AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Sääskiansoista kokemuksia, mm. Mosquito Magnet?

Sääskiansoista kokemuksia, mm. Mosquito Magnet?

7 Vastausta 2 616 Lukukertaa
Onko kokemuksia sääskiansoista? Tornion korkeudella ulkonaoleminen alkaa olla lähestulkoon mahdotonta piakkoin sääskien ja mäkäräisten vuoksi. Kovin on kallis hankinta vaikka Mosquito Magnet, 1000 €...

Se moskiitto-makneetti

ei oikein toimi siellä Tornion korkeudella. Siinä ei ole sitä ejektorin inhalaattoriläppää, niin pakkaa menemään käpy karporaattoriin ja sehän tukkii ne ötökkäsuuttimet välittömästi. Ja tynämösta katuaa kipenät.
Suositan näin vanhana lapin äijänä tempasemaan puoli pullua piki- elikkä mökäölijyä oraalisesti. Sen jäläkiin suokaset yllesi sukeltajan märkäpuvun, uimalasit sekä snorkkelit molempiin sieraimiin niin a vot - ei pääse ihimisyöjäpaarmat puraseen pepusta.
Ja vanahaa sukkahousun haarakiilaa voit tumputtaa sinne ilimaputken nokkaan, niin ei perkale vie pääse minkäänlaiset sontahottiaiset häiräämään sinun suven ilojasi.
Notta hyviä kesiä !!!

upeeta

VAU

Löytyykö vielä nuolukiviä?

Kyllä taas laski älykkyysosamäärä pohojosessa.Vieläkö niitä eläviä hirvien nuolukiviä löytyy ja ovatko kovassa käytössä?

itikka &moskiitto

Osta Pöljältä itikkapönttö,kun siivekkäät männöö pönttöön ,eeku ovi kiinni ja savustus.Toimii...

hyvin toimii

Ostettiin viime kesänä ja hyvin toimii. Ei kiusanneet itikat ollenkaan vaan ne menivät kiltisti ansaan ja kuolivat siellä. Viime viikolla viriteltiin ansa taas pihalle ja aika paljon siellä on jo saalista. Tämä on kokemus Kuopion korkeudelta.

hyvin toimii

Hei, minulla on kokemusta jo viisi vuotta ansasta, erittäin hyvin toimii. jos kiinnostaa niin laita yhteystietosi hyttysmies@luukku.com sähköpostiin niin voin laittaa sinulle kuvia todisteeksi sääskimääristä voin myös tehdä hyvän tarjouksen kyseisestä laitteesta.

ja meillä

joo toimii vähän liikaakin tulee meinaa saalista kun alkaa kausi .ne korit voi pestä kloriitilla ja vesi huuhtelu ja taas ovat puhtaat.
 /   /  /  / Sääskiansoista kokemuksia, mm. Mosquito Magnet?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta