AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Kiinalaiset renkaat

Kiinalaiset renkaat

18 Vastausta 2 296 Lukukertaa
Täällä persaukiset kysyvät yksi merkki kerrallaan kiinalaisten halpisrenkaista kokemuksia. Laitan tähän koosteen niistä ettei tarvitse yksittäin vastata:

-rengastestien ja vertailujen mukaan Kiinassa ei osata tehdä sellaista auton rengasta joka vastaisi eurooppalaista vaatimustasoa. Kaikki renkaat ovat luokattoman huonoja tai aivan täysin kelvottomia.

Ostakaa sellaiset renkaat jotka ovat kohtuuhintaiset ja joissa on vertailujen mukaan edes siedettävät ominaisuudet. Niitäkin löytyy.
Vähän vähemmän kaljankittausta ensi viikonloppuna niin erotus kinkkikumeihin on kasassa.

kas kummaa

Eipä ole tullut tuo luokattomuus esille Kiinassa valmitetuista renkaista. Itse olen nyt viidettä vuotta niillä ajellut ja sunt monessa olen niitä alla käyttänyt. Euroopan autobahn:oja ajellessakin tuossa 250km/h vauhdissa eivät ole kummemmin ravistelleet. 230km/h voi ajaa ihan yhdellä kädellä ja jutella kaverin kanssa. Siitä eteenpin täytyy vähän keskittyä.

No, minä persaukisena olen tottunut käyttämään Kiinalaisia, Korealaisia ja Taiwanilaisia renkaita. Mutta Nokialaisia ei autooni laiteta koskaan. -90 luvun alussa niiden rungot menivät niin veteliksi ja ne poistivat yhden rätin, jolloin lakkasin niitä käyttämästä. Älkää siis suosiko Espanjassa tai Venäjällä valmistettuja Nokialaisia.

Muuten, jos ostatte renkaanne Saksasta, ovat ne TÜV-hyväksyttyjä, niissä on 3mm syvempi ura kuin pohjoismaihin tehdyissä renkaissa ja VARMASTI täyttävät kaikki normit. Esim. rengasonline.com.

Ja muistakaa, että kun ostatte renkanne, niin pitäkää niitä vähintään puoli vuotta varastossa ennen vanteille laittoa. Renkaan vulkanoinnissa käytetään rikkiä pehmentämään kumia, jotta se virtaa paremmin muottiin. Kun rikki haihtuu muutamia kuukausia rengas kovenee ja sillä ajaa vuoden pidempään. Ja sitten toiset sanovat "mutta pito katoaa". Itselläni ei 330hv moottorillakaan ole ollut pito-ongelmia, joten sitä pienemmillä tehoilla en usko niitä ilmenevän.

Hyvää kevättä kaikille.

Näin meille

kiinalaisten renkaiden maahantuoja

Hyviä kokemuksia myös halpis renkaista

Omat kokemukset myös hyviä Kumho kh11 235/55/17 renkaasta. Hyvin ovat toimineet saksalaisauton alla. Hiljaiset mukavat ja ennenkaikkea HALVAT. Noita saa viisi sarjaa yksien merkkirenkaiden hinnalla.
t-Elmeri P.

Onpas halavat!

Kannattaa ainakin kokeilla ja jos huonot, niin polttaa loppuun viinakaupan parkkiksella vappuaattona.
Onkos ne kiinalaisten renkaat pieniä ?

Haluatko

SINÄ maksaa kiinalaisille palkkaa ?
minä EN !

Mulla on kaikki kiinalainen tavara boikotissa.
On tehokasta äänestää lompakolla !

Varmaan

pitkään aikaan. Asiaa. Järjetöntä miten ihmiset säästää niinkin tärkeässä asiassa kuin renkaissa.

Huvittavinta on, kun hyvään ja hienoon autoon hommataan jotkut suuret ja näyttävät järjettömän matalaprofiiliset 17"-> aluvanteet, sitten ostetaan jotkut kiinankumit kun ei enää raaskitakaan ostaa kunnollisia. Kumma tarve näyttää muille ja kärsiä sitten itse paskasta kyydistä.

vois

kysyä,et kuinkas moni ajaa kesärenkail niin kovaa et alkaa olla pidon menettämisen rajoil??Talvirenkail ajellaan varmasti enempi niin.Sade kelit kesäl/syksyl ja ura syvyys on kans tärkeä,siks ajelen kumho/hankook suvikumeil(puolet conti/mekelin hinnoista)ja raaskin luopua n 3,5mm uran syvyys hetkil.
> vois
> kysyä,et kuinkas moni ajaa kesärenkail niin kovaa
> et alkaa olla pidon menettämisen rajoil?

Minä ainakin. Vesiliirto suoralla tiellä on ihan normaalia, mutkissakin pito on joskus lähtenyt pikkasen. Ei siis mitään riskiä vielä, mutta sen verran, että havaitsee äärirajojen lähestyvän.

Kyllähän ne pitää etsiä, ei niitä muuten tiedä. :)

Näin se menee

Kaikki mitä aasiassa tehdään on huippuluokkaista. Siellä suunnitellan ensin 10-vuotta ja suunnitellaan lisää ja kun on tehty valmiiksi niin sunnitellaan lisää. Amerikassa ensin tehdään ja vasta sitten suunnitelaan ja korjataan. Euroopassa taas ostetaan joko Amerikassa tai aasiassa tehtyjä tuotteita.
myyntiedustajan hommia teen...en ole persaukinen . nokiaa.misukkaa ym.menee kesässä sileeks.kiinalaiella ajaa huomattavasti pitempään . äänettömät,pitävät ja kulutusta kestävät. empä voi moittia.
..nyt taitaa myyntiedustaja pitää edustamistaan renkaista enemmän mitä edustamansa renkaat maanteistä. Jos rengas hylkii tienpintaa, niin silloin ei ole pitoa.
Ajonvakautus tasoittaa tavalliseen ajoon kaikki merkit.
Ostakaa Pirellit, niin ei ole pito-ongelmia :), hintakin on kyllä korkea...
Jos ihmisellä on varaa pitää autoa käytössä ympäri vuoden, maksaa bensat,vakuutukset, verot, satunnaiset korjaukset mutta ei ole varaa ostaa kunnollisia renkaita niin silloin jotain pahasti vialla kuskin päässä. Ennakoikaa hiemana ja ostakaa kesärenkaat talvella ja talvirenkaat kesällä, säästöä tulee silloin huomattava määrä.
Kiinalainen Ling Long voitti mm. Misukan TM:n kesärengastestissä.
Kyllä ne koko ajan paranee.
Kiinalaiset renkaat ovat aivan omiaan samalla suunnalla valmistettuihin autoihin. Japsit ja Korealaiset kiinalaisilla lähtökohtina ovat olleet kun ne renkaita ovat suunnitelleet.

Eurooppalaisissa autoissa käytetään luonnollisesti Euroopassa suunniteltuja ja valmistettuja renkaita.

Ja Jenkissä Jenkkilässä suunniteltuja ja valmistettuja renkaita.
Folkswaagen käyttää korealaisia renkaita saksassa tehdyissä folkkareissa.
 /   /  /  / Kiinalaiset renkaat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta