AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

ripuli?

17 Vastausta 1 103 Lukukertaa
mikä voisi olla kun aloin vhh:lle ruokavaliolle nii nykyjään käyn vessas 2 kertaa 3 päivässä ja aina tulee ripulina, riippumatta kellonajasta. oisko mahdollisesti ruokavalion vaihtumisesta? olen syöny kohta 3 viikkoo vähähiilarista ruokaa.

tohon äskeiseen vielä

jäi lattamatta että kakkaa tulee vähempi mitä ennnen.

Niin pitääkin

ruokavaliostaan pois viljat niin ulosteen määrä vähenee sillä ei ole järkevää syödä viljaa joka vain lisää ulostetta ja estää vitamiineja imeytymästä.

Voi olla

tuollaisia oireita. Mutta elimistö vaatii aikansa sopeutuakseen uuteen terveellisempään elämään. Jatka vaan samaan malliin niin ongelmat poistuu ihan itsestään.

Kokeile

vähentää kasvisten osuutta ruuassa, jos syöt niitä runsaasti. Pidä vaikka parin kolmen päivän tauko niiden syönnissä, syö vaikka pelkkää lihaa ja kananmunia. Se saattaa rauhoittaa vatsan. Sitten lisää vähän kerrassaan kasvisten määrää. Minulla liiat kasvikset varsinkin raakana nautittuina tulevat lähestulkoon sulamattomina läpi. Aika vilkas on tuo ruuansulatus nimittäin.

Myös maitotuotteet voivat ärsyttää vatsaa. Maitohappobakteerit ovat hyödyllisiä, paketti niitä apteekista voi rauhoittaa vatsan.

Ei hyvä.

ollut siis tuo jo pian kolme viikkoa?

Vaikka ulosteen määrä olisikin vähäinen, menetetät tuolla tahdilla ihan liikaa nestettä ja kivennäisiä. Jos ei viikkoon parane niin mene lääkäriin. Voi johtua muustakin kuin ruokavalion muutoksesta, mutta ei missään nimessä ole normaalia.

Juo paljon, mielellään suolatonta kivennäisvettä esim. BonAqua.

Laktoosin sieto?

Diarréer

Vissa rapporterar problem med diarréer på LCHF. En orsak kan vara laktosintolerans, och man kan då utesluta mjölk och filmjölk ur kosten. Det finns också laktosfri mjölk att köpa.
Smör och ost innehåller minimalt med laktos och kan ätas mera av i stället.

Ripuli

Jotkut ovat raportoineet ripulista LCHF:n yhteydessä. Yksi syy voi olla laktoosin huono sieto. Jätä pois maito ja piimä tai käytä laktoosittomia.
Voi ja juusto sisältää niin vähän laktoosia ettei siitä ole haittaa.

Lähde: LCHF, Annika Dahlqvist

Huono

valtaosa suomalaisista käyttää reippaasti maitotuotteita ennen VHH;lle ryhtymistään. Paremminkin on todennäköistä, että aloittelija vähentää niiden käyttöä aluksi liian hiilihydraattien saamisen pelossa.

Selittäjä Kekki

"valtaosa suomalaisista käyttää reippaasti maitotuotteita ennen VHH;lle ryhtymistään. Paremminkin on todennäköistä, että aloittelija vähentää niiden käyttöä aluksi liian hiilihydraattien saamisen pelossa."

Sinulla on ehkä paremmat resurssit neuvoa kuin lääkärillä?
Maitotuotteeet eivät taida olla ensimmäisten vähennettävien joukossa lCHF/VHH ruokavaliossa.
Ota asioista selvää ennenkuin leikit ennustajaa.

terveisin

laktoosin sieto

mielenkiintoista,

aloittaja kertoi: vatsa ripulilla kun on alkanut VHH:n, ei muuta tietoa -> maitotuotteet ilmeisesti samat kuin aiemmin.

Veijo: Eli jos vähennät hiilihydraattien käyttöä niin saat alentuneen laktoosin sietokyvyn, sitähän ilmeisesti yrität selittää. Myöhemminhän selität että kannattaa siirtyä Hylatuotteisiin alentuneen laktoosin sietokyvyn takia, koska ripulointia. Maitotuotteitahan ei vähenneta kun siirrytään LCHF/VHH ruokavaliolle.

Johtuisikohan se siitä muuttuneesta ruokavaliosta ? Muuten hauskin väite oli aiemmin näillä palstoilla ollut väite, että kun tyhjennystarve muuttuu joka toiseen tai kolmanteen päivään niin ruumis muka käyttää paremmin ravinnon hyväkseen.

Laktoosia sietämätön idiootti

Sinun nopeat ja tyhmät johtopäätöksesi antaa minulle aiheen vetää johtopäätös järjenlahjoistasi.
Jos nyt haluat vastustaa LCHF/VHH:ta niin yritä nyt edes löytää jotain millä et pelkästään sata itseäsi naurunalaiseksi.

terveisin

Mulla

kestää vatsa paremmin maitotuotteita kuten esim. kermaa nyt, kun olen viljattomalla (lähestulkoon) ruokavaliolla. Ennen meni vatsa heti sekaisin jos ruuassa oli maitoa tai kermaa.

Mitä ihmettä?

jotka mainostavat täällä kermamaitoa ja tilamaitoa ja vaativat erikoistuotteita alimpaan helvettiin, suosittelevatkin nyt LAKTOOSITONTA MAITOA!? Johan on taas oikein VHH-logikkaa. Vaadin selitystä.

Vaikka tikulla kaivamalla

"Samat ihmiset jotka mainostavat täällä kermamaitoa ja tilamaitoa ja vaativat erikoistuotteita alimpaan helvettiin, suosittelevatkin nyt LAKTOOSITONTA MAITOA!? Johan on taas oikein VHH-logikkaa. Vaadin selitystä."

Ei sillä että sinä tyhmvyyksissäsi VAADIT selitystä vaan siksi että jopa sinäkin ymmärtäisit sen, mitä te vastustajat yritätte käyttää lyöntikapulana tuhka tiheään
että LCHF/VHH ei sovi kaikille, merkityksen oikeassa yhteydessä.

LCHF/VHH on terveellisempi ruokavalio kuin virallinen ravintosuositus. Diabeetikoille jopa elintärkeä (kirjaimellisesti).
On hyvin harvoja joille LCHF/VHH oikein toteutteuna ei sovi. Miksipä ei sopisi jos huomattavasti huonompi virallinen ravintosuositus kerran sopii.
Sitten on asia niin että söi minkä uokavalion mukaan hyvänsä niin yksilökohtaisia reagointieroja on. Se ei sano että ruokavalio täytyy hylätä vaan että häiriö täytyy hoitaa jos se on pysyvä.

terveisin

auta vatsaasi tottumaan

gefiluksen avulla.

lopeta moinen

tai kohta on myöhäistä ..............hullun touhua koko vhh. syö leipää niin maha asettuu. en tarkota tuoretta, mutta pari päivää vanhaa täyskäriä.

Minäkin

paremmin kun jätin viljat kokonaan pois ruokavaliostani.

Tollon ravintoohjeet

Syökää paskaa! Miljardit kärpäset eivä voi olla väärässä.

"hullun touhua koko vhh"

Sinähän voit väittää mitä tahansa mutta todistaminen taitaa olla vaikeampaa.

terveisin
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta