AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / IE8 Firefoxia turvallisempi ja nopeampi

IE8 Firefoxia turvallisempi ja nopeampi

7 Vastausta 433 Lukukertaa
Testi: IE8 torjuu haittaohjelmia Firefoxia paremmin:

IE8:n tulos 69 prosenttia - Firefoxin vain 30 prosenttia
http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=37284

Eli se siitä Firefoxin hehkutuksesta, IE8 peittoaa Firefoxin myös nopeudessaan.

IE8 todella on nopeampi kuin Firefox:
http://www.tietokone.fi/uutta/uutinen.asp?news_id=37327&tyyppi=1Ja yleensäkin Windowsta ei kannata lähteä kiusaamaan siihen kuulumattomilla mitä-lie ohjelmilla. IE on suunniteltu toimimaan saumattomasti Windowskäyttöjärjestelmässä ja on siksi ainoa suositeltava selain.

Valehtelet

Kun tuo höpötutkimus oli julkaistu, IE8 oli juuri ilmestynyt ja sitä ei oltu ehditty hyödyntämään. Selain ei edes mitään haittaohjelmia torju vaan hyökkäys tapahtuu hyödyntämällä selaimessa olevia tietoturva-aukkoja.

Windowsin rakenne on kuitenkin rikki, että Windows Vistaa vanhemmilla Windowseilla selaimen vaihto Internet-käytössä on välttämätöntä turvallisuussyistä. Windows Vistassa IE on hiekkalaatikoitu, että tämä on riittävän turvallinen ja intranetissä toki IE toimii aina.

"IE on suunniteltu toimimaan saumattomasti Windowskäyttöjärjestelmässä ja on siksi ainoa suositeltava selain."

Maailmassa on parempiakin käyttöjärjestelmämerkkejä kuin Windows ja niissä jälkeenjäänyt IE-selain toimii vielä huonommin kuin Windowsissa.

Tahatonta huumoria

"Maailmassa on parempiakin käyttöjärjestelmämerkkejä kuin Windows ja niissä jälkeenjäänyt IE-selain toimii vielä huonommin kuin Windowsissa."

Kirjoittanut: -TutkimusTulos-

..SKAA puhut niin,että KORVAT HEILUU!!.
Microsoftin tuotteisiin EI voi luottaa!!.
Paitsi Xbox 360 toimii!.

Ehkäpä sitten niin, kun saavat sen sotkematta

suomea ja englantia, ja vierityksen toimimaan nykimättä, eihän tuollaista nykivää vieritystä voi ilman pahaa oloa ja hermojen palamista katsoa. Oli pakko poistaa IE8 koneelta. Kunhan viellä lakkaisi tuputtamasta jatkuvasti päivitystä siihen.

Tällaiset testit ovat kuitenkin...

lopulta Microsoftin omia testejä ja Microsoft HALUAA oman maineensa menettämiseksi suojata oikeita lopputuloksia joissa I.e 8 on TODELLINEN "REIKÄJUUSTO"!!.

Kirjoittanut : -TutkimusTulos_

Ja yleensäkin Windowsta ei kannata lähteä kiusaamaan siihen kuulumattomilla mitä-lie ohjelmilla. IE on suunniteltu toimimaan saumattomasti Windowskäyttöjärjestelmässä ja on siksi ainoa suositeltava selain.
Saako NAURAA???.
HA,HA,HAA!!. =)..

IE8 on todella

IE8 on todella epävakaa selain kaatuilee/bugii/tilttailee lähes päivittäin. Jos IE8:a verrataan IE7:aan niin kyllä IE7 on vielä paljon vakaampi ja luotettavampi kuin IE8 joka on aika flobbi nettiselaimena.
 /   /  /  /  / IE8 Firefoxia turvallisempi ja nopeampi

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta