Hauhau vaiko Jahti+Vahti??

kala-69

Olen tähän asti käyttänyt Royal Cania koirallani, mutta jotenkin tuntuu ettei sovi koiralleni järsii meinaan tassut kohta puhki, korvat kutiaa ja punoittaa... ... Noita kahta merkkiä olen tässä miettinyt, niitä olen molempia edelliselle koirallenikin joskus syöttänyt enkä ainakaan muista moitteita. Olishan noi halvempia ja muutenkin mulle helpommin saatavilla. Mutta kertokaapa kumpi on esim pärjännyt testeissä yms paremmin. Kyllä mä sen tiedän, että kaikki ruuat ei sovi kaikille koirille mutta mielipiteitä kehään kiitos!
Saikos tuota jahti vahtia muuta kuin 15kg pusseissa?
Ostin s-marketista eilen 2kg pussin hauhua lammas riisiä, koira kun lopetti rc:n syönnin kerralla oli kolme päivää ilman ruokaa! Nyt tuntuu, että ei heiluta päätäänkään niin kauheesti ja ei syö tassujaaan rikki.
Mutta saako tuota hauhau:ta lammas riisiä 15kg säkeissä muka jostain, ainakaan vaasasta en oo löytänyt!

57

18615

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mukaan jahti ja vahti

      on ihan kelvollista koiran ruokaa. Eikös hauhau ole näitä markettipöperöitä, sanomattakin taitaa olla selvää että sellaista ei koiralle kannata syöttää.(tosin kun koirasi on tähänkin asti syönyt rc:tä, joka on verrattavissa markettimuoniin sillä ei taida väliä olla).

      • raadonsyöjä

        Usko tietyn koiranruuan paremmuuteen, on kuin USKONTO kaikissa uskonnoissa on vain yksi oikea jumala, eikä epäilijöitä suvaita, koska ov. at VÄÄRÄUSKOISIA


    • Mitää testituloksia ei miulla ole. En tiedä edes onko näitä vertailtukkaan sen tarkemmin.

      Itse sanoisin kyllä hauhau championilla olevan paras hinta-laatu -suhde. On markettimuonaa joo, mutta parhaimmasta päästä. Voittaa mennen tullen monet kalliimmat eläinkaupan sapuskat. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Itselläni ei mitään valitettavaa. Jonkun aikaa syötin kana-riisiä.

      Jahtia ja vahtiakin tuli koitettua kevyenä, mutta ei sopinut meidän neidille.

      Jos hauhaun lammas-riisi kuitenkin sopii niin syötä toki sitä. Mikäli ongelmia ilmenee niin voithan sitten koittaa siirtyä jahtiin ja vahtiin. Kannattaa tutustua pussin kylkeen, kuten aloittaja on jo ilmeisesti tehnytkin. Ei kaikki kallis ole automaattisesti hyvää. Hauhaussakin lihaprossa tais olla 30% luokkaa. Harvassa kalliissa lekurilta ostetussa ruoassakaan on edes puolta tuosta.

      Hauhaun lammas-riisiä en itse ole nähnyt 15kg säkissä marketissa, vaikka sitä pitäisi kyllä löytyä. Etsivä löytää? vauhtiraksun autolta ainankin tuota saa.

      Jahtia ja vahti kanariisi on ainoa, jota saa pienemmässä pussissa. Oli muistaakseni 4kg.

    • ruokaa haluat

      koirallesi entaa suosittelen masterya, loisto ruoka. Tai acanaa ja orijenia, nekin ihan kelvollisia.

      • kala-69

        Acanan lammas riisi ei sopinut meille. Masterylla huono saatavuus lähellä meitä. haluan kuitenkin sellaisen ruuan mitä ei tarvi etsiä ja kysellä ja ootella josko olis tänään kaupassa!


    • testit

      Meillä koira on allerginen lähes kaikelle. nauta sika viljat jopa siitepölyt...
      Testasin kaikki ihmeen elälääkärien ja eläinkauppojen ruoat ja koira kutisee... noh. laitoinpa mieheni kerran asialle ostamaan koiralle ruokaa ja hän toi hau hauta. Palautteen annon jälkeen päätin kuitenkin syöttää sen 15kg säkin koiralleni, testihän se olisi vain muiden joukossa.
      Koirani lopetti kutinan kun oltiin jossain reilu puolivälissä säkkiä.
      Koirani joka on aina ollut liian laiha jopa lihoi muutaman kilon, tällaisella huonommalla ruoalla.
      Turkki ei ole maailman kiiltävin mutta minulle onkin tärkeämpää koiran hyvä olo kuin koiran esittely.
      Koittamalla sää sen näät mikä sun koiralle sopii.
      Täällä saat kinastella siitä ikuisuuden kun aina on kaikessa jotain vikaa.

      • on noin allerginen

        oletko kokeillut barffausta. Suosittelen ehdottomasti testaamaan jos et ole kokeillut. Omaa koiraani käytin monta kertaa eläinlääkärillä ruoka-allergioiden takia. Barf ruokinnassa tiedän 100% varmasti mitä koirani syö ja aineita joille koira on allerginen on kaikista helpoin välttää. Allergiaoireita ei ole ollut sen jälkeen kun koira on syönyt pelkkää raakaruokaa.


      • miettinyt tätä
        on noin allerginen kirjoitti:

        oletko kokeillut barffausta. Suosittelen ehdottomasti testaamaan jos et ole kokeillut. Omaa koiraani käytin monta kertaa eläinlääkärillä ruoka-allergioiden takia. Barf ruokinnassa tiedän 100% varmasti mitä koirani syö ja aineita joille koira on allerginen on kaikista helpoin välttää. Allergiaoireita ei ole ollut sen jälkeen kun koira on syönyt pelkkää raakaruokaa.

        mutta tullut siihen tulokseen etten kerrostalossa ala tähän. suttaavaa kun on.


      • sanoen
        miettinyt tätä kirjoitti:

        mutta tullut siihen tulokseen etten kerrostalossa ala tähän. suttaavaa kun on.

        olet liian laiska tekemään vähän ylimääräistä jotta koirasi voisi voida paremmin!


      • Barffattu

        Barffauksessa on myös se ongelma, että moni aloittaa sen hyvin tietämättömänä siitä mitä kaikkea se oikeasti sisältää. Pelkkä raaka lihakaan ei ole tarpeeksi vaan pitäisi vielä laskea siihen ne hiven ja kivennäisaineet mitä koira tarvitsee yms.


      • Barffauksessa on se ongelma, että se on ruokintavirhe. Ne määrät luuta ei ole koiralle hyväksi ja sillä vain näännyttää koiransa. Raakaruokinta taas jossa liha pääosissa on eri juttu ja terveellistä koiralle.


      • Hulivali

        Braffaus. Voi elämä....


      • Resse

        Kaikki tässä keskustelussa on ruokinta virhettä... Kiinatavaraa ja luita, ehkä opittu jotain näistä tähän päivään.


      • Anonyymi
        sanoen kirjoitti:

        olet liian laiska tekemään vähän ylimääräistä jotta koirasi voisi voida paremmin!

        Ohhoh!!!


    • Eagle Pack'ia!

      On meinaan loistoruoka. löytyy myös lammas-riisinä. Hau-hau on moskaa, en syöttäisi edes sioille.

      • TYYTYVÄINEN-

        Hinta on edullinen ja meillä ainakin erittäin maistuva ruoka. Täällä kokeiltu mm eagle pack'ia
        royal caninia mutta parhaiten koko porukalle on sopinut jv.


      • kala-69

        huono saatavuus....


    • RC on ihan huttua, ylihinnoiteltua merkin nimellä rahastusta, lihaa ei nimeksikään.

      Meillä on syöty Hau-Hau Champion kana-riisiä ja lammas-riisiä, sekä halvempaa Economy sarjaa (tässä ei kuitenkaan lihaa niin paljon kuin Championeissa). Jahti&Vahti Energiaa on syöty muutama pussukka, Kevyt ei meille sopinut ja toinen koirista kasvoi Pentu-versiolla. ;)

      Kannattaa testata, että mikä se omalleen sopii.

    • Jahti&Vahti

      Sinuna en kajoaisi noihin päivittäistavarakaupoissa myytäviin moskiin.

      • kala-69

        Jahti vahti ei sovi myöskään koiralleni, turkki kiilloton ja sitä lähtee niin että 3-4kertaa päiväs kun imurois silti ois lattialla ylimääränen karvamatto!!Harmi kun se maistuu koiralleni tosi hyvin sekä sopii vatsalle hyvin!


      • ............
        kala-69 kirjoitti:

        Jahti vahti ei sovi myöskään koiralleni, turkki kiilloton ja sitä lähtee niin että 3-4kertaa päiväs kun imurois silti ois lattialla ylimääränen karvamatto!!Harmi kun se maistuu koiralleni tosi hyvin sekä sopii vatsalle hyvin!

        Mä syötän jahti&vahtia allergikolleni, mutta sen lisäksi on raakaa paljon. Tämä on toiminut hyvin, eikä ole iho-murheita ollut. Mielestäni nuo pakastelihat ja muut ovat aika näpsäkkä ja helppo tapa toteuttaa ruokintaa. Tosin tosiaan vaatii oman pakastimen taikka sitten mahdollisuuden hakea ruokia tiuhaan. Itse haen isomman erän kerralla, ja minulla on runsaasti pakastintilaa.

        Kaikille j&V ei ole sopinut. Monille on. Itse en halua lähteä nyt vaihtelemaan, kun on tilanne melko lailla vakiintunut, ja aikasempi ruokamerkin metsästy oli todella ärsyttävää, koira teki äkkistoppeja syömiselle ym.

        Mitäs jos kokeilisit nappuloiden lisäksi vielä tuota raakaa osuutta lisätä. Moni koira vierastaa alkuun raakaa, mutta kun oppivat niin johan alkaa uppoamaan. Oman kokemukseni mukaan olen tullut siihen johtopäätökseen, että tämä nykyinen on aika optimaalinen tilanne. Jos ollaan matkoilla, niin pelkät raksutkin käyvät ravinnoksi, eikä ole kallista ja likaista nuo valmiit lihapakkaukset, ja aikalailla nykyään on jo valinnanvaraakin niissä.


    • aasasa

      Hauhaun Lammas-riisiä 15kg löytyy ainakin Puuilosta Lappeenrannassa... kannattaa katsoa myös Agrimarket. Suosittelen ostamaan samalla Hauhaun makkaroitakin, jos makkaroita tykkääpi antaa koiralle, oma ainakin tykkää!

      • Oma entinen sakuni piti noista makkaroista kyllä, kaikista mausta.

        Nyt tämä pieni vintiökin tykkäisi mutta ei saa millään syödyksi sitä 800 gr. pötköä 3 päivässä joka on sen säilyvyys avattuna. Menee liikaa roskiin. Kun saisin 400-500 gr. samoilla ehdoilla ja samoilla maulla, voisin ostaa tuolle pienellekin.


    • Viivin mamma

      Meillä alkoi saksanpaimenkoira narttu (silloin 1v4kk) rapsutella itseään ja karvat lähti ihan kauheesti sekä silmät rähmi. Kokeiltiin montaa eri "laadukasta" ruokaa. Aina syötin 2-3 kk jotta nähtiin vaikutus. Mikään ei auttanut. Lopulta kävimme kalliissa verikokeissa, joissa todettin, että on todella allerginen. Yksi tuttava ehdotti kokeilemaan vielä Boosteria. Ostin Boosteria (lila säkki). Rapsutukset ym. loppu kahden viikon kuluttua. Nyt meillä syöty Boosteria 2,5 vuotta eikä rapsutella kuin satunnaisesti, karvat ei lähde eikä silmät rähmi. Turkki kiiltää ja koira on muutenkin hyvin voivan oloinen. Joulukuussa kun käytiin rokotuksella niin eläinlääkärikin kysyi että mitä koira syö kun on niin hieno turkki. Boosterista löytyy myös penturuoka. Ei voi kuin suositella !!!

    • kiinnostun.

      Mistä sitä Boosteria saa? Minkä nimistä tarkkaan sanoen, kuuluuko Jahti Vahti- merkin alle vai eri merkkistä?

    • H H C

      Hau hau on todella hyvä ruoka hinta-laatu suhteeltaan.

      Jahti ja vahtia monet syöttää, mutta on ihan turha väittää, että se olis _parempaa_ kuin hau hau, saati, ettei se olis ns markettiruokaa, koska sitähän se nimen omaan on..

      Jahti vahti ruuat on värjänneet monien koirien turkit, varsinkin valkoiset. Lisäksi jahti ja vahti kanariisi on aiheuttanut monille koirille anemiaa, energia taas on aiheuttanut lukuisia suolistotulehduksia (laatu vaihtelee jne) ja extra energia on ollut noista paras, joskin ns korttelikierros koirille aivan liian rasvaista.

      Hau hausta en ole juuri pahaa kuullut, mutta omille koirille kun aloin syöttämään, alkoi ekan kuukauden aikana paska haista uskomattoman kitkerälle. Vedet ryöpsähti silmistä siinä vaiheessa, ku piti keräillä jätöksiä... Samoin pieretti. Nyt kun ovat pari kk syönyt kyseistä ruokaa (siirryttiin royal caninista) loppui korvien töhkiminen ja tassujen ja suupielien punoitus. Ainoa ongelma on, että proteiinia ja rasvaa on liian vähän mun koirien kulutukseen, ja seuraavaksi ostankin säkin sitä hau haun extra energiaa, vai mitä nyt olikaan.

      • kumpijakampitappeli

        Jahti&Vahti ruokaa ei taida mikään normaali ruokakauppa myydä, toisin kuin HHC:a. Itse ostin jiiveet eläintarvikeliikkeestä tai erikoisliikkeistä kun vielä sitä ruokaa annoin. Olet kyllä oikeassa että HHC on paras tavan kaupassa myytävä ruoka. Mutta tuo kun kerroit kuinka moni koira on sairastunut jiiveestä niin enpä kyllä moista usko, eiköhän koko ruokasarja olisi vedetty markkinoilta pois jos näin tosiaan olisi. Tosin, tuskin kukaan on niin idiootti että antaa koiralleen pelkkää kuivamuonaa, enkä tarkoita nyt mitään koiranmakkara lisuketta vaan ihan oikeeta lihaa.


    • jesyesjes

      Osta mieluummin heti allergiaruokaa tai kokeile barffia.

    • Mie vaan ;)

      Mulla on tässä just sama ongelma et kumpaa ostaisin.Joutuisin Hau Hauta ostamaan 2 säkkiä kerralla ku on iso koira ja sit pienemmälle 15kg normi säkki.Jahdista ja Vahdista ei ole kokemusta.mut ainahan sitä voi kokeilla käykö se :)

    • Lammasriisi

      Kyllä Vaasasta löytyy ainakin Minimani, Prisma

    • Jahti ja Vahti

      Meillä tuota jahti ja vahtia suositaan erittäin paljon. 4-vuotias shelttimme turkki on oikein hyvässä kunnossa. Turkki on erittäin kiiltävä ja sitä ei lähde juuri ollenkaan. Tietysti se on koirakohtaista, mutta silti suosittelen jahti ja vahtia! :)

      Kannattaa kokeilla myös tuota Hau Hau Championia!

    • tuire3456

      Oliskohan sillä ollut vaan karvanlähtö ? Tuohon aikaan keväästä. Tuskin ruuasta johtui jos kaikki muu oli kunnossa :D. EHDOTUS VAAN.

    • hauhauhauhau

      Oman kokemuksen perusteella kaikkien aikojen paras koiraruoka on HHC extraenergia, 20 kiloista säkkiä saa reilun kolmenkympin hintaan ja tuntuu että kalleimmatkaan ruuat eivät ole yhtään parempia.

    • Ssn x2

      HHC lammasriisi sopii ainakin meillä aamupalaksi ja iltaruoaksi raakaa (kaikkea jauhettuna ja lisäksi rustoluita) Vaihdoin Jahti&Vahdista kun alkoivat raapimaan ja kyhnäämään HHC lammasriisiin ja ongelma poistu????

    • hauhau3

      Koirallani ollut myös iho-ongelmia. Eltaantunut haju, kutina ja rapsutus. Syötin jahtia ja vahtia pitkän aikaa ennenkuin oireet tuli. Eläinlääkäri suositteli suoraan vaihtoa raakaruokintaan. Syötin barf ruokaa reilu puoli vuotta ja kaikki oireet hävisi. Noh, reissattuamme viime kesänä hyvin paljon, ei raakaruokaa ollut aina tarjolla ja päätin kokeilla hauhaun kanariisiä. Tiesin tekeväni riskin jospa oireet ja kaikki alkaisi taas alusta, mutta ei! Kanariisi papanat ovat sopineet yhtä hyvin kuin raakaruoka, ainoastaan hinta on yli puolta halvempi. Koira voi hyvin, ja iho-ongelmat poistuneet. Lisäksi syötän satunnaisesti raaka/ydinluita ja päivittäin Planet petin omega senior öljyä. Bueno! Tämä informaatio lähinnä siksi, että huomaan keskustelupalstoilla haukuttavan marketin papanoita vaikka sillä ei ole merkitystä, kaikki koirat ovat yksilöitä. Lisäksi vielä edelliseen, paino pysynyt ennallaan eikä koiran paino jojoillut niinkuin esim vuosi sitten.

    • hhc!

      Tekeekö ruuasta huonompaa se että sitä myydään marketissa, miten??
      Erikoisliikkeiden hinta sisältää paljon isomman katteen, sekö niistä ruuista tekee parempia? Järki käteen! Ja silimä kans ja lukee ajatuksella niiden säkkien kyljestä mitä ne sisältää!
      Niin ja ääni HHC:lle vaikka RC:n jälkeen ei paljon muuta voi kun parantaa oli valinta melkein mikä hyvänsä!

      • ihanvaantiedoksi

        Jahdin ja vahdin (ainakin kanariisin) tuotannossa on ollut kuulemma viimeaikoina ongelmia ja nappuloista on yleisesti saatu tuommoisia oireita...


      • Kokeiltiin

        Kaksi ekaa 1,5 kg:n pussia pienten koirien HHC:n kanariisiä menivät ihan hyvin, mutta kolmannen mittaan alkoi ilmaantua hilseilyä, tassujen mutustelua ja rähmimistä. Joko tuote ei sitten sovellu koirallemme tai se ei ole tasalaatuista, mutta täytyi vaihtaa Purenaturalin kalkkunaan, joka on kylläkin tarpeettoman kallista, mutta sai oireet poistumaan nopeasti. En tosin vielä varauksetta vanno senkään nimeen ennen kuin on useampi pussi syöty.


    • Minnamanna

      Raakaruokinnalla luotte koirallenne tasapainoisimman ja ravinteikkaimman - kuin myös puhtaimman - ruokavalion. Varmistatte koiran terveen kehityksen, terveyden ylläpidon, energisen pitkän elämän. Kuivaruoka sisältää mm. varastopunkkia, monet syöpää aiheuttavia aineita, ravintoköyhyyttä jne. Raakaruokinnalla vältätte ylimääräiset lääkärikäynnit ja lääkitykset, vatsataudit yms. Nykyään raakaruoat pakataan hyvin käteviin paketteihin, ei vaadi erityistä vaivaa käyttää niitä. Parasta parhaalle ystävälle!

      • Kokeiltiin

        Kokeiln raakaruokntaa, mtta ei sopinut lainkaan alle 10 kg:n pikkukoirallemme: noissa valmispakastepötköissä kun tuppaa olemaan luu/rustomursketta, joka sai ressukan vatsan aivan kivikovaksi, vaikka ruoan vaihto tehtiin asteittain. Terävät luunsirpaleet ruoassa näyttivätkin kyllä siltä, että ei niitä voi hyvällä omallatunnolla pikkukoiralle syöttää. Ja kun raakaa antaa, pitäisi myös osata laskea ja hankkia ja antaa tarvittavat ravintolisät, koska ei niitä vitamiineja ja hivenaineita siitä pötköstä löydy.


    • teeeeeeeeee

      Jos sun koiras on uros koira niin se vaan lakkoilee kun on kevään kiimat ilmassa :) Siihen mikään ruuan vaihto tepsi :)

      • teeeeeeeeeeeee

        Hyvä hyvä jes !! :) Joku muukin on tutustunut kuivaruuan sisältöön :D


    • pko

      Älä ainakaan anna Eucanubaa,se ei kai sovi yhellekkään koiralle.

    • Itälaika

      Jeppe koiranruokaa saa kana-riisiä 15kg säkkinä rautia kaupoista.
      Siinä ei ole vehnää eikä hiivaa! Täällä Suomussalmella maksaa 32,50e
      Extra energia on myös vehnätön ja hiivaton.
      Sisältää todellakin kaikki ravintoaineet. On magnesiumia ja c-vitamiinia, niitä ei monestakaan säkistä löydy. Olen syöttänyt omalle seniori itälaikalle (15v).
      On maistunut erinomaisesti!

    • romu3

      Mun koiran kasvattaja suositteli antamaan ekan elinvuoden eukanuba ruokaa ja sen jälkeen sai siirtyä Jahti&Vahdin energia/extra energia ruokaan. Koira söi sitä muutaman kuukauden, mutta sitten alkoi ilmaantumaan punertavia läiskiä vatsan alle ja kutisi kauhiasti. Ratkaisuksi löytyi Hau Hau Championin lammasriisi. Epäilen että possu/siipikarja aiheutti allergiaa.

    • Niinjärkyttävää

      Hauhau käyttää KIINALAISTA kanan lihaa sekä myrkyllisiä säilöntäaineita (BHA ja BHT, todettu syöpää aiheuttaviksi eläinkokeissa).

      En halua tukea koiran ruokaostoksillani maata, jossa miljoonia koiria kidutetaan hengiltä vuosittain, ei mikään koiraystävän valinta.

      Mikä tahansa muu merkki mieluummin,vaikka se oikeasti kotimainen Jahti ja Vahti!

      • dfgdhrthcfth

        J&V käyttää myös KIINALAISTA lihaa, ellei yrityksen liha-aterioita.

        Ainoastaan raakaruokinnassa käytetyt lihat tulevat pääosin Suomesta. Jos myrkyttömyys ja kiinattomuus ovat valtteja, niin silloin siirrytään raakaruokintaan ;D


    • 6011

      Jos koiranruoka maksaa 1-2€/kg, ei tarvitse olla mikään neropatti ymmärtääkseen, että siinä ei voi olla laadukkaita raaka-aineita.

      Minäkin syön saarioisten pizzaa 0,70€/kpl enkä vieläkään ole kuollut joten samalla logiikalla sen täytyy olla tosi terveellistä.

    • GenMikaela
    • Anonyymi

      Sopiva ruoka yleensä löytyy kokeilemalla, itselläni on kaksi koiraa ja molemmat syövät eri merkkejä toinen syö rokkaa ja toinen real dog merkkiä ja ennen näihin ruokiin päätyttyä olin kokeillut parin vuoden ajan eri merkkejä mm. Hill's, pure natural ja Royal can, mutta nyt syöttänyt reilun vuoden ajan nykyisiä ruokia ja koirat voivat hyvin vatsat toimivat hyvin eikä allergian merkkejä ole näkynyt.

      • Anonyymi

        Ok, mäsyöttelen viljattomia, javalitten suurella lihapitosuusmäärällä olevan. Lisänä koiran raakapakasteita. Sopii meille.


    • Anonyymi

      Hei,

      Jahti & Vahti ruoista ei löydy, kuin 15kg säkkejä (isompina ei siis ole).

      HauHau lammas-riisiä saa 15kg säkkeinä, sillä itse syötän omalle koiralleni kyseistä ruokaa.

      Vaasassa näkyy olevan Halpahalli, josta ainakin saa HauHaun Lammas-Riisi säkkiä15kg:na ja Puuilokin löytyy, josta saa kyseistä ruokaa 15kg:na.

    • Anonyymi

      Eiku Remu. Se on paras.

    • Anonyymi

      Hauhaun extra energia on ainut mitä nirso koirani suostuu syömään.

    • Anonyymi

      Älä anna mitään viljaa koiralle jos haluat olla varma että koira voi hyvin

    • Anonyymi

      Meillä jahti vahti ei sopinut säkin jälkeen alkoi kutina vaihdoin hau hau takas. Nyt syöny 2pv hau hauta. Kuin kauon tuo kutina kestää? Tuntuu niin pahalle....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1555
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1026
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      985
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      947
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      870
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      704
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe