Las Palmas vai muu lasten (3,15,16) kanssa???

perhe

Suunnitellaan reissua maaliskuuksi lasten kanssa, mutta paikka on vielä vähän hakusessa. Onko jollain kokemuksia noin eri ikäisten kanssa Las Palmasista? Itse olen ollut kyseisessä kaupungissa lomalla vuosia sitten aikaa ennen lapsia. Onko turvallinen paikka, kun noinkin pieni tuo meidän nuorin lapsi? Entä mikä olisi hyvä hotelli? Olen huomannut että Las Palmasiin on aika vähän hotellitarjontaa lapsiperheelle ja näin "isolle" viiden hengen joukolle. Uima-allas ja lastenallas olisi kuitenkin kiva, sekä se että huoneistohotelli ja ruoanlaitto mahdollisuudella (2.lla lapsella allergioita). Sitten olisi hyvä jos olisi vielä 2 erillistä makuuhuonetta (nuorisolle oma:) Haluaisimme kuitenkin matkakohteelta että siellä olisi myös aitoa elämää, eikä pelkkä turistirysä, sekä kohtuuhintainen kaiken suhteen. Hyvät ostosmahdollisuudet pitää olla (muutakin kuin turistikrääsää), kun nuoriso kuitenkin haluaa shoppailla. Aurinkolomaa tietysti toivotaan, tosin hirveitä helteitä ei välttämättä kaivata. . .
Muina vaihtoehtoina olen ajatellut Maspalomasia, Ingelsiä, ehkä Puerto de la Cruzia. Noista muualta löytyisi ihania uima-allas alueita ja kaikkea lapsiperheelle ja pienimmälle leikkipaikkoja. Tuo Las Palmas houkuttaa eniten, mutta mistä löytyisi se mukavin rauhallinen hotelli, jossa saisi yönsäkin nukkua ilman että tarvitsee kuunnella musiikin jumputusta. Katselin jo netistä jos itse varaisi lennon ja hotellin, mutta suoria lentoja en löytänyt mistään (muuta kuin ehkä äkkilähtötarjontaa) ja lennon vaihtoja ei kyllä aleta tällä porukalla tekemään. Onko Las Palmasissa kivoja leikkipaikkoja lapselle? Vai suositteletteko nyt meille jotain ihan muuta kuin Las Palmasia? Kiitos vastauksista jo etukäteen.

5

1136

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihme hommaa

      vaikeaa kun ei osaa edes itse päättää minne menee jne. On netti ja on matkatoimistot mutta täällä vain kysellään että minne ja milloin ja onko turvallista?
      Mistä sen kukaan tietää etteikö voi mitään sattua kun lentää 6 tuntia lentokoneella ja perillä on vaarapaikkoja joka paikassa? Se että sattuu jotain tai satu niin kuka sen tietää. Jos minä olisin Kanarialle menossa niin en ainakaan Las Palmasiin menisi. Lanzarote on paljon parempi paikka ja rauhallisempi. Kanaria ei ole mikään edullinen ostospaikka vaan saman tuotteen saat Suomessa yleensä halvemmalla ja väärennöksiä on joka paikka täynnä. En vai käsitä mikä tässä on niin vaikea ja en minä ainakaan luottaisi siihen että joku minulle " suosittelee" jotainkun olen monesti nähnyt että se mikä käy sinulle niin ei käy minulle.Suorat lennot ovat ihan samoja kuin mitkä on valmismatkoillakin eli se ei ole ongelma. Minä en vaan suosittele tuollaista vaihtoehtoa lasten kanssa sillä valmismatkaan sisältyy sellaista mille antaa arvoja 3 lapsen kanssa eli esim. kuljetusket hotelliin jne. Onnea etsintään mutta ei tehdä siitä niin vaikeaa, eihän?

      • LAPSIPERHE

        Eikös palstan tarkoitus olekin, jotta täällä saa kysellä ihan vapaasti matkailusta?
        Ja alkuperäinen kyselijä varmaan halusikin kuulla eri vaihtoehtoja ja todellisia kokemuksia....Matkatoimistot kun ei varmasti suoraan kerro ainakaan kaikkea negatiivista (koettu on). Täältä ainakin VOI saada jotain enempikin tietoa ja hyviä vinkkejä ja eihän kaikki varmaan sokeasti usko täällä, että kaikki on juuri niin kuin kirjoittaja kertoo, vaan niin kuin HÄN sen on kokenut. Annetaanhan kaikille oikeus kuitenkin kysellä:)
        Itse myös suunnittelen matkaa lasten kanssa Las Palmasiin (olen käynyt siellä ennenkin). Emme myöskään halua paikkaan, mikä on pelkkä turisteja varten tehty rysä. Tosiasia kuitenkin on että siellä on paljon enempi ostosmahdollisuuksia kuin esim. näissä turistirysissä ja paljon muutakin kuin sitä turistikamaa. Hyvä pitkä ranta myös lapsia ajatellen. Tosiasia myöskin se että sinne ei ole pelkkiä suoria lentoja ilman välilaskuja, lukuunottamatta äkkilähtöjä tai jos joku tietää olevan, vinkatkoon, kiitos. Hotelleja sitten kyllä löytyy erikseenkin parempia lapsiperheelle sopivia, kuin nyt tarjolla olevat pakettimatkat.
        Ei muuta kuin reissua suunnittelemaan.


      • Ihme hommaa

        Mun mielestä on ihme hommaa, kun jollain on aikaa ja energiaa tuhlattavaksi muiden tekstien arvosteluun. Vaikkakin nyt itse sorruin samaan.


    • Ensimmäisenä mieleen

      Hei, minulle ainakin ensimmäisenä tuli mieleen Pto de la Cruz, siellä on ne merivesialtaat ym, on kuitenkin kunnon kaupunki kuten Las Palmas, eli voi myös shoppailla ja löytyy ravintoloita joka lähtöön. Teneriffalla on enemmän nähtävää maisemien puolesta, jos haluaa sitä. Tietysti Gran Canarialla on se mahdollisuus, että majoittuu etelään, missä on rentoa ja lämmintä (todennäköisesti lämpimämpää kuin Las Palmasissa) ja kaikkea viihdykettä, ja sitten voi hurauttaa Las Palmasiin yhtenä tai kahtena pnä shoppailemaan, koska matka etelästä pohjoiseen ei kauaa kestä, esim bussilla pääsee näppärästi. Maaliskuussa voi kuitenkin pohjoisessa olla vielä vähän viileämmät kelit kuin saarten eteläosissa. Maspalomas mukava ja huoleton paikka esim pienten lasten kanssa lomailevalle.

    • Armioiva

      Hei,

      Mina asun Las Palmasissa, joten voin kertoa, etta tama on ihan hyva paikka tulla lapsien kanssa lomailemaan. Melua ja tai musiikin jumputusta ei todellakaan ole, jos ei sitten satu asumaan ihan diskon vieressa. Tama on melko rauhallinen kaupunkin kuitenkin. Ja kylla taalla on hyvia leikkipuistojakin lapsille, mielestani paras on puisto on Parque Juan Pablo, joka on 7Palmasissa ja toinen hyva on Parque Doramas, jossa varmasti pienempi viihtyy erinomaisesti. Ostosmahdollisuuden ovat hyvat ja ranta on todella kiva ja hyvin hoidettu. Isommille siella on hyvaa viihdetta rapujen ja kotiloiden metsastaminen, kuten tietysti uiminenkin tai snorklailu.

      Tuo hotellipuoli onkin sitten jo toinen. Eli monissa huoneistohotelleissa ei ole uima-allasta ja hotelleissa taas, joissa on uima-allas, ei ole niita keittomahdollisuuksia eika muutamaa erillista huonetta. Hyva vaihtoehto on siis menna etelaan kuten Playa del Inglesiin tai Maspalomasiin huoneistohotelliin tai varata vaikka bungalowi kahdella makuuhuoneella vapailta markkinoilta, niissa kun on kaikissa uima-altaat, jossa lapset viihtyvat hyvin ja sitten hypata bussiin parina paivana ja tulla Las Palmasiin. Tai sitten voi tietysti varata yksityisilta markkinoilta viikoksi asunnon, mutta uima-altaita ei niissa ole kuin todella harvoissa.

      Maaliskuu ei taalla valttamatta todellakaan ole viela mikaan kovin lammin, eli jos sita aurinkoa kaipaa niin etelaosa on parempi vaihtoehto. Vaikka tietysti suomalaisella tamakin lampotila saattaa jo olla riittava (itse olen ehka jaavi sanomaan siihen mitaan), kun kylla se lampotila normaalisti on jo tuolloin n. 20 - 25 astetta paivasaikaan.

      Itse tykkaan periaatteessa enemman Las Palmasista, tama on sellainen paikallisten kaupunki, mutta jos kaipaa aurinkoa ja uima-altaalla lekoilua pikemminkin niin sitten varmasti se etelaosa on parempi vaihtoehto.

      Mina en Puerto de la Cruzissa jaksaisi varmasti viikkoa olla, vaikka siella onkin vihreampaa kuin Las Palmasissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      1575
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      15
      1414
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      61
      1331
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      31
      1305
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      33
      1258
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1186
    7. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1116
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      8
      1116
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1094
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1082
    Aihe