AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Häät

Häät

27 Vastausta 3 222 Lukukertaa
Onko kenelläkään tietoa mikä olisi hyvä paikka viettää häitä Mikkelissä...? Itseä kiinnostaisi Puuskanniemi, mutta tietääkö kukaan siitä paikasta mitään ja onko tietoa minkä hintaista siellä on juhlia pitää...? Muitakin ehdotuksia otetaan kiitollisena vastaan varsinkin jos on antaa jotain tietoa hinnoista ja siitä kuinka paljon paikkaan mahtuu ihmisiä...=)

lisäys

Myös Myyrylän kartano kiinnostaa, mutta en löytänyt mitään nettisivuja sinne... heillä ei kai sitten ole? Osaisiko joku kertoa tästä paikasta enemmän...? Hintaa jne...?

Tärkeää juhlapaikan valinnassa on myös se, että saisi tuoda OMAT ruoat ja juomat!!! eli kun ehdottelette paikkoja niin ottakaa tuo seikka huomioon... saako myyrylään tuoda omat ruoat ja juomat... tietääkö kukaan...?

Itekö

meinaatte talkoilla vääntää ruuat vai otitteko pitopalvelun?

Loukeen koulu

Loukeen koulu. Kysy kaupungintalolta hintoja.

kuka

jossain hikisessä koulussa haluaa juhlia pitää?

eikaikilla

Éi kaikilla ole koulutraumoja.

Läsäkoski!

Käypä Googlaamassa Oolrait Safarit ja sieltä Läsäkoski. On kylläkin Kangasniemen puolella jokea, mutta aivan upea paikka kesähäille, jos haluaa veden ääreen ja maalaisidylliä... Heittämällä mahtuu 170 henkeä ja lisääkin...
onko jollain tietoa, voiko täällä läsäkoskella pitää juhlia muualla kuin navetassa tai ulkona? ainakin nettisivujen kuvat navetasta (pöydät ym) ovat aika ankeita... onko päärakennus millainen sisältä??

Urpolan kartano

http://www.urpolankartano.fi/

Mahtava paikka, viime kesänä olin vieraana häissä siellä ja tahtoisin omanikin pitää ko. paikassa sit joskus tulevaisuudessa :)

olet kyllä

jotain aivan muuta kuin Urpolan Kartanon Mikkelissä.

Tuo linkkisi on Urpolan Kartanoon HUMPPILASSA.
käytiin vasta katsomassa urpolan kartanoa häitä varten, ja paikka ihan ok, mutta taitaa vaatia aika paljon koristeluja ja muuta rekvisiittaa että saa saleista viihtyisät. onko urpolan häissä käyneillä kokemuksia millaisella laittamisella siitä saa viihtyisän vai onko sellaisenaan ok? miten muut ovat sen paikan koristelun toteuttaneet?

Puuskanniemi

Suosittelen erittäin lämpimästi Puuskanniemeä, meillä oli siellä häät viime kesänä! Sinne saa viedä omat ruoat/juomat, kuin myös Myyrylään. Myyrylänkartano on myös kiva paikka mutta siellä vaan on aika suurena ongelmana hyönteiset(paikka on metsän keskellä...) Puuskanniemi on siitä mahtava paikka kun se on saimaan rannalla =)

lisäys

juhlatilaan mahtuu 100 hlö

puuskanniemi

Puuskanniemi vaikuttaa oikein kauniilta ja romanttiselta paikalta, vuodelle 2010 hinta on viikonlopulta 500e, sisältäen pe-su tilojen vuokran, astiat ja pöytäliinat. Tiloina siis vanha upeasti remontoitu kivinavetta sekä aivan uusi tanssilato. Itse kyselin viime viikolla ensi vuoden heinä-/elokuulle vapaita vkloppuja, mutta kaikki on jo kuulema varattu. Suosittu paikka siis ilmeisesti!!! Kesälle 2011 alkavat ottamaan varauksia vasta tammikuussa 2010.

Tälläsetkö

ovat Suomalaiset häät? Lato, navetta? YÄK! Juts tuosta syystä inhoan kaikkia Suomalaisia hääohjelmia. Eletään 2010-lukua ja silti suomalaiset nuoret naiset haluaa naimisiin jollain maatilalla, ja sitten ihmetellään kun Suomalaisia pidetään maailmalla juntteina.

eikös

suomalaiset vähän olekin juntteja. riippuu tietysti keltä kysyy, mut mitä vikaa junttiudessa?

Missä on

Puuskanniemi? En ole koskaan kuullutkaan.

Puuskanniemi ok

Olin vieraana syntymäpäiväjuhlilla Puuskanniemiessa kesäkuussa. Ihan mukavantuntuinen paikka. Sateenkin sattuessa sisätilaa on aika hyvin. Saimaan ranta ei tosin ole ihan pihapiirissä, vaan sinne joutuu saunaltakin kävelemään jonkinmatkaa (alle 100 m), eikä ranta näy pihalle. Lapsille voi järjestää vaikka videoita päärakennukseen, jotta aika kuluu, pihalla on keinut ja hiekkalaatikko (ja tilaa juosta).
Hinnasta minulla ei ole tietoa. Jos päädyt Puuskanniemeen, niin kannattaa ohjeistaa reitti vieraille todella tarkasti. Pelkän nettikartan avulla sinne on aika vaikea löytää. Tämän sanon ihan kokemuksesta, kun usko meinasi loppua :)
Onnekasta etsintää Sinulle!

alkuperäinen

Paikaksi on nyt valikoitunut Myyrylän Kartano! Puuskanniemeen emme olisi mahtuneet.

Joku kysyi miten teemme ruoat, niin itse teemme kaiken.

Hyvä

Onnea nuorelle parille.

Hyvän

olette valinneet. Onneksi olkoon. Samaa tietä vielä pidemmälle niin löytyy Loukeen toimintakeskus jonka me valitsimme tulevien häiden pitopaikaksi.

Onk kellään tietoa

Siis naisvuoritalosta?? onko kokemuksia siellä hääjuhlia viettäneiltä? hinnat yms muut järjestelyt? sitä olen ajatellut ihan sen sijainnin takia...ei ole sitä kuljetusruljanssia sitten...

Sivut

Tässä yhteystiedot:

NAISVUORITALO
Mikonkatu 23
50100 Mikkeli
Tilavaraukset puh 0440 889 102

Terho Leinonen
Hallinto, äänisuunnittelu
+358 (0)440 889104
terho.leinonen(at)splservice.fi

Janne Pajarinen
valaistussuunnittelu, järjestelmäteknikko
+358 (0)440 889103
janne.pajarinen(at)splservice.fi

Raimo Savikurki
valaistussuunnittelu, mekaniikkateknikko
+358 (0)440 889101
raimo.savikurki(at)splservice.fi

Anna Tarvainen
Tapahtumatuottaja ja tilavaraukset
+358 (0)440 889 102
myynti(at)naisvuoritalo.fi
Naisvuoritalolla palvelu erinomaista, ruoka erinomaista sekä järjestelyt erinomaiset. Täydet 5 ***** tähteä.
Olipa hauska kuulla;o)
Muistakaa myös ravintola Talli, lähiruokaa yms..Lähellä keskustaa, ei tosin kaunein mahdollinen ympäristö,mutta sisältä tunnelmallinen, kivasti saisi laitettua ja ruoka hyvää!
Jos mania löytyy, niin Tertin kartano on kyllä yksi laadukkaimmista paikoista tai sitten Kenkävero.

http://www.tertinkartano.fi
http://www.kenkavero.fi
 /   /  /  / Häät

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta