AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / hyviä jumppapallo liikkeitä?

hyviä jumppapallo liikkeitä?

18 Vastausta 109 973 Lukukertaa
moii, tietääkö joku hyviä jumppapallo liikkeitä? mieluiten sellaisia joilla saisi "jenkkakahvat" pois..? kiitos jo etukäteen!

tsekkaa!

kandee tsekkaa niist fitness, sport ja lifestyle- lehdist, niis ainaki on aina niit vinkkei...

käyppä kattoon tuosta

: http://www.sissel-online.com/exercisesmain.php

tuolta sivuilta löytyy ihan mieletön määrä ja tosi vaikeitaki liikkeitä. ei niitä kyllä kannate mennä joitaki ihan alottelian ees kokkeileen joissaki näyttää niin paljon tasapainoa tarvittavan...keräsin sieltä ittelle joitain liikkeitä ja aattelin kokkeilla miten onnistuu...

lisäys

ni klikkaat vain sitä kuvvaa siitä etu sivulta jossa lukee jotain sissel exersices.... ja sieltä sitten niitä exersices ball linkkejä...

juu

Netistä löytää hyvin,mutta esim. Menet kyykkyyn ja nostelet palloa oikealta vasemmalle. Tai,laitat pallon jalkojesi alle ja asetut selältesi maahan.(Pidät liikkeen ajan lantion paikoillaan.)víet aina toisen jalan pallon yli maahan ja toisinpäin.

Tiedän hyviä liikkeitä:

Ne ovat helppoja: Yrität esim: tasapainoilla sen päällä, tai ota vauhtia mahalla, ja nosta jalat ilmaan, vähän niikuin seisoisit käsillä. Kun olet harjoitellut sitä voit jo vetää jalat kokonaan pääsi yli!

Ei ne liikkeet

Ei ne liikkeet mihinkään rasvakudokseen vaikuta. Lihaskuntoliikkeet vaikuttaa lihaksiin, ei rasvakudokseen.

niin se vain on...

rasvakudokseen vähentämiseen voi vaikuttaa pitkäkestoisella liikunnalla väh. 60-90min ja ihannesykealue voisi olla 65%-85% maksimisykkeestä. Tätä 3 tai enemmän kertaa viikossa.

Lisäksi vielä kuluta enemmän kaloreita mitä syöt, niin ihan varmasti saat rasvaa poltettua ja sitä kautta jenkkakahvat vähitellen pienenee.

Lisäys

Sen verran vielä että tottakai jos teet lihaskuntoliikkeitä, se edistää lihaksien aineenvaihduntaa ja sitä kautta tehostaa painonpudotusasioissa...

kröhöm

no minulla ainakin on vaikuttanut nämä jumppapalloliikkeet pieniin jenkkakahvoihini. monet ystäväni ovat päässeet eroon jenkkakahvoista jumppapallo liikkeiden avulla että anteeksi nyt vaan! onkohan ruova/herra itse kokeillut? jos nyt menisit ostamaan pallon ja kokeilemaan jos sinulla on jenkkakahvat!

jumppapallo ja jenkkakakhvat

-vatsalihakset (ja rasvanpoltto) saat kuntoon
eri jumppapallotreeneillä, mutta pitkän päälle
rasvojen puolella ei auta muu kuin säännöllinen,
terveellinen ja monipuolinen ruokavalio, jolla hallitaan tarvittava energiatankkauksesi/kulutukseen!

jenkkakahvat

onhan se varmasti osatotuus että aerobinen sykettä nostava liikunta polttaa hyvin rasvaa, mutta tarvitaan myös lihaskuntoa nostavaa harjoitusta. ainakin minun oma-ohjaajani totesi että salilla lyhyet sarjat suurehkoilla painoilla polttavat rasvaa ( esim 3x8-10 toistoa painoilla joilla jaksat juuri ja juuri tehdä liikkeen loppuun)
ja kyllähän se lihas jostain tarvitsee energiaa kehittyäkseen, juurikin vaikka siitä rasvasta.
joten uskoisin että jumppapallolla kun jaksaa erilaisia lihasta vahvistavia liikkeitä tehdä, niin alkaa ne jenkkakahvatkin ajanmyötä katoamaan. =)

mä sain

uusimman kunto plus lehden mukana treena itsellesi unelmien keho dvd:n jossa oli jumppapallon jumppa ohjeet. hyvä ja tehokas.

Pieni tarkennus tähän

Rasvasolut eivät muutu lihakseksi vaikka miten jumppaisi pallolla tai ilman. Lihasmassan lisääminen on painonhallinnan kannalta perusteltua kuitenkin siksi, että lihaskudos kuluttaa levossakin enemmän energiaa kuin rasva.

lihakset ja rasva

Lisäksi on hyvä muistaa, että jos ei tee lihankuntotreeniä painon pudotuksen myötä niin todennäköisesti menettää myös lihasmassaa. Jonka jälkeen rasvakin tulee helpommin taas takaisin, kun energiaa kuluttavaa aktiivista kudosta on vähemmän...

parhaat liikkeet

Täältä löysin itse hyvän jumppapallo artikkelin http://www.ryhmaliikunta.fi/ryhmaliikunta-info/jumppapallo-ja-liikunta

Jumppapallo joka on nyt IN

täältä se löytyy www.funxr.fi
ei tarvii tulla tänne väittää, etteikö jumppapallolla saa jenkkakahvoi pois vaa voisitte kertoo vaikka eri liikkeitä! sitähän toi kysy. itse ostin jumppapallon ja tarvitsisin itsekin vinkkejä:)

http://sansunblogi.blogspot.com/2010/01/selka-ja-kylkitreenia.html

tuossa pari vinkkiä=)
 /   /  / hyviä jumppapallo liikkeitä?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta