AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  / Aineenvaihdunnan kiihdyttäminen

Aineenvaihdunnan kiihdyttäminen

6 Vastausta 13 713 Lukukertaa
Onko mahdollista kiihdyttää aineenvaihduntaa väliaikaisesti? Mikä auttaa?

Ovatko luontaistuotekaupoista saatavat ainennvaihduntaa kiihdyttävät pillerit ja mömmöt humpuukia?

muutama ehdotus

Seuraavat aineet kiihdyttävät aineenvaihduntaa: vihreä tee, kofeiini, ma huang, synepriini, l-tyrosiini, guggulsteronit, forskolin jne..

Voit ostaa noita erikseen jostain nettikaupasta (tuskin löydät luontaistuotekaupoista, ne ovat mummoille) tai ostaa jonkin rasvanpolttajan jossa on yhdistelty useimpia em. aineita.

Sellainen tuote joka sisältää ma huangia, guaranaa (=kofeiini), salisiinia ja kromia on hyvä. Siihen päälle vielä jokin guggulsteronia sisältävä tuote, niin eiköhän aineenvaihdunta tehostu.

Itse hyppään koko ajan wc:ssä kun otan noita rasvanpolttajia.

fakta

vedä röökiä,tupakoitsijoilla on noin 10% nopeampi aineenvaihdunta.että näin.

ja seuraus:

Tuolle jatkuvalle vessassa käynnille: kenties virtsarakon ns. löystyminen?! Ei ole kauhean kiva asia sitten myöhemmällä iällä...

HIIT

Eli High Intensity Interval Training. Idea on josta/pyöräillä/uida sprinttejä täysillä n. 30 sekunnin ajan, jonka jälkeen pidetään pieni tauko leväten tai hiljaa liikkuen. Tätä jatketaan 10-20 minuuttia tai niin pitkään kunnes et enää yksinkertaisesti pysty ottamaan enää yhtään sprinttiä. Tällaisen liikunnan jälkeen aineenvaihduntasi on koholla jopa reilun vuorokauden.

miksi

haluat kiihdyttää aineenvaihduntaasi väliaikaisesti?onko pyrkimyksenä kenties laihduttaminen? jos on niin se ei ole hyvä vaihtoehto.Sinun tulisi tehdä pysyviä muutoksia jotka johtavat jatkuvaan painonhallintaan.

intervallia ja merilevää

Intervallityyppinen harjoittelu voi nostaa aineenvaihdunnan tasoa jopa kokonaiseksi vuorokaudeksi, kuten tuossa jo edellä mainittiinkin.
Luontaistuotekaupoista itse ostaisin merilevää, se on jauheena vieläpä hyvinkin edullista. Ilmeisesti siinä oleva jodi nostaa vähän aineenvaihduntaa. Enemmän minä siihen uskon kuin näihin rasvanpolttajiin. Spirulina voi olla toinen aine, jolla on sama vaikutus kuin merilevällä, mutta en ole siitä aivan yhtä varma kun en ole kokeillut. Vaikutukset ovat joka tapauksessa hyvin lieviä, onneksi.
 /   /  / Aineenvaihdunnan kiihdyttäminen
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta