AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / SUOMI24 POSTI

SUOMI24 POSTI

11 Vastausta 21 411 Lukukertaa
Ongelma on että en ole vähään aikaan käynyt suomi24:n sähköpostissani ja nyt kaikki postit ovat kadonneet. Onko mitään keinoa, millä saisin ne takaisin?
ei... lue ohjeet
sama täällä. taitaa olla PASKAPOSTI
Hei!
Luepa asetuksistasi 90 päivän sääntö!
Vasta avasin sàhkôpostin suomi24 ja voi piru soikoon vasta muutaman kerran olen pààssyt sinne aina menee keskustelupalstalle johon todella en halua olikin vihon viimeinen kerta tàytyy varmaan katsella joku kiitos ja hyvàsti
9.1.2013 Suomiposti ei avaudu, olenko ainoa, jota ei enää huolittu joukkoon?
Nyyh,nyyh... Mitä teitte jos saitte yhteyden avattua. Olen yrittänyt kaikkea polvirukouksesta, nöytteen nuoluun. Apua!!!
Rukoilin Jeesusta mutta hänkään osannut auttaa. sano että kannattaa kysyä SAATANALTA, koska suomi24 ,ja sen ylläpitäjät on pirun luomuksia!

Kuulemma ovat juuri homostelemassa, eivätkä jouda auttamaan
Pyydän anteeksi rumaa kieltäni, jota vihoissani olen käyttänyt. Tänään sain vieraan hän istui paikalleni ja Suomisivun auettua hän napautti entteriä ja postini aukeni. Koko kirjeenvaihto oli tallella. Yllätyksekseni Suomimiehet olivat vastanneet Suomipostilla kun valitin etten saa postilaatikkoa avattua. Joka kerta heille kirjoittaessani laitoin puhelinnumeron, mutta soittaminen on näköjään liian kallista.
Olen käyttänyt postia enemmän kuin kymmenen vuotta ja se on lävähtänyt auki kuvaa näpäyttämällä, nyt oli tämä entteri. Voi meitä raukkoja kuinka olimmekaan onnellisia kun ei kiusattu itseämme tietokoneilla. Kuka olikaan joka ensmmäisenä söi kielletystä puusta.
entiredä
moi ami tuleekohan perille nukuin juuri tunnin aamulla virkkasin pitsiäja laitoin kuivuneet vaatteet pussiin vastaa tähän jos tuli perille moi seija
Mikä ihmeen entteri.Ei yhtään entisiä posteja näkyvissä....vaihdan postilaatikkoa
 /   /  / SUOMI24 POSTI

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta