AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Nummela Hiidenranta

Nummela Hiidenranta

10 Vastausta 2 806 Lukukertaa
Minkälainen paikka Hiidenranta on asua? Nettikeskusteluista sai kuvan, että kuuluu Vihdin turvattomimpiin alueisiin, onko oikeasti näin? Mitkä alueet (kadut) ovat niitä, missä on eniten on levottomuutta?

Ei vuokrataloihin

Hiidenrannassa on tosi upeita, isoja ja kalliita ok-taloja.
Mutta:
myös kunnan vuokrataloja.
Meno ei rauhallista siellä.
Kunta teki sen että siirsivät kaikkein levottomimmat ainekset juuri Hiidenrantaan jotta saatiin keskusta siivotuksi.
En ihan heti suostuisi muuttamaan lähelle kunnan vuokrataloja - tai - eiväthän ne enää kunnan ole vaan asia on sama vaikka omistaja on Kunta-asunnot.

III *

Härköilänsyrjä 1
Päistöstie 1
Peltoniementie 1
Hirninkuja 3
Hiidenrannantie 11
Koivissillantie 1
Sammalekuja 1
Peltoniementie 2
Päistöstie 3
Koivissillantie 5
Tervaajantie 4
Kyöpelinkuja 2
Kanervatie 9
Poutakuja 2-6
Samppakankuja 1
Koivissillantie 3
Pietiläntie 19
Härköilänsyrjä 3
Vanhan-Sepäntie 4
Vanhan-Sepäntie 2
Linnustajantie 5
Asematie 9
Huhtatie 8
Papulintie 8
Kannattaa miettiä kahdesti...

Päistöstie 3?

Asuin kolmiossa vuoralla joskus -85. Oli muuten parhaita asuinalueita. Perustimme silloin uuteen 17 huoneistoja käsitävään alueeseen ns. vuokralaistoiminkunnan, jonka puheenjohtajana kerkesin oleen n. kolmisen vuotta.
Oli rauhallisempia paikkoja Nummelassa. Jopa silloinen isännöitsijä ihmetteli ja väitti, että suomessa ei varmasti samanvertaisia vuokra-asuntoja löydy.
Rakennukset oli maalattu silloin keltaisiksi, Nykyisin kuulemma harmaita?!

Onko tosiaan niin, että paikka ei enää ole muuta kuin levoton vuokralais slummi?

Entä niinkutsutut Hakatatalot. Nehän olivat 70 ja 80 luvulla kuuluisia levottomuuksistaan.
Kuka muistaa vanhan Joukolan? Siinä asuin muutaman vuoden vuokralla.
Harjullahan ne paremmat paikat ilmeisestikin on vieläkin.

asuminen

Totta tosiaan Hiidenrannassa on erittäin hulppeita omakotitaloja, rivitaloja ja kerrostaloja. Rantaan mennessä molemminpuolin tietä ilm. näitä kunnan vuokra-asuntoja, joissa ainakin asustaa runsaasti kansallispukuisia. Tiedä sitten. Itse asunut nyt vuoden Hiidenrannassa omistusasunnossa (rivitalo) ja kovasti on rauhallinen alue kaikin puolin. Voin suositella. Ei ole ollut mitään häiriötekijöitä, kun on kuitenkin matkaa hiukan noihin kunnan asuntoihin. Toki kunnan vuokra-asunoissa asuu myös aivan kunnollista työssäkäyvää porukkaa...

Hiidenranta Hirninkuja

Hiidenranta on Vihdin tai siis Nummelan yksi mahtavimmista asuinpaikoista. 200m uimarantaan ja 15min kävelymatka hienoimmalle Kokkokalliolle. Kuntopolut ja ihanat ihmiset.
Täällä on turvallista asua.
Naapuri tonteille on noussut uusia hulppeita omakotitaloja. Paljon nuoria lapsiperheitä ja löytyy noita vähän vanhempiakin.

Joskus vuokratalo alueilta voi kuulua kovemmin soitettua musiikkia mutta ei ole tähän päivään asti ollut häiritsevää. Luulempa että joka paikassa on joskus jotain häiriöitä.

Jos täältä löytyy vapaita asuntoja niin tervetuloa. Et varmasti kadu.

Peltoniementie

Kohta itse asunut runsaan vuoden Peltoniementie 1:ssä. Ei todellakaan valittamista, tosin vuokra on sikahintainen, se on eri stoori se. Kunta-asunnot omistaa, rivariyhtiö. En ole kohdannut minkäänlaista järjestyshäiriötä.Yhtiössä asuu lapsiperheitä, nuoria työssäkäyviä sinkkuja, keski-ikäisiä pariskuntia ym normaali-ihmisiä. Kannattaa yleensä katsastaa mitä autoja löytyy parkkipaikalta, antaa oikeaa suuntaa ko yhtiön asukkaista. Kadun toisella puolella olen havainnut laahustavan ns sosiaalitapauksia (Peltoniementie 2) , mutta he pysyvät omalla tontillaan :)

Mukava ja viihtyisä asuinalue, hulppeita omakotitaloja ja rivariyhtiöitä, kerrostaloja ei lainkaan !, uimarantaan 300m matkaa, lenkkipolut lähtee talon nurkalta, metsät täynnä historiaa, Nummelanharjulle lyhyt matka.

Miinuspuolina palveluiden puuttuminen, mutta autoilevana henkilönä tämä ei ole ongelma.
Ei ole Päistöstie 3 levoton vuokralaisslummi. Muutin tänne vuosi sitten ja kovin on siistiä ja rauhallista! Mukavia naapureita, ihan normaalia sakkia kaikki tyynni. Vuokra on kova, kolmiosta lähes 1000 euroa/kk joten eiköhän se vähän karsi alueelta sitä "levottominta" ainesta.

Poutakuja 2-6

Mikäs tossa paikassa on muka vikana? Siellähän asuu koko Vihdin kunnan aateliset. Koivissilta on muutenkin vihdin parhainpia ja hienoinpia paikkoja.

UImaranta

Hiidenrannan uimarantaa nyt ei paljon kannata kehuskella. Vesi on joko likaista tai leväistä ja rannalla majailee lähinnä kaljaporukoita, jotka ovat autonsakin siihen metrin päähän rannasta pysäköineet. En menisi.

"Varottaviin" vuokrataloihin voin kommentoida että asuttiin runsaat puoli vuotta Härköilänsyrjässä, enkä ole nykyistä omakotitaloa lukuunottamatta KOSKAAN asunut niin hiljaisessa asunnossa (toisella puolella oli vieläpä, uskokaa pois, kolme lasta!). Yhden pilvessä kulkijan siellä näin, mutta häiriöksi ei ollut koskaan. Kaljoittelijatkin vaan reippaasti morjestivat, harmitonta sakkia.
Vanha ketju. Edellisiin teksteihin viitaten Peltoniementie 2:n vuokra-asunnot ovat rapistuneet kovaa vauhtia. Ilmeisesti kaikki lapsiperheet ovatkin jo muuttaneet pois. Suurin osa asukkaista lienee pitkäaikaistyöttömiä. Kuolemantapauksia on jopa enemmän kuin kovasti uutisoidussa Töölön Päihdeasuntolassa (siis samana ajankohtana n. vuoden aikana). Kyllähän tuolla toki muutama työssäkäyväkin sinnittelee, nekin lähinnä naapurimaasta tulleita raksamiehiä, jotka asuvat ns. kimppakämpässä.
Itse en tuonne muuttais, vaikka luukku olis ilmainen. Autottomalle tosi kurja paikka, harjun ylitys on hikinen ja tuskaisa kesällä, liukas ja vaarallinen talvella. Ja harjuhan pitää ylittää aina kun lähtee kauppaan tms.
 /   /  /  / Nummela Hiidenranta

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta