AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / SM-ISKELMÄ KILPAILU

SM-ISKELMÄ KILPAILU

5 Vastausta 1 697 Lukukertaa
Kävin Kiuruveden "niittyjen" sivuilla ja siellä mainostettiin Iskelmän SM-kilpailua.
Muistaakseni viime kesänä Hakkivox teki rikosilmoituksen kisansa nimen käytöstä, luvattomasti. Mitähän jutulle kuuluu?
Julkinen sana ja kilpailijat olivat (yleensä) sitä mieltä, että Kiuruvedelle ei olisi ko kilpailu kuulunut. Ei munkaan mielestä.
Nyt on siis jälleen käynnissä kaksi Iskelmän SM:ää.
Mitähän Hakkivoxin Lexa tuumaa? Olis kivat tietää.
Joka tapauksessa menen tänään ottamaan osaa ko kilpailuun Helsingin Kuparikulmaan, sillä viime vuonna en päässyt hyvän bändin eteen, kun töppäsin semifinaalissa.
Jospa nyt tärppäisi. Kuparikulmassa kisaillaan samalla myös Hakkivoxin toimesta Iskelmä Karaoken SM:stä, joten kahta kärpästä pääsee lätkäisemään samalla kertaa.

Suomi Iskelmän

kävin eilen minä. Kova oli seula ja tiukat määräykset kuinka palljon mukaan otetaan. Meiltä pääsi viisi, kaksi naista ja kolme miestä.
Oisko se tuo Suomi etuliite se ero sit nyt?

Sekaisin kuin

Joo onhan noita kilpailuita taas menossa.
No nyt näyttää kumpikin olevan ihan virallinen (kait). Tosin Kiuruvedellä järjestettävä Extra Viihteen kilpailu on kirjoitettu joka paikassa siten kuin se lukee YTJ:n sivuillakin eli SUOMI ISKELMÄN SM-KILPAILU. Hakkivox taas käyttää kisoista ihan mitä nimeä lystää vaikka YTJ:n mukaan oikea nimi Hakkivoxin kisalle pitäisi olla SM-ISKELMÄ KILPAILU VOX. Ota näistä nyt sitten selvää.

Jos Hakkivox voittaa?

Jos Hakkivox voittaa oikeusjutun, niin silloin Extraviihde joutuu poistamaan rekisteröinnin. Muuten eikö vakiintunut käytäntö ohita kaikki rekisteröinnit. Niin mulle ainakin lainoppinut selventi eli silloinhan Hakkivox on vahvoilla.

Painakaa

eiköhän se riita ollut vain edelliskesän mainostemppuja, pääsivät lehtien otsikoihin vähäksi aikaa. Onko se juttu mihinkään tutkintaan asti edes edennyt? Oishan tuosta jo jotain päätöstä kuulunut, jos olis.

jäikö suutariksi?

Tosiaan, mitähän tälle toralle kuuluu? Melkoisia uhopuheita ja otsikoita oli viime kesänä, mutta tais olla mediapeliä tai peräti uutisankka... Löytyköhän rikosilmoituksen perusteella edes mitään tutkinnan arvoista, etenikö juttu mihinkään vai onko juttu vedetty pois kaikessa hiljaisuudessa?
 /   /  /  / SM-ISKELMÄ KILPAILU

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta