AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  / Luottokortin numero?

Luottokortin numero?

22 Vastausta 26 240 Lukukertaa
Useissa nettikaupoissa kuulemma Visa Electroni käy Visana. Mikä on kortin numero? Tilattaessa stä kysytään enkä ole varma mikä se on.

Eli siis miten Visa Electronilla tuo tilaus käytännössä tapahtuu? Itselläjni kun ei muuta korttia ole.

tosityhmä lisää vielä...

Kortin tietoja kysyttäessä kysytään seuraavat asiat, joista minulla ei ole mitään hajua mitä niihin tulisi laittaa:

Payment method *
Card number *
Valid from
Expiry date *
Issue (Switch only)
Security Number *
Name on card *

Ensimmäiseen siis valitsin Visan. Mutta nuo kaikki muut pakolliset tiedot (*-merkityt) ovat täysin tuntemattomia. Omasta Electronista itse kortistä löydän 4 eri numerosarjaa: Etupuolella sirun alla on yksi numerosarja (15 numeroa) ja kolme muuta ovat takapuolella, toinen oman nimeni alla (8 numeroa) ja toinen oikealla puolella korttia. (5 numeroa) ja viimeinen on allekirjoitukseni perässä (3numeroa)

Tulkataanpa

Kortin numero on se pitkä numerosarja.
Kelpoisuusaika on se nelinumeroinen luku, jossa on kauttaviiva välissä. Se kertoo kuukauden ja vuoden.
Turvallisuuskoodi on kolmenumeroinen luku nimikirjoituksen perässä
joo voiskjokkertoa oman numeronsa niin voin käyttää sitä oostosten maksamiseen?
Minäki tarvitsisin sitä :S pitää ostaa lapsille joululahjoja mutta ei ole varaa... ):
Minusta luottokortit eivät sovi kellekkään! Te jotka sanotte että sopii niin väärässä olette!
mä mietein ihan samaa että mikä se kortin numero oikeesti on, kun pistin just ton pitkän numerosarjan nettiostoksien maksun yhteydessä mutta ei hyväksy sitä. Aivan kuin olis väärä numero, mutta ihan oikee on. Ei ne vissii halua että tuhlaan rahojani. Olisin kans lapsille ostanu lahjoja muttei se nyt sit oikeen onnistu...:(
Joissakin pankeissa on Visa Electron ensin verkkopankissa aktivoitava nettimaksuihin.
mun kortin numero on 6546665379 ja loppuosa on 9643 olen rikas!!! napatkaa
ja nimi oli? xD
just
Kertokaa pliis..Lottokortin numero se on Visa kortin nmr ! Pliis...
Annan slle 20 e. Jos kertoo D:
Tässä ohjeet luottokortin käyttämiseen nettiostoksissa:

http://www.verkkoshoppailu.com/2012/11/16/luottokortti-maksutapana-
nettikaupoissa-edut-ja-haitat/
Ei kanttis kertoo luottokorttinsa nmr! Muuten jos kertoisit netissä tuntemattomille,niin se voi käyttää kaikki rahas siitä luotto kortissa! Älkää missään nimes antako! T:Jutta
Mistä lähtien "nmr" on ollut sanan "numero" lyhenne? opetelkaa suomea, tai edes ruotsia.
Ööh
citydealissa /groupissa on visa electronin kuva? onko nordea visa el. siis luottokortti kuten tuossa on yks vaihtoehto. ei siinä mitään cv numeroo mul kylä ooo.
homoja kaikko
You could certainly see your skills in the work you http://articlerapid.com/ write. The world hopes http://blogs-service.com/ for even more passionate writers like you who http://articlesfriendly.com/ http://content-creaters.com/ are not afraid to say how http://writingworlds.com/ they believe. Always follow your heart.
I loved as much as you'll receive carried out right here. The sketch is http://my-littlesecret.com/ attractive, your authored material stylish. nonetheless, you command get got an shakiness over that you wish http://writingworlds.com/ be delivering the http://content-creaters.com/ following. unwell unquestionably come more formerly again as exactly the same http://blogs-service.com/ nearly very often inside http://lynxconcept.com/ case you shield this hike.
Oletteko tulleet ajatelleeksi että kun netissä näppäilette kortin etupuolella olevan kortin numeron ja takapuolella olevan numeron olette samalla allekirjoittaneet avoimen valtakirjan tilin käyttöön. Näin kävi minulle kun tilasin NORTON virusohjelman ja laitoin että tilaus uusitaan vuosittain.Mitään ilmoittamatta oli vuoden päästä veloitettu tiliä ,laikaan minulle ilmoittamatta tai että minulla olisi ollut
mahdollisuutta hyväksyä tai hylätä maksu.
Mikään ei estä tätä kautta rikollisia tyhjentämästä tiliäsi.Oltuani osuuspankkiin yhteydessä minulle vain sanottiin että olen hyväksymällä antanut avoimen valtakirjan tilini käyttöön kyseiselle Firmalle.TS.Näillä kortin näkyvillä luvuilla voi rikolliset avata käyttöoikeuden tilillesi.
"laitoin että tilaus uusitaan vuosittain"

????????????????????????????????????? No minkä ihmeen takia laitoit jos et oikeasti halunnut että se uusitaan??

Totta kai jos tuon vaihtoehdon valitsee, niin se myös tarkoittaa sitä että se tilaus uusiutuu automaattisesti ja summa veloitetaan luottokortiltasi.

Oletko todellakin niin hölmö että et ymmärtänyt tuota?? Nähtävästi olet, kun kerran pankillekin olet mennyt asiasta itkemään.

Ei tuota automaattista jatkumista ole mikään pakko valita jos ei halua. Täysin vapaasti asiakkaan päätettävissä.

"Mikään ei estä tätä kautta rikollisia tyhjentämästä tiliäsi.Oltuani osuuspankkiin yhteydessä minulle vain sanottiin että olen hyväksymällä antanut avoimen valtakirjan tilini käyttöön kyseiselle Firmalle.TS.Näillä kortin näkyvillä luvuilla voi rikolliset avata käyttöoikeuden tilillesi. "'

Täysin silkkaa paskaa jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Se, että annat jollekin firmalle oikeuden uudistaa tilauksesi automaattisesti ei todellakaan tarkoita että ne jotkut rikolliset pääsisivät käyttämään tiliäsi?
kyllä se vain niin on että ei ole firmaa joihin ei voi epärehellinen ihminen päästä töihin.oikeassa olet sumutettu
 /   /  / Luottokortin numero?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta