AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / toukat kärhöjen lehdillä

toukat kärhöjen lehdillä

1 Vastausta 994 Lukukertaa
Ensin talvella myyrät söivät yhtä alppikärhöä lukuunottamatta kaikki yli 20 kärhöäni ja nyt kesällä pistiäisten toukat ovat päässeet popsimaan lehtiä. Onko muilla kokemusta näistä vaaleanvihreistä sahapistiäisen toukista. Käytökseltään ne ovat samanalaisia kuin karviaispistiäisen toukat. Jos et ehdi ajoissa niitä torjumaan/poistamaan ne syövät kaikki kukan lehdet.
Onko kenelläkään hyviä hävityskonsteja. Mäntysuopaliuos ei suuriin toukkiin auta. Olenkin päivittäin käynyt noukkimassa löytämäni toukat.
Löysin kärhökerhon nettisivuilta pistiäisestä oheisen artikkelin. http://personal.inet.fi/koti/lofgren/Clemclub/pistiaiskirjoitus.htm

toukat kärhöjen lehdillä

Myyriä lukuunottamatta samoja kokemuksia toukista. Meillä vaan on ollut kahdenlaisia vihreitä matoja ihan pieniä kuin vattumatoja ja sitten vähän isompia. Varret on muuttuneet myhkyräisiksi ja tahmeiksi ja lehdet kui seittiä. Nimenomaan alppikärhö, jonka pitäisi olla kestävä jopa täällä IV vyöhykkeellä. Onko tahmeus joku kolmas vitsaus, mikä sen aiheuttaa tauti vai itikka?
 /   /  /  / toukat kärhöjen lehdillä

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta