pörinäpönttö halvalla??

mistäpäin löytää

Eli mistä saisi tilattua pörinäpönttöjä kaikkein halvimmalla? Miten katsastuksessa suhtautuvat näihin, mitä laissa on määrätty näistä?

18

5766

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tarkoituksena

      erottua joukosta idioottina? Vai pitääkö pelotella linnut pellolta? Oletko kenties maanviljelijä? Ei oikein tule muita syitä mieleen.

      • osuit aivan oikeaan

        Mutta kyselin vain mistä nuita saa halvalla? Pöntön hankkimisen syyt lienevät vain oma asiani.


    • Audiboy-88

      ainaki Motonetist. ite laitoin omaan aa nelkkuun vähän beissiä motonetin pako laulajilla. katseet kääntyy!

      (älä välitä noista kateellisista inisijöistä/viher peipoista)

      • jo tiesinkin

        Kuulin vain että jostain saa jopa 30€ hintaan putkia ja olisin kiinnostunut nimenomaan näistä liikkeistä. Toki motonetin hinnatkaan eivät aivan päätä huimaa.


      • adsadsdsadas

        Siis meinaatko tosissasi, että olisin kateellinen kun jonkun tuningteinin 15v vanhan auton nelipyttyinen "ykspisteäkäinen" mölisee kuin vanha pakoputketon lada?

        Kyllähän se melu katseita kerää, mutta oletko koskaan miettinyt, missä mielessä? Voin kertoa, että ei useinkaan positiivisessa..

        Laadukkaat autot eivät pidä meteliä, vaikka tehoa onkin jättää tuninkikipot kauas taakse.


      • amis123123123
        adsadsdsadas kirjoitti:

        Siis meinaatko tosissasi, että olisin kateellinen kun jonkun tuningteinin 15v vanhan auton nelipyttyinen "ykspisteäkäinen" mölisee kuin vanha pakoputketon lada?

        Kyllähän se melu katseita kerää, mutta oletko koskaan miettinyt, missä mielessä? Voin kertoa, että ei useinkaan positiivisessa..

        Laadukkaat autot eivät pidä meteliä, vaikka tehoa onkin jättää tuninkikipot kauas taakse.

        Ja sulla on varmaan vitun komee,tehokas ja äänetön auto. Et oo ääliö miättiny et jospa joku ostaa pörinäpöntön siihen 15v vanhaan ladaan tai sierraan iha läpällä ei tehon toivossa. pitäähän talviauton näyttää rumalta ja pitää kovaa meteliä ja ihmiset tuskin käyvät sentakia sun kimppuus et autosta lähtee kovat äänet! pikemminki nauravat läppä talviautolle ja ymmärtävät että et ole tosissaan sitä rakentanut toisinku eräät eivät ymmärrä!


    • äänet mahtaisi

      tulla jos ottaa koko takapöntön pois ja vaikka vetää suoralla 3 tuumasella putkella? autossa ku on katti ja etuäänenvaimennin niin niihinkin häviää jo suht paljon? vois kokeilla kyllä ni selviäis halvimmalla

      • ????#¤#?

        Miksi haluat pilata autosi äänenvaimennuksen - jota ovat monet insinöörit tietokoneiden kanssa suunnitelleet - vain vaikuttaaksesi vanhalla paskalla ajavalta persaukiselta tollolta?

        Ei se perheauto urheiluautoksi muutu vaikka saisit sen kuulostamaan ufolta. Kuuntele ennemmin vaikka V8 soundia stereoistasi.


    • eps

      tulko niiden maitotonkkienne kanssa tänne omakotitaloalueille ilta-aikaan leikkimään, voi teidän vaippanne kastua, kun meikäläinen saa siitä "teinipöristelystä" tarpeekseen.

      • dsasadadasdas

        Helppoohan se tietokoneella on huudella. :D toivottavasti satun just sun talon ohi menee ja mersus varashälytin rupeis soimaan niin kovista äänistä että varmasti heräät!


    • Joppeliizu

      Ite tein itte

    • ex teinix

      Autosta tulee heti romun tuntuinen, kun pörisee. Jaksaa hymyilyttää ehkä ekat 10 minsaa, sitten siihen pörinään kyllästyy.

    • äåöpiuy

      halvin ratkaisu on takapöntöön tarpeeksi isoja reikiä.Katsurin pelossa sinne yläpuolelle.Kokeile parin jälkeen pörinänän tasoa.Yksi hyvä on ostaa sellainen klipsi ulostuloon,viheltävä tai pärisevä(lapsena oli jugurtti purkista ja pyykkipojasta tehty päristin pinnoja vasten munamankelissa)toki kahden mehupillin ulostulo honda acordissa ratkaisuna katkaista ne ja ruuvi kiinnitteinen kromattu ulostulo,misssä sisä ja ulkokuoren välis reikiä jotka kovaa kaasuttaes saivait ääntä aikaan.

    • Tadadaa

      Tuli omaan autoon vaihdettua äänenvaimennin ensimmäiseen mikä nyt sattui Motonetistä löytymään ja näytti kohtalaiselta, koska vanha oli tukossa! Noh äänet on kyllä kaupunkinopeuksissa siedettävät, mutta kun menee moottoritielle, niin ei kiva. Mullahan on autossa todella hyvät eristykset, joita vielä olen takakonttiin parantanut ja silti se ääni tunkee kovaa läpi. Asiaan voi tietysti vaikuttaa sekin että ei se muukaan osa putkesta mitään mehupilliä ollut :D

    • Tulee kalliiksi

      Jos poliisit vaivautuu tutkimaan tarkemmin ja havaitsee väärän rakenteen niin voi tulla kalliiksikin. Jos normiputki pitää ääntä, niin usein vain kehoittavat korjaamaan ensitilassa - eivät edes rekisteriotteeseen merkitse korjausvaatimusta.

    • Rölli420

      Tee ite

      • highfeed

        Joo, rupeenkin heti tekemään. Oonkin tässä neljä vuotta asiaa pohtinut.


    • OyVanhakartanonHuoltoAb

      Siis meil on äijien kaa semmone pikku startup yritys käynnissä vanhaskartanos et tehää mittatilaustyönä semmosii tee se itse äänenvaimentimii mitä myydää osissa eteenpäin, jos kiinnostuit nii laita viestii hintapyyntö on noin 100-200 frangia riippuu tuumista:

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe