AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Clubtori???

Clubtori???

10 Vastausta 1 914 Lukukertaa
Onko joku ollut/ on edelleen siellä töissä? Käykö kauppa hyvin?
Ei se helppoa ole kaikille missään mutta ehdottomasti stadin paras tän alan työpaikka. Siellä on hyvät tilat ja loistava ilmapiiri. Kunhan saan kurssini loppun niin haen sinne takaisin.
Itse olen siellä töissä ollut nyt noin 7kk.Palkkaus alan parhainta luotettava maksaa aina palkat ajoissa ja juuri niin kuin pitääkin. kettu87 on kyllä sillä lailla oikeessa että ei myynti työ ole aina helppoa henkisesti todella rankaa välillä.

Club Tori

Kauppa käy hyvin kun vaa uskoo itseensä ja tuotteeseen. On tää ainakin helpompaa mitä edelisissä työpaikoissa on ollu. T: Timo Turusta.
Onko yrityksestä tuoretta tietoa?

Onko käytössä soittojärjestelmät, vai tyyliin puhelinluettelo + kännykkä? Paljonko maksetaan palkkaa parhaille myyjille?
Oon ollut ko. firmassa viime kesän töissä (Turussa) ja tod.näk. menossa ensi kesäksi uudestaan. Kiva työpaikka. Lasten kirjakerhoja on suht helppo myydä ja palkkaa tulee 840€/kk joka tapauksessa. Oli tietokoneet ja entisille asiakkaille ja Vauva-lehden tilaajille pääasiassa soitettiin. Hyvä henki oli ja mukava pomo. Jos puhelinmyyntihommia aikoo tehdä niin Clubtori on erittäin varteenotettava vaihtoehto.
todella varteenotettava... joopa...
nimimerkki : joojooo.....

miks oot sarkastinen? haluan kuulla mielipiteesi :00
En suosittelisi paikkaa kenellekkään. Olin kyseisellä paikalla n. 1,5 kk ja sain potkut, vaikka myin n. 3 päivässä osa-aikaisena. Palkan maksoivat tuolta ajalta vain 50% selittelivät jotain
Olitko Turussa vai Helsingissä???
Helsingissä.
 /   /  /  / Clubtori???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta