AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Google Chrome:n ongelmat

Google Chrome:n ongelmat

5 Vastausta 1 386 Lukukertaa
Asensin Google Chromen ja olen käyttänyt vain sitä selaimena. Nopea ja kätevä.

Mutta kaikki ei toimi sillä.
Esim. Google Street view eli kartta jossa voit katsoa kuvia maan tasalta ei toimi. Sekä osa netin videoista ei toimi ???

Onpa outoa

Kyllä mulla vaan toimii toi Street View-toiminto.
tää chrome ei suostu asentumaa virhekoodi: 0x80072efd

EI minullakaan

toimi esim youtuben videot vaikka pitäs toimii ilman flash playeriä. Chromen ei pitäis tarvita flash playeriä. yritin ladata sellaista mutta ei ole muuta kuin explorerin eri versioihin ja firefoxiin.. varmaa paska selain tuo googlen tekemä

Flash

Flash player tarvitaan aina Flash-esitystä katsottaessa. Myös Youtube ja monet muut videopalvelut ovat tällaisia. Lataa vain rohkeasti player välittämättä selaimista, eli siis se, jonka mainitaan olevan Firefoxille.

asdf

Onko teillä kaikki pluginit asennettuna? Minulla puolestani aina Chromea käyttäessäni keskusmuistin kuormitus kasvoi hiljakseen saavuttaen 100%, jolloin kone yleensä kaatui. Omituisinta oli, kun tehtävienhallinnan prosesseissa ei näkynyt yhtään paljoa muistia vievää prosessia, eikä prosessien muistinkäytön summa ollut lähellekkään yhtä suuri kuin mitä suorituskykyvälilehti kertoi. Chromen sulkeminen ei vähentänyt muistin käyttöä, mutta lopetti sen kasvun. Ongelma ratkaistu siirtymällä takaisin Firefoxiin.
 /   /  /  / Google Chrome:n ongelmat

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta