AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Pennun tärinä

Pennun tärinä

5 Vastausta 1 194 Lukukertaa
Mistä voi johtua että n. 4 kuukautinen terrieri tärisee ja värisee varsinkin nukkuessaan ja joskus myös valveilla ollessaan, mutta silloinkin makuuasennossa. Samalla koko koira on aivan jännittyneessä tilassa ja sen tassutkin on välillä täysin ojennettuina ja jännitettyinä?
Voiko se olla merkki jostakin sairaudesta? Olisin erittäin kiitollinen vastauksista, sillä kyseessä on ensimmäinen koirani ja olen todella huolissani. Olen kysellyt tutuilta koiranomistajilta mutta heillä ei ollut mitään käsitystä mistä voisi johtua.

soita

Eläinlääkäriin mars :)

mene lekuriin

Kummisetäni koira kuoli viikko sen jälkeen kun oli muuttanut uuteen kotiinsa, oireina ollut tärinää varsinkin nukkuessa. Kasvattaja sanoi että pentueesta oli yksi koira haukkonut henkeään heti syntyessään, liekö sitten ollut kummisedälle tullut koira. Yöllä oli alkanut tärisemään ja haukkomaan henkeä, sitten se oli vain lysähtänyt niille sijoilleen. Vie ihmeessä eläinlääkäriin. Minkä rotuinen koira on? Kummini koira oli saksanmetsästysterrieri..

Pennun tärinä

Kuulostaa , että voi olla epilepsia. Sitä esiintyy monella terrierirodulla. Mene pikaisesti eläinlääkäriin, vaikka epilepsia onkin hyvin vaikea diagnostisoida.

monen

nähdään tekevän tuota, valveilla ollessaan tapahtuu vaikkapa ulkona, lämmitysjärjestelmä toimii ja koira lämmittää lihaksiaan. Joskus myös intopiukeena olevat tärisevät. Myös nukkuva koira voi täristä, unta nekin näkee. Ihan normaalia siis. Epilepsialta nuo oireet eivät todellakaan kuulosta.

seuraile

jos tälläiset tärinät jatkuva kannattaa mennä eläinlääkärillä käymään.
Omalla koiralla alkoi samantapaisia kohtauksia tulemaan noin 4kk iässä ja se varmistui myöhemmin pahaksi epilepsiaksi. Alussa kohtaukset olivat lieviä ja tuskin niitä ees huomas ja yleensä aina yöllä tai silloin kun koira oli makuulla. Nyt kohtaukset ovat jo niin rajuja ettei niitä voi olla huomaamatta. (koira on 2v )
Seuraile koiraasi, toivottavasti kyseessä ei kuitenkaan ole epilepsia sillä siitä saattaa tulla pitkä ja monimutkainen prosessi.
 /   /  /  / Pennun tärinä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta