AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / perskarvojen

perskarvojen

16 Vastausta 1 801 Lukukertaa
nii... miten se kannattaa poistaa?

Helppo homma

Siis yksi pyllynkarva, vai persreikä? Yhden karvan saa pois vaikka nyppäsemällä tai saksilla, mutta itse perseiän poistoa kannattaa miettiä tarkemmin, mutta kannattaa kysyä apua kirurgilta.

Partaveitsi on paras

Nopea viilto ja se on siinä.

Höylällä

Minä sheivaan pyllyni posliiniksi ihan Gilleten partahöylällä. Kun saippuoi tai partavaahdottaa ja kostuttaa ajeltavan alueen huolella, niin karvat lähtee nätisti ja kivuttomasti.

No mie

kumppanin höylällä omani pois. En onneksi jäänyt kiinni siitä hänelle.
cristiano ronaldo. siinä on kyllä raakattu mies..niih ja hetero kuten aina pitää muistaa mainita. onko tuo kesälook gay-kansan mieleen.

http://img.perezhilton.com/wp-content/uploads/2009/06/fp_3161764_ronaldo_cristian__oPt.jpg

Ihme sheivareita

Olettepa te kummallisia. Miksi ihmeessä sieltä pitää karvat ajella, onhan kait ne tarkoitettu siellä olemaan. Kyllä miehen ja pojan perse pitää karvainen olla. Tainnut tulla jenkeistä tuollainen "grooming" vimma (?)

Ei ison miehen perse tarvitse olla kuin vauvan peppu. Mitä järkeä siinä on?
mä tykkään nuolla karvaista persettä mieluummin kuin sileeetä karvasessa on kivasti sattumia joukossa
eli pieniä kakka kikkareita

DINGLEBERRIES!!!!!!!

HYI saatana HYI vittu! DINGLEBERRIES = PASKAKIKKAREET PERSEKARVOISSA
miksi hyi? semmonenhan se perse on kakkaa sieltä löytyy
Vuoden trolli! =D "Sattumia" =D

kummallista???

eikö jukolauta enää nykyaikana opeteta kotona kersoja yhtään puhtauteen, paskalla käydessä käytetään paperia ja tarpeen vaatiessa bide-suihkua, ei se yksin naisten käyttöön ole suunniteltu, ja jos ei ole tilaisuutta pesuun, on saatavilla toilethygieniaan mukana kulkevia kosteuspyyhkeitä...vai onko sekin yhteiskunnan vika, että penskat kulkevat perseet pesemättöminä??? Ja on niitä kyllä aikuisiakin, joitten perseestä lemahtaa paskan katku vierellä istuessaan. Alkuperäiseen kysymykseen; ei kannata poistaa ollenkaan; karvat estävät perseen ihon hankautumisen ja hankautuminen taas lisää hikoilua entistä enemmän...luonto on asian niin tarkoittanut ja turhaa on ihmisen potkia sitä vastaan, karvat kasvaa takuuvarmasti takaisin, ainoa keino on saada ne pois juurineen kiskoen, moniko on siihen valmis? Pitää olla joko julmetun rikas, tai julmetun tyhmä, jos siihen rupeaa, parasta unohtaa pornofilmien perseet, normaali elämä ei mene niin. Samaan gategoriaan kuuluu muutkin liialliset sheivaamiset

asdf

Kyllä ne luonnollisesti sinne tulevat ja kasvavat. Mutta onko jokaisen sitten pakko kävellä viidakko perseessä?

Lakimuutos, kaikille nuorille aikuisille ja aikuisille karvapakko ja hygienialakko. Jos karvat ovat liian lyhyet, tulee sakko/vero:D

asdf

Philipsin kehotrimmeri, käy jokapaikkaan eikä ole kalliskaan.
On upeeta olla karvaton. Itse olen n puoli vuotta ollut ihan posliini peppupuolelta , pallit ja penis. Alavatsalle olen jättänyt trimmatun karvoituksen. Sileat pallit tuntuu ihanalta, tosi sensitiiviseltä. Partneri antaa suuseksiä innokkaasti kun ei karvat tunge suuhun. Kun vielä kesällä jättää kalsarit päällyshousujen alta pois niin on tosi seksikäs olo. olen käynyt kosmetologilla ns brasilialaisessa vahauksessa, joka kyllä vähän sattuu mutta karvat pysyy pitemmän aikaa poissa eikä tule sänkeä. Karvat kasvaa sitten ohuina ja hentoina. mulle tää on ihan must juttu. Seksikumppanina suosin posliinia.

Pthyi!

Ämmä, mikä ämmä!
Yks hyvä neuvo on että laitta visusti sen höylän suoraan omaan perseeseen. siellä 129minuuttia ja omena mulkkuun
 /   /  /  / perskarvojen

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja haku



Lisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta