AA
A A A
Opastus ja palaute
liity jäseneksi!
 /   /  /  / Santa Helena/Platanias

Santa Helena/Platanias

3 Vastausta 5 824 Lukukertaa
Millainen hotelli Santa Helena? Onko paljon portaita, pärjääkö rattaiden kanssa?

Onko yleensä paljon portaita alueella?

Kaikki mahdollinen tieto ympäristöstä otetaan kiitollisuudella vastaan. Esim. millaisia ravintoloita lähistöllä sekä mitä toimintaa leikki-ikäisille. Delfiiniglubi jo varattuna.

Kiitoksia jo etukäteen..

santa helena

heips..kivan hotellin olette vallinneet. Ale on suuri ja lapsille paljon tilla pihalla temmeltää. Olimme kahden perheen voimin täällä kaksi vuotta sitten. Meidän perheellä oli kolmio joss oli ruhtinaallisesti tilla ja jopa kolme parveketta. Toisella perheellä kaksio maan tasolla. Portaita ei alueella paljon ole joten rattaitten ja lasten kanssa kulkeminen ei ole mikään ongelma. Kylällä ei ole kunnon jalkakäytäviä ihan keskustaa lukuunottamatta, mutta tien reunaa kyllä pääsee, mutta tokihan täytyy lasten kanssa olla varovainen. Ribnnettä ylös vanhaan kaupunkiin kannattaa ehdottomasti mennä katselemman upeata näköalaa yli kylän. Hyviä ruokapaikkoja löytyy lähes joka kulmasta. Hotelli on ihan hiekkarannan vieressä joten meno sinnekin on helppoa mennä vaikka kävelyretkelle. Kiva kohde, oikein hauskaa matkaa.

ravintola plataniaksessa

Hei vaan Kivoja ruokapaikkoja on useita Plataniaksessa ja tietenkin sadoittain Haniassa. Yksi tosi kiva paikka (tosin kävimme Plataniaksessa noin 2v sitten) oli pieni perheravintola Hot Santa Helenasta kylään tultaessa,n. 100 m ennen keskustoria oikealla puolella. Ravintola näytti lähinna autotalliin tehdyltä varastolta. Ulkoterassi oli katettu ristikolla, jota kiersi jokin köynnös ja sisä- tilat olivat vaaleat sementtiseinät. Ruoka oli aivan ihanaa ja palvelu upeaa. Lapset huomioitiin hienosti ja heidän kansaan jaksettiin laskea leikkiä. Ravintola oli aika huomaamaton mutta siitä tuli koko porukkamme lempi paikka. Matkalla oli 4 aikuista ja 5 lasta 5vuotiaasta 15 vuotiaaseen. Oikein ihanaa matkaa upealle paikalle t. meidän porukka

mahtavaa..:)

Menette mahtavaan hotelliin!!! oon ite ollu siellä kaks kertaa ja ainakin lapsena tykkäsin kovasti..Nyt oon taas lähdössä plataniakseen,mutta täytyy tyytyä halvempaan hotelliin, sillä näin opiskelijana ei oo varaa.. Mahtavia ruokapaikkoja on paljon!!
 /   /  /  / Santa Helena/Platanias

Asiantuntijat

  • SincityNaisille ja pariskunnille sunnattu intiimituotteiden erik...

Keskusteluhaku

Laaja hakuLisää keskusteluja aiheesta

Tietoa mainosten kohdentamisesta