AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / starttarit helppo porata

starttarit helppo porata

17 Vastausta 1 021 Lukukertaa
Metalli jolla piippu tukittu on kovaa mutta kun pääsee alkuun pora menee kuin veitsi voihin.
Tuli vaan mieleen tuosta Maarianhaminajutusta.

hah..

järki päätä pakota kun poraa starttarin ampumaan jotain "kovaa" patruunaa..tietääkseni starttareita on esim 9 mm..sellasen kun poraa ja täräyttää 9 mm oikean patruunan niin kyllähän aseen kappaleet uppoaa ampujan luupäähän kuin veitsi voihin..patruunapesäkin täytyis olla..voi kiesus mitä "aseseppiä".

samaa mieltä.

Aika riski olisi ladata kovilla ja en suosittele.
Minulla on edelleenkin blank-panokset mutta nyt kaasu purkautuu suoraan piipusta ulos. Riittää hyvin lennättämään sekoittamani kemikaalit 5metriin.
Sen jälkeen äijä kuin äijä parkuu silmänsä päästä ulos.

laiton

tuollainen, ajatteleppas jos ammut jotain esim. päälle tulijaa kohti silmiä ja jokin panoksen sirpale osuu silmään ja tämä päälle kävijä menettää silmänsä niin kuka maksaa ja kipeästi? Sinä..ja summa voi olla sellainen jotta maksat koko loppuelämäs..sellainen on laki suomessa..toisaalta vähän niinkuin "suojelee" rikollisia..

blank-panokset

Ovat "turvallisia". Muovitulppa aukeaa vähän niinkuin kukaksi. Itse metalliosuudelle ei tapahdu mitään. Ainoa haittapuoli blankeillä on niiden kova ääni, korvat soi puoli tuntia laukauksen jälkeen.

Ei siinä muuta tapahdu kuin että tyyppi parkuu pari tuntia.
Olen testannut sen itselläni. Veljeni ampui kahden metrin päästä päin kasvojani ja aine tehosi hyvin. Silmät kouristuivat kiinni eikä runsaan huuhtelunkaan jälkeen lakannut kirvelemästä.

On se parempi kuin veitsi.

oooooooo

Tulevan aselain aikana yleistyy starttipistoolien porailu ja muu kotitekoinen? voi voi

kotitekoista

Itse tein 90mm kertalaukeavan sarjatulikonepistoolin magnumina sahaamalla metrin pätkän mökin rännistä. On se hienoa katsoa kun maalitölkillinen palavaa bensaa lentää kasvoille 500 metrin päästä. Testasin faijan kanssa.
on mulla mu haulikko ammu ku tullee miu mökille ku oon erakko
erkki perkelee raiskasit mun vaimon suomikonepistoolilla!
Niitä saa ihan metallistakin tehtyjä starttareita. Ei nikkelistä. 22cal kestää ihan hyvin ampua! Varsinkin kun laittaa 22cal rihlatun piipun.
Mistäs olet muka ihan metallisen starttarin saannut?
Tietääkö kukaan mistä voisi saada tuollaisen metallisen starttipistoolin?
Tuossa yksi firma myy niitä uudellamaalla. Valmiita rihlattuja piippujakin 45e kpl hintaan. Pylväsporakoneella voi porata starttarin kuin starttarin ja panokseksi sopii 9mm ,45 tai 50ae. Jotkut starttipistoolit on suunniteltu ampumaan 30.06 patruunaa ja kantama on 3km mutta 500m asti tarkka. Itävaltalaiset käyttävät porattuja starttareita 100m kasa ammunnassa koska ovat niin tarkkoja. Pol potin sotajoukot käyttivät porattuja starttipistooleja vakoojien teloituksissa kambotzassa.

Menkää osoitteeseen www.ittnihahnavänim.fi ja valitkaa poratut starttarit. Sitten kaliberi valikoimaan 22,32,38spl,44,45,9mm,357,10mm auto ja 50ae.
Soitin ko. firmaan. Palvelu oli todella asiallista. Niimpä tilasin kevään hirvijahtiin poratun .300win.mag. hirvistarttarikiväärin. Hinta oli edullinen. Samaan kauppaan sain myös jälleenlataus pelit ja vehkeet, N310 ruutia viisi kiloa, 22 gramman luoteja noin 5000 kpl sekä nalleja. Pääsen kokeilemaan kun posti tuo paketin kotiin kannettuna ihan lähi päivinä.
Vielä eilen en tiennyt että tänään olen ammunnanharrastaja/metsästäjä mutta nopeasti asiat etenevät, kiitos tämän asiantuntijafoorumin.

Olisiko kiinnostusta liittyä puoli tuntia sitten perustettuun hirviporukkaan?
Yksin tuntuu niin tylsältä.
Iltalehden uutisten mukaan puolustusvoimat on tilannut saksasta porattuja starttikranaatinheittimiä uudenmaan prikaatiin 600kpl.

Sitten oli juttua juurinkin metsästäjien suosimasta starttikaliberista 300win S.tart. Sopii vain porattuun piippuun.
Osa näistä uudenmaan prikaatiin tulevista starttikranaatinheittimistä tullaan sijoittamaan kiinteästi pasi-vaunujen päälle. Vrt. Amos.
Ja vieläpä niin kiinteästi että suuntaajana toimii vaunun kuljettaja kääntelemällä pasia siten että starttariheittimen putki osoittaa ampumasuuntaan.
Ko. paseihin tullaan myös asentamaan kaide vaunun päälle ettei heitinmiehistö pääse putoamaan tulitoiminnan aikana ja etenkin jos ammutaan liikkeestä.

Kuvassa ensimmäinen testipasi putkiräjähdyksen jälkeen. Putki kesti mutta akselistot ovat liian heikot. Ymmärtäähän tuon.
http://is12.snstatic.fi/img/978/1288513237813.jpg
ei saa laittaa päälle tulitoiminnan aikana, ettei käy noin. Se sanotaan Pääesikunnan laatimissa varomääräyksissä.

- Pasinjohtaja Päättävä Sissi -
 /   /  /  / starttarit helppo porata

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta