AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / kestovärin päälle kevytväri?

kestovärin päälle kevytväri?

1 Vastausta 539 Lukukertaa
Värjäsin muutama päivä sitten hiukseni kestovärillä ja vaikka lopputulos oli ok haluaisin piakkoin sävyttää hiuksia jollain kevyemmällä värikäsittelyllä, kuten suora- tai kevytvärillä.
Haluaisin näin hieman syventää väriä, saada kiiltoa jne. Haluaisin jatkossa myös tällä tavoin piilottaa pienen tyvikasvun joka kestovärin alta ilmestyy.
Voinko siis huoletta jatkossa värjäillä "kevyemmillä" väreillä vai miten kevytväri käyttäytyy kestovärin päällä? Kestoväri oli vaaleanruskea mikä on hieman tummempi mutta aika lähellä kuitenkin omaa hiusteni väriä.

kevytväri

on oiva apu juuri tuon värin syventämisessä ja kiillon tuomisessa. kevytväri ei kuitenknaa pysty takaamaan 100% peittävyyttä, joten jos juurikasvusi eroaa paljon nykyisestä hiusväristäsi, et pysty sitä kevytväreillä peittämään...tasoittamaan kyllä.
Pieni varoituksen sana: työssäni on vastaan tullut asiakkaita, jotka ovat kertoneet värjänneensä hiuksensa sävyte shampoolla. Kuitenkin on ollut havaittavissa aivan selkeä juurikasvu. Itse en ole kauppojen väreihin kajonnut moneen vuoteen mutta muistutampa vaan, jos väripurkissa on kahta tuotetta joita täytyy sekoittaa keskenään, on väri aina kestoväri, ei sävyte. ilmeisesti kaupoilla on "hieman" eri käsitys sävytteistä kuin kampaajilla...
 /   /  / kestovärin päälle kevytväri?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta