Protie Oy

Kyselijä....

Onko kellään mitään sanottavaa ko. firmasta, positiivista tai negatiivista ? Taitaa olla aika nuorta porukkaa koko talossa ??!!

9

1866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • retard0s

      Palvelu surkeaa ja johtajat vielä paskempia.

    • sosnovyi bor

      Ihme sähellystä, mutta ilmeisesti myös kourallinen ihan osaavaakin väkeä

    • yrjööööö

      Kummasti nämä 16.6 viestit ilmestyneet heti YT-neuvotteluiden jälkeen - taisi potkut sittenkin ottaa päähän?

      • yrjö2

        Miksei potkut saisi ottaa päähän?
        Huonosti perustellut YT-neuvottelut, jossa potkittiin kovaa ahertaneet ja pitkään talossa olleet pihalle ilman kunnon perusteita. Senkin jälkeen ovet heiluneet siihen tahtiin että kohta varmaan uudet YT:t käynnissä.

        Firmassa maksetaan ihan liian pientä palkkaa jokaisessa työtehtävässä, mutta johtoryhmä kyllä ostelee uutta autoa ja taloa samalla kun on YT:t päällä.

        Johtoryhmän johtamistaidot enemmän kuin kyseenalaiset, ja koko firman politiikka on olla joka asiasta hiljaa niin asiakkaiden suuntaan kuin omalle henkilökunnalle.


    • 1234567890

      Ei ole YTJ:ssä muuta kuin BLC Protie Oy ja se on perustettu 2006 joten ei ole mikään vanha tekijä mutta niiden nettisivuilla oli Suomen Vahvimmat -logo, joten kyseinen putiikki pitää olla vakavarainen joten niiden pitäisi pystyä maksamaan palkkoja ajallaan etc.

    • Veikko345

      Minä kävin siellä haastattelussa muutama vuosi sitten. Liksa olisi ollut aika huono eli vähän alle neljä tonnia kuussa. Kaksi minua nuorempaa haastattelemassa. Jäin sitten nykyiseen työpaikkaan (jossa liksa oli lisineen noin seitsemän tonnia kuussa). Tosin sain nykyisestäkin työpaikasta kenkää juuri YT-neuvotteluissa, joten nyt kai joudun etsimään näitä matalapalkkatyöpaikkoja pitkästä aikaa...

      • Tyhjäntoimittaja

        Joo eiku niin kävit ja niin sait. Olisit melkein kovapalkkaisimpia talossa tuolla peruspalkalla.


    • Suojatyöpaikka

      Tämä keskustelu saa yrityksen johdoltakin varmasti huomiota ennen pitkää, kun tulee Google-hauissakin kakkosena heti konsernin sivujen jälkeen.

      Vaikkakaan hyvin harvan on vaikea olla allekirjoittamatta sitä, että päätös talon YT-neuvotteluista oli hyvin hätiköity niin ihan aiheesta muutama meistä lähti norkoilemasta. Se ei kyllä kuitenkaan minunkaan paksuun kalloon mahdu miten juuri hetki ennen näitä neuvotteluita päätettiin laajentaa toimintaa ulkomaille sekä hankkia Espoon toimipisteeseen uusi kerros. Aiempi autokommentti varmasti riipaisee asianomaisia ja syystäkin!

      Olen itse työskennellyt kyseisessä yrityksessä monta vuotta. Voin suositella työpaikaksi niille, jotka eivät ole ongelmanaiheuttajia. Asioita hoidetaan talossa joka saralla vähintäänkin epäilyttävin keinoin mutta palkat tulevat ajallaan. Kehityksellekkin annetaan rutkasti tilaa. Niin kauan tietenkin kuin omat rahat sekä vapaa-aika riittävät kouluttamaan osaamista. Virallisia koulutuksia talossa ei tipu.

      Kertoo jokatapauksessa yrityksestä sekä sen työntekijöistä paljon, että täytyy tällaisia aiheita tehdä. Johtanee juurensa siihen, että kaikki aivan tavalliset asiat tituleerataan johdon tasolta luottamuksellisiksi.

      Liekkö odottaa Protien vanha johto sitä, että viimeinen omistusosuus saadaan myytyä viimein konsernille? Silloin on viimeistään minunkin aika vaihtaa työpaikkaa.

    • EKSÄ

      Niinhän se menee joka paikassa. Kunhan pomon leipä ja juusto on turvattu niin sen eteen vedetään se työntekijän saama pettuleipäkin helvettiin. Kuvastaa hyvin ko. lafkan toimintaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1368
    2. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1240
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1165
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1125
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      13
      1078
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      31
      1027
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      7
      1023
    9. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1022
    10. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      14
      1011
    Aihe