AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / joko pertunmaan

joko pertunmaan

6 Vastausta 1 281 Lukukertaa
valittu, eilen oli vaali, entä tulos?

kyllä.

on.voittaja on PASTORI SILLI...

ei voi näköjään

tähän palstaan, mutta lehdestä sain tänään tietää kuka sen vaalin voitti.

mielenkiintoinen kirkkoherra

Niinpä, Tapio Lehrbäck voitti vaalin. Tiesivätköhän pertunmaalaiset, millaisen kirkkoherran valitsivat? Kuopion hiippakunnan tuomiokapitulihan erotti tämän uuden vastavalitun kirkkoherran joitakin vuosia sitten Joroisten kirkkoherran tehtävästä määräajaksi. Syynä oli tietenkin viranhoidon laiminlyönti ja mikäs muu kuin henkilökohtainen ongelma.

eiköhän oikea mies

Jotta oikea on mies. Ei nykyään kirkkoherra voi olla sellainen raittiusmies, kun alkoholia käyttää kaikki. Ja se edellinen oli raittiusmiehiä, niin kyllä nyt on toisen linjan mies paikallaan. Tervetuloa, saa sitä olutta ja miksei väkeviäkin ottaa.

niinpä niin

Kyllähän se pertunmaalaiset on asia tosiasiassa niin , että ajat ovat muuttuneet. Edellisen kirkkoherran kanssa teidän ei tarvinnut painiskella tuon alkoholikäytön kanssa, mutta asiat muuttuvat. Toinen ihminen, toinen tyyli.
En puolusta , että kaikkien kirkkoherrojen tai seurakunnan työntekijöiden olisi oltava raivoraittiita, vaikkeivät sitä uskonnollisen vakaumuksensa vuoksi sitä tekisikään, mutta työtehtävät on pystyttävä kyllä hoitamaan oli sitten raitis tai ei. Kuulin jotain sentapaista, että juuri tämä "miestä väkevämpi" olisi aiemmin aiheuttanut "ongelmia"
Toivottavasti asia on nyt reilassa , että saatte
haluamalaisenne johtajan, jolla ei enää ole henkilökohtaista ongelmaa...ainakaan tätä. Asiahan oli teillä varmaan tiedossa kun valintaa teitte?

höpöjuttuja

Jos kirkkoherra ottaa, vaikka sitten vähän enemmänkin, niin entäs sitten? Mitäs se ketään haittaa?
Taidetaan siellä Kuopion hiippakunnassa olla vähän tiukkapipoisia, kun ollaan kupin otosta erottamassa. Mikkelin hiippakunnassa onkin reilumpi meininki, täällä kun on totuttu siihen, että pappi voi tehdä kunnon baarikierroksen siinä missä kuka tahansa ihminen. Ihme moralisteja sitä löytyykin.
Luulen, että pertunmaalaiset eivät lainkaan paheksu alkoholia käyttävää pappia, pikemminkin päinvastoin.
Ja sattuuhan sitä itse kullekin, että joku kerta tulee otettua raskaamman kautta, niin ettei seuraavana päivänä ole työkunnossa. Ei siihen maailma kaadu, ei edes silloin jos kyseessä on pappishenkilö.
 /   /  /  / joko pertunmaan

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta