AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  /  / Kevät!!! Tukka tippuu

Kevät!!! Tukka tippuu

9 Vastausta 1 390 Lukukertaa
Miks nuorella naisella lähtee hiukset keväällä? just kun sain kuontaloon tuuheutta ja näytti tosi kivalta niin tulee kevät ja taas sulkasato. Tässähän menee järki.
Nyt kokeilussa Kerastasen ampullit ja shamppoot, on muuten törkeen hyviä ja kalliita tuotteita, shamppoo ainaki on huippuluokaa. Ampullien tehosta en tiedä.
Apuan muutkin nuoret naiset, miten saatte karvat pysymään päässä.
Ravintopuoli pitäs olla kunnossa, vitamiinit, biotiini, kalkki, vehnänalkioöljy, proteiini, kasvikset, hedelmät....vettä paljon. ´Mutta silti vain tippuu karvat, eikö tämä lopu ennenkuin karvat loppuu:(

Oletko tietoinen

Voisiko olla kyse siitä, että ravinto ei imeydy, kuten pitäisi. Erilaiset suolistosairaudet aiheuttavat tuollaista. Eli ravinnon imeytymishäiriö voi olla yksi syy.

jaa-a

Tuota en olekaan ajatellu, kun kaikkea ravinteita käytän, unohin mainita MSM-jauheen...eli ainaki tulee syötyä kaikkea mahollista mitä hiukset tarvii. Kilpirauhaskokeessakin kävin ja tulokset oli 1,5 ja 11, en nyt muita kumpi oli TSH ja T4v.... Ärtyneensuolenoireyhtymä on todettu mutta senkin ummetuspainotteista. Pitäisi kai tsekata suolisto kun tuntuu jo hullulta jos kaikesta yrittämisestä huolimatta tukka tippuu.
Kampaan varoen, pesen joka kolmas (joskun joka toinen) päivä, muotoilutuotteita en käytä kuin pienen suihkauksen hiuslakkaa että aisoissa pysyy, en edes värjää.
Positiivista on että kampaaja kehui hiuksiani äärettömän hyväkuntoiseksi, sileäksi ja pehmeäksi, mutta tuo lähteminen on ihan hurjaa. Hilsettäki alkoi löytymään. Eli hiusten kunnossa ei ole valittamista, mutta niiden tippuminen huolettaa

Aloittajalle

Kannattaa hakeutua vastaanotolle, mieluiten erikoislääkärille, joko sisätautien- tai ihotautilääkärille, oletan ettei sinulle ole tehty tutkimuksia tai laboratoriokokeita.

normaalia

Ihmisen hiukset ovat kuin eläimen talviturkki. Ohentuvat ja lähtevät keväisin ja palautuu syksyllä.

Osalla löytyy sairaus

Runsas hiusten lähtö ei ole normaalia. Osalla löytyy selkeä sairaus, jonka yhtenä oireena on hiusten lähteminen. Itsellä todettiin krooninen suolistosairaus.

Suolistosairaus

kiinnostaisi tietää mikä sairaus? Mnulla ärtynyt suoli todettu ja nyt ollut pidemmänaikaa limakalvoilla tulehdusta sekä hiivaa, voiko nämä vaivat viedä
hiukset. Ei varmaan ravintoaineet imeydy, vaikka syön monipuolisesti ja lisänä
maitohappobakteerit sekä hiusvitamiinit

Suolistosairaus

Itse sain avun gastroenterologilta, joka on erikoistunut vatsaelin sairauksiin. Itselläni todettiin Chronin tauti, eivätkä ruoka-aineet imeytyneet. Kirjoitin, että joku muukin saisi avun, sillä tiedän, mitä on kärsiä hiusten lähdöstä.

Stressi vie hiuksia

Stressi vaikuttaa hiusten lähtöön jopa kolmen kuukauden viiveellä eli kannattaa miettiä muutama kuukausi taaksepäin voisiko se olla syynä....

Vieläkö hiuksia lähtee???

Mulle tapahtui sama kesällä...puolet hiuksista tippui..sain apua ja lähtö loppui viikko sen jälkeen, kun sain oikean hoidon siihen! Jos tarvitset vielä mahdollisesti apua, laitan vinkkiä mistä voisi olla apua... Mutta mulla se myös johtui imeytymishäiriöstä ja silloin ei tietyt tropit auta,koska ne eivät voi tietyssä muodossa imeytyä suolistoon, joka on sairas...
 /   /  /  /  / Kevät!!! Tukka tippuu
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta