AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!

 /   /  /  / Jämtlanninpystykorvan/k karhukoiran pennut

Jämtlanninpystykorvan/k karhukoiran pennut

3 Vastausta 1 649 Lukukertaa
14.8. syntyi tarhaamme Pälkäneelle sekarotuiset terhakat vahinkopennut. Emä jämtlanninpystykorva ja isä viereisen tarhan karjalankarhukoira. Pentuja on 2 urosta ja 4 narttua.

Kumpikin vanhemmista on paperillinen, hyväsukuinen metsästyskoira. Mutta vahingon seurauksena pennut tietenkin sekarotuisia.
Vanhemmat toimivat metsällä hyvin ja kummallekin on saatu hirvikaatoja. Erittäin ihmisystävällisiä, tulevat luokse haukulta pillillä kutsuttaessa.

Pennut ovat sisällä perheen kanssa emon hoidossa.

Pentujen hinta 80eur sisältäen eläinlääkärikulut ja ensimmäiset madotukset.

Kyselyt/varaukset 0440-395222

Pane sekarotuiset

Monttuun

Niinhän

siinä käykin varmaan osan kohdalla. Mutta ei kai se ole keneltäkään pois jos ennen lopettamista kyselee olisiko joku kiinnostunut ottamaan pentua harrastus-tai seurakoiraksi koska vanhemmat ovat tiedossa ja kumpikin toimii hyvin omana rotunaan. Mutta tietysti kukaan ei tiedä millainen uusi koira on eikä kuinka rodut yhdistettynä toimivat. Mutta kumpikin rotu on riistaviettinen,pysäyttävä hirvikoira. Todennäköisesti pennuista tulee hyviä metsästyskoiria. Mutta sekarotuisina ne ovat paperittomia eikä niillä voi osallistua kilpailuihin tai näyttelyihin.

Kuten hinnasta voi päätellä ei pentuja ole tehty ansaitsemismielessä vaan tarkoitus saada eläinlääkäri tms kulut pois.Pennuista huolehditaan hyvin niin kauan kun ovat meillä. Vahinkopennuista ei ole tarkoitus hyötyä, mutta mielummin tietysti haluaisi niille mahdollisuuden elää kuin sinne monttuun kun kerran vanhemmat olivat päässeet parittelemaan tarhassa vaikka välissä oli verkkoaita. Ennen seuraavaa juoksua tarhassa tulee olemaan vielä vanerilevy verkkoaidan lisäksi:)
Onko pentuja vielä jäljellä ? Olisimme mahdollisesti kiinnostuneita > http://keskustelu.suomi24.fi/node/8482803
 /   /  /  / Jämtlanninpystykorvan/k karhukoiran pennut

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta