AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!
 /   /  /  / Missien paljaat tissit.

Missien paljaat tissit.

20 Vastausta 82 332 Lukukertaa
Kuka muu Suomi-missi on vilauttanut elokuvissa, lehdissä tms.?

Jatka listaa:

Johanna Raunio
-joku tv-sarja, päätösjakson loppukuvassa alastomana patterin vieressä sikiöasennossa

Lola Odusga
-saunan lauteella lehtikuvassa vain koivunlehti päällä.

ooh

Oliko peräti vaivaiskoivunlehti?

Tanja Karpela

Nakukuva, Tanja istuu alasti rannalla poikittain.

Hyvä kuva

Löytyy netistä.

Löytyy?

Löytyy mistä?

Tanja oli Hymyssa

muistaakseni ihan nakuna monen sivun verran ja ilkosillaan.

Mitä eroa on...

...ihan nakuna ja ilkosillaan olemisessa??
Kerropa kepuli se!

janina frostell

Eikös tää typy ole myös jonkinlainen missi?

Carmen Mäkinen

Carmen oli joku perintöprinsessa esiintyessään alasti tyylikkäissä kuvissa -ja menetti sen perintöprinsessuutensa. Mutta mitäs sillä on väliä, pääasia, että muistetaan...
Niin, ja Jasmin Mäntylähän vältti koko missikisoihin joutumisen esiintymällä Hymy-lehdessä (tai jossain) kuvassa, jossa harsopaidan läpi tissit näkyivät ihan selvästi.

no voi vittu

Oikeesti toi on niin perseestä hehkuttaa jotain että jonkun vitun missin tissi vilahti paidan läpi. Netistä saa paremman näköisistä muijista ihan alaston kuvia.

joku

joku Eija 70- luvulla se oli perintöprinsessa se esiinty alastonkuvissa ja ois mukava nähä noita vilautuskuvia jos joku löytää niin vois pistää linkin

Oot katkera vaan...

...kun et saa itse yhtä upeita naisia kuin missit ovat. He ovat Suomen kauneimpia. Mutta säkin voit haaveilla ja katsella niitä tissikuvia. Ja haaveeks jää.

No jaa...

Ties vaikka olisikin, mutta todennäköisempää, ettei.

Painajainen

Tv-sarja, jonka lopussa Johanna Raunio vaipui luonnollisessa asussaan lattialle, oli nimeltään Painajainen ja sen pääosissa olivat Eero Melasniemi ja Anna-Leena Härkönen. Tarinassa EM.oli nistinyt entisen rakastajattarensa (ALH) ja yrittänyt sen jälkeen itsaria, mutta epäonnistunut. Muistista oli kadonnut noin vuosi ja kun karmeat palaset lopulta loksahtivat kohdalleen, oli sarjakin jo hyytävässä lopussaan. Oliko JR:n paljas pinta tarkoitettu kolkon tarinan kevennykseksi, en tiedä, mutta jos oli, niin ei se tuota tarkoitustaan täyttänyt.

Niin tosiaan!

Olenhan minäkin Painajaisen nähnyt. Oli sen verran hyvä draama, ettei tainnut kovinkaan moni edes huomata alastonta Johanna Rauniota.
Tällä tavoin vaihtuu missin katu-uskomattomuus kulttuurialan katu-uskottavuudeksi...

Johanna Raunio jo 17v:nä alastonkuvissa

Ehkä "Painajaisen" efektin heikkouteen vaikutti myös Johannan rinnan koko. Itse ainakin muistan, että silloisen päiväuneni poven näkeminen oli kova pettymys, kun Johanna oli aikalailla 80-luvun missin mitoissa, eli kuppi tais olla AA. Paitsi että Johanna oli sikiöasennossa, niin muistaakseni sarjan viimeinen kuva oli kun J. Raunio nousi seisomaan mennäkseen ikkunaan katsomaan kun Melasniemi lähti pihasta. Siinä taisi peppukin vilahtaa, joka oli kyllä varsin kaunis.

Tosin 17vuotias Johanna Raunio on jo poseerannut alastomana Sauna-aiheisessa "Finland" postikortissa, jossa naisjoukko istuu kansallisromanttisesti savusaunan lauteilla. Tosin tuo kuva taas oli 70-lukulaiseen tyyliin varsin selkeä ja karu, vaikka ympäristö olikin hieno (eli kaikki näkyi varsin selvästi).

Ei ollut..

joka oli postikortissa vaan Suomen inhottavin kuiva, nariseva akka eli Hannele Lauri.

tietoa on..

TUOLLAINEN ASIA ON HYVIN EPÄASIALLINEN KÄSITELTÄVÄKSI INTERNETISSÄ, mutta... Olen nähnyt Lolan rintamuksen ja se oli hyvin uhkea sot sot minulle, ei tuollaista saisi sanoa... heh
ONNEA <3:llä Mirjam

Yök

Yök
aijjaa
TONI HETERO
 /   /  /  / Missien paljaat tissit.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta