AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / jalkoja hoikemmaksi

jalkoja hoikemmaksi

2 Vastausta 1 183 Lukukertaa
Jos teillä on jotain neuvoja miten jalkoja sais kiinteemmäksi ja kapeemmaksi. Mul on ihan kauheen paksut reidet. Muu vartalo on ihan sopusuhtoinen. Auttakaa pliis..

"kiinteytys"

http://www.stumptuous.com/youweigh.html
"This principle of losing fat to increase definition goes for the entire body. Genetics and hormones determine where you put on and lose fat. You cannot target one particular area for fat reduction. Despite what you may read in mainstream fitness publications about triceps kickbacks or donkey kicks, no single exercise will reduce bodyfat in a chosen area."

Jalkainen ja reisinen

Sinun kannattaisi kokeilla kuntosalia! Sieltä löytyy jos jonkinlaista laitetta alaraajojen liikkeisiin. Aluksi pienin painoin ja tullessasi tutuksi laitteiden ja eri painojen kanssa lisäät painoja ja huomaat kuinka alaraajasi kiinteytyvät. Tämä ei tapahdu kuukaudessa eikä kahdessa, lähde sillä mielellä mukaan. Mutta tuloksia tulee, olen 100 %:n varma asiasta.
Jos et luota itseesi ja omaan osaamiseen, kuntosaleilla on ohjaajija, jotka auttavat mielellään. On olemassa myös n.s. opastettuja tuntejakin ja bodypumpia jne... Spinning on myös hyvä reisien kiinteyttäjä.
Itse olen ollut kuntosalilla ja erinlaisilla tunneilla (bodypump ja spinning) 21/2 vuoden ajan. Ensimmäisellä kerralla mittasin lantion, vyötärön, reisien ja pohkeen ympärysmitat ja nyt voin vain todeta että kaventunut olen. Usko tai älä reisista 41/2 cm ja lantiokin 2 cm. Vyötäröstä olen kaventunut 21/2 cm. En ole pitänyt mitään sen suurempaa diettiä!
Onnea matkaan!!!!
 /   /  /  /  / jalkoja hoikemmaksi
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta