AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Sähkögrilli parvekkeelle

Sähkögrilli parvekkeelle

71 Vastausta 8 371 Lukukertaa
Onko markkinoilla muita "järeämmän luokan" monipuolisia sähkögrllejä kuin Opa? Hakusessa on nyt isompi parvekekeittiö, joten markettien keposet sähkögrillit (että pöytämallit) voi unohtaa. Vinkkejä!

sinun pitää

vielä tarkistaa että se grillaaminen on sallittua parvekkeella sillä yleensä se on kiellettyä.

Hoidettiin muutama vuosi sitten

Kun järjestyslaki kumosi kaupungin järjestyssäännön ei parvekegrillaukselle ollut laillista estettä. Sillon taloyhtiössämme sovittiin yhtiökokouksessa parvekegrillauksen salliminen ilman tulentekoa muut turvallisuusmääräykset huomioiden. Edellisvuonna tehdyssä isohkossa remontissa optioitiin ulkopistokkeiden veto parvekkeille ja asukkaat saattoivat omalla kustannuksellaan nämä sähköt vetää. Osaltani täyttyy kaikki edellytkset. Vain grilli pitäisi löytää.

Toivottavasti asut...

...ylimmässä kerroksessa. Minun ex-naapuri alakerrassa käytti sähkögrilliä ja se käry tuli oikein mukavasti sisälle. Ikkunoiden tai parvekkeenoven avaaminen kesäviikonloppuisin tarkoitti lähinnä itsemurhaa.

Lol, lol....

No, sinhän elätkin varsinaista suomalaista southparkia jokailtaisine itsemurhineen. Taidatkin olla jo aikamoinen zombie....... Ja vielä liikenteessäkin olet pakokaasuihin kuollut töihinmennessäsi jo satoja kertoja.

Että heko, heko vaan.......

Luetun ymmärtäminen?

Olet tainnut imaista oikein kunnon kaasut? Jotenkin sellainen tulee mieleen kun lukee lähettämiäsi viestejä tällä ja muilla palstoilla.

Voihan se olla ;)

Voihan tuo käyttämäni kieli olla liian vaikeata lukutaidottomalle ;) ja sellaisellekin, jolle se luetun ymmärtäminenkin tuottaa vaikeuksia.
Ruoan käry...et varmaan itse laita ruokaa. Ei se myrkkyä ole, jos ruoka paistuu ja siitä tulee paistamisen ihana tuoksu. Taijat ollaa ....sanonko. _._

Huano

Miksei olisi sallittu jos tupakointikin on?

Sepä se!

Sekä tupakointi että grillaaminen pitäisi kieltää parvekkeilla! Piste.

kielletään kaikki

Ei pitäisi.

Kyllä kolhoosi asumisessa pitää sietää tiettyjä "häiriöitä".

Sama kun muutat lähelle junarataa,lentokenttää tai ampumarataa ja aloitat valittamisen,vika on mielestäni valittajassa-ei ympäristössä.

Turvallisuus asiat tietysti pitää hoitaa tinkimättä ja järki mukana - makkaran haju ei liene häiritse normaali naapureita,järjetön(turha)savun tuottaminen on eri asia !

PISTE

grillaaminen

Pistä paksu teräslevy lattialle ja poraa siihen iskuporakoneella,niin ettei se mene läpi,aina kun tulee käryjä. Toisten asumiseen ne kärytkin vaikuttavat?

tupakointi parvekkeella

Paistettiin uunissa olevalla grillin vastustuksella ruokia ja poltettiin tupakkia sisällä tai tuulettimen alla. En oikein ymmärrä, miksi haluttiin tupakoida tai grillata kaasulla parvekkeella, saatikka polttaa tupakkia parvekelasien ollessa auki. Yksi huomaavainen naapuri aina poltti sisäoven ollessa auki ja parvekelasien ollessa kiinni, ettei savua tullut sisään. Isäni poltteli tupakkia aina sisällä, kun hän itse ihmetteli, minkä takia tarvisi mennä parvekkeelle tupakille muita naapureita häiriten. 60-80 luvuilla poltettiin tupakkia ja grillattiin sisälläkin.

tupakat pois!

Ja taas 24/7 tupakka haisee kun alakertalaiset polttaa. Itse kun en tupakoi ja parvekkeella ei voi olla juurikaan koskaan kun ne käryttelee siel.

Olet vaan hienohelma ja lisäksi

Elämään kerrostalossa. Lähde siis pois. Kaltaisesi vuosi nykyaikana ei edetä suuntaan, tai toiseen kun suurimmat ongelmat yhdyskunnassa ovat tupakka ja koiranpaska.

Grillaaminen pitää olla sallittua parvekkeela. Lisäksi sen ei pitäisi tervejärkistä, ei herkkuperse naapuria haitata, sillä kaasugrilliä käyttäessä häkä häviää jo ennen kuin nousee seuraavaankerrokseen, kunhan grillaajalla on juuri nuo ikkunat auki.

paska maatuu

eli koiran paska maatuu, röökin stumpit ei , eikä rikotut lasipullot

ihan samaa..

...en tupakoi ja aina olen saanut toisten käryt sisälle!! Asun sitten rivi- tai kerrostalossa. Edes tuulettaa ei voi, kun heti on joku naapureista tupakalla, eikä nauttia parvekkeella istumisesta hetken aikaa. Pienempi paha tuo sähkögrillillä grillaaminen on. Mnä ainakin aion pari makkaraa grillata parvekkeella tänä kesänä:))

kiellot merkityksettömiä

Yleensähän taloyhtiöiden järjestyssäännöissä ruuanvalmistus parvekkeilla on kielettyä MUTTA tällaisilla kielloilla ei paljoa ole merkitystä kun KKO:n ennakkopäätöksessäkin todettiin ettei tupakointia voi kieltää koska siitä ei aiheudu terveyshaittaa. No ei sellaista taatusti kyllä aiheudu grillaamisestakaan!

Naapurisopu on sitten asia erikseen...

Vai oikein tuomari:)

Ruoan valmistus ei ole,yleensä,kiellettyä. Useimpien,lähes jokaisen,taloyhtiön järjestyssäännöissä todetaan grillin käytöstä parvekkeella;"...ainoastaan sähkögrillin käyttö on sallittua. Grillaamisesta ei saa aiheutua haittaa talon muille asukkaille."
Tupakointi parvekkeella on kuten todettu,ihan oikeudenpäätöksellä sallitua. Siihen pätee ihan samat asiat kuin grillaamiseen...ei saa aiheuttaa haittaa talon muille asukkaille. Mikäli tupakointi aiheuttaa todistettavasti haittaa,se voidaan talon järjestyssäännöissä kieltää. Jos/kun asiaa taas käsitellään oikeudessa,erittäin todennäköisesti taloyhtiö voittaa. Tupakoitsijat ovat nykyisin lähes lainsuojattomia.
Ja se on niille hölmöille ihan oikein;)

Kaasulla

Meillä on jopa kaasulla grillaaminen sallittua parvekkeella. Pealstuslaitokselta kyselin asiaa ja he rinnastaa sähkön ja kaasun samaan kategoriaan paloturvallisuuden kannalta. Palotarkastaja sanoikin, että varmista asia talonyhtiöltä. Muuten, onhan Suomenniemi täynnä rantamökkejä ilman sähköä, joissa on kaasuliedet ja -jääkaapit. Hiiligrillaaminen on sitten avotulen pitämistä.

heissuli

eli grillaan parvekkeellani, mutta en hiiligrillillä vaan sähkö. On luvallista.

Taas mutua

Niinpä taas senkin LUULLAAN olevan kiellettyä, mutta toisin on tietyt edellytykset täyttäen.

minä olen

jo savustanut yhtiöstä 2 sähkögrillaajaa,

käytän sopivaa henkistä väkivaltaa,
eli mieti ovatko naapurisi varmaan tyytyväisiä tuoksuihisi,
eli riittääkö itsetuntoa kun kohtaabt vahvempasi.

suhun

käyttää muunlaista väkivaltaa... tervetuloa samaan rappuun!
nimim. Sähkögrilli parvekkeella!

joopa joo

Höpö höpö sinä et ole savustanut yhtään ketään mistään.
Luultavasti olet kuvitellut, että toisten lähtö yhtiöstä on sinun ansiotasi vaikka todellisuudessa he ovat muuttaneet parempiin asuntoihin sinun jäädessä persaukisena kärvistelemään tyhjään todellisuuteesi.
Sinunlaisia pikku pikku paskoja on taloyhtiöt täynnä.

joo joopa

Tiedoksi joopajoonäitätaaselle: meneppäs ja lue taloyhtiösi järjestyssäännöt. Lähestulkoon kaikkien järjestyssäännöissä lukee: Ruuan valmistaminen parvekkeella on KIELLETTY! ELI, jos et osaa lukea, älä kommentoi täällä yhtään mitään! Eri asia on se, jos asukkaat ovat sopineet, että parvekkeella voi sähkögrillillä kärventää makkaraa jne. Tommonen joopajoonäitätaas lähtis nätisti kuin leppäkeihäs, grilli kaulassa! Se on kumma asia, kun tollasten "kaikkitietävien" IDIOOTTIEN täytyy kommentoida joka asiaan, ne ei tiedä mistään mitään, vaikka luulevat tietävänsä, ja useimmiten asuvat vielä mamman ja iskän kans kotona...lähiössä...ilman parveketta...

Luettu on...

"Sen vuoksi parvekegrillaamista koskevaa kieltoa ei tulisikaan ottaa niin yksioikoisesti ja ilman parempia perusteluja yhtiön järjestysmääräyksiin."
Sen vuoksi useimmissa järjestysmääräyksissä sanotaan:"...on sallittua,mutta grillauksesta ei saa aiheutua haittaa talon muille asukkaille."

tiedätkö

sähkögrillillä rillaaminen on aivan sama kuin liedellä paistinpannulla grillaaminen. käryä tulee juuri yhtäpaljon. Jos meillä olisi moisi äälilötä niin siirtäisin sähkögrillin parvekkeen oven eteen asunnon sisäpuolelle niin silloin en enää grillaisi ulkona vaan sisällä ja kukaan ei voi sitä kieltää! grilistä ei tule kuin hajut eikä käryä pätkääkään kun hallitsee homman. Häiritsevyys ei ole mitään muuta kuin lapsellista kateutta kun itse ei hallitse samaa asiaa.

Weber Q 140

Malli on pöytämalli ja teho taitaa olla vaatimaton 2200W.. ei muuta tullut nyt kuitenkaan mieleen.

ps. muille vastaajille huomioksi, että tässä ei kysytty mielipidettä parvekegrillauksesta. Menkää helvettiin valittamaan!

LOL

Ihan huvikseni lähdin kelaamaan viestejä alaspäin nähdäkseni vastaako KUKAAN alkuperäiseen kysymykseen :)

sentäs joku... :D Voi h* näitä jokapaikan valittajia...

Morjesta pöytään

olla hyvä ratkaisu, jos et muuta löydä: Lucifer 5002C

Tää on siis ihan jalusta- / pöytä-grilli, jossa tehoa 2200 W, mutta kannellisena mallina se on mielestäni tarpeeksi tehokas lihoillekin. Olen ainakin itse ollut kovasti tyytyväinen kyseiseen aparaattiin. Suosittelen lämpimästi.
Taidanpa lähteä kauppaan... wilhelmiä, kabanossia, pihvejä, sieniä... niin ja mustapekka-juustoa! :)

Morjesta pöytään

olla hyvä ratkaisu, jos et muuta löydä: Lucifer 5002C

Tää on siis ihan jalusta- / pöytä-grilli, jossa tehoa 2200 W, mutta kannellisena mallina se on mielestäni tarpeeksi tehokas lihoillekin. Olen ainakin itse ollut kovasti tyytyväinen kyseiseen aparaattiin. Suosittelen lämpimästi.
Taidanpa lähteä kauppaan... wilhelmiä, kabanossia, pihvejä, sieniä... niin ja mustapekka-juustoa! :)

parvekegrillaus

MOi

grillinvalinnassa en osaa auttaa,mutta kaikille kitisjöille voi suosittaa menoa kiinteistöliiton sivuille,ja siellä lakimies sanoo ettei voi kieltää tai vaikka kieltäisi niin mitä sitten vaikka annetaisiin kuinka monta varoitusta,niin ei päde oikeudessa kumminkaan,että paloturvellisuus kuntoon vaan.parempi hyväksyä asia.

Kyllähän se varmaan kitisijöitä vituttaa kun toinen grillaa kunnon pihviä ja itse pureskelee kynsiä.

Meidän talossa tapeltiin viime kesänä tästä asiasta juuri,.

Ei muuta kuin liha tiriseen ja hauskaa kesää kaikille.

hips

Meillä oli luciferin sähkögrilli (tarkempaan en enää osaa sanoa, koska myyty pois). Kyllä sillä makkarat grillaili, ja lihatkin, mutta vastasi ihan pannulla tekemistä. Hirmuinen putsaaminen oli lihojen jälkeen, eikä sitten enää käytettykään muihin kuin makkaroihin.

opa hyvä

Meillä oli ennen Luciferin parilagrilli ja kesti kokonaista yhden vuoden ja sitten alkoi termostaatti reistaamaan (kosketushäiriötä) viime kesän vielä yritin väsäillä siihen patentteja ja sitten meni hermot. Ostin nyt kk sitten Opan ja voin sanoa että mennään ihan eri tasolla sähkögrillaamisessa, lucifer oli kuin paistinpannu, Opalla tulee ihan grillatun näköisiä, suosittelen siis lämpimästi sitä.

marisijoita

En alkuunkaan ymmärrä noita marisijoita!!! Jos parvekkeella grillaa sähkögrillillä niin ei ihmeemmin käryjä tule. Ollaanhan tässä nyt prkl sentään rivitalossakin pihat vierekkäin ja kun naapuri täräyttää pallogrillinsä tuleen niin käryä ja ruoan tuoksua tulee kyllä meidänkin takapihan ovesta sisään. So what???? Joudunhan sietämään myös heidän tupakointinsa tuomaa savua. Mutta itse olen valinnut asuvani rivitalossa. Jos ei siedä muita ihmisiä / ihmisten tuottamia elämän ääniä ja tuoksuja niin pitää muuttaa korpeen asumaan!!!!

Vaihtoehto tämäkin!

Tai sitten grillaajat ja tupakoijat voivat muuttaa korpeen kärtsäämään... :-) Siellä saa ihan vapaasti savustaa miten paljon vaan ja mihin aikaan hyvänsä. Ei tarvitse perustaa minkään valtakunnan säännöistä eikä naapureiden mielipiteistä.

Itselläni on

Ollut kaasu grilli monta kesää parvekkeella käytössä laillisuudesta en tiedä mutta koskaan ei ole kukaan tullut valittamaan. Vaikka tulisikin jatkaisin silti.

ei tule muuta mieleen kuin

se, että kannattaa varmistaa että vastukset on suojattu valuvalta rasvalta. grillaamisesta loppuu hupi aika äkkiä jos grilli savuaa ihan helvetisti vastuksille tippuvan rasvan takia. siinä ei säästy haisevalta rasvankäryltä edes vaatekaapissa olevat vaatteet.

siinä voi piillä samalla syytä siihen kun se rasvankäry jossain haittaa naapureita enemmin kuin toisissa paikoissa. kun hommaat laatumerkin grillin ja et valitse halvinta mallia, niin jää palaneen kärykin vähemmälle. samalla jää naapurisotakin vähemmälle.

se teho ei oikein kummasti pysty 2200 wattia suuremmaksi nousemaan tai tarvitaan isommat sulakkeet. jos partsillenne kulkee paksummat piuhat sekä taulussa on 16 ampeerin tai isompi sulake, niin sitten voi tehokkaamman grillinkin hommata. 2200W grillilläkin saa sulakkeet paukkumaan jos telkkari ja stereot sattuu olemaan samassa nallissa.

mikset hommaa keittiöön grillivastuksilla varustettua uunia? toimii tosi hyvin eikä käryä oikein ollenkaan kun vastukset on yläpuolella ja kun uunin pohjalle heittää sen syvemmän uunipellin, niin rasva tippuu sinne ja puhdistus on helppoa.

En tiedä

niin naurettavempaa kuin parvekegrillaus :)

Maalaiset kerrostaloissa..

Partsilla sapuskan teko ilmeisesti lievittää junttien koti-ikävää??

Paras argumentti

Ikäni kaupungissa asuneenä perustelen parvekegrillausta sillä, että niin ei tule ruuankäryä sisään.

niin

ei ainakaan omaan kämppään

Minäpä tiedän

kielioppivirheet "Niin naurettavampaa"

Aromi Royal -sähkögrilli hyvä

Olen käyttänyt 70-luvulta peräisin olevaa Aromi-Sähkögrilliä parvekegrillaukseen jo 25 vuotta. Kerran on vastus vaihdettu (kohta menee vaihtoon toisen kerran) ja sähköjohtoa on lyhennetty 2 kertaa, kun on hapertunut siitä kohtaa mistä se menee sisälle grilliin.

Aromi Grillin etevyys kilpaileviin sähkögrilleihin perustuu siihen, että lämmitysvastus sijaitseen grillin saranoidussa kannessa. Ruoka siis grillataan ylhäältä päin, joten rasva ja nesteet eivät valu kuumien vastusten päälle käryämään. (Ruoka itsehän ei tiedä eikä välitä siitä kummasta suunnasta lämpö tulee.)

Ei ole valituksia tullut (ylin krs), vaikka kerran jäi Hornetit 2 päiväksi grilliin ja grilli päälle...

Nykyiset Aromi -Grillimallit ovat valitettavan lyhtyjalkaisia pöytägrillejä, joten 70-80 -luvun pitkäjalkaiset vapaasti seisovat lattiamallit alkavat olla sukujen perintökalleuksia tai kirpparilöytöjä.

niinpä

mulla on kans sellanen aromi grilli. on muuten tosi hyvä ja ei käryä!!!

kaikesta sitä ihmiset jaksaakin valittaa.

Tämä on hauska lukea aina näiden valittajien viestejä :D
johtuukohan tuo turhanpäiväinen mariseminen siitä ettei ole muuta elämää tai on paha olla? purkakaa se lyömällä vaikka päätä seinään.
Itse olen kanssa parvekkeella sähkögrillillä grillaillut eikä siitä kyllä pahemmin käryä lähde! ja tupakoin 2 askia päivässä, ett ne jotka valittaa niin ette varmaan kaupungillakaan pysty kulkemaan tupakoivan ihmisen ohitse. tämä taho ei aina oikein ymmärrä :D

Eikai kyse ole

kyse vaan siitä,miten junttimaista on roudata 60-luvun lähilbetonibunkkerikellarista sähkögrilli,heittää se liha siihen ja huudella kovaan ääneen miten kesä onkaan.

Naapurit

näkyä, kuulua, olla olemassa muutenkaan, paitti talon talkoissa.. ja siellähän jos et ole, niin siitäkin kuulet - ainakin takana päin joku nilviäinen marisee.

Kerros- ja rivitaloasujilta kaipais piikkasen enempi sietokykyä. Grillaamisesta tulee ruuan haju. Miksi sekin ärsyttää?

Taitaa joitain elämä ottaa päähän ja kanssaihmiset siihen on syynä tietty.

rillii

Moi,

Suosittelen että grillaat liesituulettimen alla, niissä erikseen mainitaan myös tämä mahdollisuus. Itse teen näin.

Niin se liesituuletin

Niin se liesituuletinkin tahtoo olla monessa kerrostaloasunnossa mallia takaisin huoneeseen päästävä, eli ei ole liitetty mihinkään hormiin jotta käryt eivät menisi kanavia pitkin naapuriasuntoihin.
Lopputulos lähes sama onko liesituuletin päällä vai ei.
Syökää kanaa!!!!

Ei ruoan tuoksussa...

...mitään mutta se palaneen rasvan käry,hyi helvetti.

rilli

mitä parvekkeella tekee jos siellä ei voi mitään tehdä?

Grillit veks partsilta!

Katsos kun siellä partsilla ei ihan hirveesti tarvi tehdä tasan mitään. Siellä oleillaan jos säät sallivat. Se on ikäänkuin olohuoneen/huoneiston jatke kesäaikaan.

Ei siellä myöskään tarvitsee grillata (vai grillataanko teillä olohuoneessa?) eikä tupakoida, jos kerran sisälläkään et tupakoi.

Siksi juuri nämä kärtsääjät siirtyvät mielellään partsille, kun käryt ja hajut menevät naapurin silmille ja omat asuintilat pysyvät savuttomina/tuoksuttomina. Joillakin tuntuu olevan myös niinkin alkukantaisen lapsellinen käsitys parvekegrillaamisesta, että naapuri haistelee kuola suupielistä valuen ja kadehtii, kun toisilla on varaa oikein grillata lihaa ja kaikilla ei. Itsekästä touhua sekä grillaaminen ettää tupakointi partsilla. Kuvitellaan että omien seinien sisällä saa tehdä mitä vaan, kun vuokra tai vastike maksetaan.

Painukaa erämaahan savustamaan tai edes jonnekin leirintäalueelle tai valmistakaa ruokanne liedellä, uunissa, mikrossa; ne kun on ruuanlaittoon nimenomaan tarkoitettu... :-D Voitte kai noitten "omien sääntöjenne" mukaan ehkä tehdä sen nuotion sinne parvekkeellennekin... :-( Tehän teette mitä te haluatte... :-( Muut tekee mitä ne uskaltaa. -LOL-

ai sinunki mielestä ulkonakaan ei saisi polttaa tupakkaa?

sehän on täysin sama asia jos sinä poltat parvekkeella=ulkona.. kuule,se tuoksu/haju ei sisälle naapuriin mene!
tämä alkaa menemään jo naurettavuuksien huipuksi. :D
ehkä se olet sinä joka joutaa tuonne erämaahan. saat olla ihan rauhassa HAJUILTA.!

Joopajoo...

"...kuule,se tuoksu/haju ei sisälle naapuriin mene!.."
Kyllä se vaan hyvin usein menee ja siihen käryyn verrattuna rööki haisee ihan ruusuilta. Ei,minä en polta.
"...tämä alkaa menemään jo naurettavuuksien huipuksi"
Totta. Parvekkeella grillaaminen on naurettavaa.

Kumpa tässä

Nuo paikalliset mestarikokit lakkais laittamasta jotain aivan niin kammottavan käsittämättömän hajuista ruokaa, että alkaa epäillä asuvansa kaatopaikalla tai muulla jätteenkäsittelylaitoksella. Siinä vaiheessa kun ne siellä parvekkeenjatkeissaan kuolee rukamyrkytyksiin, ei sitä varmaan huomaakaan, hajusta ainakaan. Tai ehkä siitä, että se haju vähenee.

Meidän

saa isännöitsijän luvalla grillata parvekkeella ja niin moni tekeekin.Me ostettiin viime kesänä itsellekin grilli koska on tosi ihanaa esim.saunan jälkeen tulla kotiin istuskella partsilla ja grillata makkaraa, pihvejä ja milloin mitäkin hyvää.Nautitaan myös kerrostalossa elämästä,jos kerran partsi löytyy.

kuulehan , isännöitsijä

lupaa taloyhtiössä mitään ,lupaasiat käsitellään yleensä talon yhtiökokuksessa isännöitsijä on vain talon asukkaitten palkkatyöläinen..

kerrostalo

Tuolla asenteella on turha asua kerrostalossa,vaan muuta omakotitaloon,niin naapurit ei häiritse.

kannattaisi muuten lukea

lakisäädöksiä eikä huudella joutavia mistä eiole mittän todellista tietoa.

Entäs jos

Kiellettäisiin myös alkoholin käyttö parvekkeella, kovaääninen keskustelu sekä kukkien pito, kaikesta saattaa tulla haittaa jollekkin. (Esim. Absoluutisti, vuorotyöläinen, allergikot jne). Ja varsinkaan rumia ihmisiä ei siellä pitäs näkyä koska sekään ei kaikkia miellytä. Ja... tärkeintähän olisi... naapuritkin olisi kiellettävä, osa niistähän on ihan mulkkuja eikä sekään miellytä!

lisäys

siinä teille kaikki nuudelin purijat!!!!

Tässähän ei ole

savusta vaan miten naurettavalle se kuullostaa "parvekegrillaus".

Miksei ihmiset osaa mennä ulos.Miksei voisi pallogrillata omassa huoneessa?

Opa on paras

Olen käynyt monet vaihtoehdot läpi ja lopulta todennut kuten niin monet muutkin ettei halvalla saa hyvää. Opa johon saa laitettua muurikkapohja hässäkän ihan törkeän hyvä. Kaikki kinderit jossa on joku vesi laatikko vastuksien alla on täysin suolesta. En myöskään välitä hevonvittua onko kielletty talonyhtiössä kun talo muutenkin täys kyttääviä valittavia eläkeläisiä joilla ei ole mitään muuta tekemistä kuin valittaa turhasta. Annetaan edes kunnon aihe valittaa jos niikseen. Anteeksi ei saa yleistää. Jostain syystä äijät pysyy järjissään vanhanakin tai paranee kuin viini. Nautitaan elämästä jokainen omalla tavallaan.

sähkögrilli parvekkeelle

mulla olis tarpeettomana yhden kesän parveke käytössä ollu lucifer grilli.

Grillaa rauhassa

Grillaa vaan rauhassa parvekkeellasi joko sähkögrillilläsi tai jopa kaasu-sellaisella, koska sekään ei ole ns. avotulentekoa. Hiiligrillin sytyttely täyttääkin jo avotulenteon tunnusmerkistön. Ensinmainitut ovat vain ruoanvalmistuslaitteita kuten se keittiön sähköhellakin grillivastuksineen.

Taloyhtiötä ei voi vaatia täydelliseen ilmanvaihtoon, ei tässä maassa mikään
oikeusistuin pysty puitakaan kieltämään levittämästä siitepölyään ulkona ja joskus sinne parvekkeelle saakkakin. Siihen päätökseen pystyy vain meidän Herramme ja jos Hän sen tekisi, samantien Hän voisi lopettaa koko alati riitelevän ihmiskunnankin .

Jotta olkaa te kateelliset ihmiset valittamatta tai ehdottakaa sen naapurin kanssa yhteisiä grillikemuja. Vai oletteko muutenkin niin itsekkäitä, ettette varmaan toisten kanssa pysty onnellisuuttanne jakamaan.

Minä

sellaisen sähkögrillin jossa on "omat jalat" mutta voi käyttää myös pöydällä ja ihan hyvä on vaikkakin parila on pienehkö mutta meisän tarpeisiin riittävä. Kyllähän niitä riittää varmasti joka lähtöön ja jokaisen tarpeisiin omansa.

Varovaisuutta sähkönkin kanssa

varovainen, itselläni alkoi rasvat palaa Opassa tosi korkeella liekillä, sammutuspeite lähelle ja mielellään vaahtosammutin ettei pala koko asunto/ koti ja muidenkin siinä sivussa. Grillasin onneksi ulkona mutta kiirus tuli silti ! Maillä on kielletty parvekkeella ja taloyhtiö hommasi komeen grillin yhteiskäyttöön ulos ! Mielestäni järkevää..

vesi

Eikö opan grillissä ole vesikaukaloa vastusten alla?
Sehän juuri estää rasvapalon, tai siis ei tyhjä kaukalo vaan että sinne muistaa laittaa sitä vettä.

Minulla on ollut Tefalin jalallinen sähkögrilli käytössä jo seitsemän vuotta ja aina vaan toimii.
Tässä on teflonpinnoitettu paistoritilä joka suojaa sähkövastuksen kokonaan.
En ostaisi sellaista jossa vastus jää paljaaksi.

hyvä sähkögrilli

Olen erittäin tyytyväinen Weberin Q 140 sähkögrilliin, joka on mielestäni paras Suomessa saatavana olevista sähkögrilleistä, ja joiden valikoima ei ole järin suuri.
Tarpeeksi tehoa ja tukeva kansi, joka estää lämmön hukkaantumisen viileällä tai tuulisella säällä. Hyvä parvekegrilli! (asun onneksi ylimmässä kerroksessa).
 /   /  /  / Sähkögrilli parvekkeelle

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta