AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / täydennyshaku

täydennyshaku

9 Vastausta 2 623 Lukukertaa
mistäköhän löytäisi koulut jotka ovat mukana täydennyshaussa (amk,amis)? koulutusnetistä yritin katsoa mutta tulevatko vasta 13.7 esille?

Jep.

Se katsos riippuu siitä, miten paljon paikkoja jää täyttämättä. Elokuussa ne sitten on. Itse pääsin kouluun täydennyshaun kautta... en tosin sille alalle mille olisi halunnut, mutta ompa jotain.

Pohjois-Karjalan Amk:n täydennyshaku

Pohjois-Karjalan Ammattikorkeakoulu järjestää ainakin molempiin englannin kielisiin koulutusohjelmiin jatkohaun elokuussa, kyseessä ovat Degree Programme in International Business ja Degree Programme in Design.

Itse opiskelen International Businessiä ja erikoistun Venäjän ja EU:n väliseen kauppaan. Vuoden olen opiskellut ja ainakin itseäni on amk miellyttänyt. Ei ole tullut mieleenkään vaihtaa koulutusohjelmaa mihinkään toiseen. Vuosi vietetään mm. ulkomailla työharjoitteluissa, oppilasvaihdossa ja ekskursioilla. Voin suositella :)

http://ib.pkamk.fi/ Löytyy tietoa koulutusohjelmasta

http://www.pkamk.fi/yhteishaku/ Tänne pitäisi päivittyä jonkun ajan kuluttua tiedot hausta. 27.7. - 7.8. on hakuaika.

Sori

Kuka nyt muka johonkin Pohjois-Karjalan amkkiin haluaa? Ei hän se ole edes Suomessa.

Kokeesta

Millainen tuo koe oli käytännössä? Oliko vaikea ja kova karsinta? Varmaan testaavat englanninkielen taitoa niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Mulla on pari välivuotta takana lukiosta ja kiinnostaisi kyllä lähteä opiskelemaan ja vaihtamaan maisemaa täältä pk-seudulta. On kyllä enkku päässyt vähän rapistumaan sitten lukioajoista, mutta ainahan sitä voi yrittää vielä hakea. :)

Enkunkiel.linja

moi! kuinkakohan vaikeeta tonne enkunkiel.linjalle on päästä? en ole englannissa mikään mestari... jotenkin se sujuu ja olen myös työskennellyt englannix..mutta en koe kuitenkaan olevani järin hyvä. Haaga-helian sivuilta löytyi mielenkiint.linja jolla olen joskus jo opiskellut (suomeksi).

Ei ole vaikeaa

Ei sinne mitenkään vaikea ole päästä eikä ne kovin korkeatasoisia ole (mun mielestä), mutta on parempi vaihtoehto hakea Haaga-Heliaan kuin että jää kokonaan kotiin sylkemään kattoon vuodeksi. En kuitenkaan ehkä hakisi, jos olisin käynyt saman linjan suomeksi, koska suomenkielisillä taso on parempi. Itse jouduin enkunkieliselle, kun en päässyt suomenkieliseen. Parasta minusta oli, että vaihtoon pääsi aika helposti ja vaihtokouluja oli paljon.

Se kyllä ihmetyttää, että miksi Metropolian enkunkielisiin koulutuksiin on niin paljon vaikeampi päästä kuin Haaga-Heliaan? Niillä ei varmaan ole mitään jälkihakuja taaskaan. Eikä niillä näy niin paljoa afrikkalaisia ym. vaan enempi valkoihoisia englanninkielisiä.

Täydennyshakupaikkoja

Käypä HAAGA-HELIAn sivuilla (www.haaga-helia.fi). Siellä on tarjolla täydennyshakupaikkoja. Joskus pyrkijöistä karsiutuu niin paljon esim. psykologisten testien perusteella, että joudutaan järjestämään täydennyshaku. Näin varmistetaan motivoituneiden ja alalle sopivien opiskelijoiden valikoituminen koulutukseen.

Onnea hakemiseen!

Siinä on ainoastaan

Tuo HH ei tarjoa kuin jotain Siwan kassa -koulutuksia, joten sinne tuskin kaikki haluaa.

HH

Tästäpä olen kokemukseeni nojautuen aivan eri mieltä. Etpä taida tuntea nyt tätä aluetta, joten käypä tutustumassa koulutustarjontaan. Itselläni ei ole ollut mitään vaikeuksia saada jo opiskeluaikana haastavia ja hyviä työtehtäviä hoitaakseni.
 /   /  /  / täydennyshaku

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta