AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  /  / Mistä toimivat torrentit?

Mistä toimivat torrentit?

3 Vastausta 709 Lukukertaa
Terve..

Otsikko lienee kertovan kaiken tarpeellisen, mutta kysytäänpä uudelleen. MIstä siis saatte torrentit, jotka oikeasti tulisivat ripeästi. Olen jotenkin vähän jumissa niiden kanssa. MItään ei oikein tuppaa tulemaan ja jos tulee niin sitten tulee hitaasti.

Mä olen lataillut piratebaystä, mininovasta ja isohuntista. Kaikista huonolla menestyksellä. Onko muilla jyvät yhtä huonosti?

muutama iso priva

Nämä ovat aina vähän väliä auki. Täytyy pitää ratiota.

Demonoid.com
Torrentbytes.net
Bitsoup.org
nordic-t.org
swebits.org

Eli tee tunnukset jollekin privatraksulle jos tahdot vauhtia torrentteihin saada.

Voi PÖH!

Nuo kaikkihan ovat suljettuja siteja. Mistäköhän löytyisi kavereita, jotka jakelisivat näitä kutsuja.... Varmaan he aika kiven alla ovat, ettei virkavalta pääse perään...

No tuota

Ensinnäkin: Netin nopeushan on hyvä varmaan myös tietää, jos valitat latausnopeuksista.

Privaattitrakkereilta latausnopeudet ovat huippuluokkaa (yleensä 20 lähettäjältä saat vähintään 1000-2000kt/s ollessasi ainoa lataaja), koska käyttäjien pitää lähettää JOKAISTA lataamansa torrenttia etiäpäin seuraavalla tavalla: -> 1:1 jakosuhteeseen tai sitten 72h (3vrk). Eli koska käytännöt ovat vastaavanlaiset, on inviteä todella vaikea saada edes hyvältä kaverilta, koska jos inviten antaa surkealle käyttäjälle (joka siis lataa, muttei jaa) on myös oma tunnus vaarassa! Virkavallalla ei siis asiassa ei ole kovin paljon merkitystä ;). Ainahan ne kaikki puhuvat että "kyllä mä osaan pitää ration kunnossa" niin jostain kumman syystä se esim: 8Gb kokoinen tiedosto onkin yllättävän vaikea lähettää sillä puolen megan upilla, sitten alkaa alamäki... ratio onkin yllättäen 0.200 vaikka pitäisi olla aina väh. 1:1.

Kannattaa sillon tällön vilkuilla esimerkiksi suomalaisia BitAddict ja FinVip sivustoja.

Lueskele netistä yksityisiä trakkerilistoja, niitä on valtavasti ja löytyy googlesta todella helposti, eli löydät varmasti jonkun sivuston, jossa on ovet auki.
 /   /  /  /  / Mistä toimivat torrentit?

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta