kannattaako ostaa baby björn rintareppu

kata12345

olen ostamassa baby björn rinta reppua ja lujin juuri netistä että kukaan ei oikeestaan suosittele sitä. onko kenelläkään positiivisia asioita kyseisetä repusta? kannattaako sitä osaa. Lapseni on nyt n. 5kg ja reilut 2kk vanha. kaikki puhui vain että baby björn repussa vauvalla ei ole hyvä olla.

7

284

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • '''''

      Osta mieluummin ergonominen kantoreppu, esim. manduca. Yhtä helppo käyttää kuin bb mutta lapsi on ergonomisesti oikeassa asennossa ja reppu on kantajalleenkin paljon miellyttävämpi eli pystyy kantamaan pidempään ilman niska- tai selkäsärkyjä. Kolmas huomattava etu on, että ergonomisessa kantorepussa käyttöaika on huomattavasti pidempi, sillä siihen lapsen saa vielä parivuotiaanakin. Googleta.

    • paras...

      manduca on paras ja ergonomisin. ja kestää useita vuosia käyttää (samalla lapsella siis... jaksaa kantaa isoakin)

      • uusmamma

        Hyvä vaihtoehto Manducalle on Cybexin 2.Go kantoreppu. Sitä on varmaaankin aika harva vielä täällä nähnyt, mutta vauvan asento siinä on mielestäni kaikkein paras. Onhan se saanut Keski-Euroopassa valtavatsi kehuja eri vertailuissa.
        Se on myös monipuolinen kantotavoiltaan ja ergonomialtaan saanut paremmat arvostelut kuin Manduca. Käyttöalue tällä on vastasyntyneestä 18 kg saakka.

        Omani hain Saksasta ja nyt sitä varmaan myydään jo Suomessakin.


    • ties mitä palkintoja

      Tarkista nyt ensin, mitkä kaikki instanssit ovat myöntäneet palkintonsa Baby Björnille. Jos ihan oikein muistan, pakettiin oli printattu monen eri maan kätilö- ja lastenhoitotahojen suosituksia. Ei ne ihan väärässä voi olla.

      Eri asia on nämä halvat rimpulakopiot. Niiden ratkaisut eivät välttämättä ole mukavia lapselle eikä häntä kantavalle vanhemmallekaan!

      Meidän poika viihtyi ja voi Björnissä ainakin ihan hyvin. En kyllä sitä 2kk vanhana mihinkään pystyasentoon tunkenut, vasta sitten, kun itsekin kyllästyi vaunuissa vain taivasta tuijottelemaan =)

      Noin pienelle saattaa erilaiset huivisysteemit ollakin hyviä, niissä köllitään kai pääosin vielä vaakatasossa?

      • ***

        Kuinka kaukaa historiasta ne Baby Björnin mitallit ovat ? Aika kulkee ohi ja Baby Bjärnin reppuja on jopa viranomiasten määräyksestä vedetty pois myynistä amerikassa. Jos joku on joskus ennen kilpailevien tuotteiden ja uusien ideoiden markkinoilletuloa ollut hyvä, niin ei sen anna ikuisuuteen aihetta mainostaa niillä menneillä meriiteillä. Uudet kantoreput ovat paljon pidemmälle kehiteltyjä ja ergonomisempia niin lapselle kuin kantajallekin.


    • pep1

      Kantorepuissa (ja liinoissa) on mielestäni se aivan mahdottoman huikea etu BB:hen nähden, että niillä pystyy kantamaan lasta myös selkäpuolella. Se aika jonka vauvaa jaksaa miellyttävästi kantaa edessä on loppujen lopuksi aika lyhyt, jotkut on jo puolivuotiaana niin isoja että siirtää mieluummin selkäpuolelle. Kun lapsi jo kävelee, niin on aika näppärää lähteä ulkoilemaan tms. kun ottaa mukaan vain kantorepun eikä rattaita. Kävelee minkä jaksaa, ja sitten kun ei jaksa niin voi tulla selkäkyytiin.

    • jjjjjjjjjjjjjj

      Meillä lapsi viihtyi ja voi hyvin Baby Björnin kantorepussa. Siinä vatsa saa mukavasti pientä hierontaa, mikä auttoi ilmavaivoihin alle vuoden ikäisenä. Baby Björn on myös nopea ja helppo käyttää. Itse käytin sitä paljon nopeissa siirtymisissä (esim. kerrostalon asunnosta autolle) ja alle 40 min kävelyillä. Manducaa käytin jos lähdin pidemmälle tarpomaan. Tuon ilmavaiva-asian takia vauva viihtyi paremmin Baby Björnissä pienenä. Baby Björn Active oli myös parempi omalle selälleni kuin Manduca etupuolella pidettynä. Lopetin Baby Björnin käytön kuitenkin n 10 kiloisena - pienikokoinen oli, eli taisi mennä vähän yli vuoden ikäiseksi. Kavereilta olen kuullut vastaavaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe