AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
Suomi24-uudistus aiheuttaa käyttökatkon kaikkien palveluiden käytössä keskiviikkona 28.1.2015.
Miten uudistus muuten vaikuttaa? Lue uudistussivulta!

pieni kylpyhuone

4 Vastausta 711 Lukukertaa
olemme tekemässä kylpyhuoneremonttia ja ongelmia teettää kylpyhuoneen pieni koko. Tila on n. 1,3x1,2m ja on siis asunnon ainoa kylpyhuone/wc.
Alunperin suunnitelmissa oli laittaa suihkunurkkaus jossa seinät saisi käännettyä sisään päin ja täten huone olisi tilavampi kun suihku ei ole käytössä. Nyt kuitenkin paljastui, että nuo nurkkauksen seinät eivät mahtuisi kääntymään ulos päin, eli suihkuun ei siis pääsisi sisälle...miten kätevää...
Mahdollisuuksia taitaa nyt olla tasan kaksi, joko yksi kiinteä suihkuseinä ja sen ja seinän välille suihkuverho, tai sitten suihkuverho kulmatangolla. Kumpikaan vaihtoehto ei erityisesti innosta, suihkuverho liimautumassa takapuoleen suihkussa ollessa ja verhon nopea likaantuminen ällöttävät jo valmiiksi.
Miten nuo kulmatangot toimivat? Suurin osa luultavasti lienee ihan rimpuloita. Jossain oli kuva kulmatangosta jossa oli lisätuki kattoon, ehkä siis täten toimivampi?
Tuleeko kenellekään mieleen muita vaihtoehtoja? Tietysti se paras olisi että muuttaa kämppään jossa on isompi kylppäri, mutta sepä ei ole nyt mahdollista...

Puolen-

neliön vessaan EI MAHDU kuin wc-istuin ja lavuaari.

tiedossa

mutta kun on pakko mahtua. Ja on siellä nytkin wc-istuin, lavuaari ja suihku. Pirun pienihän se on ja ulkopuolella tarvii valmiiksi miettiä mitä sinne menee tekemään että tietää mennä oikein perin sisään.
Tarkoituksena onkin nyt siis löytää vaihtoehto, joka tekisi pikkuruisesta huoneesta niin tilavan kuin mahdollista. Eli suihkusuoja joka ei vie ylimääräistä tilaa kylpyhuoneesta silloin, kun suihku ei ole käytössä.

vinoon.

Kerran näin vessan, jossa pönttö oli kulmassa ja lavuaari myös. Oli tilaa liikkua paremmin.

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta