AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  /  / Mitä tämä on?

Mitä tämä on?

5 Vastausta 333 Lukukertaa
Hei, olen menossa kohta lääkäriin pitkittyneen yskän takia. Se alkoi varmaan jo keväällä. MIeheni on huomannut että hengästyn reippailla kävelylenkeillä vaikka hän ei hengästy. Minulla pitäisi olla ihan hyvä kunto, ainakin keskinkertainen ja rajummissa urheilusuorituksissa en hengästy.
Kurkkua kutittaa ja yskittää pitkin päivää, välillä vähemmän, välillä enemmän, ei tule varsinaisia isoja yskänkohtauksia, ihan pieniä mutta jatkuvasti. Toisinaan kurkusta tulee limaa kuten pienessä flunssassa. Nyt alkoi pelottamaan jos tämä ei ole astmaa niin sehän voi olla jotain pahempaa? Pohjalla on eläinallergiaa. Taipumusta myös keuhkoputkentulehdukseen. Ylipainoa on vähän. Mitäs sanotte?

sama homma

Minulla kanssa samat oireet, kurkkua "ärsyttää" jatkuvasti, mutta lisäksi nenä tukossa ja närästystä. Yskä ainakin tuntuu aina pahenevan helvetisti syömisen jälkeen. Huomenna menossa taas kurkku ja korvalääkärille, jos sitä yhtään tulisi viisaammaksi. Itsellä sairastelu alkoi jo tammikuun lopussa. Kaikille heinille allerginen ja lisäksi olen myös luultavasti koirallekin.
Minulla on rasitus astma. Ja just tuota yskää ilmaantuu, jos ei ole lääkitys päällä. Minulla ei kyllä kutita kurkkua tms. mitä kuvailit vaan tuo yskäsy tulee keuhkoista asti. Tarkoitan, että se ei oikeastaan tunnu kurkussa vaan rinnassa kun alkaa ahdistamaan ja yskittämään. Ja syöminen ei vaikuta yskääni tai hengenahdistukseen mitenkään.

Kiitti!

Kiitos vastauksistanne. Minulla on myös närästystä ja vatsan turvotustakin joskus. Rintalastan kohdalla paineen tuntua(vähän kipeä kuin keuhkoputkentulehduksen yhteydessä).
Kävin tänään lääkärissä ja sattuipa todella hyvä lääkäri joka määräsi paljon kokeita. Otetaan huomenna. Myös kilpirauhastesti ja sokeriarvot että poistetaan muita vaihtoehtoja pois. En kyllä tiedä miten kilpirauhasen vajaa- tai ylitoimintaoireet olisivat samanlaisia? Oliskohan se että väsyttää....
No, sitten perjantaina puhallustesteihin. Kyllä minä astman kestän kun se ei ole kuolemaksi mutta pelottaa jos sieltä löytyykin jotain muuta...

Käytätkö jotain

kolestroli tai verenpainelääkettä? Ne aiheuttavat kuivaa yskää ja sydämen tykytystä. Hengityksen vingunta ja nuhainen olo taas tulee glutamaateista, joita saatamme saada elimistöömme ravinnon mukana.

aina vaan yskittää :(

Tuskin sullakaan löytyy mitään ihmeellistä, oireesi kuulostavat aika paljon samanlaisilta mitä minulla. Tuo närästys voi kuulemma tehdä jatkuvan kurkun ärsytyksen ja tietty pahentaa astmaa. Kulkevat kuulemma käsi kädessä. Astma taas aiheuttaa närästystä. Olet luultavsti myös hyvin allerginen jollekin, kuten meikäläinen. Ihotestit ovat tossa parin viikon päästä. Ennen on todettu jo heinä allergia ja lievästi olen myös koiralle ja kissalle. Ylipainoa minullakin, siitä pitäisi päästä eroon, mutta kun ruoka maistuu niin minkäs sille tekee. Liikuntaa yritän harrastaa epäsäännöllisesti. Joudun muutes syömään nyt 3kk:tta närästyslääkettä ja varmaan vielä joudun mahalaukun tähystykseenkin.
 /   /  /  /  / Mitä tämä on?
Norvital TESTOMAX

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta