AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / pörinäpönttö halvalla??

pörinäpönttö halvalla??

17 Vastausta 2 948 Lukukertaa
Eli mistä saisi tilattua pörinäpönttöjä kaikkein halvimmalla? Miten katsastuksessa suhtautuvat näihin, mitä laissa on määrätty näistä?

Onko

erottua joukosta idioottina? Vai pitääkö pelotella linnut pellolta? Oletko kenties maanviljelijä? Ei oikein tule muita syitä mieleen.

kyllä

Mutta kyselin vain mistä nuita saa halvalla? Pöntön hankkimisen syyt lienevät vain oma asiani.

Motonet

ainaki Motonetist. ite laitoin omaan aa nelkkuun vähän beissiä motonetin pako laulajilla. katseet kääntyy!

(älä välitä noista kateellisista inisijöistä/viher peipoista)

motonetin

Kuulin vain että jostain saa jopa 30€ hintaan putkia ja olisin kiinnostunut nimenomaan näistä liikkeistä. Toki motonetin hinnatkaan eivät aivan päätä huimaa.

siis hä?

Siis meinaatko tosissasi, että olisin kateellinen kun jonkun tuningteinin 15v vanhan auton nelipyttyinen "ykspisteäkäinen" mölisee kuin vanha pakoputketon lada?

Kyllähän se melu katseita kerää, mutta oletko koskaan miettinyt, missä mielessä? Voin kertoa, että ei useinkaan positiivisessa..

Laadukkaat autot eivät pidä meteliä, vaikka tehoa onkin jättää tuninkikipot kauas taakse.

pelle

Ja sulla on varmaan vitun komee,tehokas ja äänetön auto. Et oo ääliö miättiny et jospa joku ostaa pörinäpöntön siihen 15v vanhaan ladaan tai sierraan iha läpällä ei tehon toivossa. pitäähän talviauton näyttää rumalta ja pitää kovaa meteliä ja ihmiset tuskin käyvät sentakia sun kimppuus et autosta lähtee kovat äänet! pikemminki nauravat läppä talviautolle ja ymmärtävät että et ole tosissaan sitä rakentanut toisinku eräät eivät ymmärrä!

minkälaiset

tulla jos ottaa koko takapöntön pois ja vaikka vetää suoralla 3 tuumasella putkella? autossa ku on katti ja etuäänenvaimennin niin niihinkin häviää jo suht paljon? vois kokeilla kyllä ni selviäis halvimmalla

miksi pilata autoa

Miksi haluat pilata autosi äänenvaimennuksen - jota ovat monet insinöörit tietokoneiden kanssa suunnitelleet - vain vaikuttaaksesi vanhalla paskalla ajavalta persaukiselta tollolta?

Ei se perheauto urheiluautoksi muutu vaikka saisit sen kuulostamaan ufolta. Kuuntele ennemmin vaikka V8 soundia stereoistasi.

Älkää sitten lippalakkipojat

tulko niiden maitotonkkienne kanssa tänne omakotitaloalueille ilta-aikaan leikkimään, voi teidän vaippanne kastua, kun meikäläinen saa siitä "teinipöristelystä" tarpeekseen.
Helppoohan se tietokoneella on huudella. :D toivottavasti satun just sun talon ohi menee ja mersus varashälytin rupeis soimaan niin kovista äänistä että varmasti heräät!
Ite tein itte
Autosta tulee heti romun tuntuinen, kun pörisee. Jaksaa hymyilyttää ehkä ekat 10 minsaa, sitten siihen pörinään kyllästyy.
halvin ratkaisu on takapöntöön tarpeeksi isoja reikiä.Katsurin pelossa sinne yläpuolelle.Kokeile parin jälkeen pörinänän tasoa.Yksi hyvä on ostaa sellainen klipsi ulostuloon,viheltävä tai pärisevä(lapsena oli jugurtti purkista ja pyykkipojasta tehty päristin pinnoja vasten munamankelissa)toki kahden mehupillin ulostulo honda acordissa ratkaisuna katkaista ne ja ruuvi kiinnitteinen kromattu ulostulo,misssä sisä ja ulkokuoren välis reikiä jotka kovaa kaasuttaes saivait ääntä aikaan.
Tuli omaan autoon vaihdettua äänenvaimennin ensimmäiseen mikä nyt sattui Motonetistä löytymään ja näytti kohtalaiselta, koska vanha oli tukossa! Noh äänet on kyllä kaupunkinopeuksissa siedettävät, mutta kun menee moottoritielle, niin ei kiva. Mullahan on autossa todella hyvät eristykset, joita vielä olen takakonttiin parantanut ja silti se ääni tunkee kovaa läpi. Asiaan voi tietysti vaikuttaa sekin että ei se muukaan osa putkesta mitään mehupilliä ollut :D
Jos poliisit vaivautuu tutkimaan tarkemmin ja havaitsee väärän rakenteen niin voi tulla kalliiksikin. Jos normiputki pitää ääntä, niin usein vain kehoittavat korjaamaan ensitilassa - eivät edes rekisteriotteeseen merkitse korjausvaatimusta.
Tee ite
Joo, rupeenkin heti tekemään. Oonkin tässä neljä vuotta asiaa pohtinut.
 /   /  /  / pörinäpönttö halvalla??

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta