AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / HAMK Liiketalous

HAMK Liiketalous

3 Vastausta 1 024 Lukukertaa
Koe ohi.. Aika paljon ulkoa opettelemista olisi vaatinut tuo koe. Itse luin aineiston kertaalleen läpi edeltävänä iltana ja vaikeuksia oli joidenkin kysymysten kanssa. Aineistoon pohjautuva kirjoitelma, eli tämä tiivistelmä, ei kyllä mittaa millään lailla asioiden sisäistämistä. Toisaalta tällainen koe on omiaan karsimaan ylimieliset "pääsen varmasti yliopistoon" -tyypit, jotka eivät ole aineistoon tutustuneet ja joita ei opiskelu AMK:ssa tosissaan edes kiinnosta.

Mielenkiintoinen oli tämä arvostelu näistä monivalinnoista. Oikein/väärin -kysymyksistä oikeasta 1 piste, väärästä 0,5 miinusta. Totta kai kannattaa arvailla.

Matematiikka ja loogista ymmärtämistä vaativa osio oli taas naurettavan helppo. Tosin eiköhän siinäkin joillakin virheitä silti tule.

Porukkaa tuntui olevan todella paljon. Varmastikin yli 200, kenties jopa 300? Itselläni oli 58/65 lähtöpistettä, saa nähdä riittääkö. Jos joku ylemmän vuosikurssin opiskelija sattuu tätä lukemaan, niin voisitteko kaivaa vähän muistikirjojanne ja kertoa aiempien vuosien pisterajoista?

pisterajat

pisterajoja aiemmilta vuosilta löytyy saitilta koearkisto.com siellä yläreunassa, on linkkejä, ja jonkun alta löytyy nuo pisterajat!

pisterajat

anteeksi!
saitti on koulutusnetti.fi ja sieltä yläreunasta kohdasta tilastot löytyy pisterajat

Kiitos

Asiallisesta vastauksesta. Näköjään ollu raja vain vähän päälle 60, hmm.. mihinköhän sitä oonkaan menossa...
 /   /  /  / HAMK Liiketalous

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta