt paha maku suuhun. Sitä on sitten hankala lähteä parantelemaan... :(

no, niin pitkään

ei pidä ajautua siihen tilanteeseen, että voisi olla raskaana!

Noo

Ite oon 14 vuotias ja oon harrastanu seksiä, vanhemmat sen verran vanhanaikasia ettei oo kehannu kertoo mulle mitää seksistä/ehkäsystä koulusta ja netistä saanu kaiken tarvittavan tiedon. Jos kysyy vanhemmilta ni saa vastaukse ''kato netistä''. Joo:D
Sama juttu,14.v seksiä on tullu harrastettua,ja vanhemmat sanoo aina et kato netistä tai jotainsemmost.

Ja tää on mun mielestä yks pahimmista yleistyksistä,että: "alle 18.v on liian nuoria seksiin".ja jotkut on niin vanhanaikaisia,että aattelee,että seksin perustarkoitus on hankkia lapsi,sit mitä helvettiä.
mä oon 14 v poika ja haluun seksiä

Ei sitä

estämään. Toki toivoisin ettei sitä liian aikaisin aloiteta ja että eka kokemus olisi seurustelusuhteessa. Sitä kun ei koskaan unohda, sen enempää tytöt kuin pojatkaan. Kondomin käytöstä on puhuttu jo vuosia. Eikä seksin harrastamiseen tarvita yökyläilyä, koulun jälkeen ehtii hyvin..

juu, mutta

Vaikka seksin harjoittamiseen ei tarvita yhteistä yönviettoa, niin on se helpompaa touhuta yöllä pimeässä kuin keskellä päivää valoisassa.

Minä en antaisi 17-vuotiaan yöpyä toista sukupuolta olevan ystävänsä luona.
Jos he touhuilevat päivällä, niin ainakin näkevät kunnolla, mitä ovat tekemässä, ja toivottavasti kortsukin tulee sitten laitettua oikein.
(En kyllä usko, että vasta-alkajat kehtaavat sitä päivänvalossa harrastaa.)

........

Minä olen harrastanut seksiä 15-vuotiaasta (nyt 18), eikä äiti siihen mitään ole sanonut, kunhan muistuttanut ehkäisystä pariin otteeseen.

Ihmeellisiä äitejä täällä, mikä siinä on ettei seksiä saisi harrastaa jos kerran ehkäisystä huolehtii?

Taidat olla

aivan helvetin tyhmä. Itse olen 17 ja asun samanikäisen tyttöystäväni kanssa yhdessä ja harrastamme seksiä noin 5 kertaa viikossa.

Lapsesi kasvavat kieroon noilla säännöilläsi.

jo

Todellakin samaa mieltä nimimerkki "Sinä siellä"!
Kliffaa hei! Mä oon harrastanut seksiä 4kuukautta sitten. Eka kerrasta on noin. 1 vuotta. Niin, että ei oo paljoon ihmeelistä.;D Kliffatkaa hei, eiks teitä kiinosta!:-> Kliffaa hei!
18,3cm 14v poika ota yhteyt ;) 0503460211
hei 14 vuotias mitä sä huoraat työnnä se sun mela perseeseen ja ime kikuliis mee kattoo jotakin vitu pornokarhuu ja suomi pornoo nussi sun äitiis ja isääs vedä vittu kätee ota joku vitu läski huora ja työnnä se sun nysä sen vittuu ja perseeseen ja mä olin sit 7v et revi reikää ja mul on isompi muna ku sulla 24,9cm ja sul tuskin on tyttö ystävää mun tyttis on pornotähti pamela andersson et revi munaas

peace lutkat oon sit 7 v repikää vittuuuuuuuuuuuuuu
MÄ HALUUN SEKSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII JONKU POJAN KAAAAAAA
Missä asut saat multa munaa
asun rajamäel
IKÄS?
ooks faces jos oot pistä nimes jutella siel vähä lisää
Mul on ollu kolme eri poikkista ja siis oon 11v.Ne jutut kesti vaa noin 2-5 kuukautta ja harastin jokasen kaa aika monta kertaa ,mut yhen kans vaa kaks kertaa kosk se oli sellanen karvamuna suuseksi oli iha hirvee se poika oli fyysisesti jo noin 20v . Muitten kans se oli ihanaa ja meil oli aina kortsut jotka pöllittii mun kaverin faijalta ja mun eka kerta oli saman kaverin kellaris .Kommen toikaa.
MÄ OON LUTKA JOKA ON 14V SAAT OLLA 12-15 V MUL ON PALJO KOKEMUST
15v ja haluun seksii
kerro facebook nimes ni tuun juttelee

oon 12v
tuu kikkaa miksei12344 on mun nimi
paska KIKULI MUNA pillu AHAH REVI vitun REIKÄÄ MUNAA PERSEENREIKÄÄ huorat
saako niin paljon woooot
"Minä en antaisi 17-vuotiaan yöpyä toista sukupuolta olevan ystävänsä luona." Mutta samaa sukupuolta olevan luona antaisit? Entä jos 17-vuotias lapsesi olisikin omaan sukupuoleen/molempiin sukupuoliin päin? Muutoinkin tavallaan tämän kategorian nuorilla on ns. etulyönti asema seksin suhteen jos vanhemmat ei suuntautumisesta tiedä, jolloin sen tyttö-/poikakaverin kanssa voi esittää vanhemmille vain kavereita, jolloin pääsee helposti kyläilemään ja tekemään näitä hurjia "kiellettyjä" juttuja. Mites tämän mahdollisuuden sitten suljet pois?
kuule hönö eka kerta 15 vuotiaana meni oikeen näppärästi päivänvalossa keskellä taloa koulun jälkeen. voin siitä tosin sanoa että ei 15 vuotiaskaan oo valmis kun itekkin olin niin saatanan tyhmä että äiti bongas avatut kortsupaketit yöpöydällä konfirmaatioaamuna. ehkä ihan hyvä niin, tiespähän mitä tytär puuhas. mun kohdalla poikakin oli 15 ja nyt ollaan oltu jo kahden ja puolen vuoden onnellisessa suhteessa eli ei tosiaan kannata yleistää, kaikki eivät muutu ongelmanuoriksi tai tule raskaaksi. sen sijaan se rohkaisi eroamaan kirkosta kun kerran kielsi noin ihanan kokemuksen.

moi

moi mää oon ite nuori ja mää oo myös sen jälkinmäisen vaihtoehon kannella ja en ite kyllä harrastas seksiä näin nuorena

mielipide..

Mun mielestä seksin aloittaminen/harrastaminen on 16-vuotiaasta eteenpäin jokasen nuoren ihan oma asia.Kyllä sitä nyt siinä iässä saa jo päättää ihan itse omasta kehostaan,ja siitä miten sitä haluaa muille jakaa..
Suotavaahan tietysti olis,että se eka seksikokeilu tapahtuis pitempiaikaises seurustelusuhtees,mut aina ei niin vaan käy..Mutta eipä se vaarallista oo,kunhan molemmat vaan sitä oikeesti haluu,ja ehkäsystä muistetaan huolehtii :)

Itse kokeilin ensimmäistä kertaa seksii 16-vuotiaana tutun (mua vähän vanhemman) pojan kans,vaikkei meillä mitään seurustelusuhdetta ollutkaan..Vanhemmilta pidin asian salassa vain siksi,että kyseessä ei ollut seurustelukumppani..Mutta kertaakaan en oo yhtäkään seksikertaani katunut,enkä tule katumaankaan :)

..

Minä aloitin seksi-elämäni 14 vuotiaana, eikä sitä olisi kukaan pystynyt estämään. Eivätkä vanhempani yrittänetkään, vaan antoivat neuvoja ehkäisyyn ja sen sellaista.
"Mun mielestä seksin aloittaminen/harrastaminen on 16-vuotiaasta eteenpäin jokasen nuoren ihan oma asia.Kyllä sitä nyt siinä iässä saa jo päättää ihan itse omasta kehostaan,ja siitä miten sitä haluaa muille jakaa "

Toiki on yksilöllistä. Kyllä jotkut on vielä 16 vuotiaanakin aika sinisilmäsiä ja naiveja. Tiedän tapauksen jossa kolmekympin paremmalla puolella oleva mies oli ensin tarjoillut alkoholia 16 v tytölle ja kun juomat ei riittäneet tytön "pehmittämiseen niin hänpä säikytteli tytön käytöksellään siten ettei tämä tyttö uskaltanut vastustella. Tällä samaisella miehellä on ennenkin ollut "seurustelu suhteita " alaikäisten tyttöjen kanssa. Lastenvalvoja on onneksi viemässä asian poliisille...

Kysyin suoraan

että onko hän ollut jo sukupuoliyhdynnässä poikaystävänsä kanssa. Hän vastasi, että on ja minä mitä ehkäisyä he käyttivät. Vastaus oli kondomia. Sovimme tyttäreni kanssa, että tilaan hänelle ajan ehkäisyneuvolaan, että hän voi hankkia pillerit itselleen. Näin on ainakin meillä nyt hoidettu tämä "seksivalistus"/ ehkäisyasia.
Jos sä joudut varaan tytölles ajan ehkäisyneuvolaan, niin kannattaisko miettiä uudestaan onko tää tyttös varmasti tarpeeks vanha sellasiin juttuihin, jos ei itse edes voi hoitaa ajan tilausta ehkäisyasioista...
mitä vittuu sä selität, oot sä varma että kaikki aikuisetkaa tietää mikä on ehkäisyneuvola

seksi

Itse aloitin seksi harrastamisen 14-vuotiaana, tyttöystäväni oli silloin 15. Vanhemmat eivät ole koskaan valistaneet tai kieltäneet yms.

Vanhemmat kertokaa..

Millon teidän mielestänne nuori on valmis henkisesti seksiin?
Äitini mukaan en vielä ole valmis seksiin, eikä anna tyttöystäväni tulla viikonlopuksi meille kylään.
Omasta mielestäni olen valmis ja pystyn ostamaan kondomeita kaupasta ilman paperi pussia pään päällä / häpeämistä, ja pystyn puhumaan seksistä niin vanhempieni kuin tyttöystäväni kanssa. (15v)

entä jos

seurusteltu yli vuosi ? ja vasta tehty se ?

jaa'a

Äitisi on tyhmä. Jos olet tarpeeksi valmis niin sitten olet eikä äitisi sitä voi kieltää. Ja sitä ikää ei voi sanoa että milloin sillä se riippuu aika paljon ihmisestä.

purzz

oletko joku pedo?? yllytät ja kehoitat lapsia seksiin..? olet vissiin joku vanha 50v limainen ukko.Häpeä.

kyllä pennut pumppaa keskenään

sitten pitää olla huolissaan, jos vanhat ukot ja akat pumppailee niitä. Nykyisin on moraali unohtunut sekä aikuisilta, että pennuilta. Anti mennä vaan. Ei sitten vanhana kaduta.

ei vittu:D

Ensinnäkin en ole 50vee pedofiili vaan 14-vuotias poika. Enkä yllyttänyt häntä sanoin vain että jos hän on henkisesti valmis niin sitten vaan sitä seksiä harrastamaan jos haluaa kunhan muistaa ehkäisyn ja noin!!!
mut sit just huomaa näist kaikist että jos haluu harrastaa seksii, nii mistä löytää se toinen osapuoli?
mää haluun tatu sompinkaa seksii
Reps.
Ok, pystyt ostamaan ehkäisyn. Entäs jos kondomi pettää ja tyttis tulee raskaaksi, pystytkö käsittelemään asian asiallisesti etkä häivy tyttöystävän rinnalta?

Oleko vanhanaikainen vai

En pidä suotavana että seksi aloitetaan nuorena siitä ei seuraa mitään hyvää. Parempi kasvaa ensin niin fyysisesti kuin henkisestikin ja löytää oikea kumppani ennen kuin seksiä alkaa harrastaa.
Olet vanhanaikainen. :)
Riippuu tietenkin mikä sun mielestä on "aikaisin". Itse aloitin aktiivisen seksielämän 16-vuotiaana (nyt olen liki 20v.) nykyisen poikaystäväni kanssa, joka on neljä vuotta vanhempi. En ole koskaan kokenut, että olisin liian nuorena hypännyt sänkyyn eikä siitä ole seurannut mulle mitään pahoja juttuja. Seksi tapahtui yhteisestä sopimuksesta, kummankaan toista painostamatta. Luotin ja luotan edelleen poikaystävääni, tunsin olevani valmis ja muutenkin tuntui oikealta ajankohdalta. Ymmärrän, että joillekin vanhemmille lasten seksielämän aloittaminen on kova paikka, mutta se on kuitenkin jokaisen henkilökohtainen asia eikä kukaan voi määrätä, milloin olet siihen valmis. Jos itse kokee olevansa valmis ja on luotettava kumppani, go for it.

HYVÄ SINÄ

et ole vanhanaikainen. olet järkevä. itse ajattelen samoin vaikka olenkin vielä ala-asteella. ajattelen toivottavasti aina samoin enkä kadu sitä. hyvä sinä!

12

Oon 12 v tyttö oon harrastanu seksii 11 v nä yhen pojan kans <33 se oli ihanaa (:

HYI

HÄPEÄ

mitä vittuu?!!

siis harrastanu seksii 11v voi jes oon itte 14 ja en oo harrastanu vaa sen takii koska täält päin suomee ei oikeen läydä ketään sopivan pitust jos olen itse 180 cm
miu mieles tytön ei tarvii olla saman pitune ku ite oot mie oon ite myös ilma ketää mut mulle silti kelpais vaik 180 senttinen poika
Mun mielestä seksiä VOI kokeilla noin 13.v (ja ylöspäin) Ja mun mielestä 11.v on aika nuori mut hei, not my place to judge, Ite oon 14 ja olen harrastanut seksiä. Ja kumppanin koolla (pituudella) ei ole väliä,jos synkkaa ja molemmat haluaa,ni siitä vaan.
hah hah hyvä vitsi...
Kosketit poikaa napaan ja poika sanoi ooh?

Tosi hommiin ette ole pääseet, siemensyöksyt alkaa pojalla n. 14v.
''Siemensyöksyt alkaa pojalla n. 14v''????? Jos sinulla alkoi niin se ei tarkoita että kaikilla alkaa silloin!. itsellä alkoi siemensyöksyt varmaan joskus 11 - 12 vuotiaana, Jos ei jopa aiemmin..
siemensyöksyt alkaa n.12-13v
Jaha. Mäkin oon harrastanut seksiä. ** oli ******!

järkyttäviä

lapsilta! Osa ei ole edes vielä teini-iässä.

Paskaa!

10 vuotias tyttö / poika tietysti on sitä mieltä, että seksi on vain "leikkiä". Mielestäni leikki on kaukana jos yli 12v tyttö (Kuukautiset ovat alkaneet) alkaa harrastamaan seksiä pojan kanssa, jolla ei ole kondomia ja tyttö tulee raskaaksi. Ei raskaus ole sitä että lihoa pikkaisen! Uskon että tyttö ei välttämättä selviä elossa jos kovin nuorena on raskaana. On siinäkin, jos tuleva äiti selittää lapselle; "Olin vasta joku 14 vuotta kun synnytin sinut, Enkä kadu yhtään!" Seksi on EHDOTTOMASTI aikuisten hommia. Lapset eivät ymmärrä sitä murrosiässä/Teini-iässä, Tai kukaan poikakaan. Saahan sitä lapsetkin unelmoida, mutta kasvatkaa ja opiskelkaa, Ja katsokaa mitä aika tuo mukanaan (:
Mut miks koulussa sitte aina sanotaan,että seksi on kivaa mukavaa,ja sitä saa harrastaa,ja sitte annetaa kortsu käteen ja sanotaan,että tässä kortsu.saatte vähän esimakua siitä minkälainen se on. Mutta muistakaa,että seksiä ei ole PAKKO harrastaa,jos ei halua.

.....

minusta seksi on hyväksi siinä vaiheessa kun lapsi on valmis siihen,mutta os lapsi on vasta 12-13seksi on ehkä huono idea,koska lapsi joka seksiä siinä vaiheessa harastaa on varmasti tietämätön ehkä,että voi tulla raskaaksi.kondomi on aina hyvä olla jos nuori harrastaa seksiä.jotkut lapset eivät ymmärrä,että kondoomi on seksin a ja ö,koska ilman kondoomia seksi on riskeerausta esim.hvi taudille!!seksi on kyllä ihana asia,mutta pitää muistaa,että seksiä ei tarvitse harrastaa liian aikaisin!sinunkin aikasi tulee vielä jos olet nuori<33
Itsehän menetin neitsyyteni n.12w. Ehkäisystä huolta pidettiin ihan ilman äitimme valistuksia. Päivääkään en oo katunu sitä. enkä raskaana ole ollut nyt siis 17w. Ja kyllä tunsin itteni ihan valmiiks yms :)

ekfoe

Hmmm.... Sanoisin, että seksi olisi sopivin aloittaa siinä 16-20 vuotiaana, vanhempi ajankohta parempi, joku 18-19 varmaan paras ikä. Tietenkään seksiä ei ole pakko harjoittaa. 16-17 vuotialla mielellään lähelle samanikäinen partneri, 18-vuodesta ylöspäin ei mitään väliä, kunhan ei koske alle 16 vuotiaisiin. Seksissä kummankin osapuolen halujen tulee kohdata jotta se olisi tyydyttävää. Seukkaamiselle ja yhdessäololle en asettaisi mitään ikärajoja, eihän se edes kiinnosta lapsia, vaan vasta teinejä :)

!?

siis jos ajatteleen tällee kivasti nii et ku se poika/mies käyttää sit kondomii ja se menee sinne pilluun nii mun mielest se tuntui epämukavalt se kondomi ja sillee et mä käskisin ainakin sen ekaks AIDS testiin ja jos sil ei oo sitä nii sit ilman kortsuu ja et ei sitä spermaa oo pakko sinne pilluun päästää!
SInulle ei vissiin ole opetettu että kiimatipatkin voivat aiheuttaa raskauden? Ole hyvä infosta.
"varmasti tietämätön" Onhan niitä jotka vastaavat jos tiedoiltaan aikuisia. Serkkuni tytär olisi aika hyvä esimerkki, mitä nyt tuli kuunneltua heidän keskusteluja (kyllä, tiedän, on rumaa kuunnella oven takana keskusteluja) niin kyllä 12-vuotias tyttö tiesi enemmän kuin 14-vuotias tyttäreni. Llätyin itseasiassa että sen ikäinen tietää niin paljon asioista, hyvä seksuaalivalistus ollut. (Yleinen harhaluulo että raskauden voi välttää sillä ettei siemennestettä päästetä sisäänkin oli tytöllä tiedossa, tiesi sanoa touhutipan vaikutukset jne, en tiedä onko hyvä että sen ikäinen vastaa jo täysi-ikäistä tiedoiltaan muttei se pahasta kai sitten ole.)

Ei sitä

estää voi vaikka haluaisi. Asiasta puhuttiin siinä vaiheessa kun koulussa oli biologian tunnilla puhuttu murrosiästä. Ehkäisystä puhuttiin tietysti mutta otin myös moraalisen puolen esiin. Toivoisin siinä vaiheessa nuorelta seurustelusuhdetta, ketään ei saa painostaa, toista osapuolta pitää kunnioittaa eikä asiaa levitellä kaveriporukoissa jne.

TÄSSÄ OIKEA VASTAUS!!!!

oon 14v =P jos on kypsä hoitamaan lapsia niin silloin voi harrastaa seksiä meinaan että lapsia ei ole pakko tehdä kummiskaan vaan että voi harrastaa seksiä silloinkin ta voihan 16 v kin harrastaa seksiä myös vaikka ei olisi kypsä hoitaa lapsia mut joku 12-15 pennut .. turha luulla mitään seksistä ! ite kyllä RUNKKAAN eli runkatkaa mutta LOL jotkut pennut harrastamas seksii XD
16.v tytär on harrastanut jo seksiä
Mikäs siinä, varoittelin raskaudesta ja ostin kortsuja ym..

näin

siis mitä helvettiä!?! Jos nuoripari haluaa harrastaa seksiä niin miten muka estät? Kyllä hätäkeinot keksii.. Joo olen ite 14v ja samanikänen tyttöystävä.. Ollaan oltu harrastettu seksiäki.. Ei sitä sinänsä voi estää.. Mieluummin ostakaa kortsuja/e-pillereitä niin ei tule sitte niitä vahinkoja.. Ja omasta mieletstäni olen valmis seksiin, koska käytän ehkäisyä ja jos sitten tuleekin vahinko en lähde pois vaan tuen tyttöäni tuossakin tilanteessa.. :)
NIIN IHMISET huomatkaa kaikki, että runkkaus = itsetyydytys on myös seksiä!!!!! Yhdyntä ei ole ainoa keino harrastaa seksiä, niitä on MONIA muitakin tapoja, joita ehkä kannattaisi kokeilla ENSIN!!!
VINK VINK ;))
"Ei meidän nuoruudessa vaan mitään seksiä ollu!" xD

en kiellä

Se on heidän asiansa. Vaimoni on puhunut heille, joten mitäs luulet heidän tekevän..........?

Seksikasvatus kuuluu kokonaisuuteen

eli siihen, miten lasta opetetaan elämään ja kunnioittamaan asioita ihan pienbestä asti. Omat lapseni saivat kristillisen arvopohjan, hyvinkin vapaan. Kun aloittivat seurusteluvaiheen, olivat kaikki sitä mieltä, että seksi kuuluu vain avioliittoon. Se oli tavoite, mikä ilmeisimmin saavutettiin. Ei tarvinnut vahtia tai kytätä, sillä vastuu oli heillä. Ei paha ratkaisu, tuumivat nykyisin. Akateeminen koulutus kaikilla ja arvot nykynuoren kristilliset.
Täytyy kompata isoisää. Minusta vastuulliseen lastenkasvatukseen kuuluu se, että opettaa elämän kunnioittamista.Samalla myös pitkäjännitteisyyttä.Kristilli-nen arvopohja on itselläni, lapsillanikin. Keskustelimme lasteni kanssa siitä, mikä on tasapainoisen kehityksen ja leppoisan kristillisyyden ajatus. Vanhin meni naimisiin 21v ja puolisonsa oli 22v.Hääyöstä kertoivat aloittavansa seksielon.
Sama linja on ollut tavoitteena muillakin jälkeläisillä. Kukaan ei ole katunut. En muuten itsekään, vaikka neljännesvuosisataisena aloitin oman seksielämän puolisoni kanssa.
Eikö olis ollut mukavampaa nauttia elämästä parhaina aikoinas
mitä väärää tässä viestissä on? jos kerran itse sitä mieltä olivat, niin hyvä! ei tämä ainakaan minun mielestäni yhtään huonompi "tapa" ole, kuin seksielämän 12 vuotiaana aloittaminen??? vai onko väärin olla harrastamatta seksiä kun siltä tuntuu??

huhhuh

Vanhemmat eivät mielestäni paljoakaan voi vaikuttaa lapsiensa seksitouhuihin, kuin kertomalla sen vaaroista, ehkäisystä yms. Jos murrosikäiselle lapselle sanoo jyrkästi ei seksin suhteen, totta kai tämä haluaa uhmata ja kokeilla sitä vielä enemmän. Harva teini muutenkaan uskoo vanhempiaan missään, niin miksipä tässäkään. Vanhempien jyrkkä suhtautuminen seksiin voi myös antaa lapselle kuvan seksistä, että se on likaista ja siitä ei voi keskustella avoimesti. Asioista tulisi puhua suht avoimesti lapsen kanssa, murrosikäiset ovat todella tiedonhaluisia seksiin koskevista asioista, vaikka en tiedä uskaltavatko sitten puhua asiasta vanhempien kanssa. Itse en ehkä olisi kovin nuorena uskaltanut asiasta avoimesti puhua.

Nykyajan nuoret puhuvat ja harrastavat seksiä jo ennen kuin seksuaalisuus edes kehittyy. Tosin kaikki kehittyvät omaa tahtiaan. Itse menetin neitsyyteni 13-vuotiaana (liian nuorena), josta 2 vuoden jälkeen vasta seksuaaliset haluni heräsivät. Kauheaa ajatella nyt kuinka sosiaalinen paine vaikutti niinkin paljon, ettei halunnut olla ”ainoa” neitsyt kaveriporukassa.

Mielestäni kouluissa pitäisi olla enemmän seksivalistusta. Tuossa iässä nuoret haluavat tietää oikeasti, mitä seksi tarkoittaa eikä nähdä vain banaaniin laitettua kondomia. Heillä ei vain ole uskallusta kysyä. Itse olisin ollut todella kiitollinen, jos koulussa olisi kerrottu rehellisesti asioista. Tästä syystä olen päättänyt tehdä opinnäytetyönikin nuorten seksuaalisuudesta ja alan kiertelemään ylä-asteilla kertomassa nuorille seksistä ja seksuaalisuudesta. Aion kertoa asioista rehellisesti, koska muistan itse tuon ajan, kun olisi halunnut kokeilla ja tietää lisää asioista. Itselläni on ollut liiankin hurja nuoruus, jonka vuoksi voin kokemuksen syvällä rintaäänellä kertoa kuinka asiat tulevaisuudessa tulevat kaduttamaan kun nuori aikuistuu.

Todisteet livenä

Itse jouduin miettimään omaa suhtautumistani nuorten, poikani 16 v. ja tyttöystävänsä 15 v., seksielämään pari viikkoa sitten aivan todellisessa tilanteessa. Nuoret ovat seurustelleet jo jonkin aikaa ja yökyläilystäkin on keskusteltu, mutta lupaa en ole antanut. Olen uskonut, tai ainakin uskotellut itselleni, heidän vain touhuavan kaikkea viatonta, käyvän elokuvissa, pelailevan, ym. Pari viikkoa sitten poikani jäi flunssaisena kotiin aamulla eikä lähtenyt kouluun. Lähdin itsekin töistä etuajassa "potilasta" katsoman, mutta havaitsinkin "hoitajan" jo olevan paikalla. Tyttöystävä oli tullut suoraan koulusta ja he olivat pojan huoneessa molemmat täysin alasti. Oven ollessa raollaan näin miten tyttö oli polvistunut hänen eteensä ja otti suihin! En jäänyt pidempään tilannetta todistamaan, vaan lähdin kauppaan ja palasin normaali aikaan kotiin. Poika oli yksin ja kertoi päivän menneen ihan ok, vähän tylsää oli ollut. Tämän jälkeen minun on paljon vaikeampi luottaa heidän tekemisiinsä ja tuntuu ettei puheilla ole mitään merkitystä. He puhuvat yhtä ja tekevät toista.
Tuosta lopusta tuli mieleen että sinusta se olisi ollut aivan hirveä asia? Et voi ksokaan olla 100% mistään, ehkä itsestäsi. Muttet voi olla varma lapsesi tekemisistä, etkä voi oikein häntä kieltääkkään. Toki lapsi on aina vanhemman silmissä lapsi, mutta niin on myös vanhempi lapsen silmissä vanhempi. Yhtä paljon me lapset olemme järkyttyneet kun olemme sisäistäneet että vanhemmillakin on seksielämää. Et voi koskaan olla täysin sisäistänyt kuinka vanha lapsesi on sisäisesti. Onhan niitäkin jotka ovat henkisesti tarpeeksi kypsiä jo 12-vuotiaana (harvassa, mutta kaipa heitäkin on muutamia) ja minusta lapsesi on jo sen verran vanha ihan iältäänkin ettei tuo mikään ihmetys ole. Toisekseen, kuuluuko sinun tietää lapsesi seurusteluista kaikkea? Ei kuulu.
Samaa mieltä. Itseäni ainakin ahdisti pitkään kun olin jossain vaiheessa tajunnut, että vanhemmatpa pitävät kondomeja kaapissa.
Monena yönä jännitti ja kun nuorena tuli myöhään valvottua ja ties mitä iltaisin puuhattua, pienikin ääni vanhempien makkarin suunnasta sai sydämen pamppailemaan ja ajatukset yritin väkisin pakottaa pinkkeihin pikku poneihin :DD
varma en ikinä ollut

EI TYKÄNNEET, EI ESTÄNEET

Eipä tuo äiti hurraata huutanut kun aikanaan suoraan kysymykseen sai suoran vastauksen, tippa nousi linssiin ja sitten hän jakoikin tarpeettoman paljon informatiota omasta nuoruudestaan - olisi voinut kiitos jäädä kuulematta! Mutta kieltämisen tiesi turhaksi.

Aloitin seksielämän 14-vuotiaana, ja nyt reilut kymmenen vuotta myöhemmin mieheni on edelleen se ensimmäiseni ja viimeiseni, ja odotamme esikoistamme. Ihan pahasti ei metsään mennyt, mutta myönnän, että olisi voinut mennä... olin turhan luottavainen, ja onnekas, että mieheni oli luottamukseni arvoinen!

....

Itse aloitin seksin 16 -vuotiaana, ei meillä koskaan kotona puhuttu näistä asioista. Joskus muussa yhteydessä kävi äidilleni ilmi, että käytän e-pillereitä. Naama vaihtoi väriä noin viisi kertaa ja näytti siltä, että hän pyörtyy. Sitten totesi, että "Muista, että sunkin täytyy voida nauttia seksistä." Elämänohje kai sekin.

Mutta kyllähän näitä uskomattomia juttujia löytyy. Parhaan ystäväni serkku karkasi vitosluokalla, eli 10-11 -vuotiaana, Helsinkiin harrastamaan seksiä 14 -vuotiaan tytön kanssa. Kyllä oli isällä kivaa lähteä hakemaan poika kotiin. Jaksetaan kauhistella tätä juttua vielä vuosien jälkeenkin.
itse aloitin seksin harrastamisen 16-vuotiaana. hieman kaduttaa että menetin neitsyyteni kaveri pojalle,enkä ihmiselle kenestä välitin, mutta en koe olleeni liian nuori siihen. nyt olen 17 vuotias ja olen harrastanut seksiä 4 eri pojan kanssa, jotka ovat kaikki olleet minua 2-3 vuotta vanhempia. mielestäni jo 15 vuotias osaa pääättää itse millon on kypsä, ellei jo nuorempikin. itse en missään nimessä olisi ollut valmis 14 vuotiaaana seksiin. ei se seksi niin iso juttu ole. vanhempani ovat tietoisia että en ole neitsyt ja äitini onkin jutellut minulle että hommaisin e-pillerit.
min un äitini ei alkanut raivota tai mitään vaan mentiin ostamaan e-pillereitä ja sillee mut kun harrastin ekan kerran nii eka olin halukas mut sit se kävi tosi kovakouraseks ja sillee eli periaattees se raiskas mut :(
se ei tiennyt miten se tehdään oli vaan varmaan runkannut rajusti ennen.

Moi kaikki

Oon 9 vuotias poika ja oon harrastanu seksii <333
ekal kerrall nain yhtä 16 vee muijjaa perseeesee se tykkäs sit toisel kerral yht 15 vee.
sit vedin Es ja laukesin 12 v tytön naamalle se tykkässsshhh.
jos haluttee ammattityydystyst ni soittakaa mulle
saatte numeron ku lähetätte sviestin sexboy01@hotmail.fi
ps. ekat saa mällit tisseille
aikas raisuu et 9v pystyy tollasee. meijän yläasteel kaik on niiiiiiiiiiiiiiiin lapsellisii ja sillee et ne ei oo sukukypsii joten kivat vaa täällä päässä
hei onks hirveest järkee joni9w. tietääks sun äiti ees tosta?!?!
niin just, vähäx oot pölö!!! 9-vuotiaan kuuluu leikkii ja pitää hauskaa eikä miettii yhtää tollasii asioita,HÄPEÄ!!!
ei toki toi joni9w sanonu läpäl tota.
vitun pöllö!
Ihan oikeesti hankippa elämä!! kuka 15-16v ois ees halunnu panna ketää 9vpikkupentuuu?? pistähä raja juttuihis ja puhu totta!!!
Hieno iltasatu! Kukaan 9 vuotias ei laukea,varsinkaan 15.v muijan päälle/naamalle, ja se muija viel tykkäs siitä? Noin paksua paskaa et itekkää usko.
Minä aloitin seksinharrastamisen vasta 18-vuotiaana (nyt oon 20v) ja oon itseasiassa iloinen etten aloittanut aikaisemmin. Sain elää teini-iän teininä eikä tarvinnut kantaa suurta vastuuta ehkäisystä. Eipä tarvinnu pelätä että ehkäsy pettää ku piti housut jalassa. Poikakaverin kanssa samoilla linjoilla oltiin, nyt avoliitossa 3 vuotta ja vauva tulossa toukokuussa. Neitsyys menetettii yhessä ja yhessä oltu 5 vuotta. Nyt jos kuvittelisin oman lapsen joka on esim 14 vuotias niin en tykkäisi jos harrastaisi seksiä, mutta en voisi kieltääkään (ovelasti ehkä yrittää estää esim. ei yökylään taikka ei saa olla kahestaa kotona :D näkee sitteku oma lapsi on tenu) Minusta silloin vasta harjoitellaan seurustelemista eikä tarvis sitä ekaa kertaa kokea ihmisen kanssa, jonka kanssa ei luultavasti tule olemaan välttämättä vuottakaan. Jep itse olin 15-vuotias kun aloin seurustelee nykyisen avokkini kanssa ja edelleen ollaan yhessä, mut kyllähä nää on harvinaisempia tämmöset et teininä ku alotetaa nii yhessä kans pysytää montaki vuotta. yleisempää teininä on se seurustelun harjotteleminen, vaikka kuinka ollaan muka rakastuneita.

Siinä oon kyl samaa mieltä kuin monet muut, et ihmiset on kypsii eri vaiheissa, mut suosittelisin pidättäytyy pelkissä haleissa ja suukoissa ainakin 17-vuotiaaksi asti.
mites olis semmonen välimuoto?
eikä se ehkäsykään oo hankalaa.
Mustaki olis kivaa joskus kokeilla...mut ei oo tyttöystävää nii miten sitten ees voi... -.-
Älä ota paineita, varmasti tytön saat! Täällä kirjoittelee suurin osa täyttä paskaa...
Mulkaa ei oo poikaystävää ja uskon jotenki et tulis varmana paniikki jos alasti toisen alla olis. Kaikkihan mun ikäset tytöt on silleen ''Hyi vittu oon ruma ja läski'' , nii miten vois olla alasti toisen ees edes?
Jos on esim. 14 vuotias eikä huolehdi edes ehkäisystä niin tietysti haittaa.

Tätäkin palstaa kun seuraa niin voi lapset,niin kauan kun suusta ei tule paljon muuta kuin pillu,vittu ja LOL ja hei tiääxää niin ei ole valmis yhtään mihinkään josta pitäisi itse kantaa vastuuta.
olen 12 vuotias itse en ole harrastanut seksiä.vaikka kuinka haluaisinki ni mieluummin pysyn käteen vetolinjalla.ite kyl varmaankin oisin valmis niihin puuhiin mut mieluummin odottelen sitä tyttöä joka tuntuu siltä oikealta.9 v poika et varmasti ole ollut 15-16 v kanssa sängyssä.mietippä se 16 vuotias on melkein 2 kertaa sun ikäses
kui vanhan oot meinannu harrastaa seksii??
ite oon 17 v jannu, harrastin seksiä ekaa kertaa sun ikäsenä. Muna kovana nytki ;)
Moroo :D oon 13w tyttö ja seurustelen samanikäsen pojankans. Molemmat haluais kokeilla ja kumpikaa ei oo sitä vastaan , mut onko muka jo liian aikasta ???=( sisko harrasti ekakerran 14w ja saman ikäsen pojankans eikä se ollut mun mielestä liian aikasta...kunhan vaa molemmat oli valmiita siihe ja käytti ehkäsyä :DD No mut onko 13 vuotiaana liian aikasta muka harrastaa seksiä jos molemmat osapuolet haluaa sitä ja tuntee olevansa ihan valmiita siihen??O.oMun mielestä yläaste ikäsestä ylöspäin on jo ihan valmis sihen , mutta ala-aste ikäset..se on jo liian aikasta :/ mut vastailkaa?? :)
no sitä on vähän vaikea sanoa, kun ei tiedä yhtään miten kehittynyt oot. 13-vuotias kuulostaa kyllä aika nuorelta, mutta jos ootte aikasin kehittyeitä ja seurustelleet sen aikaa, että osaatte olla täysin luontevasti toistenne seurassa alasti, ehkäisy on kunnossa ja molemmat sitä haluua, niin miksei?

yks kaveri karrasti seksiä 12-vuotiaana ekan kerran, ja en ikinä ajatellut, että se olis ollut jotenkin epäkypsä siihen. oli todella kehittunut, vuoden seurustellut kolme vuotta vanhemman pojan kanssa. myös ex-poikaystäväni harrasti seksiä 13-vuotiaana saman ikäisen tyttöystävänsä kanssa, siitä en tiedä oliko se liian aikasisin, mutta ei kyllä kumpikaan ole koskaan mitää siihen viitanut.

se riippuu niin paljon ihmisestä. joittenkin kanssa se henkinen yhteys ja luottamus saavutetaa nopeemmin, joidennkin kanssa siihen menee enemmän aikaa. ei siihen oikeastaa se ikä vaikuta. mm minä harrastin 15 vuotiaana poikaystäväni kassa seksiä. oltiin seurusteltu puoltoista kuukautta, ja olin seksiin enemmän kuin valmis. ihana kokemus ja en oo ikinä katunut. eka kerta oli kyseessä.

sen sijaan nyt 17 vuotiaana harrastin seksiä ex-poikaystäväni kanssa kolme kuukauden seurustelu jälkeen, ja jäi paska maku koko touhusta. kiirehdin liikaan, ja kyllä sen jossain aivokopan perukoilla tajusin, etten siihen valmis ollut, mutta jotenkin siihe ajauduttiin. huono kokemus, olisi mitänyt odottaa reilusti enemmän. muutenkaan kemiat ei ihan hänen kanssaa natsannut, vaikka hyvä typpi onkin.

mutta antaa mennä vaan, jos oikeasti sitä haluat ja kumppanis sitä haluaa. jos vähänkään tuntuu, ettet ole ehkä kuitenkaan valmis (näin tod. näk. on kun kyselet asiasta täällä) odota vilä vähän, kiirehtimisestä jää vaan paska maku ja pahimmassa tapauksessa menee maku koko kumppanista.
oho! tulipas paljon kirjoitusvirheitä kun nopsaan kirjotin, pahoittelut niistä. toivottavasti itse asia meni kuitenkin perille :)
kato
se on ihan luonnollista joten ei tarvii muuta ajatella kun muistaa kortsua käyttää.
älä yritä päästä neitsyydestäs, neitsyys ei ole YHTÄÄN huono asia, vaikka niin luulisit. ei ole mitään väliä millon on valmis jos se ei pelota ja se tuntuu luontevalta. luonnostaan sen olla täytyy.
kesken kaikenkin voi lopettaa jos alkaa jänistää
Jos kentällä on ruhoa, sillä voi pelata :)
Eiku se on: if there is grash on the field, play ball.
olen 12 vuotias poika ja minulla on tyttöystävä olemme miettineet että harrastaisimmeko seksiä mutta olemme tulleet siihen päätökseen että jos on ehkäisy niin mikä ettei mutta jos ei oo niin ei missään nimessä ja olemme olleet yhdessä 9 v vuotiaasta asti halaillut ja muuta joten olemme harrastaneet seksiä ja olihase ihan mukavaa ja olemme vieläkin yhdessä.
Mä oon kuullo meijän koulussa huhuja suuseksistä , itse en ole sitä kokenut , tarkoitan poika ja tyttöystävän välistä suuseksia. olen ylä-asteella
se on sitten myöhemmin, eka ykköseen
itse olen 15 ja olen sitä mieltä että mielummin ostakaa ne pillerit kun kiellätte koska joka tapauksessa sitä harrastetaan, ostittepa te niitä tai ei.
oon 15v poika ja oon valmis seksiin, mut mistä mä tiiän et onko tyttö valmis??
ollaa oltu 2 vuot yhes ja hyvin tultu toimee..
miten voisin tietää että onko hän valmis?
Kysy hienostuneesti.
ette ole valmiita jos siitä ei voi avoimesti puhua. peter parkerin vuokraisännän neuvoin sano: im a good boy, you are a good girl...
xD
Raippa laulamaan paljaalle perseelle! Jo lähtee perisynnit pois!
ei se ole syntiä. pitäiskö säästää itteään jumalalle ja ruoskia itteään myös?
oon 15 vuotias tyttö, syön pillereitä ja poikakaverin kaa seurusteltu puol vuotta ja melkeen joka päivä pannaan. ei siinä mun mielestä mitään pahaa oo jos käyttää ehkäisyä oikein ja se sopii molemmille.
no toi on avointa
Sanoisin että sillon on kypsä seksiin kun voi seisoa täysin alasti sen ihmisen edessä jonka kanssa haluaisi sekstata, ja tietysti valot päällä kaikki näkyen ilman että hävettäisi tippaakaan! Sillon luultavimmin on sinut asian kanssa.
Muistakaa myös hyvät nuoret että ehkäisy voi pettää, mikään ei ole 100% luotettavaa, ja tuskin monikaan teistä haluaisi tehdä aborttia tuosta noin vaan. Ja vauvan pitäminen todella nuorena ei ole helppoa, mistä löytyy rahat vaippoihin jne? Helppo olisi sanoa että vanhemmat hoitaa, mutta muista että sun vanhemmilla ei ole mitään velvollisuutta kasvattaa tai hoitaa sun lastasi.
Pelkät pilleritkään ei ole aina tarpeeksi hyvä sellaisissa tapauksissa jossa partneri ei olekkaan ehkä niin tuttu, tai ainakaan tarpeeksi luotettava. Pillerit ei suojaa sukupuolitaudeilta. Ei oo kauheen herkkua jos päätyy herpeksen tai kondylooman kanssa elämään, nekun ovet elinikäisiä tauteja!

Seksi on ihana asia. Yritä löytää partneri jonka kanssa voit nauttia, mahdollisimman turvallisesti. Muistathan että molemmilla on yhtälailla oikeus suuseksiin ja orgasmiin.

Toivon teille kaikille hyviä kokemuksia, ottaakaa iisisti, olkaa rehellisiä itsellenne ja partnerille ja tehkää valintoja joita ei tarvitse katua!
Kaikki ei ole valmiita seksiin vaikka voisi olla täysin alastomana toisen edessä valot päällä jne. Olen päässyt todistamaan sen näin maalaisena usiamman kertaa. Maalaisporukalla joka käy usein porukalla saunassa ei ole aina ongelmaa olla alastomana muiden edessä. Itse kuulun niihin sillä minusta on ihan normia että käydään kavereiden (naisten ja miesten) kanssa saunassa porukalla.
tossa on itua, mutta ei toi ihan sitä tarkottanutkaan. ja tää on nuorille sä oot varmaan yli 40.
ei herrajumala kasvakaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -.-''
ei vittu nää vitun pennut täällä "siis mä oon 12 tyttö ja mulla kasvaa jo karvoja ja on menkat oon siiis valmis seksiin" ei satana
Anteeksi nyt vaan mutta mä oon 12-wee ja mulla on karvoitusta ja menkat ja olen myös tosi pitkä ja ehkä kypsin meidän luokalta (olen kuudennella) mutta en siltikään halua seksiä. Silloin jos sitä haluaa näin nuorena niin täytyy mieli olla tosi sekava ja en nyt tarkoita että olisi mitenkään "mielisairas" tai jotain vastaavaa, mutta ei seksi kuulu näin nuorille ja itse suostuisin siihen vasta yli 16-vuotiaana. Mutta en silti kyllä hyväksy että meitä pennuiksi haukutaan koska nykyajan nuoret (ainakin suuri osa tytöistä) muuttuvat nuorina. Pojat sitten taas tulevat siellä perässä, ja heillä on oma aikansa muutoksen kanssa, mutta tytöt ovat aika kehittyneitä joka puolelta jo kuudennella luokalla ja minunkin rintani ovat kehittyneet paljonkin tässä lukukauden aikana. Ei se seksi oikein sinne ylä-asteellekkaan kuulu vaikka jotkut sitä tekevätkin. Kiitos jos jaksoitte lukea :)
No ihan lakikirja sieltä käteenne teinit.
Suomen laissa alle 16v kanssa seksin harrastaminen on RIKOS!

Ei niitä lastensuojeluun tarkoitettuja lakeja ihan huvikseen ole laadittu.

Ala-ikäisiä ovat kaikki alle 18-vuotiaat.

Jos ei ole ikää ostaa itse viinaa kaupasta, tupakkaa saatikka ajaa autoa, ei ole tajua mistään muustakaan.

Sitten, kun olet kyllin vanha pitämään huolta lapsesta - olet kyllin vanha harrastamaan myös seksiä.

Ihme käsitys nykyteineillä tuntuu olevan, että seksistä ei tule raskaaksi.
Kyllä siitä tulee ja vahinkoja sattuu.

Onhan se toki kivaa olla kouluttamaton yh-äiti jo alaikäisenä.
Älkää kuvitelko, että vanhempanne elättävät teidät ja vahinkolapsenne, vanhempien on kyettävä itse käymään töissä ja elättämään perheensä.

Kasva ensin aikuiseksi teini!
hyvä opetus, äly ja alkoholi kävelee käsikädessä. Suomen laki ei kiellä 2 alle 16 vuotiaan seksiä. raja lapsen hyväksikäytölle on 16 kohdalla mutta esim parisuhteessa olevat nuoret jotka ovat harrastaneet seksiä ennen kun toinen on 16 ei millään tavalla riko lakia. hauskaa katseltavaa kun aikuinen tuntee lait huonommin kun ALAIKÄINEN.
lisään vielä äskeiseen, jokainen tauno joka on käynyt peruskoulun terveystunnit tietää miten raskaaksi tullaan ja miten se ehkäistään. pillerit plus kortsu varmin mutta jos nyt sattuu joku ihmeen sattuma että tytön ripulin takia pillerit ei vaikuta ja kortsu hajoaa niin on jälkiehkäisy pillerit ja kun ne ei tehoa niin on vastassa valinta a) abortti b) lapsen synnyttäminen ja se mitä tyttö valitsee iästä riippumatta ei kuulu suomi24 keskustelijoille.
olet lukenut kirjasi väärin.
saa kaksi teiniä harrastaa seksiä, aikuinen ja teini ei saa.
suomi on niin hyvä maa ja ei mikään uskontohullujen itseään jumalallesäästävien ihmisten maa ettei seksistävoida rikosta tehdä.
joni9w sä oot täys törppö ja valehtelija hei haloo
SIIS MOIDO! MÄ OON 12 WEE JA MUL EI OO MENKKOI MUT OON HARRASTANU SEKSII... IHAN HELPOSTI. EI TARVI EES KONDOOMII:)
sinä kans hanki järkikäteen...ou sit sherlock, ei kondoomii tartte muuhunkun rehkäsyyn. ja rasikasit caps lockin ja pahasti!! ja että nauran sulle kun sä satu harrastaa seksii ja kortsu puuttuu ja tuut rskaaks tuu todellisuuteen ****!
"ei kondomii tartte muuhun ku ehkäsyyn" korjaan tässä et kondomi suojaa myös sukupuolitaudeilta:)
"""""ehkäisee sukupuolitaudeilta........."""""""
Oon 14.v poika,olen harrastanut seksiä.mutta tää on kauheeta lukee,kun 9.v lapset kirjottaa täällä et:" ei tarvii kondoomi xD IHQ LOL" -.- et haloo,mun mielestä seksiä VOI kokeilla 13.v kortsun kanssa. Mutta ei sekään oo suositeltavaa. Ja vaikka oon 14 en oo varma,olikse nyt niin järkevää harrastaa seksiä,mutta kortsua käytettiin ja se molemmista tuntu siltä. ;)
Mutta entä sitte,JOS nyt 9.v poika saa jotenkin sen 9.v tytön raskaaks, eikä tiedä siitä vielä,joten ei osaa miettiä,että tarviiko aborttia. Ja joko tyttö kuolee synnytykseen, tai saa vauvan (ei kai ole edes mahollista) ja ei pysty huolehtimaan tästä ja joutuu antamaan sen adoptioon.
varmaa paha kun sun 12v kuivaa pillua hankaa joku 12 v minimuna niin siinähän tulee palovammat ei se ole seksiä. lisäksi kun kasvat niin saat tuntea että seksi feels guud!
Saisko pesää? Oon 12 w, ja vitun kiimanen.
joo vittu minuu ei tommone kundi ainkaa kiinosta
Asuuko joku kajaanissa? Saisko Pesää?? Oon 14 v.
moi oon 10 vee ja haluun seksii mut en tiiä haluuks tyttöystäväni
kasvahan vielä <3 katotaan sit..
eksä sitten puhu sille tyttystävälles yhtään?
ököt voitko antaa numeros?
MURROSIKÄ AIKAISTUU
Murrosikä alkaa nykynuorilla aikaisemmin kuin puolivuosisataa sitten ja tuntuu jatkuvasti aikaistuvan. Nyt jopa kahdeksanvuotiaita tyttöjä tulee lääkärille kuukautisten ja muiden murrosiän merkkien alettua: rinnat alkavat kasvaa monilla terveillä vähän alle kahdeksanvuotiailla tytöillä. Syytä tähän ilmiöön ei tiedetä. Ja luonnollisesti ne halut tulevat mukana.

SEKSISTÄ
Seksin harrastaminen on täysin luonnollinen asia ja suurin osa ihmisistä elää seksuaalisesti sairaassa yhteiskunnassa joka vaan lisää eristäytymisen tunnetta ja sairauksia.
Niin niin, mutta henkisen kehityksen ei ole todistettu aikaistuneen c:
Itse harrastin seksiä 18 - vuotiaana ekan kerran. En olisi ollut valmis siihen alle 16 - vuotiaana, vaikka olin hyvin kehittynyt jo nuorena ja sain kuulla siitä pojilta todella paljon. Jokainen kehittyy omaan tahtiin ja eikä voi tarkasti määrittää milloin voi ekan kerran harrastaa seksiä.
No se on oma päätös
seksi on ihan turhaa jos ei haluu lasta
tiesitsä mitä on saada rgasmi
Tässä ketjussa on varmasti iso osa pelkkiä provoja, kun asialliseen keskusteluun seksistä ei pystytä edes vielä vuonna 2011. Mutta vastaan nyt kuitenkin alkuperäiseen kysymykseen.

Tässä on tavallaan kaksi eri asiaa kyseessä. Ensiksi se mikä olisi toivottavaa ja sitten se mikä on realiteetti. Toivottavaa olisi; että seksin harrastaminen aloitettaisiin sitten , kun mahdollisista seurauksista pystytään kantamaan vastuu. Lapsi ei pysty lasta kasvattamaan, siihen tarvitaan ideaalitapauksessa elämänkokemusta omaava aikuinen, jolla vielä mieluiten on asunto, ammatti, työpaikka ja muut olosuhteet kunnossa. Siis halua ja valmiudet olemassa. Käytännössä yleensä puhutaan jo teini-iän ohittaneista.

Sitten on ne realiteetit. Harva jaksaa odottaa siihen asti, että on em. vastuunkantamiseen kypsä ja silloin on otettava käyttöön vaihtoehto B, eli valistettava nuoria riittävästi, jotta ehkäisy hoidetaan kuntoon ja mielellään vielä kerrottava jotain asian henkisestäkin puolesta. Ja siitä, ettei kenenkään ole pakko aloittaa seksiä, ennenkuin itse on siihen valmis ja halukas. Eikä ihmisessä, joka ei hanki seksikokemuksia alaikäisenä ole mitään vikaa ja se on aivan normaalia myös. Irtosuhteiden vaarat ovat olemassa jo nuorilla ja seksitaudit voivat jopa tappaa. Tämäkin on tiedostettava jo teineille.

Nuorten elokuvat ja viihdeteollisuus aloittavat lasten seksualisoinnin nykyään jo turhan aikaisin ja kaikki haluavat seurata "normia." Kuvitellaan, että "minussa on jotain vikaa, jos en omaa seksikokemuksia esim. 16-vuotiaana." Näin ei kuitenkaan ole. Sukupuolelämän ehtii aloittaa hyvin vielä sittenkin, kun on jo elämänkokemus ja valmiudet itsenäiseen elämään olemassa. Ja sitä seksin harrastamista ehtii tekemään joka tapauksessa kymmeniä vuosia.

Liian nuorena hankitut kokemukset saattavat myös olla ahdistavia taakkoja monille ihmisille myöhemmin ja niinpä tässäkin asiassa olisi paras katsoa ennekuin katua. Tärkeintä kaikessa on kuitenkin se, että dialogi lasten ja vanhempien välillä säilyy kaikissa tilanteissa. Kukaan ei toivo, että ns. vahinko sattuu, mutta, jos niin silti käy, on vanhempien annettava kaikki tukensa jälkikasvulleen.

Monet vanhemmat varmaan käytännössä huokaisevat helpotuksesta mikäli nuori selviää ilman ei-toivottuja raskauksia ja vakavia sukupuolitauteja yli parikymppiseksi. Täytyy muistaa, ettei ehkäisykään ole täysin 100 prosenttista, vaikka sopivana yhdistelmänä lähellä sitä onkin. Pieni riski on aina olemassa ja jos bailuijen jatkoilla kännipäissään harrastetaan seksiä, kuten usein käy, on se riski jo aika suuri.
Itse kolmen lapsen äitinä (22, 19, 14) olen huomannut sen, että mitä enemmän maailma muuttuu, sitä nuorempina aletaan seksiä harrastamaan. Nykyään seksi ei ole enää niin tabu kuin ennen, ja sitä on paljon esillä mainonnnassa, mediassa, internetissä ja erilaisissa yhteisöissä. Itse aikoinani menetin neitsyyteni 17 -vuotiaana, ja uskon että kaksi vanhinta tytärtäni myös sen ikäisinä suunnilleen neitsyytensä menettivät. Olen ollut aika jämy lapsilleni kasvatuksessani, ja seurannut heidän menemisiään yms. Poikia ovat kotiin uskaltautuneet tuomaan juuri tuossa seitsemäntoista ikävuoden portailla. Nuorimmaiseni kuitenkin jo seurustelee, ja hän on myös poikaystävänsä kotiin tuonut, jopa yökylään. Kerran sainkin heidät kiinni "itse teossa", mutta en keskeyttänyt nuorten lempeä. Seurasin kuitenkin avaimenreiästä touhuamista, ja kyllä siellä asianmukaisesti kumia käytettiin, myös suu- ja anaaliseksissä. Nuorimmaiseni poikaystävällä oli myös penisrengas ja liukuvoidetta. Olipahan varustautunut asianmukaisesti.
hehheh, hauska juttu pelle.
Itse repesin tässä kohtaa:

"...kyllä siellä asianmukaisesti kumia käytettiin, myös suu- ja anaaliseksissä. Nuorimmaiseni poikaystävällä oli myös penisrengas ja liukuvoidetta."

Tuskin 14-vuotiaat liukuvoidetta tarvitsevat. Tai penisrengasta. Tai muutenkaan edes miettivtä anaalia...
Pakko kysyy saitko jotain sadistista mielihyvää??? sii hyi saakeli.. missä raja taas kerran se oli sun oma lapses ja sä vaan kyyläät si avaimen reijästä tyytyväisenä!! oot kuvottava!
sairastahan toi o , mut jos ei itte saa ni minkäs teet :D
Totta vitussa o mahtavaa ku o saanu kunnon suihinoton ja varustautunu hyvin, koska kaverilla kävi vahinko hänen niin sanottu tyttönsä melkein kuoli synnytykseen ja siihen ne pikku panot loppuivat... Itse olin 16v kun tämän suihinoton sain ja mielelläni tyttöäni panisinkin mutta en ole varma uskallanko enkä tiedä mistä saada kortsuja ja muita ehkäisy välineitä
en nyt ehkä ole ihan selvin päin tai jotain, mutta naurua on vaikea hillitä. Osut naulan kantaan!!!! :DDDD olisi kyllä oma pahin painajaiseni jos äiti kyyläisi touhujani.... tulee mieleen joku toivoton sketsihahmo.... Vai eikö rouva oikeasti näe mitään väärää tyttärensä yksityisyyden rajojen rikkomisessa???? :DDDD ei jumal**** :DD
Ihmiset pliis! Miks kokoajan pitää valittaa kaikesta ja haukkuu toisten mielipiteitä,ei oo kiva että kokoajan joku sanoo että: vitun PERVO!! Oot homo! vitun tyhmä!! Plaahplaah,jokaisell on oma mielipide ei jokaikisen ihmisen tarvii mennä kommentoimaan sinne jotain tyhmää ja epäasiallista,tiiän että täällä pyörii kaikenikäisiä ihmisiä laidasta laitaan,mutta pliis kasvakaa aikuisiks,henkisesti. Ite oon vielä 14 ja tunnen olevani aika paljon henkisesti kehittyneempi kuin moni muu täällä (tarkotan tätä puhekieltä ja paskaa mitä täällä jauhetaan) et miks ette voi tulla takas sit,ku osaatte keskustella asiasta asiallisesti ja tyynesti,ei tänne tarvii tulla kertoo iltasatuja ja jotain uniaan siitä miten joku 9.v jonne laukes 15.v tytön päälle muka,jokanen meistä on erilainen mutta täällä silti puhutaan nuorten ja teini-ikäisten seksiasioista eikä jostain (kuten jo sanoin) 9.v jonnen unelmista. Ja vaikka joku nyt on eri mieltä jostakin,niin ei tarvitse sanoa että: SÄ OOT VÄÄRÄSSÄ! JAUHAT PELKKÄÄ paskaa! Toivon,että tää kommentti takoo järkeä päähän pienille nulikoille, vaikka itsekkin lapsi olen,mutta nuoremmille vielä,että teiän ei tarttis vielä edes aatella tämmösiä asioita. Saati olla täällä.kiitos!
Mikä sinullakin on. Hyi minunmuelestäni! Seuraat lapsesia jalapsen poikaystävän touhuja, ja mihin kumia on laitettu ja miten? Saatko siitä jotain mielihyvää kun katsot lapsesi ja jonkun pojan "touhuja". Vaikka aikuinen oletkin? Niin koita aikuistua tämä ei ola mikään seksifilmi!
Mikä sinullakin on. Hyi minunmuelestäni! Seuraat lapsesia jalapsen poikaystävän touhuja, ja mihin kumia on laitettu ja miten? Saatko siitä jotain mielihyvää kun katsot lapsesi ja jonkun pojan "touhuja". Vaikka aikuinen oletkin? Niin koita aikuistua tämä ei ola mikään seksifilmi!
Lapsella vaikuttaa aika paljon se, minkälainen ihminen lapsi edes on. Onko hän kypsä ja aikuismainen nuori, vai kakaramainen edelleen. Monet seikat vaikuttaa. Minun ei oikein tarvitse neuvoa ehkäisyn kanssa omaa tytärtä, kun ei ole edes hetero.... Minusta se on ihmisen oma asia, millon alottaa, kun tietää mitä tekee. Eikä lapsi sitä kailota, joten ei se minulle edes kuulu.
eikös se haittaa etei se oo hetero
mun mielestä saa olla mikä vaan mutta se on kyllä jotenkin kieroon kasvanutta jos ei oo hetero.
en vaan ymmärrä sitä.
miten sama sukupuoli voi olla kiinnostava