AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  /  / Kipa & Alanyum???

Kipa & Alanyum???

26 Vastausta 3 225 Lukukertaa
Auttakkees naista hädässä, kaipaisin selkeää karttaa johon merkitty kipa sekä alanyum sekä tietoa mitä niissä myydään, onko vaatekauppoja? nyt saa vääntää rautalangasta nuo sijainnit ja millä pääsee :) kiitti!

Shopping

Alanyum, siellä kaikenlaisia putiikkeja joissa paljon kivoja vaateita, kenkiä, laukkuja, lastenvaatteita yms.Aika hieno minusta, siellä menee tunteja, välillä voi käydä myös syömässä, kahvilla.
Lapsille kiva leikkipaikka toisessa kerroksessa.
Itse tein kesäkuulla siellä hyviä löytöjä mm. laadukkaista miesten vaatteista.
Taxilla menimme eikä montaa liiraa maksanut mennentullen.
Tuo ostoskeskus sinne Taurusvuoristoonpäin menessä, samalla kadulla joka on ns.25 metrin katu.
Kipa varm samantyylinen samalla suunnalla:-)

väärää infoa

alanyum ja kipa ovat 35m kadulla eli kehätiellä, (chevre yolu caddesi) ei 25 m kadulla. Tosin 25m katu yhtyy tähän katuun. Ja Kipa on market -tyylinen kauppa, vähän kuin meillä prismat ja citymarketit yms. Sieltä saa elintarvikkeiden lisäksi vaatteita, astioita, leluja yms market kamaa. Lisäksi kipan yhteydessä samassa rakennuksessa on kahvio, elektroniikkaliike, pieni korukauppa ja lelukauppa. Kipaan sekä alanyumiin pääsee näppärästi dolmuksilla. niitä menee sinne suunnalle koko ajan 25 m kadulta. Dolmuksien ikkunassa lukee kipa ja metro ja alanyum. ei kannata taksilla sinne mennä.

Kaupat

Kipa ja Alanyum ovat tosiaan samalla suunnalla. Kipa tulee ensin ja siitä on matkaa Alanyumiin noin 200-300 metriä. Oma hotellimme oli 25 metrin kadulla ja kävimme molemmissa liikekeskuksissa. Kipa oli selvästi edullisempi ja siellä oli myös paljon ale tuotteita. Palasimme Alanyasta viikko sitten. Alannyum oli todella hieno ja monipuolinen ostoskeskus. Siellä oli mm. erilaisia vaateliikkeitä, yksi kirjakauppa jossa myytiin myös musiikkia sekä optikkoliike.Osassa kaupoista hinnatkin ihan Suomen tasoa. Vaatteet olivat tyylikkäitä ja laadukkaita. Siellä oli myös tosi hyviä lastenvaateliikkeitä, joissa oli myös paljon ale tuotteita. Kolmannessa kerroksessa oli pelkästään ruokapaikkoja ja lapsille hieno leikkipaikka. Näihin molempiin olisi ollut liikkeen puolesta myös ilmainen kyyti tietyin väliajoin, mutta me kävimme niissä dolmuksella ja taksilla. Dolmuskyyti on todella halpaa eli 1 liira /henkilö ja kyytiin voi nousta mistä vain vinkkaamalla kuskille. Dolmuskuskit olivat hyvin ystävällisiä ja auttavaisia. Asuimme hotelli Sifalarissa, josta taksi maksoi muistaakseni noin 8 liiraa. Mielestäni molemmat ovat ihan vierailemisen arvoisia paikkoja. Näiden lähellä on myös Oban markkinat kerran viikossa. Niissä emme itse tosin käyneet, mutta taksikuski kertoi niistä.

so alanyum

Itse olin pettynyt suurimpaan osaan Alanyumin tarjonnasta, todella surkeaa rättiä kovalla hintaa. Farkkukauppa olin ihan jees, samoin lelukauppa. Ei missään nimessä "maineensa" veroinen.

itsekkin kyllä

oppaamme hehkutti alanyumia isona ostosparatiisina, mutta ainut mitä sieltä saimme oli paikallisten vihaisia katseita ja pikkulasten keskareiden esittelyä ja fuck you huutelua. hinnat olivat kyllä halvat mutta vaatteet olivat mielestäni melko tylsiä tai sitten halvimmat tuotteet olivat aina sitä isointa kokoa. ruoka ei ollu kummoinen siihen nähden että samalla hintaa syö lokantassa herkullisen aterian niiden pitsojen ja hampurilaisten sijaan.

Mitäköhän teitte siellä kun saitte

Itsekin olimme Alayumissa useita kertoja kolmen viime viikon aikana. Saimme kyllä kohteliasta palvelua joka kerran eivätkä paikallisetkaan reagoineet meihin mitenkään väärällä tavalla. Tuli hankittua sieltä tauluja, keittiö + wc tarvikkeita jne.

Kipa

Me tykättiin Kipasta enemmän, hyviä ale vaatteita ja lapsille leluja... taxi otettiin ja sillä mentiin paikasta toiseen, asuimme Kleopatra rannan lähellä..hintaa taxille en muista enää, mutta paljon se ei ollut :) hyvää matkaa :D
Meillä on oma lomaasunto aivan Kipan ja Oboa markkinoitten vieressä. Kipa enemmän ruokakauppa mutta alhaalla lasten lelukauppa. Alayumissa enemmän vaatekauppoja esim. Waikiki Ihan parhita vaateita. Taxilla ei meidän kipaan tarvinnut mennä mutta Alayumiin kyllä menimme taxsilla mutta kyllä sinne kävellenkin jaksaa....
Kivaa lomaa kaikille lähdemme itsekkin taas kolmatta kertaa turkkiin... Suositteen :-)
P.S. Jos haluat hyviä tuoreita hedelmiä/vihanneksi kannataa käydä Oboa markkinoilla!!!
Ihan pienenä korjauksena vain, että eivät ole Oboan markkinat; paikka on Oba eli Oban markkinat =)
navigaattori ,jos löytyy, niin päivitä Turkin kartta. Sieltä löydät ja se neuvoo perille.
Odotin Alanyumilta aika paljon, mutta lievä pettymys oli. Kalliita vaatteita. Tosin ihan mukavaa sadepäivän tekemistä dolmuksella ajelu ja kauppakeskuksessa haahuilu on :)
Minusta kipa oli enemmän ruokakauppa
Alkuperäinen viesti on ELOKUULTA VUODELTA 2009!

Kuka näitä vanhoja ketjuja kaivelee esiin, kysyjä ei varmaankaan näillä vastauksilla enää tee mitään :)
Onko Alanyassa vesiliukumäkeä?
Sinulle "vastaa tähän" Alanyassa on vaikka kuinka monta
vesiliukumäkeä. Alanyassa on myös vesi puisto mistä löytyy
vaikka mitä kivaa tekemistä kuumalla ja aurinkoisella säällä

Ole hyvä :D
on yhdyssana.

Kouluun takaisin, hus, hus!
oli vähän kiire vastata että sori olen jo 22 vuotias kävin jo koulut! XD
Alanyan vesipuistossa ei kyllä ollut paljoa näkemistä 15vesiliukumäkee ja nekään ei ollut aina auki
Onko tuolla Kipassa yleisöwc:t ?
Kipasta löytyy wc:t.
Entä vesiliukumäki?
Ei ole totta kukaan ei netissä mainitse kyseisen ALANYUM kauppakeskuksen aukiolo aikoja?!?
auki aamusta iltaan.
Alanyum on auki klo:11-23 joka päivä jopa jouluna ja pyhinä
Ajatella! Joulunakin auki.
 /   /  /  /  /  / Kipa & Alanyum???

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta