AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Viisumi ja paluulippu?

Viisumi ja paluulippu?

5 Vastausta 1 802 Lukukertaa
Olen ehkä lähdössä opiskelemaan Balille 4 kuukaudeksi.

Millainen viisumi pitää hommata? Paljonko maksaa?

Täytyykö olla paluulippu mukana jo Indonesiaan saapuessa? Jos täytyy, niin pitääkö olla Balilta Suomeen asti vai riittääkö paluulippu esim. vain takaisin Eurooppaan?

Mihin hintaan olette lentoja saaneet?

Jotain tietoa

En tieda millaisia viisumeja sinulla on mahdollisuus saada kun olet opiskelemaan menossa. Mutta perusturisti saa vain 60 paivan viisumin ostettua Indonesian suurlahetysto. Tama pitaa siis ostaa ennen maahan saapumista ja sen jalkeen pitaa poistua maasta.

Vaikka 1 paivan reissu Malesiaan tai Singaporeen. Ja takaisin tullessa voi ostaa maksimissaan 30 paivan viisumin lentokentalta.

Indonesiassa on myos toimistoja jotka kayvat pois maasta sinun puolestasi. Eli annat passin heille...maksat...ja parin paivan paasta saat passin takaisin ja siina on maastapoistumisleima...ja uusi viisumi. Ja tama on ihan laillista.

Paluulippua ei ole viela itselta kyselty.

kiitos

kiitoksia tällaisista tiedoista, vaikka oma tilanteeni ei ihan vastaavanlainen olekaan.

mutta en kyllä käsitä, kuinka muka toisen passilla poistuminen maasta ja uuden viisumin saaminen voisi olla laillista..???

mitä nuo viisumit maksavat? esimerkiksi tuo 30 päivän ostettuna vasta lentokentältä?

dsds

30 päivän viisumi lentokentältä maksaa 25USD.
...ja se paluulippu kannattaa olla hommattuna, vaikka joku halpa lento mitä ei välttämättä käyttäisikään, kunhan on joku näyttää jos kysyvät. Itseltäni ei ole koskaan kysytty, mutta kaverille kävi niin että kysyttiin eikä ollut näyttää lippua. ei olisi päässyt maahan, mutta setelinippua vilauttamalla sekin hoitui. eli lahjuksilla pääsi maahan.

Balille vaihtoon

Ootko mahdollisesti lähdössä tuonne AE:n Udayana Universityyn (www.asiaexchange.org)? Ite oon kovasti harkinnut ens keväällä lähteväni.

Ilmeisesti opiskelijaviisumin saa AE:n lähettämää hyväksymiskirjetää vastaan täällä Suomessa ja sit siellä paikanpäällä sitä pidennetään saatujen ohjeiden mukaan. Noh, eiköhän nuo jotenkin selviä:)

turisti viisumi

osaako joku kertoa, miten viisumi tulisi hommata pidemmälle matkalle? eli tarkoitus olis lomailla yli 60 päivää ja turistiviisumin saa vain 60 päivän reissuille.

voiko siis tuota 60 päivän turistiviisumia jatkaa balilla vai onko pakko ottaa joku lento malesiaan ja takas?? jos voi uusia, niin missä?
 /   /  /  /  / Viisumi ja paluulippu?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta