AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  /  / Historiallinen

Historiallinen

106 Vastausta 15 149 Lukukertaa
Kukaan ei ole aikaisemmin vienyt 4-0.
Onnea Jyp ja kannattajat!

?????????????

eiks kärpät voittanut jalosen aikana mestaruuden puhtain pelein 10 voittoa 0 häviöö

Kyllä!

2006 - 2007 Kärpät voitti kaikki pudotuspelisarjansa ilman yhtään häviötä.

IHANAA!!!

IHANAA JYPPI IHANAA, TÄMÄ ON IHANAA!! POJAT TEKI SEN, KYLLÄ ON UPEETA! TÄTÄ JUHLITAAN JA KAUAN, HIENOA OLLA J.KYLÄSTÄ!

kärpät

kyllä kärpät on vielä sentään ykkösjoukkue liigassa vaikkan jyp voittikin mestaruuden...

lässyn

senkin näätä! kuka sitä kannua saatana kantaa????? seuraavaksi varmaan väität että tahalteen hävisivät...jeesus...

Hei lässy...

surkein mestari kautta aikojen. Nehän oli täysin jyrän alla koko ottelun. Että... niin hienosti se sun jyppis pelaa, onnittelut!

No ihmettelen mää

Miten sä peliä seuraat yleensä johtavan joukkueen peli passivoituu väkisin, ja kaiken kaikkiaan kärpät voitti 12 erästä yhren:) Ihan sama kaikki kunnia sille kenelle se kuuluu, VOITTAJALLE turha tääl on lätistä tolla perusteella Tps sijoittuis toiseks ko voitti Jyppiä vastaan sentään 2 Otteluu turvat kiinni oikia ja PAREMPI VOITTI Onnea jyväskylään oikeesti.

pöhkö

vai että jyrän alla jyp????kyllä jyrän alla oli nimenomaan nolon surkea kärpät!

No tosi pöhkö

Ai että Kärpät oli jyrän alla? Et taida tietää mitä sanonta tarkottaa tai sitten et tajuu pelistä yhtään mitään. Kiekkohan pyöri Jypin päädyssä koko ajan. Kärpät hyökkäsi jatkuvasti, painosti, hallitsi, piti kiekkoa... Eihän ne silloin ole jyrän alla, pösilö. Oletettavasti nyt urputat että Jyphän teki 5 maalia (kun et muuten pysty perustelemaan ontuvaa väitettäsi). Joo, niin teki; ja niihin viiteen maaliin (kun kiekko ylitti maaliviivan) meni 5 sekuntia. Loput ottelusta eli 59 min ja 55 sek Kärpät oli se hallitsevampi osapuoli.

Joo niinpä

Juhli nyt sitten mestaruutta, jooko tosi hianoo et luavutta vaikka peli on loppu jo:)

Jyräys ja lepsuus

Mitä väliä on pelin hallinnalla, jos puolustaa niin lepsusti kuin Kärpät tiistaina. Alokasmaisia virheitä ja laiskuutta. Jyp teki niistä terävästi ja taidolla maalit. Ja se Kärppien hyökkäyspään hallinta oli suurimmaksi osaksi merkityksetöntä nurkissa nuhjaamista, kun ei taito ja voima riittänyt kovan pakkikaluston edessä maalille menoon. Puolustus on yhtä iso osa jääkiekkoa kuin hyökkäys. Siinä Kärpät oli valovuoden Jypiä jäljessä.

Hyvä EKL!

tiivistit loistavasti tän homman. Se meni just niinku kirjotit. Tähän oiski hyvä lopettaa nää finaalisarjan analyysit.

:D:D

Aijahas :D Vai että "jyrän alla" koko ottelun. Kärpäthä oli lähes kokoajan helisemässä JYPille, mutta toinen erä oli vain huonompi JYP kannalta. Että revi siitä PELLE

Jyp on ihQ

Se, kumpi tekee enemmän maaleja pelissä, se voittaa. Eli oikeestaan ihan sama, vaikka vähemmän maaleja tehnyt olisikin pelannut paremmin. Yleensä se voittaja ratkaistaan näin eikä joillain tyylipisteillä. Mäkihypyssä voit siitä hienosta tyylistä saada pisteitä hypyn pituuden lisäksi, mutta jääkiekossa ei jaeta tyylipisteitä maalien lisäksi.

Oot melko tyhmä

Jyppihän tehosti peliään kokoajan, ei ne missään jyrän alla ollut! Ne tehosti alivoimaakin hirveänä! Alivoimamaalinkin tekivät, niin kyllä taisivat kärpät olla helisemässä. Taisit olla katsomassa matsia, oululainen!! Hahahahah! Hyvä Jyp! Onnea sulle, mutta oot kyllä melko huono seuraamaan jääkiekkoa! 2 erässä kärpät pelas tyylikästä kärppien peliä, mutta ei pärjänny

Katottiinks me samaa

Siis joukkue voittaa 5-2 ja 4-0 ottelut. Vai että jyrän alla. What ever.. SE ON MESTARUUS!!! =D Hyvä Jyp!

Nyt käsi sydämelle

Vastaappa rehellisesti: eikö muka sulle jyppi fanille tullu missään vaiheessa sellasta fiilistä Kärppien painostaessa että "Hitto ku ne painaa päälle koko ajan. Toivottavasti me kestetään eikä ne saa maalia" Vai ajattelitko sittenkin koko ajan että "Eihän tässä oo mitään pelättävää. Kärpät pelaa niin surkeesti ettei oo mitään pelkoo että ne sais maalin."

Jyräää

Mutta, kun pelin loputtua lasketaan vaan ne maalit.. Tyylipisteitä ei jaella..

No terve taas!

Siis fanithan on mitä mieltä ovat. Turha siitä on hikeentyä!
Jyp voitti, mikä on hienoa. Itse Kärppien kannattajana olen tietenkin pettynyt, mutta 7 mitalia 2000-luvulla varmasti puhuu puolestaan, vai? Ja tuossa kaudella 99-00 kärpät pelasivat vielä 1.divisioonassa...
Onnittelut vielä kerran Jypille ja sen kannattajille.

lässyn

vittu mikä spede...ei voi muuta sanoo ku että oot melko säälittävä tapaus...joo jyp voitti.onnittelut oulusta jyväskylään..mutta itelle ei vaan mene tajuntaan just tollanen vitun urpoilu että heti ku mestaruus voitetaan niin alotetaan se turvan aukominen...
ja joo kärpillä meni oman pelaamisen kanssa hänekseen ja jyp oli potkun edellä...iso kyynel...peli on peliä..joskus käy näin ja joskus toisella tavalla...
onnea vielä kerran jyväskylään ja pitäkää pojasta huolta ;)

Paras seitsemästä

Silloin kun kärpät voitti suvereenisti, niin loppuottelut pelattiin paras viidestä. Eli yksikään joukkue ei ole vielä voittanut 4-0

Kaikki kunnia Kärpille hyvästä vastuksesta, marginaalit oli pienet - ei tuo 4-0 todellakaan kuvaa ihan täysin oikein joukkueiden voimasuhteita :D

-Peksi

kärpät-jyp

niin se tais olla onnittelut jypille...

Lippis päähän

Jes! En turhaan pitäny 10 vuotta sitten koko ala-astetta JYP-lippistä päässä kun kummisetä pelas JYP:issä. ASuin sentään helsingissä. Pitää kaivaa toi lippis esiin! Hyvä jyp!

"Unien" näkijöille yms.

oululaisille... työntäkää päänne pyllyyn, niin voitte nähäkin jotakin...:) Hyvä JYP!

Kärpäset

eivät voineet mitään!

Jyp on paras

Monta kymmentä vuotta tuota odotettiin ja kärsivällisyys palkittiin tänään !!!!

We are the champions !!

mitalit

meillä kärpillä on sentään 12 mitalie, eli niitä kärsii muillekin antaa

Ai Teillä

o nii valtavasti et annatte niitä, kuinka mä olin lukenivani et tää on paruttu tuamari toiminnasta.Sun muusta ei kuulostanu antamisen ilolta olis muuten oulussakin aika opetella kansallishymni sanasta sanaa, jos sitä meinaa laulaa eikäs hokea sitä yhtä saatanan sanaa.

KÄRSII!?

Kärsii antaa muillkin kärppien mitaleita? Meinaat että kärpät hävisi tahallaan!! Heheh, hyvä huumori sinulla. Rupea koomikoksi, ja katso SM- Liigan fiinaleja, saat siitä hyviä vitsejä.

Kärpät ei tod. hävinnyt tahallaan. Olet naurettava!!

Viimeinkin

JYPPI! JYPPI! JYPPI!!!

Nyt sitten siltä Dufvalta

nousee jalat vieläkin korkeammalle maankamaralta.

Risto Reipas

On Loistava valmentaja eikä Alatalossakaan vikaa oo oikeesti hieno sarja, ja parempi voitti onneks tää on kuitenkin urheilua:)

Tamin agressio puuttui Alatalolta,

Sporttia ainakin auttoi, tavallinen divarijengi Vaasasta pisti Ässät tosi ahtaalle.

Ei voi kuin toivottaa onnea

Vaikka kuin muuta kannatin niin onnea, Ja ihan täydestä sydämmestä.

Onnea JYLP!!

Onneksi JYLP voitti!!
Pidin tosissaan peukkuja JYLP:in puolesta!

Entä sitten?

Outoa kun ei peluutettu kaikkia pelejä loppuun asti? Yleensä ne vedätetään kaikki ja täten rahat pois.

Aikoinaan ne pelit pomppi kuin bingis pallot niinkauan kun oli vain mahdollista pelejä pelata. Vaksit imuroi tarvittaessa.

Kerran katselin kyseisen pelin katsomosta ja kyllä ihmetytti se toiminta ja lajin ego suhteessa urheiluun.

Nyt on kai kiire lomille?

paras voitti

onhan se nyt selvää että jyp oli kärppiä vahvempi, he puolustivat erinomaisesti koko alkukauden ONNEA JYP!!!

elämä pilalla

eeeeiiiiiii....danm ku kärpät hävis mut ainoona plussana on se että tiesin et näi tulee käymää....jote äänestin pitkävedossa jyppiä:D

tai no ainaki melkee

korjaan ostikkoo ;D

Onnea..

..vaan. Tepsi oli ainoa joukkue, joka antoi vastuksen.

Se on siinä

Se vaan yksinkertasesti oli siinä.JyP vaan on tällähetkellä SUOMEN YKKÖNNEN!!

Kuis niin ykkönen?

Tarja Halonenhan se on ykkönen ja jos urheilusta kyse, niin eikös Aino-Kaisa Saarinen saanut useamman kullan ja muita siihen vielä lisäksi. Jyp sai vain yhden, siis joukkue! :)

Onnea Jyvälään!

Meni meikä hiljaiseksi.

Muistan ajan Hippokella, kun Jypi nousi liigaan.
Tuli Ara ja veti jypin ylös.
Tie on ollut pitkä ja kivinen;mutta nyt se on siinä!

Onnea koko Jypin sakki ja senaattori eritoten!

Hyvä JYP!!

Ps: Ei edes villit hevoset estä menemästä torille Jyväskylään :-)

KIITOS JYPPI!!

USKOMATONTA; MUTTA TOTTA...
JYP ON JÄÄKIEKON SUOMENMESTARI 2009!!!KIITOS JYPPI!!!
Onnea kaikille organisaatioon kuuluville, pelaajista etenkin "Välkky" Välivaaralle, "Kona" Koskiselle, "Sinkku Senaattorille", "Vänä" Vänttiselle ja "Opa" LOUHIVAARALLE!!!
Upea JOUKKUE, OOTTE MESTAREITA- saa JUHLIA!!!:)

ISO KIITOS!!

Erittäin iso kiitos Jypille ja koko organisaatiolle, eipä olisi viime kauden jälkeen uskonut että JKL:stä tulee mestari seuraavalla kaudella!! KIITOS!!

Parempi peli häviää, parempi maalinteko voittaa nykyjääkiekossa

On se vaan jännä että kuinka huonolla pelillä voikin viedä mestaruuden. Jotakin pitäs säännöille tehdä, kun paremmin pelaava joukkue voi hävitä kolme kertaa putkeen. Ei millään pahalla ketään JYP-kannattajaa kohtaan, mutta näkihän sen miten peli pyöri JYPin päässä kolmessa viimeisessä pelissä. Enkä sanos, että se JYPin puolustuspelikään niin hienoa ollut, se toimi vain niiden päädyssä, jonne Kärpät pääsi melko helposti.

Vielä pitää kyllä huomauttaa siittä Jyväskylässä hylätystä Kärppien maalista, että tuomarin kyllä pitäs saada ottaa puhelu yläkertaan ja tarkistaa, että häirittiinkö maalivahtia. Jos näin olisi saanut tehdä, niin tuo maali olisi hyväksytty, sillä itehän ne työnsi sen kärppäpelaajan Tuokkolan niskaan. Mutta näillä säännöillä mennään.

Huonommalla maalivahd(e)illa ei ois mestaruutta tullut mutta maalit ratkasee jääkiekkossa ja kai se parempi joukkue sitten voitti. Onnea vaan Jyväskylään. Harmi vain, että ois mukava ollu nähä vähän enemmän finaalipelejä kuin 4.

Loppu

riippuu koko joukkueesta.ja maalit ratkaisevat. Kärpät oli perseestä,sori vaan...

Maistele itseksesi

Sarjan piikkipaikalla lokakuusta, välierävaiheet verryttelynä ja finaali 4 - 0. Mestaruus on ansaittu, vaikka pääs olis millaset lasit. Ei sitä muutama viheltämättä jätetty jäähy tai muka epäselvä maali pystin paikkaa ratkaissut. Joukkue jossa tällä kaudella kaikki nasahti kohdalleen, yksinkertaista, eikö totta.
Suomalaisen kiekkoilun ja rehellisen työnteon voitto.

Olet säälittävä.

Esimerkkejä sun viestistäsi. " Jonne kärpät pääsi helposti" kyllähän omien peliä katsoessa se siltä näyttää. " Huonommalle maalivahdeille " Tuokkola ja Wallinheimo sai turhaan sen patsaan!? Ei tod. " On se vaan jännä että kuinka huonolla pelillä voikin viedä mestaruuden. " JYP pelasi paljon parempaa peliä kuin kärpät. 2-Erän lopussa kärpät pelasi " Legendaarista " kärppäpeli, jota kärpiltä odotin. "Vielä pitää kyllä huomauttaa siittä Jyväskylässä hylätystä Kärppien maalista, että tuomarin kyllä pitäs saada ottaa puhelu yläkertaan ja tarkistaa, että häirittiinkö maalivahtia. Jos näin olisi saanut tehdä, niin tuo maali olisi hyväksytty, sillä itehän ne työnsi sen kärppäpelaajan Tuokkolan niskaan. " Tuo on täysin totta. Sen huomasin itsekkin. Mutta tuomarivirheet ovat usein ratkaisevia. Elä nyt JYPpiä hauku jos kärpät eivät päässeet omaan peliinsä. Tekihän jyp alivoimamaalinkin, ja hienon sellaisen!

NAURETTAVAA

porua. Keskittyisit pelle oleelliseen, jääkiekkoon, etkä oman suosikkijoukkueesi menestymättömyyden jossitteluun. Minäkin olisin Paavi jos... Mestari on pyttynsä ansainnut, eläköön mestari. Ala keskittyyn ensi kauteen, tän kauden historia on jo kirjoitettu.
Enkä muutoin ole minkään joukkueen fani, jääkiekon ja sen lieveilmiöiden tosin.

Teki sinun

kuitenkin mieli sanoa, että Jyp oli parempi. Niin, mutta jos, ja jos,jos,jos,jos,,,,,,,,,,

xasdag

Etkö osaa älytä! Monessa viestissä jo sanottu, että se joukkue pelasi paremmin kumpi teki enemmän maaleja. Ei sitä hyökkäys aikaa lasketa lopussa.

no anteeksi

Ehkä tekstistini tyyli oli hieman harhaanjohtava. Tarkoitin, että tällä hetkellä voimassa olevilla säännöillä voidaan kyllä sanoa, että parempi voitti. Voidaan sanoa, että JYP pelasi todella hyvää puolustuspeliä omalla alueella. Kärpät teki paljon virheitä. JYPillä oli loistavat maalivahdit, mutta peli pyöri kolmessa viimeisessä pelissä JYPin kenttäpäädyssä. Sen näkee kuka tahansa.

Minua vain harmittaa tämä nykyjääkiekko, kun niin heikolla hyökkäyspelillä voi voittaa mestaruuden. Haluaisin nähdä enemmän hyökkäysvoittoisempaa peliä mestariltakin.

Jotain pitäisi tehdä. En tiedä onko se sitten maalien levennys tai maalivahtien varusteiden kavennus vai mikä se on tai pitäisikö kenttää vähän leventää tai siirtää siniviivaa keskemmäksi. Ehkä junnutasolla pitäisi opettaa toisenlaisia asioita.

Mutta kuten tuli jo sanottua. Tässä pelissä tällä hetkellä voittaa se joka pystyy ujuttamaan (ihan sama onko tuurilla vai ei) enemmän maaleja. MM-kisoissa on monella suurmaallakin käynyt samalla tavalla. Muistetaan Ruotsin häviö Valko-venäjälle (aika kaukainen muisto mutta ei jaksa alkaa kaivaa tilastoja) ja Suomen tiukat pelit Latviaa vastaan.

Kuten sanoin jo Onnea Jyväskylään mestaruudesta, he ansaitsivat sen tällä kaudella.

Onnittelut Jyppi!

Taisto on laantunut ja parempi on selvinnyt. Itsekin olen tänne kirjoitellut mm. tuomareista yms. mutta enään ei tarvitse jossitella. Onkohan jyväskylä yhtä sekaisin kuin oulu 2004. Viimeinen matsi päättyi keskellä viikkoa, mutta kioskeista loppui oluet hyvin nopeasti, baarit ja yökerhot avasivat ovet, jotka olivat tavallisesti kiinni... Kaikki olivat kaikkien kavereita ja porukkaa enemmän liikkeellä kuin vappuna. Uskomaton karnevaalimeininki. Ei tullut enään samanlaisia juhlia uudestaan, vaikka on taidettu voittaa sen jälkeenkin. Ja torilla tavattiin, arviolta 15 000 - 30 000 kannattajan voimin.

perutut häät..ja hautajaiset

tottakai jyp"the champs-the hurricanes"on pyttynsä ansainnut pyyteettömällä kovalla työllä.kaikki kunnia jypille.yksi asia urheilussa kuitenkin seuraa sinne kuuluisaan arkkuun saakka..eli se miten se voitto saadaan.toki 4-0 on lukuina ehdoton mutta jo pelaajien juhlinta oli niin laimeaa että voidaan aistia sitä, mikä se nyt on se että vietiin joltain jotain mikä sille kuuluu.vähän sama asia kun nai jonkun toisen vaimoa.ja jyppi teki sen vielä homo-tyylillä ettei uskaltanut oikein edes yrittää hyökätä.suuret mestarit muistetaan suurista peleistä, nämä jyppi-matsit on aina tällaisia, joista ei viitsi paljon lehtiin kirjotella.eikä tosiaan muistella suuria mestareita.

onnea jyppi

onneksi jyppi tiputti kärpät sarjasta niin ei tarvii enään sinne lappiin reissata jäkistä pelaamaan.

hki kumartaa jyppiä, suomen parasta jäkis joukkuetta 2009.

Paska puolustus ja

Siinä Jypin avaimet voittoon. Niin, ja mitä nyt vielä miljoona pitkää kiekkoa siihen lisäksi. Jypin kotiotteluissa kun Kärpät laittoi pitkän niin oli kotiyleisöllä otsaa vielä vihellellä ja buuata hah. Tästäkin vuodatuksesta huolimatta onnea Jypille.

jeeeeeeeeeeee

sini valkoiset voitti punikit, oikeus oikeus.

käråät oulusta , mamu raiskaajien kaupungistä.. hooo

Ässät

myös liigapaikan.
Ässien hermot kestivät pelata täydet pelit, ei tarvinnut hätäillä niin kuin JYP.

juuba

Kiitos Jyp, eiku anteeksi suurin KIITOS Antti Bomanille... Ilman sinua tämä ei olisi ollut mahdollista.

Onnea Jyväskylä

Onnea Jypille Turusta!

Jypille....

Onnea vaan Jypille!.
Kärppä fani olen, mutta parempi voitti tällä kertaa.

todella ansaittu voitto

Onneksi olkoot koko Jyväskylä !

Todella ansaittu voitto !

EVVK

En seuraa jääkiekkoa ja v...taa kun sitä televisiosta tulee jatkuvasti. H...mojen hommaa!!!

lopeta

v***ttaa tommoset runkkarit ku pitää tänne tulla kertoo jääkiekon kiinnostuvuudesta.

koira

Täällä joku evvk runkkari kirjoittelee. Vedä verhot ikkunoihin ja jatka sen ajokoirasi kanssa villiä anaaliseksiä, sika

saipu..

onnea jokipojat mestaruudesta ja etiä päin sano mummo lumessa ja eikun ylämummoon harashoo..

PERKELE!!!

No mitä se takapojan poika sitte täällä vuodattaa? Ei meitäkää kiinnosta vittuakaa se mitä sä jauhat!!

JA VIHDOIN JA VIIMEIN SE KANNU TÄNNE JYKYLÄÄN!!! Mitä ihmettä ne kärppä fanitki vinkuvat jypin peli tyylistä? Edelleenkään siitä ei pisteitä jaella. Ja jos kärpät olis ollu otteluvoitoin 3-0 edellä ja johtanu "ehkä viimestä" finaalipeliä 3-0, 3-2 tai 4-2 niin olis lähteny sieltä omasta päädystä iha samanlaista pitkää kiekkoo ku nyt jypillä!! Ja tuomari peli sm-liigas on ollu aina vähä sitä sun tätä..
Mutta parempi voitti tällä kertaa..

HYVÄ JYP!!!!! LYÖTII MINKEILLE LUU KURKKUUN :)))

Lyötii..?

Pelaatko jypissä, kun puhut lyötii? vai meinaatko että löitte? :D

Lyötiin

"Lyötii..?
Kirjoittanut: ihme heppu 15.4.2009 klo 09.33

   Pelaatko jypissä, kun puhut lyötii? vai meinaatko että löitte? :D"

Eikun nimenomaan niin, että Kärpille lyötiin - ei kaveri kirjoittanut "löimme"

JYP :)

Itkijä Duffa

Onnea Jyp! Olitte paras tänä vuonna siis Jyp! Ei Duffa! Säälittävä vastenmielinen itkijä! Syksyllä itki kun on niin paljon pelejä ja vielä kun pitää maajoukkueeseenkin antaa pelaajia. Seuraavassa turnauksessa ei sit ollut jyppi pelaajia just taas sai Duffa periksi kun on maajoukkue valmentaja! Sit pleijareissa se haukkui TPS faneja kun he vihelsivät Immoselle. Säälittävää!!
Duffa pitäisi erottaa maajoukkueesta!

Onnea!!

Aivan mahtavaa! Onnea koko joukkueelle! Itsekkin yli 20 vuotta Jypin otteita seuranneena, osaa tätä todella arvostaa!

HIFK

Hifk: puolesta aina, mutta,,,, ONNEA JYPILLE,,,,, ei ollut muista tänävuonna vastaamaan haasteeseen.

mmmjooo

sumpputaktiikka toimi:Dtuli mielee vuosia sitte pelattu nhl finaali Detroit New Jersey mielee,ku seurasin noi jyp-minkit finaalin,mut jokainen tyylillää:D Pelicans

Jeees

HYVÄ JYP Kiitos hyvistä peleistä ja mestaruudesta.Terv.LUMI Kuokkalasta

onneksi olkoon jyp

ottelut olivat erittäin tasaisia mutta jypin puolustus oli rautaa joka näin kärppäfanina täytyy tunnustaa

HYVÄ JYP!!

Hienoa JYP,todella mahtavaa..kannattanut teitä 25vuotta ja nyt se todellakin on siinä.SUOMEN MESTARUUS..ikinä ei ole usko teihin mennyt..ja nyt se on siinä..en tiedä mut kyllä itku tuli. Vaik Jyväskylässä en enää asukaan.niin tänään olen saanut täällä hämeessä pitää JYPin paitaa ylpeänä töissä.Olen monet kerrat kuullut ilves/tappara faneilta haukkuja mut mulla on yksi ja ainoa joukkue ja se on JYP. ja olen todella ylpeä siitä joten PALJON ONNEA JYP:IN PELAAJILLE JA VALMENTAJALLE SEKÄ KAIKILLE JYP FANEILLE. ONNEA!

Kärpille katkera

jäi juotavaksi,kun Jyp sivalsi ruoskan lailla ja otti mestaruuden! Runkosarjassa ei poikia painanut Hifk,ei tappara,ässät,kalpat kaikki Jyp jyräsi alleen,jopa ottelun selostajat olivat asettuneet kärppien puolelle ja heidän kasvoiltaan loisti masennuksen ilmeet,miten tässä nyt näin kävi?Jypin oli jo aika näpäyttää koko liigaa,ei rahalla kaikkea saa,pitää osata myös pelata! Illan ehkä pettyneinen oli valmentaja Alatalo,jonka kalju kiilti hiestä ja alahuuli väpätti v***sta:D

kärpät!!!

Antaa nyt heikompien jo välillä voittaa. Kärpät on niin monta kautta jo kannua kantanu että kädet väsyny. Katotaampa taas ensi vuonna :D

tuomaripeli vei tasoa pelistä!!!!

TUOMARIT yrittivät kaikkensa jyväskylässä ettei kärpät voittaisi ja muutenkin vetivät jypille aina parhainpäin.
harmitti todella etteivät antaneet poikien pelata reilua peliä loppuun asti.Muuten hyvät pelit molemmilta ja suurin osa ei enää halunnut kärppien voittavan joten onnittelut jypille hyvästä vastustuksesta.
Tarkki ei ollut parhaimmillaan,joten valmentajan olisi pitänyt uskaltaa vaihtaa myös maalivahtia.
tässäpä jälkipuintia:)

muut teki enemmän maaleja?

Kun en asiasta paljoa ymmärrä niin kysyn miten se Jyppi pystyi sitten voittamaan runkosarjan ja ... mikä tuo jatkojuttu sitten on... siis jos eivät tee maaleja. Joku tilastoja pykäävä: miten vähän Jyppi sitten teki maaleja muihin verrattuna vaikkapa runkosarjassa... tai mikä alkusarja se nyt on? Siis tekikö niiiin vähän ettei mitään rajaa? Vai onko tuokin vain katkeraa panettelua?

Kärpät!

Hopea ei ole häpeä! Kärpät voittaa ensi vuonna.

onnea

onnea jyp!

ja kiitos kärpät!

Se on

ensi vuoden murhe se..

EVVK

No ihan sama mikä runkku homo joukkue voitti. Ketä kiinnostaa jotkut hikiset karvanaamat soheltamassa jäällä pikkukiekon perässä? Vähä-älysten hommaa.

koira

Täällä joku evvk runkkari kirjoittelee. Vedä verhot ikkunoihin ja jatka sen ajokoirasi kanssa villiä anaaliseksiä, homosika

PELATKAA ITE SITÄ LÄTKÄÄ!

Kuka täysjärkinen jaksaa innostua pelien kattelemisesta? Vittuako ne voitot teille kuuluu!! Pelatkaa ite lätkää ja jalista. Älkää kasvatelko mahaa sohvalla istuen.

Hölmöt kalja intoilijat!!

Ilmatteeksi mestaruus

se siitä. Kärpät suorastaan lahjoittivat mestaruuden, mikäli Kärpät olisi pelannut omalla tasollaan koko sarjan, Nii Jyppiä olis viety 100 - 0.

Nyt ei muuta ku kunnon maajoukkue kasaan, jotta päästään mm kisoihin kunnollisella joukkueella.

Jäähyjen tappajia mm joukkueessa tullaan tarvittemaan, jos Jarkko Ruutu otetaan TAAS munaamaan joukkueeseen jäähyillään.

Tämä on jo nähty aiemmissakin mm turnauksissa.

plääh

Ettekste Oululaiset tajuu et te hävisitte paljon, turhaan rupeette haukkumaan kärppiä, ne on vaa niin surkeita JYPpiä vastaan

Katotaas oikee

Missä se jyp hyppii, epäilen, ettei pääse edes pudotus peleihin!!
Sitäpaitsi en ole Oulusta, enkä edes keski Suomesta, mutten myöskään Hesasta, saatikka Turusta.

Kanattaa ehdottomasti

Pelata omalla tasollaan,niin ei olis jypinkään tarvinnut puolivaloilla finaalia pelata.Jos sarja menee neljänolla,niin se kyllä jättää rajusti jossittelu varaa.Joillekin voi olla hankalaa tulkita kumpikohan tuossa sarjassa oli parempi.Minusta sarjassa olis pitänyt pelata vielä kaksi peliä,olis voitu vielä vähemmän jossitella ja kuulostashan se paremmalta 6-0.

Mutta Ruudusta ollaan samaa mieltä,turhia jäähyjä ottaa se kaveri.Joutuis varmaan ottamaan Jypin alivoimapelaajat maajoukkeseen tappamaan ruudun jäähyjä.

Mutta mikä

Turun ja Helsingin juntit ei enää hallitse sm liigaa, eivätkä osaa pelata jääkiekkoa NIH!!

Lopettakaa kiistely

Yleensä mitä olen lukenut kirjoituksia, niin kirjoittajat ovat fanaattisesti joko puolesta tai vastaan jotakuta joukkuetta. Fanit ovat fanaattisia. Paras on aina joku joukkue, mikä nyt sattuu pärjäämään.

Hankkikaa

..käsittämätöntä että joku jääkiekko voi olla eräille elämän asia nro 1.

Ihme hemmo sinä

Sullahan tuo elämä näkyy olevan. Hanki se elämä ettei tartte muiden asioihin puuttua. Jos sua ei kiinnosta niin ei se oo sulta pois jos muita kiinnostaa.

Voi poika

et edes osannut lukea viestini sisältöä. Mutta älä ole murheellinen, kyllä nuo asiat alkavat vauatua, kunhan pääset varhaispiberteestista eroon.

Kärppä fani onnittelee nöyrästi

Mitä parhaimmat onnittelut JYPille ja faneille. Tiukka oli vääntö ja JYP oli taktisesti kypsempi. Ehken suurin munaus Kärpillä oli kolmannen pelin lopussa kun JYP sai jäähyn eikä Alatalo ottanut mokkea pois ennenkuin jäähyn loputtua. Käsittämätöntä hölmöilyä.
Muutoin pelit iolivat jännittäviä ja viihdyttäviäkin.
JYP ansaitsi voittonsa.

Parastahan tässä on se että JYP on eteläisin mitalisti tänä vuonna.

Ruuhka-Suomi kyykkyyn. Jääkiekko elää muualla vahvempana.

moikka

jee hyvä jyppi te teittesen kaadoite kärpät jee

Kansanjuhla

Jyp järjestää perjantaina kansanjuhlan alk. klo 19.00.

Paikka on vielä auki

Onnea JYP!!!

Onnea JYP. Kyllä voitto meni oikeaan osoitteseen. En nyt tota Kärppien pelityyliäkään menisi kehumaan varsinkaan liigapeleissä, mitä nyt Raumalla pelejä kävin kattomassa. T: Lukko fani

Kyllä sitä nyt

Missähän se on ollut viime vuosikymmenet, kun ei ole edes finaaleihin päässy.
Tämä nyt oli suorastaan VAHINKO, mikä korjataan, jo ensikaudella.
Menee taas vuosikymmeniä, kunnes jyppi edes pääsee finaaleihin. KYLLÄ NÄIN ON!!!!

T. LänsiSuomi, muttei Helsinki (Onneksi, siellähän nyt ei osata lätkää edes pelata).

Torilla tavataan

....

PÄÄASIA ETTEI

ETELÄN PELLET VOITTANU MESTARUUTTA! jyp pelas hyvin koko kauden ja ansaitsi mestaruuden! mut ens kaudella poika pohjoiseen taas!!!

Onnee

Oli kyllä hyvä juttu että voitti, eka mestaruus, jes!
 /   /  /  /  / Historiallinen
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Viikon keskustelluimmat

Tietoa mainosten kohdentamisesta