AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Terveystarkastus ?

Terveystarkastus ?

7 Vastausta 1 721 Lukukertaa
Ensi viikolla on edessä eka lääkärintarkastus lukiossa. Voisiko joku kertoa, millainen se on ja mitä siellä tehdään? Tarkastuksessa on mukana myös joku kandi (siis lääkäriopiskelija). Lähinnä kiinnostaa, pitääkö siellä riisua ja olla alusvaatteilla koko tarkastuksen ajan. Onko Teillä tutkittu rinnat lukion tarkastuksessa?

Vastailkaapa...kiitos!

minulla...

lukion ensimmäisessä terveystarkastuksessa ykkösellä käytiin terveydenhoitajan kanssa läpi valmiiksi kotona täytetty terveyskysely, jossa oli tavallisia terveydentilaa koskevia kysymyksiä. Sitten mitattiin pituus ja punnittiin. Niin, siinä se oli.

kuin myös...

samat jutut multa katottiin. enkä muista edes koskaan terveystarkastuksessa olleeni kovin minimaalisessa vaatetuksessa. ja jos joutuis oleenkin, niin "normaaliahan" tuo sillon ois. -kaikki muutkin ois saman paikan edessä enkä usko että siitä mitään ongelmia tulisi. ja ainakin ne terkkarit ja lääkärit sun muut on ja ois kyl tottuneita tuohon tilanteeseen ja tuskin edes ajattelis sitä mitenkään eriskummallisena!

näin

Ihan samat asiat katsotaan kuin yläasteella. Rintojen tarkastus ja opettaminen niiden omatoimiseen tutkimiseen oli meillä vapaaehtoista. Sen aikaa täytyi vaan olla alkkareilla. No big deal!

näin mulla

Meilläkin oli vapaaehtoista se rintojen tarkastus, mutta alusvaatteilla piti olla. Miten sulla Maarit kävi siellä tarkastuksessa?

miten oli

Annoitko tarkastaa? Miten se sulle tehtiin?

tarkastus

Se kysyi että haluanko, mutta päätin kieltäytyä niin pääsi helpommalla :)

Näin kävi

Eilen oli tarkastus. Olin aika yllättynyt siitä, sillä se oli paljon perusteellisempi kuin mitä tarkastukset oli yläasteella. Aika jännä sinänsä. Itse olin kuullut aivan päinvastaista.

Aluksi esitettiin melkoinen määrä kysymyksiä yleisesti terveydestä, ruokavaliosta, liikunnasta jne. Seuraavaksi oli sitten fyysinen tarkastus ja alusvaatteilleni jouduin riisumaan. Lopuksi terkkari sanoi, että rintojen tutkimisen ajaksi tarkastuksessa mukana ollut lääkäriopiskelija (joka oli muuten nuori mies) voi poistua huoneesta, jos haluan. (Ihmettelyä!) Sanoin, että voihan hän jäädä. Oli ollut kuulemma muidenkin tyttöjen tarkastuksen aikana paikalla. Hyvin meni, vaikka sydän pampatti aluksi melkoisesti.
 /   /  /  / Terveystarkastus ?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta