kuinka sais keskenmenon?

jumalauta

huomasin kauhean asian..taidan olla raskaana!Mä oon liian nuori äidiks ja mulla on oma elämä vielä elettävänä! mä oon hakannut ja painellut vatsaani niin lujaa että ottaa kipeää,sit oon tiputtanu itteni mahalleni ja kaatuillu tahallani..mitä vain että pääsis siitä eroon!
auttakaa mua!

30

21517

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -tk-

      tolla keinolla sä vaan vahingoitat itseäsi..ootko koskaan kuullut sellaisesta kuin abortista? otappa yhteyttä paikkakuntasi neuvolaan niin etköhän sieltä saa tarvitsemaasi apua.

    • Cata

      Ensinnäkin olen pahoillani sun puolesta, että noin on päässtyt tapahtumaan, mutta samaan hengenvetoon neuvon, että mene hyvä ihminen TK:hon. Sieltä saat varmasti apua asiaan. Ei tollanen itsensä satuttaminen ole mistään kotosin, eikä se ainakaan sikiölle hyvää tee. Ajattele, jos sinua joku hakkais ja potkis jatkuvast tai puhettakaan, että hyppis päälläsi. Tuskin tykkäisit.
      Terveyskeskuksessa on ammatti-ihmisiä töissä ja he tietävät neuvoa sinua parhaiten. Tosta viestistäsi ei selvinnyt minkä ikäinen olet, että olisko sulla mitään mahdollisuutta pitää lapsi. Olisko sulla ketään/ mitään tukiverkkoa, joka vois auttaa sua tämän asian kanssa; esim. vanhemmat, siskot, isovanhemmat jne? Mutta asiahan on niin, että se olet SINÄ joka päätät mitä elämältäsi haluat, eikä kukaan muu. Sinä teet just niin kuin parhaaksesi näet, vaikka ne päätökset onkin joskus vaikeita tehdä.

      Kaikkea hyvää sinulle ja haleja. Koitahan jaksaa:0)

      • Anonyymi

        Samaa mieltä muuten, mutta et voi sikiötä verrata vielä ihmiseen, ne ei ole tietoisia eikä edes vielä lapsia. Ei se hakkaaminen sikiölle hyvää tee, mutta se ei ole vielä lapsi, pelkkä sikiö, eikä se vielä tunne mitään.


    • Huihai

      ja huono sellainen. Taitaa olla finninaaminen Torsti 13vee jolla ei koulun ATK-tunnilla ole muutakaan tekemstä.

      • jepjep

        piristi.. ;o)


    • hephep

      alkuraskuden keskenmenoa ei muuten tuolla keinoin taida saada aikaiseksi! Alkio/sikiö on melkoisen hyvässä suojassa murrosikäisten vastuuttomilta nyrkeiltä. Valitettavasti se ei kuitenkaan voi valita äitiään.

    • kätilö

      Ensinnäkin, niin kauan kun vatsa ei vielä "pömpötä" raskauden aikana niin paljoa etteikö housut mene normaalisti kiinni, lapsi on turvassa hakkaamiselta ja töyssyiltä lantion ja vatsapeitteiden suojissa. Jos todella haluat itse eroon lapsesta, siihenhän auttaa runsas alkoholin käyttö, tupakointi, ylenmääräinen rehkiminen, valvominen, kuumat kylvyt (todella kuumat, esim. sauna ei riitä)..... Tosin voi olla että lapsi tuosta kaikesta selviää hengissä, miten vahingoittuneena, sitä ei ikinä tiedä, ja itsellesi siinä haittaa aiheutat. Ja mitä pitemmällä raskaus on ollut kesken mennessä, sitä suuremmalla syyllä joudut joka tapauksessa sairaalaan kaavintaan jne, sillä verenvuoto voi olla runsasta ja itsellesi vaarallista.
      Siinä vastaus kysymykseesi. Lapsi parka.

    • minä

      jos otat riskin tulla raskaaksi ja sitten käyttäydyt kuin totaalinen idiootti, säälittää jos teet abortin mutta toisaalta mitä lapsiparka tekisi tuollaisella ääliö äidillä joka varmaan jättäisi sen kapakan eteen huutamaan vaunuissa yms joten hakeudu hoitoon heti olet sitten raskaana tai et.

    • rauha

      "taidan olla raskaana jne..)"
      ensi tilassa hae apteekista raskaustesti ja tee se. hakeudu heti huomenissa terv.hoitajan tai lääkärin juttusille, sitä kautta voit saada lähetteen laboratorioon ( siellä otetaan verikoe ja siitä näkee jo samana päivänä oletko raskaana vai et)ja saat jatko-ohjauksen miten asiassa voidaan edetä. paljon riippuu siitä, millä viikoilla olet raskaana, sekin selviää ultraäänen perusteella.
      milloin oli viimeiset kuukutiset? laske niistä kuluneet viikot ja tiedät, millä viikoilla raskautesi on menossa. lääkärin kautta saat lähetteen sairaalaan, jos haluat keskeutyksen.
      jos raskaus niin pitkällä, että ei voi tehdä aborttia ota yheyttä neuvolaan. sitä kautta sinulle järjestetään apua ja saat tukea miettiessäsi ratkaisuja jatkossa!!!!
      LOPETA ensi tilassa itsesi mätkiminen ja yritykset saada raskaus kesken. siinä tuskin onnistut, vahingoitat vaan itseäsi ja mahdollisesti sikiötä.
      Jos käytät alkoholia tai muita päihteitä, lopeta ne heti. Ne vaurioittavat vakavasti sikiötä, mutta eivät aiheuta keskenmenoa.
      Hae heti huomenna apua tilanteeseesi, asiat kyllä selviävät kun alat niitä selvittää!
      Onnea matkaan.

      • kätilö2

        Kyllähän alkoholi voi aiheuttaa keskenmenon, älä höpise turhia. Varsinkin viina, ei niinkään siiderit yms...


      • oleellista
        kätilö2 kirjoitti:

        Kyllähän alkoholi voi aiheuttaa keskenmenon, älä höpise turhia. Varsinkin viina, ei niinkään siiderit yms...

        oleellista alkuperäisen kirjoittajan kohdalla on mielestäni avun nopea saaminen, eli selvyys onko raskaana vai ei.
        oikean kätilön nyt en tosiaankaan usko näillä sivuilla kirjoittelevan kannanottoja alkoholin käytöstä tässä asiassa !!
        jokainen varmaankin jo suomessa tietää, että alkoholin käyttö on raskauden aikana sikiölle haitallista, ja jos äiti juo runsaasti voi lapsela olla syntyessään alkoholin aiheuttama syndrooma, johon liittyy lapsen kehityshäiriöitä. tästä puhutaan jo peruskoulussa biologian tunnilla.


      • julia
        oleellista kirjoitti:

        oleellista alkuperäisen kirjoittajan kohdalla on mielestäni avun nopea saaminen, eli selvyys onko raskaana vai ei.
        oikean kätilön nyt en tosiaankaan usko näillä sivuilla kirjoittelevan kannanottoja alkoholin käytöstä tässä asiassa !!
        jokainen varmaankin jo suomessa tietää, että alkoholin käyttö on raskauden aikana sikiölle haitallista, ja jos äiti juo runsaasti voi lapsela olla syntyessään alkoholin aiheuttama syndrooma, johon liittyy lapsen kehityshäiriöitä. tästä puhutaan jo peruskoulussa biologian tunnilla.

        lukee sun juttu,et yrität saada keskenmenoa!!!mä oon yrittäny tulla monta kertaa raskaax, ja kaks kesken mennyttä,ja sit epäillään endometrioosia,et tyttö jos jumala on antanut sun sisälle elämän ja sun oman lapsen,mieti mitä teet!!!?älä hätiköi.miksi muut tulee niin helpolla raskaaks ja varsinki nuoret ja sit ne tekee abortin ja haluu keskenmenoo,eikä saa silti tapetux lastansa,miksi nämä ihmiset tulevat raskaaksi,jos eivät edes halua niitä,ne jotka haluavat lapsia eivät saaa!!:(


    • Enkeliäiti

      Olen saanut kolme keskenmenoa ennen kuin sain terveen poikalapsen. Mene aborttiin äläkä tule kyselemään typeriä ohjeita ihmisiltä, joille asia voi olla henkisesti oikeasti rankkaa.

    • Kätilö!

      Mielestäni on turha tällaisilla sivuilla neuvoa nuorta tyttöä, joka ei tekstinsä perusteella ole sänkyyn mennessään edes tajunnut voivansa tulla raskaaksi, kuinka keskenmenon saa aikaiseksi. Ei alkoholilla, tupakoinnilla tms. saa raskautta keskeytymään helposti, vaan vahingoittaa vaan lasta ja pilaa hänen elämänsä aiheuttamalla hänelle FAS-oireyhtymän. Thmä teini voi vielä ottaa tosissaan kaikki neuvot, mitä täältä netistä lukee ja kuvitella niiden auttavan.

      Mielestäni sellaisen, joka ei tiedä asiasta mitään, ei kannata tänne tulla kirjoitteleen ja päivitteleen omia ajatuksiaan, koska niistä ei vastaavassa tilanteessa olevalle ole yhtään apua.
      Ei ole kovin häävin näköistä, kun teinejä sitten saapuu osastolle infektioiden vuoksi, kun keskeytystä on yritetty poikaystävän kanssa aiheuttaa sukkapuikolla ja saatu aikaan keskenmeno hengenvaarallinen kohtutulehdus ja raju vuoto.

      Kirjoittajalle tosiaan tiedoksi, että noin 14 raskausviikolle sikiö on turvassa luisessa lantiossasi iskuiltasi ja kaatumisyrityksiltäsi. Itseäsi vain satutat.

      Ja sit vielä...en kaikkia tekstejä jaksanut lukea, mutta tiedoksi vaan: jos virhe tapahtuu, on jälkiehkäisy huolehdittava kolmen vuorokauden kuluessa. Jos sen missaa, niin lääkkeellisen keskeytyksen voi tehdä naistentautien poliklinikalla tai osastolla ennen 9 raskausviikkoa ja sen jälkeen onki sitten kaavinta melkeimpä ainoo vaihtoehto...

    • Mitäh?

      On ollut aika paljon viestejä, joista on käynyt ilmi että aihe on joillekin rankka. . . Joten kysyn: Miksi ihmeessä olette eksyneet tähän aiheeseen?

    • joomn

      2004

    • ......

      ei jumalauta mikä idiootti.. itsellä todettu endometrioosi ja nyt ensimmäinen keskenmeno takana,ja todellakin toivon ettei tarvitse toista sellaista kokea. se on luultavasti pahinta mitä
      minulle on tapahtunut,en ymmärrä
      miten joku voi haluta jotain niin kamalaa. mikä siinä on että tuollaiset idiootit jotka ei halua lasta saa sen,mutta ne jotka sitä oikeasti haluaisivat niin ei. ei helvetti,mene hoitoon.

      • Anonyymi

        Kaikki ei ehkäpä halua synnyttää. Itse en haluu ikipäivänä synnyttää, enkä edes pidä lapsista, hyi vittu. Että jos joskus raskaaksi tulisin, se pikkupaska lähtis pois samantien. Kaikki ei ole äitejä, ja jokaisella on oikeus tehdä abortti jos ei lasta yksinkertaisesti halua. Syntymätön "lapsi" ei ole vielä lapsi, aborttia tehdessä se kakara ei tiedä mitään, se menee vittuun sieltä tietämättään mitään.


    • kuollut1

      jatka mahan hakkausta kyllä se siitä kuolee

    • jojojojo.

      koita kaatua ja heitä hylly päällesi, toimiiko?

    • Sun kannattaa tehdä abortti. Turhaan satutat itseäsi, että saisit keskenmenon. Suosittelen että menet vaan iha rohkeesti lääkäriin ja pyydät sitä aborttia niin saat apua, mutta et voi tehdä aborttia enää jos raskaus on mennyt yli 12 viikon.

      • Ultravox

        Nimim hennaaws, abortin saa kyllä myöhemminkin Se vain haetaan valviralta. Ja saa viikolle 20 tms. Lääkäri auttaa hakemaan
        Tulee muutamassa päivässä lähete. 99% valviraan tulleet hakemukset menee läpi
        Voi olla epäselvät kuukautiset tai joku on estänyt pääsemästä lääkäriin. Syitä on paljon, ei aina oma vika.


    • turhautunutteini

      tiedän että tästä on jo monot vuotta mutta oli pakko kommentoida. itse etsin apua näiltä sivuilta ja on todella turhauttavaa kun jotkut vain haukkuvat. sain eilen kuulla että olen rv 23 enkä saa enää aborttia enkä tahdo myöskään lasta että oisi kiva jos edes jostain löytyisi kunnon tietoa eikä vain vittuilua.

      • Eiihankätilö

        Kirjoittajan tilanne on varmaan jo ohi, mutta muille samassa tilanteessa oleville:
        - rv 23 aborttia ei tosiaan saa, ellei lapsi ole vaikeasti vammainen (tai down), myös riski äidille (hengelle ainakin, terveydelle ehkä) kelpaa syyksi, muut ei
        - noin myöhään keskenmenon aiheuttaminen on itseasiassa rikos, laiton sikiön lähdettäminen tjsp, tuomio tulee jos käy ilmi
        - ainoa laillinen vahtoehto on jatkaa raskautta (ellei sikiö kuole kohtuun, tossa vaiheessa on kyse jo kohtukuolemasta ja/tai ennenaikaisesta syntymästä ei keskenmenosta), lapsen voi antaa adoptioon
        - synnytys on mahdollista käynnistää ennenaikaisesti, mutta lääketieteen ulkopuolella ei ole olemassa 100% toimivaa keinoa, joka olisi raskaanaolevalle turvallinen

        Monet muuten haukkuvat ap:ta, koska aiheuttaa itselleen mielummin keskenmenon (ja pahojakin vammoja) kuin hakeutuisi aborttiin.


      • Mitenolitänasiankans
        Eiihankätilö kirjoitti:

        Kirjoittajan tilanne on varmaan jo ohi, mutta muille samassa tilanteessa oleville:
        - rv 23 aborttia ei tosiaan saa, ellei lapsi ole vaikeasti vammainen (tai down), myös riski äidille (hengelle ainakin, terveydelle ehkä) kelpaa syyksi, muut ei
        - noin myöhään keskenmenon aiheuttaminen on itseasiassa rikos, laiton sikiön lähdettäminen tjsp, tuomio tulee jos käy ilmi
        - ainoa laillinen vahtoehto on jatkaa raskautta (ellei sikiö kuole kohtuun, tossa vaiheessa on kyse jo kohtukuolemasta ja/tai ennenaikaisesta syntymästä ei keskenmenosta), lapsen voi antaa adoptioon
        - synnytys on mahdollista käynnistää ennenaikaisesti, mutta lääketieteen ulkopuolella ei ole olemassa 100% toimivaa keinoa, joka olisi raskaanaolevalle turvallinen

        Monet muuten haukkuvat ap:ta, koska aiheuttaa itselleen mielummin keskenmenon (ja pahojakin vammoja) kuin hakeutuisi aborttiin.

        "noin myöhään keskenmenon aiheuttaminen on itseasiassa rikos, laiton sikiön lähdettäminen tjsp, tuomio tulee jos käy ilmi"

        Ei taida tulla. Laki on muuttunut että korkeintaan sakkorangaistus, ja aina on lieventävät asianhaarat, esim. joku vajaakykyisyys. Jos ei ymmärrä olevansa raskaana. Valviralta saa abortin myöhäänkin jos ei ole huomannut raskautta. Miten muka keskenmenon itselleen aiheuttaneen voi todistaa olevan tahallista? Sanoo vain että kaatui portaissa tai kännissä.


    • Nythän se lapsi on sitten jo, mitä,.. 14-15v? Taitaa olla jo täällä itsekin kyselemässä ku ei ap halua mummoksi?!?!

    • Anonyymi

      Mulla runsas huumeiden ja alkoholin käyttö aiheutti keskenmenon. Join noin 3krt viikossa kunnon viinakännit, poltin jokapäivä kannabista ja käytin lähes jokapäivä bentsoja. Myös essoja ja subua käytin tuona aikana pari kertaa.

    • Anonyymi

      Alkoholi, lyöminen vatsan alueelle (nii että koskee), tosi raskas liikunta, vähennä syömistä (kalori määrä >1000), jotkut yrtit ei sovellu raskaana käytettäväksi, stressi, unirytmin sekottaminen (huono nukkuminen, muutama tunti).

    • Anonyymi

      Oletko joskus kuullut sanan ABORTTI?

    • Anonyymi

      mrna rokotteella

      Sikiökuolemien määrä kasvoi peräti 2 000 prosenttia koronarokotteen käyttöönoton jälkeen
      Julkaistu 06.04.2022 16:19, 3838 lukukertaa, 4 kommenttia

      Amerikan Frontline Doctors -lääkäri neuvoo raskaana olevia naisia olemaan piikittämättä itseään mRNA-yhdisteellä. Hän kertoo, että COVID-rokotteen käyttöönotto on aiheuttanut lähes 2 000 prosentin kasvun sikiökuolemissa.

      Tohtori Peterson Pierre, yksi AFLDS-järjestön lääkäreistä esitti lukuja, jotka osoittavat, että sikiökuolemien määrä Yhdysvalloissa annettua rokotetta kohden on noussut dramaattisesti sen jälkeen, kun mRNA-COVID-rokotukset alkoivat,

      Global Researchissa julkaistunja tohtori Pierren tutkimuksista raportoiman artikkelin mukaan COVID-rokotteen käyttöönoton alkamisen jälkeen on annettu 550 000 000 COVID-rokotusta ja rekisteröity 3 725 sikiökuolemaa. Tämä tarkoittaa, että yksi sikiön kuolema on tapahtunut jokaista 147 651 piikitystä kohti, lääkäri kertoi.

      Töhtori vertasi tilannetta vuosien 2006 ja 2019 lukuihin. Raporttien mukaan tänä aikana annettiin 4 miljardia rokotetta ja rekisteröitiin 1 369 sikiökuolemaa eli rokotteet aiheutti yksi sikiökuolema jokaista 3 miljoonaa laukausta kohti.

      ”Joten jos laskemme, huomaamme, että sen jälkeen, kun COVID-rokotteet ovat olleet saatavilla, sikiökuolemien määrä on lisääntynyt 1 925 prosenttia”, hän jatkoi.

      Lastensa vuoksi Pierre neuvoi odottavia äitejä kiinnittämään huomiota näihin tilastoihin.

      ”Nyt, odottavat äidit, sillä ei ole väliä, mitä FDA tai CDC sanoo. Sillä ei ole edes väliä, mitä lääkärisi sanoo”, hän jatkoi. ”Koska näistä tiedoista huolimatta suositus [COVID]-rokotuksista ei ole muuttunut. Sinun on pidettävä huolta omista lapsistasi. Sinä olet heidän suojelijansa. Sinulla on paljon ajateltavaa. Tämä päätös on sinun, ei kenenkään muun.”

      Pfizerin ja FDA:n pakotetun Freedom of Information Act (FOIA) -pyynnön paljastamien viralisten asiakirjojen mukaan 23 raskaudesta 32:sta, joiden aikana äidit saivat Pfizerin COVID-rokotteen, johti keskenmenoon. CDC on myöntänyt, että ”tuloksia meneillään olevasta pitkän aikavälin tutkimuksesta ei ole vielä saatavilla”, kun on kyse COVID-rokotusten vaikutuksesta ”hedelmällisyysongelmiin”.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5399
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3477
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1602
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      197
      1521
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      25
      1023
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      789
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    Aihe