AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / jäähdytin puhaltimet trans sport3.8

jäähdytin puhaltimet trans sport3.8

8 Vastausta 563 Lukukertaa
autossani on 2 puhallinta jäähdyttäjän edessä ja olen huomannut että ainakin toinen puhallin toimii kun lämmöt nousee tarpeeksi mutta tuo toinen on mykkä.... koska tuon toisen puhaltimen pitäisi toimia? kun lämmöt on todella korkeat vai liittyykö tuo puhallin jotenkin ilmastoinnin toimintaan kun ollaan pysähdyksissä??? kiitoksia neuvoista.

Luulisin

Se voi kuulua sen ilmastoinnin toimintaan, että kumpikin ei oo päällä samaan aikaan. En oo ihan varma, mutta olen ehkä kuullut jossain vähän samanlaista, mutta en ole varma. Kannattaa viedä huoltoon tai soittaa sinne, niin kyllä se vika löytyy.

Luulisin myös

Luulisin myös, kuten edellä luultiin, että ilmastointiin se homma perustuu. Siellä on erillinen ohjausmoduli näille kahdelle puhaltimelle ja mulla Chevy 3.4:ssa ne toimii "satunnaisen" eri ja samaan aikaan. Merkkihuollosta kun kysyt, ne kertoo miten niiden tulee toimia eikä se vielä maksakaan mitään...

mielipide

perhe kasvaa ja nyt olis kiikarissa just samanlainen ponu ku sulla,minkälaisia kokemuksia sulla ks. autosta.itellä o nyt 3.0 bensa pajero ,että bensankulutuksella on turha pelotella. sillä mitä oon katellu o ajettu 194tkm ja se o -93 .miten on toiminu ja muuta.

pontiac tr -95 3.8

meillä on auto ollu kohta 2kk ja olemme olleet todella tyytyväisiä...perheemme on 5 henk+koira ja tilat ovat mahtavat ajoominaisuudet hyvät kulutus seka ajossa n.13litraa/100 meille auto on ensimmäinen jenkki yllätyin
positiivisesti..autollamme on ajettu n.230 000 km
suosittelen autoa!!!.

Osta pois

Positiivisesti on yllättänyt minut tää pontiac -93 on meluton ja erittäin hyvä ajaa.Syksystä lähtien olen omistanut tän pelin eikä mitään ihmeellistä ole ollut.Pensankulutuksesta ja jenkeistä yleisesti ,että "kyllä se antaa minkä se ottaa"#ei paha matka ajossa n.10l/100km.Osta ja ylläty niin minäkin tein.

harkintaan

kiitosta vaan asiallisista kommenteista.pitää tossa maanantaina käydä testaamassa yhtä.katotaan sitte mikä vehe se oikee o.

Mutta ei sitä 2.2...

Auto painaa 1800 kiloa ja nuo 3.8 antamat pollet 175 93-> ovat todella tervetulleita ja kuulopuheidein perusteella tuo Mitsun? 2.2 on herkkä leviämään juuri tuon alitehon takia.
Siis osta JENKKI äläkä japsia...

Puhaltimet

Tänään vaihtui autoon Pontiac Trans Sport 3.8L uusi jäähdytinkenno, entinen oli ruosteessa , puhki ja lamellit tippuivat puhaltaessa.

Aiemmin nuo keulalla olevat puhaltimet puhalsivat keulaan päin, nyt asentaja laittoi ne puhaltamaan konehuoneeseen. Onkohan puhallussuunnalla muuta väliä kuin se, että ulospäin puhaltaessa pysyy konehuone siistimpänä?
 /   /  /  / jäähdytin puhaltimet trans sport3.8

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta