AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

 /   /  /  / Wellpur-sijauspatja (Tempur tms.)

Wellpur-sijauspatja (Tempur tms.)

2 Vastausta 4 607 Lukukertaa
Onko näistä pur-tyyppisistä (Wellpur, Tempur tai muita vastaavia) memory-vaahtomuovia sisältävistä patjoista mihinkään? Lähinnä ongelmana on alaselän jäykkyys joka vaivaa hetken aikaa heräämisen jälkeen. Alustana oleva joustinpatja kun on liian kovan oloinen, mutta jos yritän pehmentää vuodetta esim. sijoittamalla tavallisen vaahtomuovipatjan ns. sijauspatjaksi, sitten selkäni vasta kipeytyykin ja sitä tökkii pitkin päivää. (Nuorempana oli iskiastyyppistä kipua viikkotolkulla.)

On taas joku tarjous jossakin, mutta hinta aika huima siltikin, joten ei viitsisi ihan sikaa säkissä ostaa. Olisiko siis kokemuksia?
Omistan Wellpur-patjan ja selälle se on ihan hyvä, tosin en kärsi selkävaivoista joten en ole juuri huomannut eroa normaaliin petariin verrattuna. Ongelmana patjassani on lähinnä se, että se muuttaa muotoaan myös pituus ja leveyssuunnassa huomattavasti. En tiedä johtuuko ongelma siitä että patja olisi tarkoitettu yhdelle nukkujalle kahden sijaan vai missä mättää mutta on aika ärsyttävää kun petari vääntyy toisesta reunasta ylös ja toisesta reunasta sisäänpäin.

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan...

Ostin sitten tuollaisen patjan ja pitkään se oli paskalle selälleni ok. Mutta vaikkei patja olekaan muuttunut materiaaliltaan miksikään, niin enää selkäni ei pidä siitä. Minulla tuntuu olevan selkä jonka pitää saada aina välillä vaihtelua, joten tämäkään ei nyt enää tunnu hyvältä vaikka alkuun oli parhaita viritelmiä (Wellpur + joustinpatja) mitä eläissäni olen kokenut.

Ja minullakin se petari vääntyilee miten sattuu, sillä tavalla että toiselta että se ikäänkuin "kaareutuu", ei pysy suorana. Ei myöskään ole täsmällisen suorakuution muotoinen, vaan reunoista ja kulmista mitä sattuu, varsinkin jos laitan kireimmän muotoonommellun lakanani.
 /   /  /  / Wellpur-sijauspatja (Tempur tms.)

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta