AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Halpoja ratsastustunteja?

Halpoja ratsastustunteja?

3 Vastausta 1 728 Lukukertaa
Moi,

Olen 20-vuotias tyttö ja aina haaveillut ratsastustunneista, mutten ole koskaan kuitenkaan sellaisille päässyt/ehtinyt. Olen opiskelija, joten rahaa on niukasti, ja kysyisinkin tietääkö joku pääkaupunkiseudulla paikkaa tai kurssia tms., josta saisi hieman kohtuuhintaisempia tunteja kuin mitä tunnit keskimäärin ovat? En tietenkään oleta saavani mistään mitään puoli-ilmaisia tunteja, mutta sellaisia kumminkin, jotka edes jotenkin saisi mahtumaan opiskelijabudjettiin.

Kiitos!

edullisempaa

Kannattaa kysellä vuokrattavia yksityisiä, joiden omistaja voisi antaa tunteja.
Hinnat ovat yleensä noin puolet tavallisesta ratsastuskoulun irtotunnista ja neljäsosan koulun yksityistunnista.

Myös hoitohevonen on varteenotettava vaihtoehto eli hoidon palkaksi saa osallistua tunneille tai saa omistajalta yksityisopetusta.

Hevosaiheisille palstoille vaan ilmoitusta toiveineen! Monesti sieltä voi myös löytää ilmoituksia joissa yksityisten omistaja tarjoaa edullisia ratsastustunteja.

Heipä hei

Pääkaupunkiseudulla on tosi kallista. Jos haluat ratsastaa niin kannattaa vuokrata hevonen/poni pääkaupunkiseudulta. Omistaja kyllä auttaa sinua jos olet ensikertalainen. Vuokraaminen maksaa kalleimmillaan n. 10 euroa.
kannattaa kts.

www.hevostalli.net sieltä markkinat

Vinkki

Kirkkonummessa on ratsastuskoulu nimeltään siilin ratsastuskoulu alkeis tunnit maksaa 18e 1h ja kokeneille olikse nyt n.20 e
 /   /  /  / Halpoja ratsastustunteja?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta