Laajalampi

Villi_ITÄ

Paratiisiko asua? Olen muuttamassa Helsingin Vuosaaresta Laajalammelle. Millasta menoa on odotettavissa pienen kaupungin kerrostalo lähiössä? Itse olen tottunut kuitenkin itä-helsingin meininkiin.

60

9564

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • etwetwet

      Sama meininki pienoiskoossa kuin itä-Helsingissä.

    • aikaisempi
    • Onnellinen2

      niin älä vaan helvetissä muuta Mikkeliin, Itiksessä on enemmän menoa kuin koko Mikkelissä ja Laajalampi asuinpaikkana helvetti. Suurinosa ihmisistä kieroja ja sivistymättömiä, varsinkin nuorissa, ei minkäänlaisia käytöstapoja. Myönnän että kyllä sitä sivistynyttäkin porukkaa löytyy, mut harvassa.

      • Atlas5

        "niin älä vaan helvetissä muuta Mikkeliin"

        Yhdenkö asuinalueen (Laajalampi) perusteella voit tehdä johtopäätöksen koko kaupungista ja sen ihmisistä?

        Pitkäjärvi, Lehmuskylä, Saksala, Silvasti, Kirjala, Emola ym. ovat hieman eriluokkaa kuin paikka, jossa sinä olet asustellut... Ja eihän tuolla Laajalammellakaan ole kuin muutama "ongelmakohtaa".


      • Lauri vai Liisa

        Juoksun ohella osaa ope myös nussia perheet paskas koululla.


    • ej savolax

      Tervetuloa Mikkeliin! Muutaman kuukauden kun on täällä asunut niin huomaa että kaikki ihmiset joihin olet tutustunut ovat muualta muuttaneita. Jos vuodessa tai kahdessa saat hyvän alkuperäisväestöön kuuluvan kaverin niin ihme. Ihan jees kaupunki asustella kunhan ei välitä kieroista savolaisista jotka edessäpäin ovat ystäviä ja kun selkäs käännät niin puukkoa lentää. Ja paskanjauhantaa riittää.

      Laajalampi on vähän kuin Martinlaakso pienoiskoossa. Ei sen kummempaa, lähiö muitten joukossa ja on myös niitä jotka siellä viihtyy, vanhempiakin ihmisiä.

      • miä_vaa

        Laajalampi on iha kiva paikka asua, ite oon Laajalammella asunut lähemmäs 20 vuotta eikä moitittavaa ole.


    • Keskusta-asuja

      Tervetuloa Mikkeliin! Kuten tiedät, Mikkeli on varsin pieni, laajalammen asumalähiö on myöskin melko pieni. Pääpiirteissään siinä on yksi tie, pitkä suora jonka molemmilla puolilla on kerrostaloja. Alkupäässä on omakotitaloja, loppupäätä kohti sitten kerrostaloja. Ainakin Sale on, taitaapa siellä olla joku toinenkin kauppa, tai ainakin ennen oli jopa 3. Lähiöbaari löytyy suoran puolesta välistä ja jos olet liikunnallinen, hyvät ulkoharrastus mahdollisuudet, pieni lampi, jääkiekkokaukalo, upeat lenkkimaastot. Keskustaan autolla, 5min. kävellen 20-40min, riippuen miten loppupäässä tuota melkoisen pitkää suoraa olet! Sanoisin ettei se hullumpi paikka ole asua, niinkuin aina, tälläisessakin kaupungissa on omat halvemmat ja kalliimmat asuma-alueet, laajalampi kuulunee niihin halvempiin. Voi olla, että pidät tai sitten löydät mieluisamman lähiön, se selviää sitten kunhan olet asunut siellä. Ja ei me kaikki olla selkäänpuukottajia ja paskanpuhujia, on niitä varmaan ollut sielläkin päin :)

    • T

      Laajalampi on kaksjakonen paikka. Kaituentien loppupäässä, oikealla puolla tietä kaupungista tultaessa, on ehkä levottominta. Rivari- /omakotitaloalue on rauhallinen. Kylhän siel Lammel kaikenlaista sakkia pyörii, mutta niin vaan käpsyttelin ittekseen monet kerrat kaupungista kotiin yöllä, eikä mitään sattunut. Ja kävelisin vielki :) Mut täytyy myöntää, et siellä on vaan muutama kerrostalo, johon suostusin muuttamaan. Siinä Kaituentien loppupään vasemmalla puolella tuntu olevan rauhallista, kun siel joskus kyläilin.
      Itte tykkään Urpolasta, se on rauhallinen ja lähel keskustaa, ja ne muutamat kerrostalot mitä siel on, on pikkusia.
      Nää miun mielikuvat voi olla ihan vanhentuneita,muutin pois Mikkelistä/ Laajalammelta jo 7 vuotta sitten joten moni asia on varmasti muuttunu =) Mut toivottavasti Lammella on viel maailman mukavin lähikauppa (siis K- Kauppa) ja kauppiaspariskunta!

    • ..........

      Itse asun Laajalammen omakotitalo alueella ja on rauhaisaa.. Nuo on aivan paskapuhetta et ois levotonta täällä missään. Joskus jotkut pennut metelöi mut niin se on joka kaupungissa ja asuinalueella, missä on lapsia

    • daya

      Laajalampi on asuinalueena mitä parhain, asuimme siellä 5 vuotta. Rauhallista ja mukavaa aluetta. Häiriötä ei juurikaan ilmennyt vaikka asuimmekin baarin viereisessä kerrostalossa.
      Suosittelen.

    • Justus_

      Laajalampi on Helsingin Jakomäki tai itis. Saat valita ihan vapaasti, kumpaan vertaat

    • itse..

      Meinaatko itsemurhaa suunnitella? Ei todellakaan kannata muuttaa mikkeliin...niin helvetin apaattinen kaupunki että alkaa ahdistaa alle 2 vuodessa, kaikilla paha olla ja se näkyy naamasta kun kävelee kaupungilla. Ainoat jotka jaksaa hymyillä on noita ipanoita, jotka eivät vielä ole tajunneet olevansa kaulaa myöten paskassa.

      • .....

        Seuraavalla kerralla kannattaa itse hymyillä kadulla, niin voi jopa olla, että joku hymyilee sinulle vastaan. :-)


    • Dremeli

      Mikkelissä oon ikäni asunu ja Laajalammella yli 2 vuotta nyt, ihan rauhallinen paikka on miusta ja porukka on värikästä. Ainut mikä on häirinny joskus ni jotku ajelee aamuyöllä rallia tai huudattavat muuten vaan autoja pihassa pitkään. Laajalammen Siwaa tulee suosittua paljon, eikä vähiten näpsäköiden myyjättärien takia.

    • kaikki pelittää :)

      Tervetuloa !

      Rauhallista eloa ! Täällä on kaikki ihan hyvin !
      Mukavia immeisiä ja palvelut löytyy läheltä ....

    • ulkoilija1

      Laajalampi on rauhottunut viimeisen viiden vuoden aikana ihan mahottomasti, sen jälkeen kun kaupunki möi vuokra-asuntojansa sieltä. Mihinkään Helsingin lähiöihin ei voi verrata. Itse pidän laajalampea yhtenä mikkelin parhaista asuinalueista kalevankankaan kanssa. Mielettömät ulkoilumaastot, luonnonkaunista ja hiihtoreitit huippuluokkaa. Parasta aluetta Kaituentien päässä, vasemmalla puolella olevat omistuskerrostalot! Keskustaankaan ei ole pitkä matka.

      • Anonyymi

        Ja kun on suuri kerrostaloyhtiö, niin remontit eivät tule silloin kalliiksi osaketta kohden ja niitä taloja on remontoitu! Nyt kun jotkut myyvät halvalla niin kannattaa ostaa. Eivät ole kanakoppeja ja on erillinen keittiökin. Ja mitkä maisemat ja ympäristö! Parempaa saa Mikkelistä hakea.


    • hpop

      Tervetuloa. Mikäs täällä asua. 10v ei oo ollut mitään ongelmaa lähiöissä..

    • JöötiPetteri

      Kelpaa täällä stadin ihmistenkin asua löytyy nimittäin purtsi vierestä.

    • työtön jo 23v.

      Klo 15 aukee kuppila.jos on euroja,kyllä siellä pari viikkoa istuu.siinä ajassa oppii tavoille ja sen pintaporukan.juomapuoli toimii yötä päivää.pölyäki taitaa löytyy jostai.tapolaa ei kapakasta saa vaikka oissit nainen.muuten lysti vapaa paikka.porukka ei kanna töitä kotiin.

    • Fiksumpi:)

      Olet muuttamassa milloin mistäkin ja milloin mihinkin.Minä olen tyytyväinen laajalampilainen.Ei valittamista.

    • Jore6

      laajalammella saa sätkiä ja kiljua.

    • Jormako

      Niitä saa missä vaan ja kaikkee muutakin:D

    • Herra Helsinki

      Laajalampi on EIRA verrattuna Vuosaareen. Tämä on rauhallinen maalaiskaupunki.

    • Nikotaalikka

      Kaituentie 41 <3

      • pilluz

        kotipqikka kultane


    • enmuuttaisi

      Vuokrataloissa asuu aina ongelmaväkeä! Kieroa savolaista sakkaa.

    • Pönttöputkenpöräys

      Laajalammella on monikulttuurista värinää. Ei mulla muuta.

    • Siviilikyttä

      ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠
      👀 Laajalammella on siviilikyttiä 👀
      ☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠

    • sogay

      Lammelle muodostunut kiva gay-yhteisökin.

    • JoRiittääää

      Ihan hirveetä jos siellä on homoja ja lesboja. Pitäs olla jotain ylpeyttä???

    • 70lukuuu

      Slummi, Kämppä ei kannata ostaa tulevat putkirempat rahan männöööö.

    • Juice

      Melkoisen kaksijakoisia mielipiteitä laajalammesta. Pitäisi varmaan aktiivisesti viettää ensin pari viikkoa siellä aikaa ja haistella ilmaa, että onko noissa kaikissa väitteissä katetta. Sen tiedän itsekkin, että ainakin 80-luvulla se oli melkoisen villi paikka, mutta sitten muutin 20 v. etelä-suomeen, joten ei päivitettyä tietoa itsellä, että millainen kattilasilta nykyään. Varsinkin alkupään omakotitalo alue saattaa hieman kiinnostaa itseäni suht halpoine hintoineen.

      • Anonyymi

        Se on sitä Mikkelin meininkiä, tämä ikuinen panettelu! Samaa sanoisivat mistä vain kaunpunginosasta! Ei kannata noteerata.


    • Kyllä_EU_on_huippu

      Laajalampi on Lähi-Itä ja Afrikka samassa paikassa.

    • Tollohilppa

      Työkaveri muutti Slumminummelle 15 vuotta sitten eikä mennyt kuin viikonloppu kun päätti muuttaa sieltä pois.

      Ihmeellisen kranttu herra, ei arvostanut naapurin moikkausta kirveellä.

    • Juice

      Omakotitalo alueella ollut tuollaista? "Reilu meininki" 👍
      Allright...varmasti voinut aikoinaan ollakkin, mutta miten nykyään alue, se lähinnä kiinnostaa ja vain se omakotitalo alue sen kaupan ja nuorisotalon kulmilla??

      • Unelmistatotta

        Rauhallista eloa on Laajalammella .
        Kahdeksan vuotta sitten tänne muutin ja vieläkin täällä viihdytään.
        Matkat on lyhyet menit keskustaan tai alueen omiin huvituksiin,
        Täältä löytyy : Koirien juoksutarha, lenkkipolut, uimaranta, talvella uimapaikka, lammella talvella ladut , jääkaukalo, nuorisotilat , lenkkeily maastoa , upea baari jossa syömistä ja juomista , kauppa Sale ja tanssilavakin Hiihtomäki lähellä.
        Mitäs täältä puuttuu ? Täällähän on myös mukavat naapurit :-)
        Harmi vain, kun Siwa loppui. Asiakkaita oli ollut ,mutta luukut lyötiin kiinni.
        Omakotitaloa on alueella kaupan , mutta monikin vain vaihtaa pienempään kämppään alueella jos kaupat onnistuu.
        Täällähän on myynnissä kerrotaloja/rivitaloa , että kukapa täältä hyvältä seudulta muualle halajaa jos Mikkeliin jää.

        Juicelle ;) Elämä on elämistä varten toteuttaa ne unelmat eikä pähkäillä viikko tolkulla asiaa. Ei muuta kuin tulehan kaupoille kylälle :-)
        Tämä on turvana jos talokaupat noin hirveästi pelottaa ...
        Yleinen käsitys on, että myyjällä on viiden vuoden vastuu. Laki määrittelee, että Ostajalla on viiden vuoden aikana mahdollisuus reklamoida ostostaan.

        https://youtu.be/YE8-Km7hfdw


      • Anonyymi
        Unelmistatotta kirjoitti:

        Rauhallista eloa on Laajalammella .
        Kahdeksan vuotta sitten tänne muutin ja vieläkin täällä viihdytään.
        Matkat on lyhyet menit keskustaan tai alueen omiin huvituksiin,
        Täältä löytyy : Koirien juoksutarha, lenkkipolut, uimaranta, talvella uimapaikka, lammella talvella ladut , jääkaukalo, nuorisotilat , lenkkeily maastoa , upea baari jossa syömistä ja juomista , kauppa Sale ja tanssilavakin Hiihtomäki lähellä.
        Mitäs täältä puuttuu ? Täällähän on myös mukavat naapurit :-)
        Harmi vain, kun Siwa loppui. Asiakkaita oli ollut ,mutta luukut lyötiin kiinni.
        Omakotitaloa on alueella kaupan , mutta monikin vain vaihtaa pienempään kämppään alueella jos kaupat onnistuu.
        Täällähän on myynnissä kerrotaloja/rivitaloa , että kukapa täältä hyvältä seudulta muualle halajaa jos Mikkeliin jää.

        Juicelle ;) Elämä on elämistä varten toteuttaa ne unelmat eikä pähkäillä viikko tolkulla asiaa. Ei muuta kuin tulehan kaupoille kylälle :-)
        Tämä on turvana jos talokaupat noin hirveästi pelottaa ...
        Yleinen käsitys on, että myyjällä on viiden vuoden vastuu. Laki määrittelee, että Ostajalla on viiden vuoden aikana mahdollisuus reklamoida ostostaan.

        https://youtu.be/YE8-Km7hfdw

        Mitäpä tuohon ylle vielä lisäisi !
        Laajalammella viihtyy hyvin .... 10 vuotta jo hurahtanut alueen rauhallisessa elossa !
        Uutta tulee kylälle lapsille ja nuorille
        Mikkelin Laajalammelle rakennetaan uusi päiväkoti Suksimäen päiväkodin tilalle.

        Kattilansillan nuorisotalon taakse rakennetaan uusi päiväkoti.
        Päiväkodin nimeksi tulee Kattilansillan päiväkoti.

        Päiväkotiin rakennetaan tilat noin sadalle lapselle sekä avoimelle varhaiskasvatukselle. Uuden päiväkodin katon alle on tarkoitus yhdistää päiväkoti Punapirtti ja ryhmäperhepäiväkoti Piilopirtti.
        Alustavan arvion mukaan uusi päiväkoti saadaan käyttöön vuoden 2020 aikana.

        Urpolankoulu uusiutuu
        Uusi Urpolan koulu aiotaan sittenkin tehdä puusta – Mikkelin kaupunkiympäristölautakunta äänesti betonisen vaihtoehdon kumoon.
        Opetuksen on tarkoitus alkaa elokuussa 2023

        Alueen ruokaravintola on nyt myös hyvissä käsissä.
        Mikkelin legendaarinen Felix- Koronan aikana suljettu ja remonttilla uutta ilmettä.

        Itse Laajalampi välkkyy jo vapaana ja puhtaana , jonne kesän aikana on helppo pulahtaa.
        Paratiisi ... Sitä hyvinkin on alueella asua.
        Tervetuloa kylälle asumaan :-)
        ja viihtymään !


    • Perovakolainen

      On Slummari selkeästi paratiisi jos vertaa esim. Mogadishuun. Kertoo omaa kieltään kaupunginosasta jos porukkaa muuttaa jopa Pieksämäelle sieltä.

    • Anonyymi

      Paratiisipa hyvinkin. Kyllä täällä siis asuu ja hyvä lenkki kävellä keskustaan,bussilla pääsee myöskin kätevästi. Rantaa löytyy,leikkipuistoa ja lenkkipolkua. Ei paha!

      • Anonyymi

        Eikä kannabistakaan tarvitse lähteä hakemaan muusta kaupungin osasta!


    • Anonyymi

      Laajalampi, Peitsari ja Tuppurala on kolme parasta aluetta. Etnistä värinääkin voi näkyä.

      • Anonyymi

        Niijust heh heh ;D


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Tervetuloa 😊

      • Anonyymi

        ostasin lammelta yksiön jos ois varaa


    • Anonyymi

      2005 muuttanut Laajalammelle, niin en tiedä mistä horisevat, mutta ei täällä kyllä mitään tapahdu. Ulkoilu maastot loistavat ja jos haluaa mennä baariin. Ei tartte kauaksi lähteä ja kauppakin on matkan varrella.

      • Anonyymi

        Mikkelin slummi.


      • Anonyymi

        Fenix on kyllä kiva paikka käydä etenkin viikonloppuisin joraamassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fenix on kyllä kiva paikka käydä etenkin viikonloppuisin joraamassa.

        Roskasakki tykkää paikasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Roskasakki tykkää paikasta.

        Tuo kommenttisi todistaa juuri sen
        ettet ole edes käynyt
        baarissa
        FENIX
        Baarilla näyttää nyt pyörivän hyvin.
        Mukava paikka lähteä viihteelle ja viihtyä.
        Ei tarvitse keskustaan mennä katsomaan
        hiljaista eloa. On karaokea jne ohjelmaa.
        Uusi yrittäjä on tehnyt hyvää työtä ja tekee jatkossakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuo kommenttisi todistaa juuri sen
        ettet ole edes käynyt
        baarissa
        FENIX
        Baarilla näyttää nyt pyörivän hyvin.
        Mukava paikka lähteä viihteelle ja viihtyä.
        Ei tarvitse keskustaan mennä katsomaan
        hiljaista eloa. On karaokea jne ohjelmaa.
        Uusi yrittäjä on tehnyt hyvää työtä ja tekee jatkossakin.

        Puhuin asiakkaista, en paikasta ja yrittäjästä.


    • Anonyymi

      Laajalammella lähinnä on porukkaa kännis ja välillä aineissa, sale on vuoden sisällä muutama kerta ryöstetty.
      Kevät kesä syksy liikkuu sellane valkone kevari mis helvetilliset äänet. Ei se loppujen lopulta paha paikka ole.

      • Anonyymi

        "Ei se loppujen lopulta paha paikka ole"

        Onko pakko sitten tulla mainostamaan
        jonkun yksittäisen ihmisen mokia tänne .

        Laajalampi on tänäänkin kaunis katsella luontoa ja luonnon rauhaa.
        Palveluja löytyy on kauppa , ravintolaa , päiväkoti,
        Uusi koulu kävelymatkan päässä aukeaa ,
        Seurakunnan kokoontumis tilat.
        Entinen Siwan tiloissakin toimintaa.
        Avanto uimareille löytyy reikää jne.
        Ja sen 80 luvun muistelmat jo vois lopettaa....

        Laajalampi on hyvä paikka asua.
        Lyhyt matka keskustaan ja bussit kulkee jos ei jaksa kävellä tai pyöräillä.
        Nähdäänkö...
        FENIX
        Baarilla näyttää nyt pyörivän hyvin.
        Mukava paikka lähteä viihteelle ja viihtyä.
        Ei tarvitse keskustaan mennä katsomaan
        hiljaista eloa. On karaokea jne ohjelmaa.
        Uusi yrittäjä on tehnyt hyvää työtä ja tekee jatkossakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Ei se loppujen lopulta paha paikka ole"

        Onko pakko sitten tulla mainostamaan
        jonkun yksittäisen ihmisen mokia tänne .

        Laajalampi on tänäänkin kaunis katsella luontoa ja luonnon rauhaa.
        Palveluja löytyy on kauppa , ravintolaa , päiväkoti,
        Uusi koulu kävelymatkan päässä aukeaa ,
        Seurakunnan kokoontumis tilat.
        Entinen Siwan tiloissakin toimintaa.
        Avanto uimareille löytyy reikää jne.
        Ja sen 80 luvun muistelmat jo vois lopettaa....

        Laajalampi on hyvä paikka asua.
        Lyhyt matka keskustaan ja bussit kulkee jos ei jaksa kävellä tai pyöräillä.
        Nähdäänkö...
        FENIX
        Baarilla näyttää nyt pyörivän hyvin.
        Mukava paikka lähteä viihteelle ja viihtyä.
        Ei tarvitse keskustaan mennä katsomaan
        hiljaista eloa. On karaokea jne ohjelmaa.
        Uusi yrittäjä on tehnyt hyvää työtä ja tekee jatkossakin.

        Omakotitalot ja rivarit on rauhallisia, mutta muuten kamala paikka. Erittäin kallis kauppa lähellä ja Fenix kunnon räkälä, jossa pääsee katsomaan vuokralla asuvia alkoholisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Omakotitalot ja rivarit on rauhallisia, mutta muuten kamala paikka. Erittäin kallis kauppa lähellä ja Fenix kunnon räkälä, jossa pääsee katsomaan vuokralla asuvia alkoholisteja.

        "Erittäin kallis kauppa lähellä ja Fenix kunnon räkälä, jossa pääsee katsomaan vuokralla asuvia alkoholisteja"
        Jaa haet sitten ruuat kauenpaa ....
        Itse kyllä suosin kauppaa ja sen hyvää palvelua.
        Fenix - Siisti ja toimiva ravla.
        Nuoret tykkää käydä siellä .
        Alkoholisti en ole vaikka kuulun Fenixin
        asiakkaisiin.
        Harmillista että vanhat jutut vieläkin velloo vaikkei ole enää tätä päivää.
        Kävisit vaikka pitsalla niin näkisit todellisuuden.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Erittäin kallis kauppa lähellä ja Fenix kunnon räkälä, jossa pääsee katsomaan vuokralla asuvia alkoholisteja"
        Jaa haet sitten ruuat kauenpaa ....
        Itse kyllä suosin kauppaa ja sen hyvää palvelua.
        Fenix - Siisti ja toimiva ravla.
        Nuoret tykkää käydä siellä .
        Alkoholisti en ole vaikka kuulun Fenixin
        asiakkaisiin.
        Harmillista että vanhat jutut vieläkin velloo vaikkei ole enää tätä päivää.
        Kävisit vaikka pitsalla niin näkisit todellisuuden.

        Samat spurgut siellä kaljoittelee päivästä toiseen.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1194
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      860
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe